Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
İyi dileklerde bulunan,geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun.Destekleriniz beni çok mutlu etti.Rabbim evladını bekleyenlere gönlündekinden de hayırlısını versin.Anne olanlara da çocuklarıyla sağlıklı,mutlu yıllar dilerim.Allah iyi günlerini göstersin inşallah.

Balıkesir Yada bandırma canım düşündüğüm yer şimdilik araştırma durumundayım hayırlısı artık

çok geçmiş olsun canım. merak etme çarçabuk iyileşip bu kötü günleri unutacaksınız. oğlunu benim için öp lütfen.

Hep 1'den çok çocuğum olsun isterdim. O yüzden kuruma kardeş te kabul ederim dedim. Şart değil tabii ama 2 kardeş olursa çoook mutlu olurum.

inşallah kardeş verirler. bizde kardeş istemiştik ama bir tane dünya güzeli bebek verdiler. çok mutluyum iyikide benim oğlum :) inşallah senin gönlünden geçen olur.
bekar anne olmak harika bir karar :)) keşke bende teyze olabilsem kardeşimin de bebeği olsa evlenmiyor bebekte yapmıyor eee kurumada baş vurmuyor benim oğlan ikimizede yetermiş yeterde bir kardeşi olsa bir kuzeni olsa fena mı olur değil mi ama :)))

slm dostlar
bugün itibarıyla dilekçemizi vermiş bulunmaktayız.21 martta ev ziyareti icin randevumuzda verdi bayan .cok tatlı biri çok iyi niyetli biri ALLAH razı olsun.... hayırlısı olur ins
HeidiAnkara çok geçmisler olsun yavruna acil .şifalar diliyorum.

Son düzenleme:
bu arada il dışı tercih olursa cabuk gelirmi evladim .ne tercih etmemiz gerekiyo bilgisi olanlar sizler ne diyonuz tercih ne yazalım..:44:

Çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin inşallah.

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Teker teker teşekkür edemedim kusuruma bakmayın.
Öyle çok yorum var ki, takip edemediğim dönemde, çoğunu okuyamadım.
Sizleri unutmadım, sadece yoğunluktan vakit bulamadım.

Gelelim minik kuşumuza;
Allah sizlere de bu guzelliği nasip etsin.
Gerçekten anlatması çok zor.
Minicik elleri, sığınmak isteyen gözleriyle ben burdayım dedi kızımız bize.
Yuvaya gittiğimizde kızımızı getirdiler ve ilk işi eşim ve benim ellerimizi yakalamak oldu.(Havada yakaladı :) )
Nasıl bir etkilenme oldu anlatamam.
Biz zaten görür görmez kararımızı vermiştik ve uzmanımızı aradık ve
biz kızımızı eve götürüyoruz evraklar bir zahmet eve gönderin dedik.
Karşılıklı gülüşmeden sonra tekrar kuruma gitmemiz gerektiğine ikna olduk ve hemen
kuruma döndük. İmzamızı attık ve kızımızı yuvadan aldık.

Kızım 2 aylık, süt bebesi derler ya hani ondan.
Bünyasi biraz zayıf düşmüş, onun için beslenmesine özen göstermeye çalışıyoruz.
Bir an önce toparlasın istiyoruz.
Ailemiz ve arkadaşlarımızda çok sevindi.

Bu arada limony, haberine çok sevindim. Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin.
Ayağımı sürümek istiyorum ve listede ki her annemiz tez zamanda meleğine kavuşsun.

Diazz, görüşmeyi çok isterim, kızım azcık toparlansın.
Özelden yazışırız :) Ankara buluşması yaparız :))

Heidi,

Çok geçmiş olsun. Yakışıklımız şimdi iyidir inşallah. Allah sağlıklı ömür versin.

çok çok geçmiş olsun canım inşallah çarçabuk atlatırsınız, canı acıdığında için yanıyordur Allah sabır versin

biran önce iyi haberlerini alalım senden inşallah..

bak ne kadar güzel geçmiş.. hiç canını sıkacak gibi değilmiş gördün mü? yavrularına kavuşacağın srede böyle çabucak akıııpp gider inşallah..

bak ne kadar güzel geçmiş.. hiç canını sıkacak gibi değilmiş gördün mü? yavrularına kavuşacağın srede böyle çabucak akıııpp gider inşallah..

Gerçekten tahminimden çok daha rahat geçti. Bugün son görüşme için aradım. Perşembe gününe randevu verdi. Bakalım bunu da atlatayım.

İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş teşekkür ederim.Anneciğim çok sevindi haberine dikkat etsin dinlensin yakında iki bebek onu çok yoracak diyor tecrübeyle sabit annem 7 çocuk büyütmüş Allahım ol desin yeterki olmaz dediğin olur.Mucizemizi de öpüyoruz sağlıkla büyüsün de gelsiinn inş.

inşallah kardeş verirler. bizde kardeş istemiştik ama bir tane dünya güzeli bebek verdiler. çok mutluyum iyikide benim oğlum :) inşallah senin gönlünden geçen olur.
bekar anne olmak harika bir karar :)) keşke bende teyze olabilsem kardeşimin de bebeği olsa evlenmiyor bebekte yapmıyor eee kurumada baş vurmuyor benim oğlan ikimizede yetermiş yeterde bir kardeşi olsa bir kuzeni olsa fena mı olur değil mi ama :)))[/QUOTE]

Bence bir gün kardeşin de ister. Bekar biri için kolay bir karar değil ama zamanla oğlunla seni gördükçe fikri değişebilir.

Çoook geçmiş olsun dualarımız sizinle delikanlı bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah.

Yok canım sadece en üstteyim ya beni atladın diye serzenişte bulundum çok beklediğim için hassasiyetim sıramız 13 müş ona canım sıkılıyor ben 3-5 beklerken 13 te ne yaaa neyse canım inş. hepimiz bir an önce kavuşuruz bebişlerimize...

bu arada il dışı tercih olursa cabuk gelirmi evladim .ne tercih etmemiz gerekiyo bilgisi olanlar sizler ne diyonuz tercih ne yazalım..:44:

şimdi herşey çarçabuk olup bitecek ve inşallah yavruna kavuşacaksın. ben kendi tecrübemi paylaşayım seninle;türkiye ve dünyanın her yerinden olabilir demiştik. onlarda ona göre dosyamızı oluşturuyorlar. biz, başvurumuzun üzerinden 5 ay geçmişti oğlumuza kavuştuk. senin ve eşin içinde herşeyin hayırlısı olsun :))

şimdi sabah haberlerini dinlerken bir bebeğin daha göbek bağının plesentadan ayrılmadan doğar doğmaz çöp konteynırının yanına bırakıldığını söylediler. bebeğide gösterdiler. Manisadaymış kız bebek. henüz 1 günlük azıcık üşümüş sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra kuruma verilecekmiş. inşallah kurumda fazla kalmaz hemen bizden birine verilir. yeni yuvasına kavuşur. bakalım bu haber içimizden hangimizi sevindirecek :))

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
Hazan72 21.03.2013
Tenarr

merhaba başvurunuz hayırlı olsun) inşaallah en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz..biz baş vurumuzda il dışınıda tercih etmiştik.bu şansınızı daha çok arttırır.

Gerçekten tahminimden çok daha rahat geçti. Bugün son görüşme için aradım. Perşembe gününe randevu verdi. Bakalım bunu da atlatayım.

fillo 2.adım atılmış perşembe günüde iyi geçecektir.sonra gelsin mis kokulu meleğin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…