Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sevgili Limony duaların için çok teşekkür ederim kalp kalbe karşıymış ben de bebeğini sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum hep,inan böyle hikayeler hep anlatılırdı ama yaşayan kişiden ilk defa duyuyorum bu bir mucize :) Anneciğimin de çoookk selamı var öpüyoruz...

Fillo sen Yüce Gönüllü bir annesin! Allahım bebeğine acil şifalar versin sağlıklı bir delikanlı olsun,bakarsın kızımı veririm ona :)
Ben de 3 senedir 2 kez düşme ve kemik rahatsızlığından dolayı yürüme yeteneğini kaybeden anneme bakıyorum çok zor ama annemin ettiği dualar karşısında mahçup oluyorum canım annem yorgunluktan istemeden kırıyorsam affet hakkını helal et deyip duruyorum.Onun için mutfağıma divan yaptırdım onunla sohbet ederek yemek yapmanın değeri paha biçilemez tek korkum onu kaybetmek.Ölüm Allahın emri ama düşüncesi bile kalbimde tarifsiz bir acıya neden oluyor.Yaşı da ileri gittikçe de rahatsızlığı artıyor ve bu bana acı veriyor kızımı onunla büyütmek istiyorum Allahım sen anneciğime hayırlı sağlıklı uzun ömürler ver.
Uzattım ama anlatmak istediğim sevdiğin kişiye faydanın dokunduğunu bilmek insana acayip mutluluk veriyor ve onunla yaşadığın o muheteşem anlar bütün yorgunluklara değiyor,yaşayan biri olarak anlatmak istedim :)

Lee canım mutlu yıllar prensesimize!!! Prensimiz de yüzmeyi öğrenmiş ooohh yaz da geliyor...Allahım mutluluğunuzu daim etsin...

Son düzenleme:

çok sevindim senin adına. bizim gönlümüz büyük ama seninki bizimkinden de büyük. böyle bir sorumluluğu almak hiç tereddütsüz.
seni canı gönülden tebrik ediyorum. senin bu güzel yüreğinine karşılık allahım tez zamanda yavrunu iyi edecek.
merak etme. dualarımız sizinle.. allah şifa versin.

allah size ve çocuklarınıza uzun ömür versin. bu sayfaları ilk okumaya başladığımdan beri seni takip ediyorum. eminim bana ve birçok arkadaşıma
yol gösterici oldun. eşime de sürekli anlatıyordum. iki çocuk birden aldı. biri kız biri erkek. süpresin ne diyeyim. kızının yaş gününü kutlar gözlerinden öperim.
oğluşunuda tebrik ederim. büyümeye devam ediyor. allah nazardan saklasın ikisinide. ailenizide. bu arada ben resimleri göremiyorum çok ta merak ediyorum.

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
ozlemrahdeniz 12.06.2012
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.11.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
Tenarr

Canım öyle sevindimki.İkiniz içinde.Allah analı,babalı mutluluk içinde büyütsün inşallah.Bak gör sana çok hayırlı ve sağlıklı dünya tatlısı bir evlat olacak.
Merak edenler ve bilmeyenler için şöyle söyleyeyim,evlatlarımız bir sene üzerimize geçene kadar ilaçları ücretsiz,devlet hastanelerinde muayene ve yatış ücretsiz.Özel hastanelerde de muayene normale göre düşük.Çocuk doktorumuzun olduğu özel hastanenin muayene ücreti 40 ytl,oğlumdan 20 ytl alınıyor.Ama bazı özel ve araştırma hastanelerinde bu farklılık yok,aynı rakamı talep ediyorlar.Onlar melek ve herşeyleri çok rast gidiyor.Biz devlette ücretsiz olmasına rağmen oğlumu daha rahat etsin diye düşünerek ve sıra beklemek istemediğimiz için özel hastaneye götürdük.Kaç lira tutarsa tutsun,göze almıştık.Gerekirse kredi çekeriz yine öderiz diyorduk.Doğuştan gelen rahatsızlık olduğu için hastane para almadı.Allah öyle yardım ediyorki tek kalbimizi ferah ve temiz tutalım.
Filonun yavrusu da inşallah tez günde sağlığına kavuşur,işleriniz rast gitsin.Allah yardımcınız olsun.

fillo canım ne güzel artık o yavrunun meleği sensin. şükür hastalıkları düzelecek şeylermiş Rabbim dermansız dert vermesin. Ama sen öyle güzel bir yüreğe sahipsin ki ne olursa olsun bağrına basardın o bebeği. babaneme anlattım seni dedi ki ALlah herkese cennet için şanslar gönderirmiş bu arkadaşının şansı da o bebekmiş. çok selamları var...
Lee bayıldım kızına ve oğluna tekrardan. ne güzel çişimiz tuvalete kakamız tuvalete :) yeni yaşı da kutlu olsun Allah annesi babası abisi ile muuuusmutlu bir ömür versin kuzuma... oğluşunu da kutluyorum yüzme konusunda baya yol katetmiş.
otuznisan ne mutlu sana anneciğine sahip çıkmışsın. evet bu kadar bağlı olduğun bir insanı kaybetmekten korkmak ne demek çok iyi bilirim. babanemi Allah bize bağışlasın daha uzun ömür versin ona bişey olursa ben naparım bilemiyorum. çünkü hayatım boyunca ne zaman başımı çevirsem yanıbaşımda o vardı hep yanımdaydı. Allah sevdiklerimize uzun güzel ömürler versin...

Sevgili Fillo, çok sevindim bebeğinizi görmenize. Ne güzel erkenden gitmişsiniz, perşembeye kadar beklemek zor demiştiniz ya, bana da çok zor geldi inanın bir an önce haberleriniz beklediğim için
Hastalıklarının iyileşecek olmasına nasıl mutlu oldum, anlatamam. Kimsenin dertsiz dermanı olmasın, hele bebeklerin. O masum yavruların hiçbir günahı suçu yok, onlara birşey olmasın lütfen.
En kısa zamanda bebeğinizi alıp evinize getirmenizi diliyorum. Sevgiler

Sevgili Lee26, yeni yaşı kutlu olsun güzel prensesinizin. Babaanne ve hala da çok güzel insanlarmış, gönülleri çok yüceymiş.
Ne büyük bir mutluluk, emek verdiğiniz çocuklarınızın hergün daha da iyiye gitmesi. İnsan evlatlarının iyiliğinden başka ne ister ki.
Daha önce okuduğumda, oğlunuzun korkuları beni allak bullak etmişti, çok ağlamıştım. Onun mutlu olması beni de çok mutlu ediyor.
Çok yetenekli bir çocuk sanırım, yüzmede profesyonel başarıları da olur ilerde inşallah. Ne anlatıyor bu kadar merak ediyorum, ne çok konuşacak şeyi varmış meğerse
Bu arada resimleri göremiyorum, görmeyi çok isterim, merak ediyorum tatlı çocuklarınızı.
Çocuklarınızı bir kere de benim için öpün lütfen, sıkı sıkı sarılın. Çok şanslı melekler sizin gibi bir anneleri olduğu için.

Babaanneniz çok bilge bir kadınmış, pamuk yanaklarından, ellerinden benim için öpün, sevgilerimi gönderiyorum. Çok uzun bir ömrü olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar şimdi fırsat buldum aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Bizde kızım la misafirlerimiz için hazırlık yaptık kızım da uslu durarak bana yardım etti yavrum benim hazırlıklarımızı bitirdik şimdi misafirlerimizi bekiyoruz bu arada kızım 400gr aldı şuan tam 6 kilo bünyesi biraz zayıf bu yüzden toparlamaya çalısıyoruz...

canim allah nice guzel yillar nasip etsin kuzucuklarinla insallah cok guzel bi tablo ve cok ozell resimler cok duygulandim cunki ayni zamanda seninle ayni tabloya sabip olduk...allah ayirmasin bozmasin bu guzel tablolari insallah..

biz 12/06/2012 tarihinde başvurduk ve tüm prosedürleri tamamladık ve bize bu hafta için haber vereceklerdi ama sanırım önümüzdeki haftaya kaldı bugün kurumu aradım ve bana sizi çok yakında arıcaz dedi ve hazırlıklarınızı tamamlayın dedi eşim evrakları teslim etmek için gittiğinde erkek bebek olacağını söylemişler kıyafet almayın ama yatağını yorganını alın biz kıyafet ve mam alımında sizi yönlendireceğiz demişler çok heyecanlıyım önceki paylaşımımda tarihi yalnış yazmışım 2012 yazacağıma başvuru tarihimizi 2013 olarak yazmışım sanırım biz 1. sıradayız istanbuldan başvurduk ve malibunun sevinci benide çok mutlu etti allah mutluluğunuzu daim etsin

Arkadaşlar desteklerini için tekrar çok teşekkür ederim. Benim için gerçekten çok önemli. Bu günlerde her anlamda çok yoğunum. Bir taraftan iş bir taraftan bu müthiş gelişme nefes almaya vaktim yok. Bir de çevrenin tepkisi beni çok yordu. İyi-kötü tepkiler bekliyordum hazırlıklıyım diyordum ama iş ciddileşince durum değişti. Annem babam bile bu kadar çabuk olunca ters tepki gösterdi. Sanırım bu fikre alışacak zamanları olmadı çünkü ilk başta 4-5 yaşında çocuk demişlerdi. Aslında onları da anlıyorum. Tabii herkes öncelikle kendi çocuğunu düşünüyor. Onlar da benim bebekle çok yorulacağımı hatta hasta falan olabileceğimi düşünüp üzülüyorlar tepki gösteriyorlar. Oğlumu görünce kucaklarına alınca fikirlerinin değişeceğini biliyorum ama bu birkaç gün beni çok yıprattı. Bu yüzden yorumlarınız bana ilaç gibi geldi. Bana güç verdi. Hissettiklerimi anlayan insanlar olması ne kadar önemli bir şey. Sanki ben bilmiyormuyum uykusuz kalacağımı çok yorulacağımı ama anne işte. Önce kendi evladını düşünüyor tabii.

Ne güzel bir haber. Bu ay gerçekten çok güzel geçiyor.

tatlı yoğunluğun içinde sana başarılar diliyorum kocaman bir yüreğin var bebişinde inş. bir an önce sağşığına kavuşur mutluluklar fillo

fillo canım,ben senin aldığın kararı takdir ediyorum.çevreyi en yakınlarının söyledikleri bir tarafa gelecek çocuğa sen annelik yapacaksın.senin için doğrun neyse nasıl mutluysan öyle yap.inan 5-6 yaş da olsa uykusuz kalıyorsun) benim kuzular o kadar deli yatıyorlarki gece kaçkez kalkıp üzerlerini açmışlarmı diye kontrol ediyorum.oğlum dün çok koşturdu,gecenin bir yarısı öksürükmeye başladı.onu rahatlatana kadar uyumadım.anlayacağın yaş fark etmiyor uykusuzlukta yorgunlukta yaşayacaksın.ama inan çocuklarımız için değer) hayırlısı olur inşaallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…