İyi dileklerde bulunan,geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun.Destekleriniz beni çok mutlu etti.Rabbim evladını bekleyenlere gönlündekinden de hayırlısını versin.Anne olanlara da çocuklarıyla sağlıklı,mutlu yıllar dilerim.Allah iyi günlerini göstersin inşallah.
Ne güzel anlatmışsın canım.Böyle kuzularına kavuşan annelerin .hikayesini okumak beni çok mutlu ediyor,heyecanlandırıyor,sanki o anı ben yaşıyormuş kadar mutlu oluyorum.Bir ömür mutluluklarArkadaşlar Merhaba,
Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Teker teker teşekkür edemedim kusuruma bakmayın.
Öyle çok yorum var ki, takip edemediğim dönemde, çoğunu okuyamadım.
Sizleri unutmadım, sadece yoğunluktan vakit bulamadım.
Gelelim minik kuşumuza;
Allah sizlere de bu guzelliği nasip etsin.
Gerçekten anlatması çok zor.
Minicik elleri, sığınmak isteyen gözleriyle ben burdayım dedi kızımız bize.
Yuvaya gittiğimizde kızımızı getirdiler ve ilk işi eşim ve benim ellerimizi yakalamak oldu.(Havada yakaladı :) )
Nasıl bir etkilenme oldu anlatamam.
Biz zaten görür görmez kararımızı vermiştik ve uzmanımızı aradık ve
biz kızımızı eve götürüyoruz evraklar bir zahmet eve gönderin dedik.
Karşılıklı gülüşmeden sonra tekrar kuruma gitmemiz gerektiğine ikna olduk ve hemen
kuruma döndük. İmzamızı attık ve kızımızı yuvadan aldık.
Kızım 2 aylık, süt bebesi derler ya hani ondan.
Bünyasi biraz zayıf düşmüş, onun için beslenmesine özen göstermeye çalışıyoruz.
Bir an önce toparlasın istiyoruz.
Ailemiz ve arkadaşlarımızda çok sevindi.
Bu arada limony, haberine çok sevindim. Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin.
Ayağımı sürümek istiyorum ve listede ki her annemiz tez zamanda meleğine kavuşsun.
Diazz, görüşmeyi çok isterim, kızım azcık toparlansın.
Özelden yazışırız :) Ankara buluşması yaparız :))
Bende dün akşam haberlerde izledim o haberi,hatta içim kıpır kıpır oldu sevindim inşallah bir aile daha mutlu olacak diye.Eskiden bu haberlere çok üzülürdüm ama ne bileyim artık böyle haberlere seviniyorum sonuçta onlar o meleğin kıymetini sevgisini bilmeyecek kadar vicdan sahibi değil iseler,yıllarca bunun özlemini ve acısını içinde yaşamış bir aile yeniden yepyeni bir hayata başlayacak ve iki taraf içinde çok güzel bir şanş olduğu için bebek ve onu alacak aile için mutlu oluyorum.şimdi sabah haberlerini dinlerken bir bebeğin daha göbek bağının plesentadan ayrılmadan doğar doğmaz çöp konteynırının yanına bırakıldığını söylediler. bebeğide gösterdiler. Manisadaymış kız bebek. henüz 1 günlük azıcık üşümüşsağlık kontrolleri yapıldıktan sonra kuruma verilecekmiş. inşallah kurumda fazla kalmaz hemen bizden birine verilir. yeni yuvasına kavuşur. bakalım bu haber içimizden hangimizi sevindirecek :))
HERKESE SELAMM
destina son yazan olarak adını görünce heyecanlandım biliyor musun sanki bebişimizin müjdesini vereceksin gibi geldi..bu ara 2 kişi den haber bekliyorum sen ve otuznisan sanki bebişleriniz heran gelebilir gibi hissediyorumm..
otuznisan canım sıran 13 olduğu için üzülmüşsün ama bence hiiiiç üzülme burda kaç kişiden duyduk sırası 9-10 ken kısa bi süre içinde haber geldiğini ayrıca 13 bnm uğurlu sayım sen inanır mısın bilemem...benim tesadüf eseri herşeyim 13 üniversite sınavında salon ve sıra numara ma kadar 13 kapı numaram 13 Allah a şükür hep uğur getirmiştir..senin bebişinde hayırlı ve uğurlu bi evlat olarak sana gelecek inşallah..
şimdi herşey çarçabuk olup bitecek ve inşallah yavruna kavuşacaksın. ben kendi tecrübemi paylaşayım seninle;türkiye ve dünyanın her yerinden olabilir demiştik. onlarda ona göre dosyamızı oluşturuyorlar. biz, başvurumuzun üzerinden 5 ay geçmişti oğlumuza kavuştuk. senin ve eşin içinde herşeyin hayırlısı olsun :))
merhaba başvurunuz hayırlı olsun) inşaallah en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz..biz baş vurumuzda il dışınıda tercih etmiştik.bu şansınızı daha çok arttırır.
Dün ameliyat tetkikleri yapıldı oğlumun.İdrar,kan.Çok ağladı kan alınırken damarları benim gibi inceymiş.Bugün gece 2den sabah ameliyata kadar aç durması gerekiyor.5gün de sondalı duracak.Uyutuluyor,1 saat sürüyormuş yaklaşık ameliyat.İlk gece hastanede onunla kalıcam.İnşallah en kolay ve başarılı biçimde atlatırız.
Güzel dualarınızı oğlumdan esirgemeyin arkadaşlar.Allah nerde hasta çocuk varsa şifasını versin inşallah.
canımmm çok geçmiş olsun bi avazda geçsin oğluşun sağlığına kavuşsun.uzun zamandır giremiyorum çok güzel haberler var çok mutlu oluyorum.biz ev görüşmesi için bekliyoruz onlar ararız dediler bakalım 1 ay kadar oluyo bakalım dua edin bizeee :) öpuyorum kuzularını ve seni
Arkadaslar esim bugün tekrar görüşme yaptı koruyucu aile olmanın daha kolay olduğunu söyledi
Koruyucu aile olduğumuz zaman nasıl oluyor bizimlemi yaşıyor yoksa arada mı geliyor kuzular ya çok yabancıyim bu konulara
koruyucu aile oldugunuz zaman cocuk hep sizin yanınızda kalıyor.ama ailesi yaşıyorsa belirli zamanlarda ailesiylede görüşüyor.sizin sevginizle bir aile ortamında büyümüs oluyor sadece..benim ögrendiklerim bunlar canım..
şimdi sabah haberlerini dinlerken bir bebeğin daha göbek bağının plesentadan ayrılmadan doğar doğmaz çöp konteynırının yanına bırakıldığını söylediler. bebeğide gösterdiler. Manisadaymış kız bebek. henüz 1 günlük azıcık üşümüşsağlık kontrolleri yapıldıktan sonra kuruma verilecekmiş. inşallah kurumda fazla kalmaz hemen bizden birine verilir. yeni yuvasına kavuşur. bakalım bu haber içimizden hangimizi sevindirecek :))
Dün ameliyat tetkikleri yapıldı oğlumun.İdrar,kan.Çok ağladı kan alınırken damarları benim gibi inceymiş.Bugün gece 2den sabah ameliyata kadar aç durması gerekiyor.5gün de sondalı duracak.Uyutuluyor,1 saat sürüyormuş yaklaşık ameliyat.İlk gece hastanede onunla kalıcam.İnşallah en kolay ve başarılı biçimde atlatırız.
Güzel dualarınızı oğlumdan esirgemeyin arkadaşlar.Allah nerde hasta çocuk varsa şifasını versin inşallah.
Kızlar herşey bambaşka güzelmiş hayatta. Kusucuk güzel kokarmı demeyin kokarmış ...kızım bir ağzıma kusmadığı kaldı her gün birlikte kıyafet değiştiriyoruz aynı eşorfman iki gün giyilemiyor.makine hiç durmadan çalışıyorr...su ısıtıcı tetikte her an mama yapılabilir modda:))
Rabbim tez zamanda bekleyenlerin gönlüne görd versin
slm sağlık raporunu dert etme. aksilik olmaz merak etme aç karınla git kan tahlili yapılıyor. 7-8 doktora görünüyorsun. akciğer filmi evet isteniyor micro ciğer filmi istemişlerdi verem savaş dern. çektirmiştik. küçük bir film dosyaya girsin diye.. sadece psikiyatri bölümünde 600-700 soruluk bir teste aldılar bizi o sıkmıştı. geri kalan hememn oluyor dert etme kolay gelsinslm arkadaslar.hayırlı aksamlar.herşey gönlünüzce olsun ins
bu arada saglık raporunu cok dert ediyorum .ya bi aksilik olursa diye .neler isteniliyo kan tahlili falan varmı..akciger flimi falan
isteniliyomu..kaç doktora görünmek zorundayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?