Herkese merhaba,
Güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu arada bugün beni arayıp kuruma çağırdılar. Perşembe çok yoğunuz çocuğu görmeye bugün gidin dediler. Tabii hemen gittim. Çok tatlı minicik birşey. Uykudan uyandı beni uzun uzun şaşkın şaşkın inceledi. Öptüm öptüm hiç bırakmak istemedim. Bir kaç hastalığı var ama hepsi iyileşebilecek şeyler. Ameliyatlar olacak sonra 2-3 yaşına kadar takip edilecekmiş ama sonra normal bir çocuk olacakmış.
3 nisan bizim minik kuzucuğumuz 3 yaşına girdi.rabbim sağlıklı ve hayırlı,mutlu yaşlar nasip etsin ve kaderini yüzü kadar güzel yapsın) fıstığım abla oldu ve bana doğumgünü süprizi yaptı; doğum gününden ikigün öncesi kaka ve çişimizi artık wc ye yapmaya başladık.oleeyyy !!!!! ) özellikle kızımın adına çok sevindim havalar ısınmadan bezi attık.idrar enfeksiyonu olacak diye ödüm kopuyordu..
kuzucuğuma ellerimle melek pastası yaptım) gecenin 2 sinde pastam tamamlanmıştı ) bıcırık çok mutluydu..çünkü;babaannemizde özellikle bizi yalnız bırakmamak için yanımızdaydı ) kayınvalidem torunlarına hasta )tabii benim kuzularda babaanne ve hala hastası ) oğlum babaannesi gelecek diye sürekli gün sayıyordu. )
hala inanamıyorum kızım ve oğlum 9 ayda kocaman oldular.kızımın bebeklikten çocukluğa geçişi,oğlumun daha bir abi oluşu) allahım çocuklarımla beni sınamasın.onların tırnağına zarar vermesin. doğum gününde tek eksiğimiz babamızın uzaklarda olmasıydı.eminim aklı ve kalbi hep bizimleydi.kızının ilk doğum günü kutlamasında yanında olmayışı ona dokunmuştur.... iyiki şu internet varda görüntülü görüşebiliyoruz.bizim bıcırık babaya bazan naz yapıyor konuşmak istemiyor,yüzünü saklıyor.sonrada ben özledim seni hadi gel diyor.
oğlumun salı günü pedegogla birebir görüşmesi vardı..ve pedegoğumuz yenibir test gelmiş onu oğluma yaptırdı.biraz konuşmuşlar.ve pedegoğumuzun bana söylediği oğlumda kısa sürede çok iyi gelişme olduğu. hayatından çok memnun olduğuydu) aslan oğluşum benim. ) bu arada yüzmedede ilerlememiz var.geçe hafta makarna ve tahta kullanmadan yüzdü ve havuzun dibine kadar dalıp çıkabiliyor..aaa bu arada havuzda yüzerken bile çenemiz durmuyor uyarılarıma rağmen yüzerken birilerine laf yetiştirmeye çalışıyor )
neyse sevgili melek anneler bana müsade çok uykum var..iyi geceler sizlere) bu arada kızımın doğum gününden bir iki foto ekledim sizin için
Canım öyle sevindimki.İkiniz içinde.Allah analı,babalı mutluluk içinde büyütsün inşallah.Bak gör sana çok hayırlı ve sağlıklı dünya tatlısı bir evlat olacak.Herkese merhaba,
Güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu arada bugün beni arayıp kuruma çağırdılar. Perşembe çok yoğunuz çocuğu görmeye bugün gidin dediler. Tabii hemen gittim. Çok tatlı minicik birşey. Uykudan uyandı beni uzun uzun şaşkın şaşkın inceledi. Öptüm öptüm hiç bırakmak istemedim. Bir kaç hastalığı var ama hepsi iyileşebilecek şeyler. Ameliyatlar olacak sonra 2-3 yaşına kadar takip edilecekmiş ama sonra normal bir çocuk olacakmış.
Sevgili Fillo, çok sevindim bebeğinizi görmenize. Ne güzel erkenden gitmişsiniz, perşembeye kadar beklemek zor demiştiniz ya, bana da çok zor geldi inanın bir an önce haberleriniz beklediğim içinHerkese merhaba,
Sevgili Lee26, yeni yaşı kutlu olsun güzel prensesinizin. Babaanne ve hala da çok güzel insanlarmış, gönülleri çok yüceymiş.3 nisan bizim minik kuzucuğumuz 3 yaşına girdi.rabbim sağlıklı ve hayırlı,mutlu yaşlar nasip etsin ve kaderini yüzü kadar güzel yapsın) fıstığım abla oldu ve bana doğumgünü süprizi yaptı; doğum gününden ikigün öncesi kaka ve çişimizi artık wc ye yapmaya başladık.oleeyyy !!!!! ) özellikle kızımın adına çok sevindim havalar ısınmadan bezi attık.idrar enfeksiyonu olacak diye ödüm kopuyordu..
kuzucuğuma ellerimle melek pastası yaptım) gecenin 2 sinde pastam tamamlanmıştı ) bıcırık çok mutluydu..çünkü;babaannemizde özellikle bizi yalnız bırakmamak için yanımızdaydı ) kayınvalidem torunlarına hasta )tabii benim kuzularda babaanne ve hala hastası ) oğlum babaannesi gelecek diye sürekli gün sayıyordu. )
hala inanamıyorum kızım ve oğlum 9 ayda kocaman oldular.kızımın bebeklikten çocukluğa geçişi,oğlumun daha bir abi oluşu) allahım çocuklarımla beni sınamasın.onların tırnağına zarar vermesin. doğum gününde tek eksiğimiz babamızın uzaklarda olmasıydı.eminim aklı ve kalbi hep bizimleydi.kızının ilk doğum günü kutlamasında yanında olmayışı ona dokunmuştur.... iyiki şu internet varda görüntülü görüşebiliyoruz.bizim bıcırık babaya bazan naz yapıyor konuşmak istemiyor,yüzünü saklıyor.sonrada ben özledim seni hadi gel diyor.
oğlumun salı günü pedegogla birebir görüşmesi vardı..ve pedegoğumuz yenibir test gelmiş onu oğluma yaptırdı.biraz konuşmuşlar.ve pedegoğumuzun bana söylediği oğlumda kısa sürede çok iyi gelişme olduğu. hayatından çok memnun olduğuydu) aslan oğluşum benim. ) bu arada yüzmedede ilerlememiz var.geçe hafta makarna ve tahta kullanmadan yüzdü ve havuzun dibine kadar dalıp çıkabiliyor..aaa bu arada havuzda yüzerken bile çenemiz durmuyor uyarılarıma rağmen yüzerken birilerine laf yetiştirmeye çalışıyor )
neyse sevgili melek anneler bana müsade çok uykum var..iyi geceler sizlere) bu arada kızımın doğum gününden bir iki foto ekledim sizin için
Babaanneniz çok bilge bir kadınmış, pamuk yanaklarından, ellerinden benim için öpün, sevgilerimi gönderiyorum. Çok uzun bir ömrü olsun inşallah.fillo canım ne güzel artık o yavrunun meleği sensin. şükür hastalıkları düzelecek şeylermiş Rabbim dermansız dert vermesin. Ama sen öyle güzel bir yüreğe sahipsin ki ne olursa olsun bağrına basardın o bebeği. babaneme anlattım seni dedi ki ALlah herkese cennet için şanslar gönderirmiş bu arkadaşının şansı da o bebekmiş. çok selamları var...
Lee bayıldım kızına ve oğluna tekrardan. ne güzel çişimiz tuvalete kakamız tuvalete :) yeni yaşı da kutlu olsun Allah annesi babası abisi ile muuuusmutlu bir ömür versin kuzuma... oğluşunu da kutluyorum yüzme konusunda baya yol katetmiş.
otuznisan ne mutlu sana anneciğine sahip çıkmışsın. evet bu kadar bağlı olduğun bir insanı kaybetmekten korkmak ne demek çok iyi bilirim. babanemi Allah bize bağışlasın daha uzun ömür versin ona bişey olursa ben naparım bilemiyorum. çünkü hayatım boyunca ne zaman başımı çevirsem yanıbaşımda o vardı hep yanımdaydı. Allah sevdiklerimize uzun güzel ömürler versin...
Kızlarrrr müjde Allah'ım ağlıyorum sevinçten 1 saat önce haber geldi bu hafta içi bir gün söylediler o gün gelin dediler ...Rüya mı bu havada uçuyorum...
3 nisan bizim minik kuzucuğumuz 3 yaşına girdi.rabbim sağlıklı ve hayırlı,mutlu yaşlar nasip etsin ve kaderini yüzü kadar güzel yapsın) fıstığım abla oldu ve bana doğumgünü süprizi yaptı; doğum gününden ikigün öncesi kaka ve çişimizi artık wc ye yapmaya başladık.oleeyyy !!!!! ) özellikle kızımın adına çok sevindim havalar ısınmadan bezi attık.idrar enfeksiyonu olacak diye ödüm kopuyordu..
biz 12/06/2012 tarihinde başvurduk ve tüm prosedürleri tamamladık ve bize bu hafta için haber vereceklerdi ama sanırım önümüzdeki haftaya kaldı bugün kurumu aradım ve bana sizi çok yakında arıcaz dedi ve hazırlıklarınızı tamamlayın dedi eşim evrakları teslim etmek için gittiğinde erkek bebek olacağını söylemişler kıyafet almayın ama yatağını yorganını alın biz kıyafet ve mam alımında sizi yönlendireceğiz demişler çok heyecanlıyım önceki paylaşımımda tarihi yalnış yazmışım 2012 yazacağıma başvuru tarihimizi 2013 olarak yazmışım sanırım biz 1. sıradayız istanbuldan başvurduk ve malibunun sevinci benide çok mutlu etti allah mutluluğunuzu daim etsin
Arkadaşlar desteklerini için tekrar çok teşekkür ederim. Benim için gerçekten çok önemli. Bu günlerde her anlamda çok yoğunum. Bir taraftan iş bir taraftan bu müthiş gelişme nefes almaya vaktim yok. Bir de çevrenin tepkisi beni çok yordu. İyi-kötü tepkiler bekliyordum hazırlıklıyım diyordum ama iş ciddileşince durum değişti. Annem babam bile bu kadar çabuk olunca ters tepki gösterdi. Sanırım bu fikre alışacak zamanları olmadı çünkü ilk başta 4-5 yaşında çocuk demişlerdi. Aslında onları da anlıyorum. Tabii herkes öncelikle kendi çocuğunu düşünüyor. Onlar da benim bebekle çok yorulacağımı hatta hasta falan olabileceğimi düşünüp üzülüyorlar tepki gösteriyorlar. Oğlumu görünce kucaklarına alınca fikirlerinin değişeceğini biliyorum ama bu birkaç gün beni çok yıprattı. Bu yüzden yorumlarınız bana ilaç gibi geldi. Bana güç verdi. Hissettiklerimi anlayan insanlar olması ne kadar önemli bir şey. Sanki ben bilmiyormuyum uykusuz kalacağımı çok yorulacağımı ama anne işte. Önce kendi evladını düşünüyor tabii.
[çok teşekkür ederim canım senin bebiş geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?