Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

son şansın değil ne olur böyle söyleme Allahın izniyle herşey gönlüne göre olacak sen içini ferah tut :)

yalnız yaşıyorum demişsin. bekar bir anne olarak mı baş vuruda bulundun? yanlış mı anladım acaba. haddimi aştıysam ne olur bağışla. kardeşim evlenmedi ve evlenmeyede niyeti yok. bir çocuğu olsun yalnız kalmasın istediğimden sürekli kuruma bekar anne olarak başvurmasını salık veriyorum. onun için sordum. bilgi almak için

harika haber :) birde bakmışsın yavrun kucağında.... :)

bende tayinciyim sürekli ev değiştiriyorum. bazen sıkılıyorum bu durumdan ama oğluma yeni tayin olduğumuz yerde kavuştuğum için artık şikayet etmiyorum :)) bizim uzmanımızda eve hiç bakmamıştı. lojmanda oturuyoruz ve 3 ay sonra tayinciyiz dediğimde sorun olmaz demişti. ve olmadıda :) çok şükür. allah hepinizin işini rast getirsininşallah.

Aramıza hoşgeldin. herşeyin hayırlısı olsun. dilerim fazla beklemezsiniz :))

bebeğini kucağına aldığında hiçbirşey umrunda olmuyor. hatta bu benim yavrum diye bağırmak geliyor içinden. benim çevremde akrabalarımda dahil kimse bilmiyor bir annem kardeşlerim ve eşimin annesi kardeşi ve bir kaç kuzeni biliyor. bir elin 10 parmağını geçmeyen insanlar biliyor. onların içinde bile densiz konuşanlar oluyor. geçen eşimin kuzeni dediki "oğlun aynı size benziyor sanki sizinmiş gibi" bende gülümseyerek zaten bizimki dedim oğlum kimin çocuğu ki dedim dumur oldu. bir daha kendisiyle konuşmayı düşünmüyorum. eşimin annesi geçenlerde kendinden olan bile seni dinlemezken cibiliyetii bilmediğin kimbilir ne yapar dedi. ki biz evlat edineceğiz dediğimizde destek veren ilk kendisi olmuştu. boş bulunduğunu düşünüyorum. konuşmasına hiç birşey demedim öyle bir baktım ki yüzüne bir daha konuşamadı. eşime söyledim gerekirse annemle bir daha görüşmeyiz dedi. oğlum henüz 6 aylık anlamıyor konuşulanları ama büyüdükçe bu konuşmalar devam ederse herşey başka olur. sende evladın için gerekirse annenden vazgeçebileceksin canım bu böyle...

bende cadı gelinim üzülme :))) oğlum için herşeyi feda edebilirim. ne güzel demişsin çocuğum mutlu olsun yeter ki :)

ne güzel anlatmışsın öpüyorum yavrucuklarını :))

kızlaaarrr randevumuzu aldık 15 mayıstaaa çok heycanlıyım hatta korkuyorum denebilir. nolur dua edin herşey yolunda gitsin.

hadi gözünüz aydın :) merak etme herşey çok güzel olacak.

arkadaşlar oleyyyyyyy.eşimde kabul etti.yarın tekrar nasipse görüsmeye gidecegiz
hayırşı geceler canlar .ALLAHA EMANET OLUN

çok ama çok sevindim. :)) hayırlısıyla çocuğunuza sarılırsınız inşallah.

yazdıklarını ağlayarak okudum. Annenin ellerinden öpüyorum. kardeşini ve seni allah hiç ayırmasın.

allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım benim. evindeki neşeyi telaşı tahmin edebiliyorum. o minicik elleri öpmeye doyamıyorsun uyurken bile izliyorsun değil mi :)) kızının ömrü bereketli bahtı açık olsun inşallah. allah analı babalı büyütsün canım benim. sevgiyle kal...

ne güzel bir haber. ne olur dikkar et kendine. Allahın en güzel hediyesi içinde büyüyor gün gün.. düşünsene bir tanesi kalbinde bir tanesi karnında büyüyecek :)) ne güzel... tebrik ederim canım inşallah tamamına erer bir avazda kucağına alırsın.

merhaba canım bizde sürekli tayin oluyoruz. ben başvurumu şırnakta yaptım batmandan sıraya girdim aydından oğlumu aldım . şuan manisadayız ve burdaki kuruma dosyamız geldi. yani sıkıntı yapma tayin yerine dosyan senden önce ulaşıyor. sen sadece bilgilerini güncel tut yeter :)

çok sevindim atlattığına :) çocuklarım demişsin :)) inşallah istediğin gibi birden fazla çocuğun olur :)) ve inşallah tez zamanda olur :))

filoo

hayırlı olsun canım.. o kadar içten yazmışsın ki mutluluğunu çoşkunu burdan bile hissebiliyor insan..çocukların çooook şanslı senin gibi bi anneleri olacağı için..

inşallah canım .hayırlısı olsun ins....nasıl geciyo hamilelik bu arada.BAŞLADİMİ bulantılar falan

Merhaba Canım,
Dün doktora gittim iyiyim çok şükür bulantım yok henüz. Şuan herşey normalmiş, ama tabii daha çok yeni herşey.

Sevgiler,

Selam canım,
Çok sevindim gözün aydın. Merak etme diğer görüşmelerinde su gibi geçecek. Ve sonraaaa kuzucuklar gelecek.

Sevgiler,

Canım,
Çok geçmiş olsun. Kışın hep böyle değilmi... inşallah biran önce iyileşir kuzucuk.

Sevgiler,

Canım,
İçime doğuyor çok az kaldı. Birazcık daha sabır. Çok bekledin haklısın ama Allah senin gönlüne göre verecek burdaki tüm anne adaylarımıza gibi.
Anneciğine selamlar,

Sevgiler,

Dün ameliyat tetkikleri yapıldı oğlumun.İdrar,kan.Çok ağladı kan alınırken damarları benim gibi inceymiş.Bugün gece 2den sabah ameliyata kadar aç durması gerekiyor.5gün de sondalı duracak.Uyutuluyor,1 saat sürüyormuş yaklaşık ameliyat.İlk gece hastanede onunla kalıcam.İnşallah en kolay ve başarılı biçimde atlatırız.
Güzel dualarınızı oğlumdan esirgemeyin arkadaşlar.Allah nerde hasta çocuk varsa şifasını versin inşallah.

Dün ameliyat tetkikleri yapıldı oğlumun.İdrar,kan.Çok ağladı kan alınırken damarları benim gibi inceymiş.Bugün gece 2den sabah ameliyata kadar aç durması gerekiyor.5gün de sondalı duracak.Uyutuluyor,1 saat sürüyormuş yaklaşık ameliyat.İlk gece hastanede onunla kalıcam.İnşallah en kolay ve başarılı biçimde atlatırız.
Güzel dualarınızı oğlumdan esirgemeyin arkadaşlar.Allah nerde hasta çocuk varsa şifasını versin inşallah.

şimdiden çok çok geçmiş olsun. umarım bu süreci kolay atlatırsınız.

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcısı olsun oğlunun ve senin inşallah kolay geçer.Peygamber sünnetinden dolayımı olacaktı ameliyatı.Benim oğlumda aynı durumda biz yazın sünnetini yaptırırız inşallah.Ama bize ameliyat demediler sadece hastane ortamında uzman dr.lar tarafından olsun dediler.

Canım çok geçmiş olsun, biran önce atlatın inşallah. Dualarımız sizinle..

Sevgiler,

Canım çok geçmiş olsun işallah bir an önce iyileşir dualarım sizinle..

tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Sizinki daha farklı bir durum sanırım bizim idrar deliği olması gerekenden aşağı onu yukarı çekecekler,1 yaşından küçük olması gerekiyor.Özellikle tuvalet eğitiminden önce.300 erkek bebekte bir görülüyormuş.

canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız amaliyatı çabucak ayaklanıverir oğluşun. kocaman öpüyorum dualarım sizinle

canım Allah daha büyük dert vermesin ..küçücük bebeğinin son sağlık problemi olur bu inşallah.. biliyorum çok endişelisin kan alınırken bile için gitmiş oğluna ama bu dermanı olmayan bi dert değil şükürler olsun kii..inşallah çarçabuk atlatırsınız

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda oğlun iyleşir. iyi haberleini bekliyoruz

Evet anlattığına göre sizin daha farklı bir durum.Çok geçmiş olsun canım.İnşallah kolay atlatır.

çok geçmiş olsun. Merak etme hersey iyi olacaktır.

Heidi ve kukusum arkadaşlarım yavrularınıza geçmiş olsun. Ona geleceğine bana gelsin ben hasta olayım diye düşünüyor insan içi gidiyor ama Rabbim dermansız dert vermesin... Derdi verip derman aratmasın. Kuzucuklarınız hemen toparlansın inş.
Heidicim minnakların hücreleri kendini daha çabuk yenilediğinden hemen iyileşiyorlar canım bu tarz operasyonlarda. benim bir tanıdığın oğlu fıtık ameliyatı oldu minnacıktı şükür şimdi koşup oynuyor. canını sıkma hemen toparlar eminim. senin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı bir bebek o.

canımcım geçmiş olsun kucucuğuna.. annesi bu aralar hep bebekler hasta benim yiğenler maalesef hastalar.
insanın içi gidiyor. elinden biriey gelmiyor. çok geçmiş olsun...

canım umarım hiç beklenmedik zamanda alırız haberlerini... hepimizin bir an önce bebişlerine kavuşmasını diliyorum.
sen geçnelerde sıramız daha var dediğin için seni yazmamıştım.. alınmayın lütfen böyle şeylere... birimiz hepimiz,
hepimiz yavrucuklar için burdayız... kim alırsa alsın kendim almış gibi seviniyorum...sen zaten çok beklemişsin..
allah daha fazla bekletmesin kucağın bebişinle dolsun..

tüm dualarımız seninle.. canım çok geçmiş olsun şimdiden.. inş. sen bile farkına varmadan çabucak atlatır.
Annesinide şaşırtır. güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz...

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
Tenarr
Hazan72

Hep 1'den çok çocuğum olsun isterdim. O yüzden kuruma kardeş te kabul ederim dedim. Şart değil tabii ama 2 kardeş olursa çoook mutlu olurum.

Çok geçmiş olsun. İnan eminim çok kolay atlatacaksınız. Çocuklar o kadar çabuk iyileşiyor ki şaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…