fillo canım,ben senin aldığın kararı takdir ediyorum.çevreyi en yakınlarının söyledikleri bir tarafa gelecek çocuğa sen annelik yapacaksın.senin için doğrun neyse nasıl mutluysan öyle yap.inan 5-6 yaş da olsa uykusuz kalıyorsun) benim kuzular o kadar deli yatıyorlarki gece kaçkez kalkıp üzerlerini açmışlarmı diye kontrol ediyorum.oğlum dün çok koşturdu,gecenin bir yarısı öksürükmeye başladı.onu rahatlatana kadar uyumadım.anlayacağın yaş fark etmiyor uykusuzlukta yorgunlukta yaşayacaksın.ama inan çocuklarımız için değer ) hayırlısı olur inşaallah )
Sevgili Lee26, yeni yaşı kutlu olsun güzel prensesinizin. Babaanne ve hala da çok güzel insanlarmış, gönülleri çok yüceymiş.
Ne büyük bir mutluluk, emek verdiğiniz çocuklarınızın hergün daha da iyiye gitmesi. İnsan evlatlarının iyiliğinden başka ne ister ki.
Daha önce okuduğumda, oğlunuzun korkuları beni allak bullak etmişti, çok ağlamıştım. Onun mutlu olması beni de çok mutlu ediyor.
Çok yetenekli bir çocuk sanırım, yüzmede profesyonel başarıları da olur ilerde inşallah.Ne anlatıyor bu kadar merak ediyorum, ne çok konuşacak şeyi varmış meğerse
Bu arada resimleri göremiyorum, görmeyi çok isterim, merak ediyorum tatlı çocuklarınızı.
Çocuklarınızı bir kere de benim için öpün lütfen, sıkı sıkı sarılın. Çok şanslı melekler sizin gibi bir anneleri olduğu için.
Valinin imzasını bekliyorum. Önümüzdeki hafta başında gelir herhalde. Ben de bu haftasonu yatak falan alacağım.
allah size ve çocuklarınıza uzun ömür versin. bu sayfaları ilk okumaya başladığımdan beri seni takip ediyorum. eminim bana ve birçok arkadaşıma
yol gösterici oldun. eşime de sürekli anlatıyordum. iki çocuk birden aldı. biri kız biri erkek. süpresin ne diyeyim. kızının yaş gününü kutlar gözlerinden öperim.
oğluşunuda tebrik ederim. büyümeye devam ediyor. allah nazardan saklasın ikisinide. ailenizide.bu arada ben resimleri göremiyorum çok ta merak ediyorum.
sağol canım) arkadaş gurubum fotoları görebiliyor.eklersem görebilirsin davet yolla bana ) ve destinayıda artık kızına kavuştu diye yazabilirsin )
Sağol lee26. Haklısın çocuk sahibi olmak ömür boyu sorumluk endişe demek. Baksana kaç yaşına gelsek bizim için üzülüyorlar. Ama herşeye bütün dertlere değer tabiiki.
Ok canım, anladım, bu özelliğini bilmiyordum bu sayfanın, teşekkür ederim.canım öncelikle güzel dileklerin için çooook teşekkürler) gerçekten benim kuzularım çok şanslı.benim ve eşim tarafından çevremizdeki eş ve dostlarımız tarafından çok seviliyorlar.ailelerimiz en küçüğünden büyüğüne kadar zaten hiçbiri çocuklarımıza aileye sonradan katılmış gözüyle bakmadılar.çocuklarımda çok sevildiklerinin farkındalar ) babaannemizin benim çocuklarımın haricinde bir tane daha torunu var.ve söylediği ben torun sevgisini bu torunlarımla yaşıyorum diyor.halaları zaten ikisine hasta ) allah bozmasın ) ve fotoğrafları ancak benimle arkadaş olan kişiler görebiliyor.o nedenle görememişsindir..
Merhaba arkadaşlar şimdi fırsat buldum aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Bizde kızım la misafirlerimiz için hazırlık yaptık kızım da uslu durarak bana yardım etti yavrum benim hazırlıklarımızı bitirdik şimdi misafirlerimizi bekiyoruz bu arada kızım 400gr aldı şuan tam 6 kilo bünyesi biraz zayıf bu yüzden toparlamaya çalısıyoruz...
Arkadaşlar desteklerini için tekrar çok teşekkür ederim. Benim için gerçekten çok önemli. Bu günlerde her anlamda çok yoğunum. Bir taraftan iş bir taraftan bu müthiş gelişme nefes almaya vaktim yok. Bir de çevrenin tepkisi beni çok yordu. İyi-kötü tepkiler bekliyordum hazırlıklıyım diyordum ama iş ciddileşince durum değişti. Annem babam bile bu kadar çabuk olunca ters tepki gösterdi. Sanırım bu fikre alışacak zamanları olmadı çünkü ilk başta 4-5 yaşında çocuk demişlerdi. Aslında onları da anlıyorum. Tabii herkes öncelikle kendi çocuğunu düşünüyor. Onlar da benim bebekle çok yorulacağımı hatta hasta falan olabileceğimi düşünüp üzülüyorlar tepki gösteriyorlar. Oğlumu görünce kucaklarına alınca fikirlerinin değişeceğini biliyorum ama bu birkaç gün beni çok yıprattı. Bu yüzden yorumlarınız bana ilaç gibi geldi. Bana güç verdi. Hissettiklerimi anlayan insanlar olması ne kadar önemli bir şey. Sanki ben bilmiyormuyum uykusuz kalacağımı çok yorulacağımı ama anne işte. Önce kendi evladını düşünüyor tabii.
destina kızına kavuştutlf.da görüşmüştük aradığımda kızını almış eve dönüyorlardı.arka planda oğlunun sevinç sesleri geliyordu )) bebişimiz ağlıyordu gazı varmış..kıyamam ben ona anneciği ve anneannesi babası abisi seferber olmuşlardır onun gazını geçirmek için )) darısı bekleyen diğer annelerimize ) destinaaaaaa tekrar gözün aydın olsun allah analı babalı abimizle sağlıkla büyütmek nasip etsin.
aslında lee benden önce haberi vermiş bende şimdi konuştum destina ile bebeğine kavuş harika bir kızımız daha oldu valla sabah sabah duygu seline boğdu arkadaşım beni :) rabbim hayırlı etsin evladını inşallah bizim bebeklerimizide tabi inşallah hepimizin yavruları hayırlı sağlıklı olur rabbim onları bize bizide onlara bağışlasın dilerim tez zamanda bekleyen herkes yavrusuna kavuşsun bu mutluluğu tez zamanda hepiniz yaşayın inşallah GÖZÜN AYDIN DESTİNACIM YAVRULARINLA BİRLİKTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLU HUZURLU VE SAĞLIKLI YAŞA İNŞALLAH :)
fillo güzel arkadaşım... Anneciğin tabi ki zorlanacağını düşünmüştür. Tabi zorlanacaksın ama mükafatı öyle büyük bir sevgi olacak ki... Sana bakan seni arayan sevgi dolu bir çift göz, minnacık dudaklar anne diyen... ve ilerde öyle bir bağlılık haline gelecek ki bu, iyi ki yapmışım diyeceksin... insanlar ne sınavlardan geçiyorlar ömürlerinde neler yaşıyorlar, hepimizin var bir sınavı bu dünyaya geliş amacı. Senin sınavının mükafatı o kadar büyük ki hem bu dünyada hem öbür dünyada... Ben inanıyorum sen o güçlü güzel yüreğinle her zorluğu aşacaksın. o minnacık parmakları öpe öpe geçip gidecek zor günler ve yavrun iyileşecek o seni öpücüklere boğacak. İnan gece gündüz duacınızım senin de minik yavrunun da. Allah güzel gönlüne göre versin arkadaşım. Eğer istanbuldaysan ben elimden ne gelirse yapabilirim, yorulduğunda gelir yavruna bakarım izin verirsen ya da ev işine yardım ederim ne bileyim. bu uğurda yapılmıcak şey yok ki bir ucundan tutabiliriz değil mi?
Fillo canım, anneler böyle, önce kendi çocukları. Ben de annemle kavga ederim her sabah bunun için. Annem bakıyor bebeklerime. Ben içerde işe gitmek için hazırlanırken oğlanlar da annemin peşinden ağlayarak dolaşıyor, bir bakıyorum annem bana kahvaltı hazırlamak için uğraşırken oğullarımla ilgilenmiyor. Ya anne diyorum bırak kahvaltıyı, ben yapmasam da olur, sen oğlanlarla ilgilen diyorum, yok, gene aynı gene aynı, iki arada koşturup gene yapar yapacağını. Kim ne derse desin herkesin kendi çocuğu önce geliyor.
Kimseyi dinlemeyin o yüzden, siz de kendi çocuğunuza aynı şekilde sahip çıkacaksınız tabii ki. En iyi anneniz anlar zaten bu durumu
Oğlunuz gelince tüm sorunlar da biter. Umarım vali en kısa sürede imzalar da bebeğinize kavuşursunuz hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?