Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

a.s canım .cevapladıgın için çok tsk ediyorum .baya içim rahatladi..ben sıkılmamda benim eş çabuk sıkılır

a.s canım .cevapladıgın için çok tsk ediyorum .baya içim rahatladi..ben sıkılmamda benim eş çabuk sıkılır

açıkcası eşimde sıkılıyor.. tanıdık birini buldum hastanede orası burası derken bitirdik hadi sanada kolay gelsin tez zamanda bebeğini alırsın kucağına inşallah

Evlat edinmeden daha kolay sanırım ilerdede nüfusumuza da alabilirmisiz ama ailesiyle görüşünce ya bizden vazgeçerse... Bunda evlad edinmedeki gibi uzun bir süre de bekleniyor mu?

koruyucu ailedede ince eleyip sık dokuyorlar.baya araştırıyorlar..ben koruyucu aile olmak istemedim .çünki ilerde benden alma ihtimalleri cok yüksek.tam birbirimize alışmışken ayrılma ihtimali beni çok yıpratır diye düşündüm.ailenin maddi durumunu yada diger eksiklikleri düzeltince evlatlarını alma ihtimalleri baya yüksek.karar size ait tabiki isterseniz netten bi araştırın .

Koruyucu ailede alınan cocuğun ailesi olması sartmi yani terkedilmiş bir cocuğun ailesi olamazmiyiz? Ben tam anlamadım bu durumu diğer topikte evlâtlık vasfını yitirmiş cocuğun koruyucu ailesi olabilir yazmış bir arkadas yani bundan kasıt ne? Yani saglık sorunu Olcak Yada ailesi mantık bu mu? Yani biz sağlıklı ailesi olmayan bir cocuğun koruyucu ailesi olamazmiyiz?
Tabiki bende istemem ona alisip bizi terk etme ihtimali olmasını

bende bu konuda ögrendiklerim, okuduklarım böle .ama siz tabiki en güzelini sosyal hizmetlerden ögrenirsiniz.terk edilen çocugun durumu nasıl oluyo onu bilemiyorum

bende bu konuda ögrendiklerim, okuduklarım böle .ama siz tabiki en güzelini sosyal hizmetlerden ögrenirsiniz.terk edilen çocugun durumu nasıl oluyo onu bilemiyorum

Sagol cnm cevabın ıcın... Esim dün bir tanıdık vasıtasıyla görüştü önce koruyu aile olup sonra evlat edinmenin daha iyi olacağını söylemiş tabi detayları yüzyuze görüşmek daha mantıklı

Canımm benimm inş.evet benimde vardır 3 bana şans getirmiştir daima. 2 gündür bebek odamız geldi onunla uğraştım yorgunluktan bakamadım sizlere Allahım biran önce doldursun kızımız odasını. güzel dileklerin için çookk teşekkür ederim eşim il dışını tercih etmedi onun için çok bekliyoruz bugün kurumu aradık 1 ayda 3 erkek bebek yerleşmiş ikisi il dışı.kız bebek sırası hiiçç ilerlememiş canım çok sıkıldı.ama Allahım bir mucizede bize gönderir belki.Öptüm canım...

Arkadaşlarım herbirinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Tüm mesajları okudum.Güzel kalpli insanların dilinden de güzel sözler dökülüyor.Dün çok heyecanlı birgün geçirdik.2 saat ameliyatta kaldı.Uyandırma odasına gelmeden yakını gelsin diye anons ettiler.Elim ayağım boşandı.Birşey oldu sandım.İçeri girdim o anı hiç unutmuycam oğlum ameliyat önlüğüyle bir hemşirenin kucağında çığlığı basarak katıla katıla ağlıyor.Ameliyattan çokmış hemen yavrumu kucağıma aldım omzumda uyudu.Bir pike verdiler üstüne sararak odasına hemşirelerle çıktık.Odada uyandı bana yüksek sesle anne dedi.İnanamadım.İl k defa.Zaten daha çok küçük.Konuşmuyor,arada heceliyor.Hemşire daha önce anne demişmiydi diye sordu benzeri sesler çıkardı ama bu kadar net anlaşılır bir anne dememişti.Aşkım benim.Serum verdiler,antibiyotik verdiler.Geceyi hastanede geçirdik.Sarılarak uyuyduk.Genel durumu,morali iyi çok şükür.Bütün hemşireleri,doktorları kendine hayran etti.Bir gülmeler,eliyle gel gel yapmalar.Sondası çok sıkıntılı.İki bez üst üste.Alt değiştirirken canı çok yanıyor,ağlıyor.Pazartasi sonda çıkacak inşalalh.Doktor ameliyatın iyi geçtiğini söyledi.Sünneti de olmuş oldu.İnşallah hepsini atlatacak.Hastane de çok hasta çocuklar,anneleri vardı.Şehir dışından gelenler,aylarca kalanlar,sefil olanlar.Çok duygulandım.Benimkiyle birlikte hepsine Allah iyilik versin.Dün öğlen evimize çıktık.Ameliyat sonrası sonda bakımı da çok önemli.Umarım herşey yolunda gidder,sağlığına kavuşur birtanem.Bu arada ameliyata giderken son dakika iki bez istediler.Eşim heyecanla bezi götürürken yanlış asansöre binmiş ameliyat haneye dalmış gülermisin ağlarmısın,fırçayı yemiş.Çok şükür diyorum,çok şükür.
Herbirinizin hep duacısıyım.Sevgilerimle.

Heidicim Rabbim tez vakitte şifasını versin hem senin yavrunun hem nerde varsa hastanelerde derman bekleyenlerin. Konu evlat olunca gerçekten gerisi teferruat oluyor. Ben yatıyım ona bişey olmasın diyor insan. Ömründen ömür gidiyor işte. Bu yüzden sanırım anneler daha çabuk çöküyor der babaannem :) Allah'ım başka dert hastalık vermesin size. Kuzucuğu benim için de öp annesi ne güzel anne demiş ya ben bile okurken gözlerim doldu sen ne hale gelmişsindir kim bilir.

Merhaba Canım,

Çok duygulanarak okudum. Ameliyat bitti çok şükür, bak gör geriside hemen gelecek, hemen ,iyileşek. Zaten çocukların ve bebeklerin hücreleri okadar çabuk yenileniyorki, büyüklerden daha çabuk iyi oluyorlar.
Tekrar çok gelmiş geçmiş olsun.

Sevgiler,

Sevgili HeidiAnkara,

Çok çok geçmiş olsun canım,kuzuğun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah,demek ilk kez sana Anne diye seslendi,canım benim seni
ne kadar istemiş demekki göremeyince yavrum benimm,Allah eşine ve sana bağışlasın onu ve birdaha hiç ayırmasın kuzucuğunu öp yerimize ...

çok şükür bunuda atlattınız... allah beterinden saklasın.. bir daha bıçak altına yatmasın inşallah...
bir an önce iyileşsin...sünentinide olmuş oldu da bitti maşallahhh allah ünivrsitelerde okuduğunu,
güzel işlerde çalıştığı, damatlığınıda göstersin inşallah...

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
Hazan72 21.03.2013
Tenarr

Sevgili otuznisan,

Hiç canını sıkma canım,seninde inşallah tez vakitte evin şenlenecek yüzün gülecek,çoğu gitti azı kaldı bence,biraz daha sabır kızın gelecek o güzel odasını doldurup şenlendirecek,ve sen bu bekleyişdeki sancıları unutacaksın,bizim hamileliklerimizde doğum sancılarımızda uzun sürüyor biliyorsun,bu da bize takdir edilen demekki,hepimizin sancılarını tez vakitte bitirsin rabbim...

Sevgili damlaumut,

Eline yüreğine sağlık canım,yine listemizi düzenlemişsin,tüm bekleyen arkadaşlarımın üst sıraya terfi etmelerini canı gönülden diliyorum.Bu güzel cuma gününde dualarımız kabul edilir umarım...

HAYIRLI CUMALAR DOSTLAR..
Bu cuma günü hürmetine yüce rabbim inş cümlemizi evlatlarımıza tez kavuşturur ..
bende sıraya girme heyecanıyla bekleseydim keşke.daha çok önümüzde işlerimiz var .

HeidiAnkara.evladın tez zamanda saglıgına kavuşur inş..

otuznisan bize sosyal hizmetlerdeki bayan il içinden tercih yaparsınız çok beklersiniz dedi.bizde onun için il dışındanda tercih etmeyi düşünüyoruz..tez zamanda inş evladına sarılırsın canım..

canım ya çok geçmiş olsun ben daha yeni okudum bayadır girmiyodum buraya, geçmişe dönük okuyamadım bile inş bunuda en kısa sürede atlatırsınız prensizimize çok geçmiş olsun diyorum sen çok iyi bir annesin sevginle onu en kısa sürede iyileştiriceksin emin ol birde anne deyişine ben onun ağzını yerim ya maşallah diyorum

çok geçmiş olsun canım , atlattınız çok şükür. yakışıklı ilk kez anne dediğindeki duyguyu ömür boyu unutmazsın dimi.. nasıl istemişse seni görmeyi yavrum.. naısl olsa büyüyünce bunların hiçbirini hatırlamayacak bu güzel bişey, bikaç güne de yaramazlıklara başlar annesi hiç merak etme sen..

heidiankara çok geçmiş olsun.allaha şükür sağlıkla atlatmışsınız ameliyatı.ohhhh sünetinide olmuş mis gibi)
anneciğinede seslenmiş) allah mutluluğunuzu daim etsin.sağlıkla büyütmek nasip etsin )

heheheheee) yaaaa kaka kokusu başımı dönderip midemi ağzımada getirse koca kızımın kakalı poposunu yıkamaktan hiiiiiiç şikayetci değilim))
cadı kızım benim beze değil tuvalete kaka yapılır diyorum.başlıyor soytarılık yapmaya boynuma sarılıp yanağımı şapur şupur öpüyor.eeeee şimdi gelde kız kızabilirsen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…