canım ben de bilemiyorum ki. her ilde farklı bi uygulama olabiliyor. fotoğraflar da bile bazı uzmanlar 5 bazıları 10 foto istiyo. yani bir standart yok maalesef. belki biz büyük şehirdeyiz diye mesafeler uzak olabilir diye böyle şeylere daha çok dikkat ediyorlar. ama bence de önemli olan iyi anne baba olmak onun dışındaki konular değişebilir. ama her şey uygun olsun sonrada bir surpriz çıkmasın diye uğraşıyorum. yani bu bizim son şansımız bir çocuğumuzun olabilmesi için bi sorun çıkarsa yıkılırım
son şansın değil ne olur böyle söyleme Allahın izniyle herşey gönlüne göre olacak sen içini ferah tut :)
Herkese merhaba,
Geçtiğimiz günlerde ziyaretlerle ilgili terslikleri okuyunca içime bir kurt düştü. Acaba beni unutmuş (!!!) olabilirler mi diye panik yaptım. Uzman bana mart sonu nisan başı gelirim demişti. Bu sabah bir arayıp kendimi hatırlatayım dedim. Önce bana siz yanlış anlamışsınız 8-9 aydan önce gelemeyiz dedi. Ama ben engelli çocuk ta kabul ettiğimi hatırlattım. O zaman haftaya pazartesi geliyorum dedi. Çok uzattım yani sonuç olarak 11 Mart'ta ev ziyaretim var. Aramakla iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum şimdi. Yani daha da çok panik oldum. Ne yapmalıyım sizce? Siz neler yaptınız? Börek çörek ikram gerekir mi? Ben yalnız yaşıyorum annemi ya da bir arkadaşımı çağırsam mı? Yoksa ters mi teper, tek başıma mı karşılasam? İşte bu ve bunun gibi binlerce sorum var. Ne dersiniz dostlar?
Bu arada sevgili DamlaUmut ben İstanbul'dan başvurdum.
yalnız yaşıyorum demişsin. bekar bir anne olarak mı baş vuruda bulundun? yanlış mı anladım acaba. haddimi aştıysam ne olur bağışla. kardeşim evlenmedi ve evlenmeyede niyeti yok. bir çocuğu olsun yalnız kalmasın istediğimden sürekli kuruma bekar anne olarak başvurmasını salık veriyorum. onun için sordum. bilgi almak için
merhaba arkadaşlar...bugün benim için özel bir gün. sıramızı öğrenmek için kuruma gittik ve 4. sırada olduğumuzu öğrendik.bu kadar yakın olacağını düşünmemiştik ve az sonra alışverişe çıkıyoruz.umarım herkes bu sevinci en kısa zamanda yaşar.
harika haber :) birde bakmışsın yavrun kucağında.... :)
Ne güzel canım senin bu yazdıkların bu tür yazıları yazana kapak olsun.
Sevgili tenarr'ciğim biz 3. kata taşındığımız bilmek zorunda haber verdik.Çünkü evraklarda adres kaydı falan isteniyor açık adres.O yüzden biz taşındık ev değişirdik diye aradık.Ve bu yeni evimize de bakmaya geldiler.Çok ayrıntılı değil üstü kapalı odaların kapısından baktı hatta biz oğlumun odasına illa girin çekinmeyin diye soktuk.Hiç bir sorun yok dedi.Ayazında dediği gibi evden çok aylık gelire bakıyorlardır tahminim.Yoksa benim şu an taşındığım ev diğer çıktığım evden çoookkkk eski 1989-90 yapımı bina.Seksenler dizisindeki eve benziyor:)))) İlk çıktığımız Tokinin sitesiydi..Malum burası doğu bizim burada bu son senemiz ve kiralık ev yok denecek kadar az olanlarda çok pahalı biz ancak burayı denk getirdik.O da gene biz bulmadık.Bizi zorla çıkartan ev sahibinin arkadaşıymış çıkmamızı garantiye almak için ayarlamış.Yani pencereler çok eski pimapen değil 3. kat ama sorun olmadı hiç.Çünkü ne kadar sevgiyle istediğimiz belli yavrumuzu.Biz 8-9 ay sonra şehir değişikliği yapıp tekrar taşınacağız bunuda biliyorlar.Yani sorun etme canım
bende tayinciyim sürekli ev değiştiriyorum. bazen sıkılıyorum bu durumdan ama oğluma yeni tayin olduğumuz yerde kavuştuğum için artık şikayet etmiyorum :)) bizim uzmanımızda eve hiç bakmamıştı. lojmanda oturuyoruz ve 3 ay sonra tayinciyiz dediğimde sorun olmaz demişti. ve olmadıda :) çok şükür. allah hepinizin işini rast getirsininşallah.
SLM
uzun zamandır bu topigi okuyordum .bir gün evladımız olmazsa evimize can yoldaşı istiyordum .herzaman fikrimdeydi.esim de sagolsun kararıma saygılı davrandı ve bu yolda ilerlemeye başladık.bizde pazartesi başvurumuzu yaptık.yarın saat bir buçukta ALLAH nasip ederse görüşmemiz var.gerçekten çok heyecanlıyım..cok duygusal oldum burdaki yazıları okudukça.evladına kavuşanları okudukça gözlerim doldu .çok agladımyüce mevlam cümlemize yardim etsin ins...umarım herşey yolunda girer ve bizde sıramızı bekleriz.
bu arada ben 20 senelik evliyim .3 aşılama, 1 tüp bebek negatif ,3 tane de ex bebek
yeterince mücadele ettigimize karar verdik ve biizim için en hayırlısının bu olacagına karar verdik .HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞ ..sevgiyle kalın
Aramıza hoşgeldin. herşeyin hayırlısı olsun. dilerim fazla beklemezsiniz :))
arkadaşlar öncelikle başvuru tarihim eylül 2012... şu anki sıramız erkek için 4. benim deneyimli olan arkadaşlardan bir ricam var. biliyorum çok özel ve zor ama densiz insanlarla nasıl başa çıktıklarını anlatırlarsa çok mutlu olurum. ben de bazılarına kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama çok daha fazlasıyla karşılaşacağıma eminim. komşu, arkadaş, yakın ya da uzak akrabaların düşüncesiz tepkileri, soruları, belki de tavırları... şimdiden teşekkür ediyorum.
bebeğini kucağına aldığında hiçbirşey umrunda olmuyor. hatta bu benim yavrum diye bağırmak geliyor içinden. benim çevremde akrabalarımda dahil kimse bilmiyor bir annem kardeşlerim ve eşimin annesi kardeşi ve bir kaç kuzeni biliyor. bir elin 10 parmağını geçmeyen insanlar biliyor. onların içinde bile densiz konuşanlar oluyor. geçen eşimin kuzeni dediki "oğlun aynı size benziyor sanki sizinmiş gibi" bende gülümseyerek zaten bizimki dedim oğlum kimin çocuğu ki dedim dumur oldu. bir daha kendisiyle konuşmayı düşünmüyorum. eşimin annesi geçenlerde kendinden olan bile seni dinlemezken cibiliyetii bilmediğin kimbilir ne yapar dedi. ki biz evlat edineceğiz dediğimizde destek veren ilk kendisi olmuştu. boş bulunduğunu düşünüyorum. konuşmasına hiç birşey demedim öyle bir baktım ki yüzüne bir daha konuşamadı. eşime söyledim gerekirse annemle bir daha görüşmeyiz dedi. oğlum henüz 6 aylık anlamıyor konuşulanları ama büyüdükçe bu konuşmalar devam ederse herşey başka olur. sende evladın için gerekirse annenden vazgeçebileceksin canım bu böyle...
canım ben densişz insanlara direk kapımıda gönlümüde kapadım hiçbiriyle görüşmüyorum aileden yada komşu arkadaş hiç farketmez hepsine kapımı kapadım benim çocuğumun psikolojisi daha önemli hayatımda olmaları bana bişey kazandırmayacak hatta beni dahada çok üzecek olan insanlarla işim olmaz....ayrıca hiç kimsenin sorusunada cevap vermedim hatta birgün eşimin amcası daha bebeğim bir kaç aylıkdı çocuğun annesinden babasından haber varmı dedi şok oldum bak gözünün içine pardon dedim sen hangi anne babasından haber bekliyorsunki anneside babasıda karşında ne öğrenmek istiyorsun bizimle alakalı dedim oda şaşırdı kaldı ve sonra devam ettim bu çocuğun bir annesi ve bir babası var bir daha yanılıpda böyle bir kelime kullanırsanız asla yüzüme bakmayın slm bile vermeyin dedim kendi aranızda bile konuşacak olursanız sonu kötü olur dedim :) o gün bugün benden korkarlar adımda cadı geline çıktı varsın cadı gelin olayım çocuğum mutlu olsun yeterki :)
bende cadı gelinim üzülme :))) oğlum için herşeyi feda edebilirim. ne güzel demişsin çocuğum mutlu olsun yeter ki :)
merhaba yüreği kocaman sevgi dolu anneleri) nasılsınız? evet pek uğrayamıyorum uğrasamda şöyle son bir iki sayfaya göz atıp maalesef yazamadan ayrılmak zorunda kalıyorum.bizler çok iyiyiz koca 7 ayı devirdik.bana ve eşime sorarsanız sanki ilk dünyaya gözlerini açtıkları andan itibaren çocuklarımızla birlikte gibiyiz.kuzularımız sevgili evlatlarımız biz farkında değiliz ama çevremizdekilerin dediğine göre kocaman olmuşlar
kızım yeni yeni konuşmaya başladı oooooooooofff çenede abiyi geçeceğiz sanırımherşeyi çok iyi biliyoruz.özellikle cici giymeyi,annesinin takılarına,makyaj malzemelerine vede topuklu ayakkabılarına ortak olmayı çok iyi biliyoruz.fakat; kakamızı ve çişimizi hala beze yapıyoruz:-(( o konuda zorlayamıyorum yavrumu çünkü; kabızlık problemimiz devam ediyor.prensesim ara ara çok canı yanıyor o nedenlede tuvalete yapmaktan korkuyor.
ama istediği zamanda beni tuvalete bile kabul etmeden bezini çıkarıp lazımlığına çişini yapıyor onu bir güzel klozete döküyor ve giyiniyor en son beni içeriye çağırıp ellerini yıkatıyor.temennim inşaallah bunun sürekli olması sabrediyorum inşallah o günleri göreceğim)veeee müthiş babacı olduk. )
minik kuzum 3 nisanda 3 yaşına girecek)
oğluşuma gelince okulunu çok seviyor.yüzme kursuna başladı.kendiside yüzmeyi çok seviyor.ve bir kulüpte devam ettirmesini istiyoruz.herşey onların iyi bir geleceğe sahip olması için.....
ve geçen hafta içerisinde bir sabah oğlumu okuluna yeni bırakmıştım.eve geldim arkadan kapının zili çaldı.gelen sosyal hizmetler uzmanımızdı) biz unutulduğumuzu düşünürken.7.ayımızda bizi çat kapı ziyarete gelmişti
bizim sosyal hizmetler uzmanımız çok tatlı bizlere her konuda yardımcı olan biri. kızımla kapıda karşıladık.sonra bizim prenses odasına çekildi ve sanki birşeyler hissetmiş gibi uzmanımız gidene kadar yanımıza gelmedi..
bize çok sık gelmeme nedenleri olarak aileleri ve çocukları huzursuz etmemek olduğunu söyledi.çok sık ziyeret ettiğimiz zaman ailelerde çocuklarda huzursuz oluyorlar.biz zaten emin olmadığımız ailelere çocuklarımızı vermeyiz dedi.ben oğlumuzla yaşadığımız ilk zamanki durumlarımızdan bahsettim.bazılarınız biliyordur.oğlum geldiğinde terk edilme ,yuvaya geri götürülme korkusu yaşıyor.herşeye ağlayarak kendisini yerlere atarak tepki gösteriyordu.kardeşini kıskanıp ona zarar vermeye kalkışması ayrı durumdu zaten.bunları psikolog desteği almadan atlatmayı başardığımızı zaman zaman da pedegog yardımı aldığımızı şuan allaha şükür oğlumun psikolojisinin çok iyi olduğunu.söyledik.aslında kurumun psikoloğunun olduğunu bu konuda ailelerin yardım için kuruma başvurabileceklerini söyledi.ayrıca kurumda ailelere çocukların yaş gurubuna göre eğitim verdiklerini istersek kayıt yapıp yardım alabileceğimizi söyledi.sonuçta sağlıklı bireyler yetiştirmek istiyorsak bu tür eğitimlere katılmak gerekir diye düşünüyorum.ve kayıt için yazıldık.
bizim mahkememizde büyük ihtimalle ağustosta olacakmış bize haber verecekler.çok istiyoruz biran önce kuzularımız resmi olarak üzerimize geçsinler.
inşaallah sırasını bekleyen sevgili anneler sizlerde en kısa zamanda mutlu sona erersiniz.kuzucuklarınıza kavuşursunuz. sadece biraz sabır. sevgiyle kalın)
ne güzel anlatmışsın öpüyorum yavrucuklarını :))
kızlaaarrr randevumuzu aldık 15 mayıstaaa çok heycanlıyım hatta korkuyorum denebilir. nolur dua edin herşey yolunda gitsin.
hadi gözünüz aydın :) merak etme herşey çok güzel olacak.
arkadaşlar oleyyyyyyy.eşimde kabul etti.yarın tekrar nasipse görüsmeye gidecegiz
hayırşı geceler canlar .ALLAHA EMANET OLUN
çok ama çok sevindim. :)) hayırlısıyla çocuğunuza sarılırsınız inşallah.
GENELDE YAZANLARIN ANNELER OLDUĞUNU GÖRDÜM BİRDE KARDEŞLİK ABLALIK DUYGULARIYLA ELİMDEN GELDİĞİNCE BEN YAZAYIM PAYLAŞAYIM İSTEDİM. DAHA ÖNCE BUKONUDAKİ DUYGULARIMI KİMSEYE BAHSETMEDİM BEN KENDİNİ, İÇİNİ ÇOK DÖKEBİLEN BİRİ DEĞİLİM((
BEN HEP DİNLEMEYİ SEVERİM
1988 DOĞUMLUYUM.22 YAŞINDA DUL KALMIŞ KIZINI KENDİ ÇABALARIYLA BÜYÜTMEYE ÇALIŞAN HİÇ KORKMADAN TEREDDÜT ETMEKSİZİN 15 GÜNLÜK BİR KIZ BEBEĞİ SAHİPLENEN O HARİKA ANNENİN ÖZ ÇOCUĞUYUM.
YIL 1996 :İLKokula gidiyodum heralde 2ye falandı .Okuldan yeni gelmiştim annemin 2 çocuklu kocası 30 yıl hapis mahkümü olan yakın arkadaşı NURDAN TEYZENİN kucağında daha önce görmediğim simsiyahsaçlarıyla üstübaşı solmuş yırtık pırtık giysiler olan yaklaşınca keskince çiş ve kusmuk kokan ağzındaki yırtık emziği cok cok cok sesler çıkararak emen minnacık 15 günlük olduğunu söylediğini bir bebekle ilgili kafa kafaya vermiş fısır fısır bişiler konuşuyolardı.
DAHA ÖNCE HİÇ BUKADAR KÜÇÜK BİR BEBEK GÖRMEMİŞTİM BEN DAHA ÖNCE ANNEMİN ÇİMEN YEŞİLİ GÖZLERİNİ BÖYLE HÜZÜNLÜ BÖYLE YAŞLARLA DOLUDA GÖRMEMİŞTİM. ÇOK MERAK ETMİŞTİM NEYDİ ANNEMİ BÖYLESİNE ÜZEN ŞEY DİĞER 2 ÇOCUK PIRIL PIRILKEN BU KÜÇÜCÜK BEBEK NEDEN BÖYLE BAKIMSIZ VE PİSTİ?
odama gidip üstümü değiştirirken konuşmalarını dinlemeye koyuldum. BEBEĞİN annesinin iyileşemeyecek derecede akıl hastası olduğunu babasının sırf bu nedenle kendinden olduğunu birtürlü kabul etmediği tek yakın akraba olan babneninde bu şüpelere yenilerek ölsün diye mutfakta 3 gün boyun yerdeki sünger yatağa atıp bakmayı redettiğini duyduğum andaki şokukalbime saplanan o acıyı kelimelerle tarif edemiyorum. NURDAN TEYZE anneme biz ağlama sesine dayanamayark kapıyı kırdık bebeği aldık 15 günlük olana kadar baktık fakat artık idare edemiyoruz yuvaya teslim edeceğiz demişti. annemde 40çıkana kadar bakabileceğini enazından çıktıktan sonra teslim edelim diyerek küçük kalbime saplanan o oku çektiğindeki sevincimide kelimelere dökmek imkansız...
CANIM ANNEM BENİM ! annem bebek bakmayı cabuk unutmuştuküçük çocuğu olan komşulardan yardım alarak o gün beraberce elbirliğiyle kardeşimi mislerrr gibi yıkamamızı- beceriksizce hazırladığı o ilk mamayı kardeşimin deliler gibi homurtular inlemeler çıkarak nefes nefese içişini -yıkanıp doyurulup- gazı çıktıktan sonra bir anda minicik siyah ördek kadar sevimli bişiye dönüşmesini çok iyi hatırlıyorum.VE ZAMAN ZAMAN ONUN BİZE AİLEMİZE NASIL DAHİL OLDUĞUNU SEVGİ DOLU GÜZEL KELİMELERE BOĞARAK MASAL BİÇİMİNDE DAHA BEBEKLİKTEN İTİBAREN ANLATIŞINIDA....
KARDEŞİMİN KIRKI ÇIKTI BİR AVUKAT ARACILIĞLA YASALARIN BAZI ZAAFİYETLERİNDEN YARARLANARAK ANNEMİN SOYADINI ALDI. :))) ONAAYLAMAYANLAR OLUCAK AMA NOOLUR İYİ NİYETİMİZN HATRINA KIZMAYIN.
YIL 2013 :KARDEŞİM 17 YAŞINDA ESMERRR GÜZELİ BİR ERGEN BENDE 24 YAŞINDAEVLİ 3 YAŞINDA BİRKIZ ÇOCUĞU SAHİBİYIM EVİMİZE İLK GELDİĞİ GÜN VE TAKRİBEN 15 GÜN ÖNCESİNDEKİ TARİHİYILDA 2 SEFER DOĞUM GÜNÜ OLARAK KUTLUYORUZ.:))).... KARDEŞİM HİÇ BİR ZAMAN İLK ŞU TARİHTE DUYDUM DİYEMİYOR. DOLAYISIYLADA BİR TRAVMA SÖZ KONUSU HİÇ OLMADI HATTA BU DURUMU BİLMEYEN KARDEŞİMİ İLKKEZ GÖREN İŞ ARKADAŞLARIM AA! NEKADAR BENZİYOSUNUZ DEDİĞİNDEKİ SAMİMİYETSİZLİKLERİNE GÖZGÖZE BAKIŞARAK GÜLÜP GEÇEBİLECEK KADARDA BU DURUMU SİNDİREBİLDİK...O İSTEDİ DİYE ANNEM PLATİN SARISI SAÇLARINI BENDE BAL KOPÜĞÜ SAÇLARIMIZI KÖMÜR SİYAHA BOYADIK :))) ŞİMDİ HEPİMİZ BİRBİRİMİZE DAHA ÇOK BENZİYORUZ DİYEREK GÜLÜYO KARDEŞİM . ANNEME OKADAR DERİNDEN BAĞLIKİ GELİP BENDE 3 GÜNDEN FAZLA KALAMIYO ANNEMİ ÖZLEDİM BEN GİDEYİM MANTARIMIDA ÖZLEDİM ( EVİMİZ )DEMEYE BAŞLIYO.
BEN ANNEMİ 1 AY GÖRMESEM ANCA ÖZLÜYORUM :)))) VE ÖYLE İYİ SEVKATDOLU BİR TEYZEKİ BEN KIZIMA BAĞIRDIĞIM ZAMAN BANA SURAT ASIYO LAF SÖYLETMİYO yiğenine :))) ŞURUBUNU İÇİRDİNMİ? YOĞURDUNA DİKKAT ET SOĞUK VERME PORTAKALI DOLAPTAN ÇIKAR YARIM SAAT ODA SICAKLIĞINA GELSİN ÖYLE YEDİR DİYEDE İNCE İNCE AKILLARDA VERİYO ABLASINA :))))LİSE 2 DE ŞİMDİ İLKOKUL KARNELERİ HEP TAKTİR GELDİ . LİSEDE 1 ASKERİ (ZAYIF )VARDI :))) İNŞALLAH ÜNİVERSİTELERE GİTTİĞİNİDE GÖRMEK NASİP OLUR. EVLENİP YUVA KURDUĞUNU BEMBEYAZ GELİNLİKLER İÇİNDE YUVASINA UÇTUĞUNU KUZUMUZUN KUZUSUNUN OLDUĞUNU GÖRMEKTE ,ONU KOKLAMAKTA NASİP EDER İŞALLAH YÜCE RABBİM BİZE ....AMİNNNNN
ANNEMLE GURUR DUYUYORUM !!!
ALLAH ONDAN MİLYONLARCA KEZ RAZI OLSUN !!! BENİM YALNIZ BÜYÜMEME İZİN VERMEDİĞİ İÇİN ,BANA ABLALIK DUYGUSU YAŞAMAMA FIRSAT VERDİĞİ İÇİN BİZİ BİRBİRİMİZDEN HİÇ AYIRMADIĞI İÇİN ..
ALLAHIM KIZIM İYİCE BÜYÜDÜKTEN SONRA 2. YAWRUM OLARAK KİMSESİZ İLGİYE MUHTAÇ BİR YAWRUCAĞI SAHİPENEBİLMEYİ, O MERHAMETİ O MADDİ GÜCÜ ,SABRI ,KUDRETİ BANADA İHSAN EYLE YARABBİM İNŞALLAH AMİNNNNNNNN
VAKİT AYIRAN OKUYAN HERKESE SEVGİLER ....
ALLAH İSTEYEN HERKESE YAR VE YARDIMCI OLSUN...
yazdıklarını ağlayarak okudum. Annenin ellerinden öpüyorum. kardeşini ve seni allah hiç ayırmasın.
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER :))
Sabahın müjdesi benden olsun.
Dün minik kuşumuz geldi :))))))))))))))))))))))))))
Kızımızı aldık evimize getirdik.
Bizi pek uyutmadığı için bu saatte ayaktayım. Sizlere haber vereyim dedim.
Kızımız henüz çok küçük ve çok çirkin :)
O bize biz ona alışmaya çalışıyoruz. Aslında biz görür görmez alıştık.
Nasıl kanımız kaynadı anlatamam. Heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum.
şimdi mışıl mışıl uyuyor.
Başka müjdeli haberler var mı bilemiyorum. Geçmiş yazıları okuyamadım.
ilk fırsatta tekrar yazarım.. Darısı tüm annelerimize, Allah tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün.
allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım benim. evindeki neşeyi telaşı tahmin edebiliyorum. o minicik elleri öpmeye doyamıyorsun uyurken bile izliyorsun değil mi :)) kızının ömrü bereketli bahtı açık olsun inşallah. allah analı babalı büyütsün canım benim. sevgiyle kal...
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün sabahtan beri yazacağım ama neresinden başlayacağımı bilemedim. Çünkü ne hissettiğimi inanın bilmiyorum. Önce yazmayacaktım ama sizler benim kader arkadaşımsınız. Bu sayfalarda neler paylaştık neler yaşadık....
Dün gece hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalık daha kimseye söylemedim kısmet çünkü.... çünkü birde çok şaşkınım. Biraz geciktim ve çok ağrılarım vardı, şüphelendim olmaz dedim ama gene içime kurt düştü. Çünkü geçen hafta evime spor aleti aldık eşim istedi hemde benim için tabii. Ama sonra gecikince bir test yapayım acaba bu spor eltini kullanarak doğrumu yapıyorum dedim. Yani anlayacağınız içime bir kurt girdi. Çok uzatıyorum ama daha kimseye söylemedim ve duygularımı dökmeye ihtiyacım var. Ve sizler benim dostum oldunuz.
Sonra dün akşam eczaneden aldığım testi yaptım pozitif çıktı ama inanmadım, çünkü 12 sene oldu evleneli ve daha önce okadar aşılama ve tüp bebek tedavileri hiç hamile kalmadım. 1 kere bile.
Hatta tüp bebek tedavilerinden sonra rapor aldım yattım evde...
Sonra inanmayınca gece eşimle yakınımızdaki hastaneye gidip kan testi yaptırdı. Ve doktor 5 haftalık dedi. Ne hissetiğimi sorarsanız. Eşimde bende hiçbirşey hissedemedik. Halada öyle...
Hatta geçen hafta sonu ne temizlikler yaptım neler kaldırdım bir bilseniz bu aklıma gelen son şey oldu yanii....
Arkadaşlar iyiki varsınız ve iyiki ben size yazabiliyorum.
Sevgiler,
ne güzel bir haber. ne olur dikkar et kendine. Allahın en güzel hediyesi içinde büyüyor gün gün.. düşünsene bir tanesi kalbinde bir tanesi karnında büyüyecek :)) ne güzel... tebrik ederim canım inşallah tamamına erer bir avazda kucağına alırsın.
Sagolun cevaplar için biz sürekli tayin oluyoruz 2-4 yılda bir şimdi bulunduğum ile başvursam 1 sene sonra tayinimiz var sanırım bu yönden sıkıntı olucak ama en iyisi görüşüp detaylı bilgi almak
Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba canım bizde sürekli tayin oluyoruz. ben başvurumu şırnakta yaptım batmandan sıraya girdim aydından oğlumu aldım . şuan manisadayız ve burdaki kuruma dosyamız geldi. yani sıkıntı yapma tayin yerine dosyan senden önce ulaşıyor. sen sadece bilgilerini güncel tut yeter :)
Merhaba,
Bugün ev ziyareti vardı. Çok güzel geçti. Yarım saat 45 dakika kadar oturdu. Biraz sohbet ettik sonra da eve şöyle bir bakıp gitti. Yarın arayıp son görüşme için randevu almamı söyledi. Hissediyorum çocuklarım bana yaklaşıyorlar.
çok sevindim atlattığına :) çocuklarım demişsin :)) inşallah istediğin gibi birden fazla çocuğun olur :)) ve inşallah tez zamanda olur :))