Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Lee cim canım çok geçmiş olsun işallah tez zamanda iyileşir minik şirine kendinizeiyi bakın.Bende elimde telefon kurumdan haber bekliyorum sabır taşı olsam çatlardım herhalde neyse başka care yok......

Canım çok teşekkür ederim.Duanızı esirgemeyin lütfen.

merhaba lee26
çok geçmiş olsun ve moralinide bozma.her gece ben nerdeyse saat başı uyanırım bu gece uyanmamışım sadece dörtte uyanabildim
kızımın üstü açılmış akşam banyoda yapmıştı nezle olacak diye sabah çok üzüldüm acaba kötü annemiyim diye.. şimdi senin yazdıklarını okuyunca herhalde hepimiz böyle düşünüyoruz dedim canını sıkma sen muhteşem annesin allah seni meleklerine, meleklerinide sana bağışlasın

ben ankaradan başvurmuştum..iyiki uygulamamışlar eşim bu testi yaparken bir ara okumadan işaretlemeye başladı.. noluyor dedim ikna etmeye çalıştım falan.. iki saat nasıl geçti bilmem... aynı zamanda bulunduğun yer bir paravanla ayrılmış bir bölüm..yan tarafta psikiyatır hastaları doktorla görüşme halindeler. kendini bıçklayan nı dersin.. temizlik takıntısı olan mı dersin.. her türlü baharattan ismini bile duymaktan rahatsız olupta çamaşır suyu içenmi dersin ne yokki insanda psikolojimi kalır test mi kalır ama ucunda kızımı düşününce çarçabuk yapıp tamamlamıştım...

Lee cim canım çok geçmiş olsun işallah tez zamanda iyileşir minik şirine kendinizeiyi bakın.Bende elimde telefon kurumdan haber bekliyorum sabır taşı olsam çatlardım herhalde neyse başka care yok......

sevgili malıbu sabret dayan meleğin geliyor

lee çok geçmiş olsun cnm ateşli hastalık çok kötü oluyor her insan napcağını şaşırıyor inan..bundan dolayı ben kötü annemiyim gibi düşüncelere kapılma lütfen..ılık duşla ,ıslak havlu baya işe yarıyor bu konuda fazlası zararmı onu bilemiyorum..üzüntünden ve sinirinden canın ağlamak istemiş ağla cnm için açılır..kuzucuklarına dikkat etmeye devam öptüm cnm...Allah korusun evlatlarını.

malibu canım gözün aydın, Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evkat olsun inşallah.. azcık daha sabret sonra hiç bırakmazsın kuzucuğunu kimsecikler alamaz zaten, minik kuzuya bir öpücükde benden.

Lee çok geçmiş olsun canım senin kuzunun bu problemide yıprattı yavrucağı ya.. biran önce gitsin he hiç gelmesin şu hastalık.. sen kendni üzme sakın sen süper harika muhteşem bir annesin, sonuçta insansın tabiki her saniye duygun aynı olmayacak, yeri geldim mi otoriteni kurmak için üzülsen bile kızmak zorunda kalacaksın.

kendini üzme yavrucukların zaten seni çok seviyor için rahat olsun

ooo annesi.. gezmelere de giliyormuş.. daha nice güzel seyahatler yaşayın inşallah.. evet ne diyorduk? "bol bol foto"

slm dostlar
lee canım cok geçmiş olsun .sakın üzülme sende haklısın bak eşinde yokmus elin ayagına dolanmış .bizler yüregi güzel sevgimiz sınırsız, sabrımız sonsuz anneler olacagız inş. .sen çok özel annesin canım
bana çok destek verdin evladımın yaşında karar vermemde.belkide bende vazgeçektim ..okudukça bende senden hep gurur duydum canım .

evt bende raporumu almış bulunmaktayım .çok şükür korktuklarım başıma gelmedi..gerisi teferruat .bu cumaya bütün evraklarımızı teslim edecez inş.bugün anneme ve ablama açıkladım durumumuzu .çok mutlu oldular .

Son düzenleme:
lee26 sen annelerin en kocaman yürekli şefkatli en tatlısısın kendine haksızlık etme sende insansın arada oluröyle annelerimiz bizi nasıl büyüttü bi düşün :) az terlik yemedik :) kocaman öpüyorum seni ve çok geçmişler olsunnnnnn :)

Çok doğru demişsiniz turuncu, anneler arada bir sinirlense de yavrular darılıp gücenmez onlara ,
Leeciğim çok insani duygular oğlunla yaşadıklarınız müsterih ol lütfen; sen çok iyi, çok tatlı, çok yufka yürekli bir annesin ve
bunu hepimiz çok iyi biliyoruz
Bu arada ben de sessiz takipçilerinizdenim, heidicigim oğlun için bol bol dua ettim, inşallah ikinci bir ameliyata gerek kalmadan düzelecek yavrun..... Malibu minik kızından gelecek hayırlı haberi bekliyoruz inşallah..

Son düzenleme:
oyy tatlim ya cok gecmis olsun allah sifa versin insallah..lutfen kendini uzme her ailede oluyor bazen insan sinirlerine hakim olamiyor seni cok iyi anliyorum biliyorsun bende de 2 tane var allah yar ve yardimcimiz olsun biraz sabir ve dua kardesim..

bu gece gezerken bu konuya rastlamak bana bir tokat gibi geldi. şöyle bir göz gezdirdim ve gözlerim doldu, yüreğim yandı. canım annemi düşündüm, neler hissettiğini, neler yaşadığını birkez daha anladım. çünkü ben de o şanslı meleklerdenim. ve öyle olduğumu 25 yaşımda öğrendim. doğurmakla anne olunmuyor. büyütmek var ya, bir evladı canının içine koyup onun için yaşamak, sabahlara kadar onun iyileşmesi dua ederek telaş için beklemek, onu uyurken bile özlemek... ben de anneyim, yavrum hastalanıp da ateşler içinde yandığı gecelerde daha çok anladım annemin kıymetini, hamilelik doğum bir rüya gibi gelip geçti ama evladını yetiştirmek bir ömür. sizleri tebrik ediyorum, inş. allah evlat kıymeti bilecek herkese hayırlı evlatlar nasip etsin:)

lee canım gece gece ağlattınya beni helal olsun valla :) okudukça gözyaşlarıma hakim olamadım sen muhteşem bir annesin bikere buna inan bende anneyim benimde biliyorsun 4 yaşında yaramazmı yaramaz bir meleğim var bizde arada dalaşıyoruz kavga ediyoruz bende kızıyorum tabiki elimde değil ona kızmam onu sevmediğim anlamına gelmezki ben anneyim hem kızarım hemde severim hepimiz öyleyiz kim çocuğuna kızmadan büyütüyorki lütfen kendini suçlama tekrar söylüyorum sen çok harika bir annesin minik kuzumuzada çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyleşir annesi kocaman öpücükler kuzuların ikisine ve sana :)

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.11.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız-erkek(ikiz)
Tenarr

Son düzenleme:

hadi gözün aydın evrak işi tamam.. geriside çabucak gelir inşallah.

Tebrik ederim, umarım bundan sonraki aşamalar daha kolay ve hızlı geçer, yavrunuza bir an önce kavuşursunuz. Bu tarz prosedürleri kolaylaştıracak hızlandıracak bir şeyler neden yapılmıyor, ben burda okumadan önce bu kadar zor ve zahmetli olduğunu hiç bilmiyordum.

Sevgili Pamuk Helva,çok sevindim dualarına.Allah kabul etsin inşallah dediğin gibi olur.Allah razı olsun.Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…