Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Sağol lee26. Haklısın çocuk sahibi olmak ömür boyu sorumluk endişe demek. Baksana kaç yaşına gelsek bizim için üzülüyorlar. Ama herşeye bütün dertlere değer tabiiki.

canım öncelikle güzel dileklerin için çooook teşekkürler) gerçekten benim kuzularım çok şanslı.benim ve eşim tarafından çevremizdeki eş ve dostlarımız tarafından çok seviliyorlar.ailelerimiz en küçüğünden büyüğüne kadar zaten hiçbiri çocuklarımıza aileye sonradan katılmış gözüyle bakmadılar.çocuklarımda çok sevildiklerinin farkındalar) babaannemizin benim çocuklarımın haricinde bir tane daha torunu var.ve söylediği ben torun sevgisini bu torunlarımla yaşıyorum diyor.halaları zaten ikisine hasta) allah bozmasın) ve fotoğrafları ancak benimle arkadaş olan kişiler görebiliyor.o nedenle görememişsindir..

Valinin imzasını bekliyorum. Önümüzdeki hafta başında gelir herhalde. Ben de bu haftasonu yatak falan alacağım.

canım yaaa ne prosedürler bunlar böyle:-(( inanın bizim oğlumuz ben artık yuvaya gitmek istemiyorum diye ağlamaya başlayınca biz hemen uzmanımızı aradık ve aynıgün 2 saat içerisinde vali imzası falan herşeyi halletmiş evrağımızı teslim alıp kuzularımızı almaya gitmiştik..neyse fazla birşey kalmadı bebişine kavuşmaya bu arada eksiklerini tamamlarsın)

yatak alacaksın demek bende buralar çok araştırmıştım ve sonunda aldım yatak konusunda danıştığım arkadaşalarım bana hantal ve büyük bir yatak alma demişlerdi bende öyle yaptım ve taşınabilir katlanabilir bir yatak aldım sana da öneririm inş. bebek yataklarımız tez zamanda bebişlerimizle dolar

destina kızına kavuştu tlf.da görüşmüştük aradığımda kızını almış eve dönüyorlardı.arka planda oğlunun sevinç sesleri geliyordu)) bebişimiz ağlıyordu gazı varmış..kıyamam ben ona anneciği ve anneannesi babası abisi seferber olmuşlardır onun gazını geçirmek için)) darısı bekleyen diğer annelerimize) destinaaaaaa tekrar gözün aydın olsun allah analı babalı abimizle sağlıkla büyütmek nasip etsin.

sağol canım) arkadaş gurubum fotoları görebiliyor.eklersem görebilirsin davet yolla bana) ve destinayıda artık kızına kavuştu diye yazabilirsin)

[bu sevinci iliklerime kadar hissettim destina hayatının bundan sonrasına yaşadığın bekleyişlerin acılarını silip atıp bir daha hiç yaşamamacasına kaldırıp atarsın inş. mutluluklar

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013
destina0706 01.2012 Erzurum kız 04.04.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.11.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
Tenarr

sağol canım) arkadaş gurubum fotoları görebiliyor.eklersem görebilirsin davet yolla bana) ve destinayıda artık kızına kavuştu diye yazabilirsin)

resminizi gördüm, allah mutluluğunuzu daim etsin.
kuzucukları öpüyorum. destina nın halayına buyrun

fillo ve ozlemrahdeniz sizleride bekliyoruz.. tez zamanda kuzucuklarınıza kavuşun... benimde sıram ilerlesin....

Sağol lee26. Haklısın çocuk sahibi olmak ömür boyu sorumluk endişe demek. Baksana kaç yaşına gelsek bizim için üzülüyorlar. Ama herşeye bütün dertlere değer tabiiki.

Fillo çok sevindim senin adına.Gerçekten çok yüce gönüllüsün.Tebrik ediyorum seni. İnşşallah senin için hayırlı,vefalı bir evlat olur miniğin...

Ok canım, anladım, bu özelliğini bilmiyordum bu sayfanın, teşekkür ederim.

Ohh ohh maşallah kuzucuğa, kilo almaya başlamış hemen, annesi çok güzel bakıyor tabii. En kısa zamanda toparlanır zaten bu sevgi ve ilgiyle

Fillo canım, anneler böyle, önce kendi çocukları. Ben de annemle kavga ederim her sabah bunun için. Annem bakıyor bebeklerime. Ben içerde işe gitmek için hazırlanırken oğlanlar da annemin peşinden ağlayarak dolaşıyor, bir bakıyorum annem bana kahvaltı hazırlamak için uğraşırken oğullarımla ilgilenmiyor. Ya anne diyorum bırak kahvaltıyı, ben yapmasam da olur, sen oğlanlarla ilgilen diyorum, yok, gene aynı gene aynı, iki arada koşturup gene yapar yapacağını. Kim ne derse desin herkesin kendi çocuğu önce geliyor.
Kimseyi dinlemeyin o yüzden, siz de kendi çocuğunuza aynı şekilde sahip çıkacaksınız tabii ki. En iyi anneniz anlar zaten bu durumu
Oğlunuz gelince tüm sorunlar da biter. Umarım vali en kısa sürede imzalar da bebeğinize kavuşursunuz hemen.

Çokkkk sevindim. Analı babalı büyüsün. Nezamandır bekliyordu...
Bu bahar çok güzel bir bahar oldu.

Son düzenleme:
aslında lee benden önce haberi vermiş bende şimdi konuştum destina ile bebeğine kavuş harika bir kızımız daha oldu valla sabah sabah duygu seline boğdu arkadaşım beni :) rabbim hayırlı etsin evladını inşallah bizim bebeklerimizide tabi inşallah hepimizin yavruları hayırlı sağlıklı olur rabbim onları bize bizide onlara bağışlasın dilerim tez zamanda bekleyen herkes yavrusuna kavuşsun bu mutluluğu tez zamanda hepiniz yaşayın inşallah GÖZÜN AYDIN DESTİNACIM YAVRULARINLA BİRLİKTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLU HUZURLU VE SAĞLIKLI YAŞA İNŞALLAH :)

sevgili destina yavruna kavuşmuşsun tabiki sen yazmadan biz haberleri aldık sayfalar dolusu tebriklerle karşılaşacaksın eşine ve sana ve kocaman yürekli abiye bebeğinizle beraber bir ömür boyu mutluluk ve huzur diliyorum allah sizi birbirinize bağışlasın

DESTİNA... çooook tebrik ediyorum sizi ama en çok abisini kutluyorum. aman da aman ilerde kardeşini koruyacak kollayacak şunu giyme buraya gitme kimdi yanındaki falan :) ay ay hayali bile güzel değil mi? çooook mutlu olun bir ömür Rabbim tüm güzellikleri önünüze sersin inşallah. Gazlı prensesimizi de bol bol öp kokla bizim için de annesi.

fillo güzel arkadaşım... Anneciğin tabi ki zorlanacağını düşünmüştür. Tabi zorlanacaksın ama mükafatı öyle büyük bir sevgi olacak ki... Sana bakan seni arayan sevgi dolu bir çift göz, minnacık dudaklar anne diyen... ve ilerde öyle bir bağlılık haline gelecek ki bu, iyi ki yapmışım diyeceksin... insanlar ne sınavlardan geçiyorlar ömürlerinde neler yaşıyorlar, hepimizin var bir sınavı bu dünyaya geliş amacı. Senin sınavının mükafatı o kadar büyük ki hem bu dünyada hem öbür dünyada... Ben inanıyorum sen o güçlü güzel yüreğinle her zorluğu aşacaksın. o minnacık parmakları öpe öpe geçip gidecek zor günler ve yavrun iyileşecek o seni öpücüklere boğacak. İnan gece gündüz duacınızım senin de minik yavrunun da. Allah güzel gönlüne göre versin arkadaşım. Eğer istanbuldaysan ben elimden ne gelirse yapabilirim, yorulduğunda gelir yavruna bakarım izin verirsen ya da ev işine yardım ederim ne bileyim. bu uğurda yapılmıcak şey yok ki bir ucundan tutabiliriz değil mi?

Çok teşekkür ederim canım. Ne kadar tatlısın.

Haklısın. Bugün konuştum biraz yumuşamış annem. Alışmaya başlamış. Oğlumu görünce de herşeyin düzeleceğine eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…