sevgili ozlemo hemen umutsuzluğa kapılma inan hepimize ilk olarak aynı şeyleri söylüyorlar halbuki okadar uzamıyor sadece bize öyle demek zorundalar aslında birazda sabır denemesi bu nelerden geçiyoruz. beklemek başlı başına sabır. bence vazgeçme başlamadan bilemessin belki rabbim alnına yazmıştır çabucak çıkıverir bana düşmez canım ama telefonla değilde randevu alıp yüz yüze görüşmek bence en mantıklısı en azından onlar senin isteğini anlar ve daha ciddi cevaplar verirler sende sorularına birinci ağızdan cevap bulursun mahsuru yoksa sorabilirmiyim hangi ilden başvuru yapacaksın birde bunu göz önünde bulundur her ilde prosedüre ne kadar uyuluyor gözüksede bence biraz kendileri belirliyorlar ve her uzmanın bir çalışma metodu var canım sevgiler
Dün ameliyat tetkikleri yapıldı oğlumun.İdrar,kan.Çok ağladı kan alınırken damarları benim gibi inceymiş.Bugün gece 2den sabah ameliyata kadar aç durması gerekiyor.5gün de sondalı duracak.Uyutuluyor,1 saat sürüyormuş yaklaşık ameliyat.İlk gece hastanede onunla kalıcam.İnşallah en kolay ve başarılı biçimde atlatırız.
Güzel dualarınızı oğlumdan esirgemeyin arkadaşlar.Allah nerde hasta çocuk varsa şifasını versin inşallah.
Hep 1'den çok çocuğum olsun isterdim. O yüzden kuruma kardeş te kabul ederim dedim. Şart değil tabii ama 2 kardeş olursa çoook mutlu olurum.
Dün ameliyat tetkikleri yapıldı oğlumun.İdrar,kan.Çok ağladı kan alınırken damarları benim gibi inceymiş.Bugün gece 2den sabah ameliyata kadar aç durması gerekiyor.5gün de sondalı duracak.Uyutuluyor,1 saat sürüyormuş yaklaşık ameliyat.İlk gece hastanede onunla kalıcam.İnşallah en kolay ve başarılı biçimde atlatırız.
Güzel dualarınızı oğlumdan esirgemeyin arkadaşlar.Allah nerde hasta çocuk varsa şifasını versin inşallah.
İyi dileklerde bulunan,geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun.Destekleriniz beni çok mutlu etti.Rabbim evladını bekleyenlere gönlündekinden de hayırlısını versin.Anne olanlara da çocuklarıyla sağlıklı,mutlu yıllar dilerim.Allah iyi günlerini göstersin inşallah.
Merhaba,
Bugün ev ziyareti vardı. Çok güzel geçti. Yarım saat 45 dakika kadar oturdu. Biraz sohbet ettik sonra da eve şöyle bir bakıp gitti. Yarın arayıp son görüşme için randevu almamı söyledi. Hissediyorum çocuklarım bana yaklaşıyorlar.
bak ne kadar güzel geçmiş.. hiç canını sıkacak gibi değilmiş gördün mü? yavrularına kavuşacağın srede böyle çabucak akıııpp gider inşallah..
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş teşekkür ederim.Anneciğim çok sevindi haberine dikkat etsin dinlensin yakında iki bebek onu çok yoracak diyor tecrübeyle sabit annem 7 çocuk büyütmüşMerhaba Canım,
Dün doktora gittim iyiyim çok şükür bulantım yok henüz. Şuan herşey normalmiş, ama tabii daha çok yeni herşey.
Sevgiler,
Selam canım,
Çok sevindim gözün aydın. Merak etme diğer görüşmelerinde su gibi geçecek. Ve sonraaaa kuzucuklar gelecek.
Sevgiler,
Canım,
Çok geçmiş olsun. Kışın hep böyle değilmi... inşallah biran önce iyileşir kuzucuk.
Sevgiler,
Canım,
İçime doğuyor çok az kaldı. Birazcık daha sabır. Çok bekledin haklısın ama Allah senin gönlüne göre verecek burdaki tüm anne adaylarımıza gibi.
Anneciğine selamlar,
Sevgiler,
Yok canım sadece en üstteyim ya beni atladın diye serzenişte bulundum çok beklediğim için hassasiyetim sıramız 13 müş ona canım sıkılıyor ben 3-5 beklerken 13 te ne yaaa neyse canım inş. hepimiz bir an önce kavuşuruz bebişlerimize...canımcım geçmiş olsun kucucuğuna.. annesi bu aralar hep bebekler hasta benim yiğenler maalesef hastalar.
insanın içi gidiyor. elinden biriey gelmiyor. çok geçmiş olsun...
canım umarım hiç beklenmedik zamanda alırız haberlerini... hepimizin bir an önce bebişlerine kavuşmasını diliyorum.
sen geçnelerde sıramız daha var dediğin için seni yazmamıştım.. alınmayın lütfen böyle şeylere... birimiz hepimiz,
hepimiz yavrucuklar için burdayız... kim alırsa alsın kendim almış gibi seviniyorum...sen zaten çok beklemişsin..
allah daha fazla bekletmesin kucağın bebişinle dolsun..
tüm dualarımız seninle.. canım çok geçmiş olsun şimdiden.. inş. sen bile farkına varmadan çabucak atlatır.
Annesinide şaşırtır. güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz...
slm dostlar
bugün itibarıyla dilekçemizi vermiş bulunmaktayız.21 martta ev ziyareti icin randevumuzda verdi bayan .cok tatlı biri çok iyi niyetli biri ALLAH razı olsun.... hayırlısı olur ins
HeidiAnkara çok geçmisler olsun yavruna acil .şifalar diliyorum.
bu arada il dışı tercih olursa cabuk gelirmi evladim .ne tercih etmemiz gerekiyo bilgisi olanlar sizler ne diyonuz tercih ne yazalım..:44:
bu arada il dışı tercih olursa cabuk gelirmi evladim .ne tercih etmemiz gerekiyo bilgisi olanlar sizler ne diyonuz tercih ne yazalım..:44:
Gerçekten tahminimden çok daha rahat geçti. Bugün son görüşme için aradım. Perşembe gününe randevu verdi. Bakalım bunu da atlatayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?