Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

merhaba ,
bizde 600 e yakın soruda bayağı sıkılmıştık ben kızım için yine de dayandım ama eşim sonunda çatlamak üzereydi:)
yaklaşık iki saat sürdü bir gün sonra heyete girdik sırayla önce ben girdim :):) karşımda yaklaşık on kişilik bir grup otur dediler psikiyatri demezmi eşiniz tekrar teste girecekti girdimi diye o an ne yapacağım bilemedim testmi ne testi biz girdik bitti falan laf ebeliği yaptım açıkcası... eğer eşim bir test daha yapsaydı herhalde kafayı yerdi diye düşünüyorum neyseki kazasız belasız raporu aldık..

aynen canım kadınlar daha sabırlı.erkekler nedense sabırları hemen tasıyo:))) psikolojisi düzgün olanıda bozar bunlar deyip durdu eşim .
gerçi bunlar hep hatıra kalacak .evlatlarımız geldigi zaman anımsayıp gülecegiz ins..bi kan tahlilimiz kaldı .ondanda temiz raporu alırsak tamamdır .

Çok sevindim iyi olmana inş.sağlıkla kucağına aldığın haberini de verirsin.Çok tatlı bir şaşkınlık olmalı inş.bizlere de tattırır Rabbim meleklerimize kardeş yollar.Annem iyi sayılır.Onun da selamı var mucizeye iyi bak öpüyoruz....

Evimize döndük ...yıllarca eşimle birlikte yolculuk yaptık kolay kolay durmazdık ...şimdi kızımın altı maması keyfi derken her yerde dura dura geldik.bir yandan aman soğuk almasın aman gaz olmasın ooooo çok dert ama olsunn kızımız bizimle...hava değişikliği ciddi sıkıntı oluyor.yazık yavrum her gün ayrı yerde hatta gün içerisinde bile başka başka yerlerde uyandı ve çok şaşkın ama yinede kikir kikirdi ... Eve geldiğimizde uyuyordu yatağına koyarken uyandı bana baktı ben sessizce kızım evimize geldik yatağına koyuyorum seni dedim bizimki ilginç bir şekilde alkış yapar gibi yaparak kikirdedi sonra kalktı tabi hemen evde kalan oyuncakların yanına sanki 10 gündür onların hayalini kurar gibi oynadı çok komikti ....bu gün kriz bir gündü kabız olmuş gaz olmuş ooo bu gün çok dertliydik...şimdi şükürler olsun uyuyor...şükürler olsun diyorum çünkü o rahatladı diye mutluyum....Rabbim tez zamanda bekleyen anneleri bu güzelliklere kavuştursun.....

yüreği kocaman sevgili anneler,allah sizlere ve çocuklarınıza her zaman sağlıklı ömürler versin.....
çocuğunuz rahatsızlandığında onun o çaresiz bakışları, annem diye sizden yardım istemesi ve sizin o halini gördüğünüzde çaresiz kalmanız ne kadar zormuş....kızım minik kuzum dün gece ateşlendi sürekli sayıkladı.eşimde yanımızda değil.allahım ne yapmam gerektiğini bildiğim halde elim ayağıma dolaştı.ateş düşürücü ilacı vardı verdim.ateşi düştü fakat daha sonra tekrardan yükseldi.suyla ıslatılmış bezleri eklem yerlerine alnına sırtına koydum.canım benim kendine geldiğinde.yeni konuşmaya başlayan kuzum bana anniş uyu bende uyuyoyum tamammı diye bana gülücükler veriyor...sabaha karşı ateşi düştü derken tekrar fenalaştı oldumu 38.5 hemen ılık bir duş aldırdım.hemen hastaneye götürdüm.hastaneye gittiğimizde ateşi düşmüştü.dr.muayene etti aşkım benim kabızlık problemi için 4gün öncesi yine hastanedeydi kan almışlardı.bu seferde kan alacaklar diye başladı ağlamaya.dr.a ben kakamı tuayete yapıyom diyor..tekrar kan almasınlar diye.
sonuç boğaz enfeksiyonu dr.un bize dediği tekrar ateşi yükselebilir demesi.ilaçlarımızı aldık eve geldik.fazla zaman geçmedi aralıklarla iki kez ateşi tekrar 38 e çıktı sağolsun komşum tecrübeli ıslak havlularla ılık duşla ateşini düşürdük.ilaçlarını içti.şimdi uyuyor o kadar tedirginim ki uyuyamıyorum başını bekliyorum ateşi yükselirde allah korusun havale geçirir diye.çok kötü oldum ağla ağla sinirlerim bozuldu:-((
o ara oğluma da yaptığı birşeyden dolayı bir kaçkez yapmaması için uyardım fakat; o dinlemedi bende biraz sesimi yükselttim.:-(( oğlum ağlamaya başladı.sonra benim yanıma gelip boynuma sarıldı senden çok özür dilerim anne bir daha yapmayacağım dedi. bende sesimi yükselttiğim için ondan.oğluşum uyuduktan sonra başladım ağlamaya moralim bozuldu ben neden böyle yaptım diye.
annelik böyle birşeymi acaba? ben çocuklarımı çok seviyorum.onların incinmesine,üzülmesine dayanamam.
:-(((

Lee kızına çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.sen kötü bir anne değilsin ama sinir distemi emin ol bir yerde tıkanıyor benim kuzım kikirdek bir kız evet ama sinire takıldımı hiç susmadan saatlerce beni yıldırmaya çalışıyor bu gün resmen Allahım yardım et diye yalvardığım bir gündü .sende iki tane birden var.bunlar çocuk ve haliyle onların yapmaları gerekenleri yapıyorlar.mümkün olduğunca bağırmadan sakin sakin çözmeye çalış Allah kolaylık versin Ağlatarakta kendini yıpratma sen çok çok güçlü ve özel bir annesin

Bu arada ben ayağımda kızımı sallıyorum çünkü 10dkda bir cıyakkk diyor:)))

Merhaba arkadaşım,
senin ne kadar iyi bir anne olduğunu burdaki herkes biliyor, ama böyle üst üste gelince sinirleri bozuluyor insanın haklısın. Çok geçmiş olsun, uykusuzlukta sinirleri yıpratıyor ara ara uyanmak. Çocuğun için endişelenmek. Üst üste gelmiş arkadaşım.
Geçecek bu günlerde geçecek herşey düzelecek.
Tekrar çok geçmiş olsun.

Sevgiler,

Bu arada destinadan haber falan yok değilmi yazmıyor kaç gündür umarım kızına kavuşmuşturda vakti yoktur

Merhaba Ayaz84,
Destinayı bende çok merak ediyorum. Epeydir görünmedi, hep yazardı bişeymi oldu acaba? Bilgisi olan varmı?
İnşallah güzel haberlerini alırız.

Sevgiler,

Lee'ciğim öncelikle kızına çok geçmişler olsun.Allah şifasını versin.Seni o kadar iyi anlıyorumki.Ben de bu aralar aynı duyguları yaşıyorum.Kendinle ilgili hiçbir şeyi düşünmüyor,üzülmüyorsun.Sanki artık varlığın yok sen çocuğunda hayat bulmuşsun.Sadece onun üzüntüsü,hastalığı seni üzüyor.Kendini suçlu,çaresiz bambaşka hissediyorsun.Biz de dün çocuk doktoruna götürdük oğlumu.Ameliyattan sonra kulaklarını üşütmüş,kızarmış.Antibiyotik ve ilaçlar verdi,eskiden hiç ağlamazdı muayenede.Doktor neresini kontrol etse ağladı korkuyor artık doktorlardan.Doktor ameliyatının ve sünnetini başarılı olduğunu,tama yakın olduğunu belki bir ameliyat daha gerekebileceğini söyledi.Şükürsüzlük yapmak istemem ne hasta çocuklar var anne yüreği içim burkuldu,moralim bozuldu.İnşalalh Rabbim şifasını verir,en hayırlı şekilde iyileşir,kolayca.Ben aslında sakin,güleryüzlü ve kimseyi kırmak istemeyen biriyim ama bu konuya üzüldüğüm için yüzümün asıklığı,bir şey demesemde tavırlarım en yakınlarımın bir kaç kere gücenmesine neden oldu.Annem de diyorki metin olacaksın.Hiçbir çocuk kolay büyümez,iila sıkıntıları,hastalıkları olur,dayanacaksın.Hepsi Allahın izniyle geçer.İnşallah daha öğrenecek çok şey var.Çocuk sahibi oluncada başına gelecek sınavlar bitmiyor.Tüm bunlar sınav.Hepsini hayırlsııyla atlatırız.Yüce Rabbim hepimize sağlıklarıyla çocuklarımızı bağışlar inşallah.

Çok geçmiş olsun kuzunuza, ne kadar zor birşeydir çocuğun hasta olması, tüm hayatınız anlamsızlaşıyor onlar hasta olduğunda. Bir tek iyileşsinler, eski hallerine dönsünler, hayattaki tek gaye bu oluyor. Böyle böyle büyüyecekler...
Çocuklarda disiplini yerleştirmek için ara ara hepimizin sesi çıkıyor. Benim ikizlerden biri de çok yaramaz, bir de hassas. Yapma diye sesimi yükseltip kızınca ağlıyor, bu sefer dayanamıyorum, kucağıma alıyorum ama, istediğim mesajı da veremedim diye kendime kızıyorum bu sefer. Öyle ince bir çizgi ki bu , bazen neresinde duracağınızı, nasıl halledeceğinizi bilemiyorsunuz maalesef. Biraz onların karakteri, biraz ebeveynlerin karakteri belirliyor bu çizginin neresinde durmanız gerektiğini, arada da hatalar yaparak hep beraber öğrenmeye çalışıyoruz.

Oyy canımm yaaaa, çok geçmiş olsun oğluna, bir an önce düzelir umarım. Ameliyatını okuduğumda da çokkk üzülmüştüm, bebeklerin hastalık geçirmesine, o küçücük bedenleriyle ameliyata girmelerine dayanamıyorum.
Ama anneniz çok güzel söylemiş, hiç bir çocuk kolay büyümüyor, bir insan var ortada, öyle büyük bir emek veriyorsunuz ki. Yıllarca hem de. Olaylar değil de daha çok o olaylar karşısında verdiğimiz tepkiler bizleri tanımlıyor sanırım.

canım çok geçmiş olsun kuzuna inşallah en kısa sürede atlatırsınız benimde en çok kortuğum ani ateş bu konuda soğuk kanlı olmak gerekliymiş ben telaşe memuru nasıl olucak bilmiyom allah sabrını verir inş...kuzularını öp benim için

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.11.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız-erkek(ikiz)
Tenarr

hoşgeldiniz. pamuk prenses gezdi gezdi geldi.. evinide tanırmış... yerim ben onu...
gözlerinden öpüyorum.

canım çok geçmiş olsun. bu aralar sanırım bir mikrop ortalarda dolaşıyor. yavrucukları mahvediyor.
benimde yiğenim hastalandı geçenlerde aynen boğaz enfeksiyonu. hastanede serum yedi.
yüzü gözü çöktü hemen.. birkaç gün sonra toparladı. senin kuzucuğunda toparlayacak merak etme.
bir kaç gün sonra düzelir eski haline döner.. allah sanada sabır ve güç versin. geçmiş olsun.

İstanbul'da böyle bir uygulama yok. siz hangi ilden başvuru yapmıştınız. yeni başvurmak isteyen arkadaşlarıda
aydınlatmış oluruz. ilden ile farklılıklar olabiliyor.. neyseki sizler atlatmışsınız anlattığınıza göre epey sıkıntılıymış.
allahtan bize böyle bir test uygulamadılar. herhalde bende çatlardım...

Arkadaşlar günaydin :)

lee26, çok geçmiş olsun. Umarım bebişin bir an önce sağlığına kavuşur.

Bu arada Malibu'dan haberi olan var mı, ne yaptı aldı mı bebişini?
İnşallah tez zamanda resmi işler biterde ve bebişine kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…