Çok sevindim adına.İnşallah kısa sürede yavrunla olacaksın.Allah ömür boyu ayırmasın sizi.Sağlıklı,hayırlı günlerini gör.Anneliğini şimdiden tebrik ederim.Hayırlı olsun.
Listeden bir iki kişi daha anne olsun bugünlerde inşallah sıralar ilerlesin.Özellikle Otuznisana Allah tez günde güneş ışığı gibi bir yavru versin.Destinayada dünya tatlısı bir kız.Az kaldı inşallah.
Merhaba Arkadaşım,
Seninde az kaldı inşallah. Bak göreceksin yakında haber çıkacak. Sakın moralini bozma. Küçücük bir kuzucuk gelecek...annesine:)
Sevgiler,
Sizin haberinizi de dört gözle bekliyor olacağım, en kısa sürede bebeğinize kavuşmanızı tüm kalbimle istiyorum.
yazdıklarını okuyunca kanaatim şu olduki her sosyal çalışan kendine göre birşeyler yapıyor. şu anlattıklarının bir tanesini bile yaşamadım yani öyle 400-500 soru cevaplamadık.kurul içinde sadece yarım gün geçmişti. birde çok para vermişsiniz kurula biz geçen yıl temmuz ayında almıştık heyet raporunu ve iki kişi 190 tl ödemiştik yani 400 nere 190 nere yarı yarıya fark... merak etme rapor onaylanır sizin gibi düzgün kendini bilir insanı nerde bulacaklar. yani doğal yolla hamile kalıp doğuran her anneye hamile kalmadan önce bu testler yapılsa sanırım türkiyede normal yolla anne olma sayısı yarı yarıya düşer. kimse hamile kalamaz. Allah aşkına kaçı bilinçli anne? doğuda 3 yılım geçti çocuklarının gün içinde kaybolduklarını anca akşam yatağa yatırıp saydıktan sonra farkedebiliyorlar ertesi gün kayıp ilanı veriyorlar. ya da 12-13 kardeş olup doğru dürüst karınlarını bile doyuramayan üst baş giydiremeyen anne babalar var onlara bu testler yapılsa bir tane bile doğurabilirlermiydi.. sinirleniyorum gerçekten. kusura bakma sen gibi iyi yürekli iyi kalpli bir çok anne adayımız burada sosyal çalışanların kendilerince çalışma sistemleri yüzünden zorlanıyorlar üzülüyorlar v.s. Allahım senin ve diğer anne adaylarının yollarını açık etsin merhametli işi kolaylaştıran sosyal çalışanlara denk düşürsün. (Amin) öpüyorum seni :) dediğin gibi yinede yorgunluklarımız evlatlarımıza feda olsun
slm canım .bizi yoran saglık raporu kısmı oldu:26:600 yakın soru cevaplamak gercekten gerdi bizi .insanlar hani bilirler de heyecandan eli ayagına karışır durumu oldu bizde( parayı yazdım benden sonra gidecekler tedarikli gitsinler diye.bizim üstümüzde Allahtan o kadar para vardı yoksa ne yapardık bilmem (sosyal hizmetlerdeki bayan bize hic sıkıntı çıkartmadı.sagolsun.
HALA İÇİMDE BÖLE RAPORDA AKSİLİK CIKARMI TELASESİ.Raporu aldımmı tamamdır .hayırlısı ins.salı günü alacagız raporu .
Merhaba arkadaşlar herkese tek tek güzel temennileriniz için teşekkür ederim sizlerinde söylediği gibiaz kaldı ama birde bana sorun hayatımın en uzun hafta sonu geçiceçek ama nasıl? Bugün meleğimin eksikleri var dışarı çıkıp onları alıcam zaman geçsin diye daha neler yapıcam bilmiyorum?ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sıraların çabucak ilerlemesini nasip etsin.
Çok teşekkür ederim canım inanın bu sözleriniz moral veriyor bana.Sen nasılsın bu arada
:) Ben gene bir annenin duygularını gözlerim yaşlı okuyorum, ben mi çok sulu gözlüyüm bilemedimmalibuuuuu şimdi okudum ve çok heyecanlandım ne heyecanlı bir hafta sonu bu sizin için.öncelikle gözünüz aydın bebişin hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt inşallah.buraya girip ne zaman sizlerden biirinin bebişine kavuştuğunu okusam oğluma kavuştuğum 18 aralık gününe tekrara gidiyorum ve her saniyeyi tekrara yaşıyorum ve binlerce kez şükrediyorum.bekleyenlerinde tez zamanda yavrusuna kavuşsun istiyorum.ne ilginç bir döngü yurtlarda bebekler sıcacık anne babaya muhtaç bizler o minicik bebeklere muhtaç... ne bekletip dururlar bilmem kavuşsun hemen anneler bebişlerine.
benim oğlum gecen perşembe günü 9. ayına girdi.anne ve baba demeye başladı.çok heyecanlıyım hala yüreğim pır pır demekki diyorum benim anneliğim böyle olacak heyecanım hiç gecmeyecek Rabbim gecmesine hiç izin vermez inşallah.bende sürekli oğlumla hayaller kuruyorum. geceleri çok kalkıyor ama bir öf bile demiyorum değer yavrum diyorum senin bize yaşattıığın mutluluğa her şey değer diyorum.
malibu seni düşündükçe gercekten çok heyecanlanıyorum ben oğlumun geleceği haberini aldığımda şoka girmiştim.telefondaki görevli yarın gelip bebeğinizi alabilrsiniz diyor ben diyorum ki ne bebeği bizim olduğumuza eminmisiniz telefondaki kadın bana demiştiki hanımefendi şimdi şoka girdiniz sakin olun ayağa kalktım çelik kapının yanına kadar gidebildim amacım eşimin yanına gidicem mutfağa varamadım kapının yanına çöktüm.elim ayağım kesildi yarım saat kendimden geçtim.sonra oturma odasına götürdü eşim beni oğlumu görene kadar tutulmuş gibiydim.sabah oldu kadın bize demiştiki 10 gibi gelin. biz 8 de kapılarındaydık herkes çok şaşırmıştı.hemen yurda yolladılar bizi ah yurda gidişimiz o kapıdan girişimiz oğlumu ilk görüşüm ah ah tarifsiz duygular...getirdiler oğlumu kucağıma alamıyorum kadın uzatıyor bebeğimi ben kolumu kaldıramıyorum aldı beni bir ağlamak bir ağlamak ama durduramıyorum kendimi hıckırıyorum.eşim hemen aldı oğlumuzu ona bir gülücükler attı inanamazsınız.tutulup kalan ben oğlumu görünce çözülüvermiştim. benim oğlum o kadar hızllı gelmiştiki ben ona hiç bir hazırlık yapamamıştım.tüm işlemler bittikten sonra oğlumla beraber ne eksiği varsa daha eve gitmeden giridk bebettoya hepsini almıştık.zaten çok heyecanlıyım ne alacağımı bilememiştim.malibu sen şimdi ince ince düşünüp tüm eksikleri alabilirsin.bekleme süresini yine bebişin için bişeyler yaparak geçirirsin.
öyle güzel bir duygu ki annelik tez zamanda bekleyen herkes yaşasın.
malibuuuuu şimdi okudum ve çok heyecanlandım ne heyecanlı bir hafta sonu bu sizin için.öncelikle gözünüz aydın bebişin hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt inşallah.buraya girip ne zaman sizlerden biirinin bebişine kavuştuğunu okusam oğluma kavuştuğum 18 aralık gününe tekrara gidiyorum ve her saniyeyi tekrara yaşıyorum ve binlerce kez şükrediyorum.bekleyenlerinde tez zamanda yavrusuna kavuşsun istiyorum.ne ilginç bir döngü yurtlarda bebekler sıcacık anne babaya muhtaç bizler o minicik bebeklere muhtaç... ne bekletip dururlar bilmem kavuşsun hemen anneler bebişlerine.
benim oğlum gecen perşembe günü 9. ayına girdi.anne ve baba demeye başladı.çok heyecanlıyım hala yüreğim pır pır demekki diyorum benim anneliğim böyle olacak heyecanım hiç gecmeyecek Rabbim gecmesine hiç izin vermez inşallah.bende sürekli oğlumla hayaller kuruyorum. geceleri çok kalkıyor ama bir öf bile demiyorum değer yavrum diyorum senin bize yaşattıığın mutluluğa her şey değer diyorum.
malibu seni düşündükçe gercekten çok heyecanlanıyorum ben oğlumun geleceği haberini aldığımda şoka girmiştim.telefondaki görevli yarın gelip bebeğinizi alabilrsiniz diyor ben diyorum ki ne bebeği bizim olduğumuza eminmisiniz telefondaki kadın bana demiştiki hanımefendi şimdi şoka girdiniz sakin olun ayağa kalktım çelik kapının yanına kadar gidebildim amacım eşimin yanına gidicem mutfağa varamadım kapının yanına çöktüm.elim ayağım kesildi yarım saat kendimden geçtim.sonra oturma odasına götürdü eşim beni oğlumu görene kadar tutulmuş gibiydim.sabah oldu kadın bize demiştiki 10 gibi gelin. biz 8 de kapılarındaydık herkes çok şaşırmıştı.hemen yurda yolladılar bizi ah yurda gidişimiz o kapıdan girişimiz oğlumu ilk görüşüm ah ah tarifsiz duygular...getirdiler oğlumu kucağıma alamıyorum kadın uzatıyor bebeğimi ben kolumu kaldıramıyorum aldı beni bir ağlamak bir ağlamak ama durduramıyorum kendimi hıckırıyorum.eşim hemen aldı oğlumuzu ona bir gülücükler attı inanamazsınız.tutulup kalan ben oğlumu görünce çözülüvermiştim. benim oğlum o kadar hızllı gelmiştiki ben ona hiç bir hazırlık yapamamıştım.tüm işlemler bittikten sonra oğlumla beraber ne eksiği varsa daha eve gitmeden giridk bebettoya hepsini almıştık.zaten çok heyecanlıyım ne alacağımı bilememiştim.malibu sen şimdi ince ince düşünüp tüm eksikleri alabilirsin.bekleme süresini yine bebişin için bişeyler yaparak geçirirsin.
öyle güzel bir duygu ki annelik tez zamanda bekleyen herkes yaşasın.
malibuuuu
şu an mis kokulnla birliktesindir büyük ihtimalle...Allah bir ömür mutlu etsin, analı babalı büyütün inşallah...
slm herkese arkadaşlar...
bizim de sıramız çok düştü 5.sıradayız okadar mutluyumki heran aranabiliriz belkide son haftalarımız allahım inş en kısa sürede benim gibi bekleyen annelerimiz bu sene anneler gününde yalız kalmayacak :)
Bu arada destinadan haber falan yok değilmi yazmıyor kaç gündür umarım kızına kavuşmuşturda vakti yoktur
diazzz cım canım yazdıklarını yaşamak için dünyaları verirdim.Ama malesef halen sayın valimizin imzasını bekliyorum hayatımın en uzun hafta sonunu geçirdim bukadar sabrettim işallah son saatlerim olur yarın yavruma kavuşurum şunu söyleye bilirim sırada beklemek çok daha rahatmış bütün arkadaşlar tadını çıkarsın şu günlerde beklemek çooooooookkkkk zor anlatıcak kelime bulamıyorum bi gelişme olduğunda sizlerle paylaşırım sevgiler.............
slm herkese arkadaşlar...
bizim de sıramız çok düştü 5.sıradayız okadar mutluyumki heran aranabiliriz belkide son haftalarımız allahım inş en kısa sürede benim gibi bekleyen annelerimiz bu sene anneler gününde yalız kalmayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?