Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Malibu ayağını baya sürüdü galiba. peş peşe güzel haberler alıyoruz. Destina ve fillo..
hayırlısı olsun. allah gönlünüze göre versin. fillo cum şimdiden geçmiş olsun yavruna..
inşallah çok sıkıntılı bir durum değildir. çabaucak atlatırsınız. 2013 hepimize uğurlu gelecek.

benden de güzel bir haber dün sıramızı öğrendim erkek sırasında ilk 10 dayım şimdilik.....çok mutluyum.

Son düzenleme:

Sevgili arkadaşım,hayırlı uğurlu olsun.Sen onun meleği olacaksın o da senin.Çok güzel bir şey yapıyorsun.Yüce Allah senin kalbine göre verecek inşallah.Sen hiç bir şey aramadın,herşeyi kabul ettin.Allah şifasını da verir,dünya iyisi bir evlat olur sana.Ameliyatta bir anneye çok ihtiyacı olacak hele de seni gibi bir meleğe.Allah tez günde iyilik versin,herşey gönlünce olsun.

canım seni tebrik ediyorum ne kadar güzel bir haber bu böyle helede engelli bir bebeğide seçmeniz ayrıca takdire değer, öncelikle yavruna biran önce sağlık sanada yakında uykusuz kalıcağın içn bol bol sabır diliyorum ama varya okadar yorgunluğa uykusuzluğa değerki yeterki onlar yanımızda olsun dimi

Fillocuğum,
Çok sevindim şimdiden güle güle büyüt ömürlü olsun. Bu arada çok geçmiş olsun, biran önce şifa bulsun minicik daha. Ama senin gibi annesi olduktan sonra çabucak iyileşir. Sevginle iyileceşek inşallah. Allah yüce gönlünün dileğini kabul etti ve bebişini sana gönderdi. Ayrıntıları bekliyoruz.

Sevgiler,

Canım benim ne güzel bir haber buuu!hayırlı uğurlu olsunnn.darısı bizlere olsunnnn....

Canım, Seninde en yakın zamanda haberlerini bekliyoruz. Dua ediyorum senin için, anneciğine selamlar.

Sevgiler,

DamlaUmutcuğum,
Çok sevindim çok güzel bir haber. İnaşallah çabucak ilerlesin sıra ve kuzucuk gelsin.
Çok güzel haberler alıyoruz bu günlerde. Ne güzel bahar uğurlu geldi.

Sevgiler,

Ne kadar sevindim anlatamammm ...........Harika bir haber, annesine çabuk kavuşmak istedi demekki senin miniğin..Allah ameliyetı da çabucak atlatmayı nasip etsin inşallahh..

destinaaaaaa sana da çooooooooooook sevindim...çok mutluyum bugün sayenizde, Allah bi ömür kzınla oğlunla eşinle mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin canım benim...bu mutlu haberin detaylarını ve yeni gelişmeleri heyecanla bekliyorum

Fillo canım 13 aylık demek miniğin. kıyamam ben ona ne ameliyatı olacak acaba? Rabbim seni ona meleği olarak gönderdi. anneciği başında olacak o zorlu süreci birlikte atlatacaksınız senin kucağında sıcaklığınla sevginle geçecek herşey, çok sağlıklı olsun inş. Rabbim bir an evvel iyileştiği günleri göstersin burda hepimize. eeeee senin yavrunsa bizim de yeğenimiz oluyor değil mi ama :)

sevgili fillo hayırlı uğurlu ömürlü olsun senin adına çok sevindim allah bizlerede nasip etsin inşallah şimdiden acil şifalar olsun bebeğine yavrunuzla beraber eşine ve sana bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur diliyorum sevgiler

Gözünüz aydın, çok sevindim, bebeğiniz sizi bekliyormuş, umarım en kısa sürede de iyileşir.
Her geçen gün ne kadar yüce gönüllü olduğunuzu görüyorum. Nasıl sevgiye, ilgiye muhtaçtır yavrucak, ameliyat da olacakmış. Oğullarımla aynı yaşta, ameliyat olacak olması çok üzdü beni ama, umarım bir an önce iyileşir, ağrısını sızısını hiç hissetmeden geçsin günleri, anneciğiyle mutlu mutlu yaşasın.
Size de şimdiden kolay gelsin. İlk günler biraz zor geçecek muhtemelen ama, herşeye değer.

Hadi hayırlısı, çok mutlu oldum sizin adınıza En kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah!

Sevgili Fillo,

Çok sevindim Allah tez zamanda kavuştursun. Bebeğine de acil şifalar diliyorum, inşallah ameliyatı çook iyi gecer ve biran önce evinize gidip güzel günler geçirirsiniz.
haberlerini bekliyorum...
Bebişini de hepimiz adına da öp, kokla :)

Galiba ben yaptırcağım. Tabii ben kabul etmezsem kurum yaptıracak ama bu durumdaki çocukları herkes kabul etmediği için hemen yerleştirmek istiyorlarmış. Bu yüzden bu kadar hızlı oldu sanırım.

Fiillo, bebek sizin nufusunuza gecene kadar 18 yaş altı devlet koruması dedikleri sosyal haklara sahip.
Yani devlet masraflarını karşılıyor. Daha dün biz özel bir hastaneye gittik, ben herşeyi bizim karşılayacağımızı sanıyordum.
Sadece devlet hastanelerinde ücretsiz sanıyordum, ama biraz fark aldılar ve gerisini devlet karşılıyor dediler.
Bu arada ben kayıt yaptırırken hiç bir açıklama yapmamıştım, ama hukuki durumunu sistemde görüyorlarmış .
Benden fazla para almışlar, daha sonra tekrar görüşmek istediler ve bana para iadesinde bulundular.
Sistemde açıkça gördüklerini söylediler.

yanii bu ameliyat durumunda da uzmanınızla görüş ve devlet karşılıyorsa karşılasın.
nasıl olsa daha çok seye ihtiyacları olacak, büyüdükçe masraflar artacak.

ne kadar güzel yüreginiz var sizin .tebrik ediyorum .engelli bebege bakabilmek her kişinin yapabilecegi bi fedakarlık degil.inanın ben sizin kadar cesaretli olamadım ...ben ölürsem bakanı olmazsa diye çok düşündümm.onun içinde engelli cocuk almayı göze alamadım.siz muhteşem birisiniz .herşey gönlünüzce olsun canım.mutlu mesut bir aile olun inş evladınızla

hayırlısı olsun cnm demek koruyucu aileden çocuğun alınma ihtimali fazlaymış e öyle oluncada en mantıklısı sıranı beklemek evlat edinmek..sizin bu görüşmeler kurumdamı evdemi geçiyor?

sagolasın canım.. evrakları teslim edecegim zaman kurum da görüştüm.

aynen canım onun için vaz geçtim saten .elimden alırlarsa çok büyük travma olur benim için

canım sıran az kalmış .bence 2 ay içinde sıranda gelir erkek sırası çabuk geliyo .gözün aydın..

evladınızla bir ömür boyu mutlu olursunuz inş

sağolun.Allah tüm isteyenlere biran önce kavuştursun inşallah.bizim evimiz şenlendi.onca yıl boşuna beklemişiz.keşke daha önce başvursaymışız.yaşı genç olan evlatlık düşünen arkadaşlar bence hiç zaman kaybetmeyin derim.tüm sosyal ilişkileriniz değişiyor.adeta yeniden doğuyorsunuz.çok sevimli evimizin neşesi.son işlemlerde bitince çok rahatlıyacağız inşallah

Herkese merhaba,
Güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu arada bugün beni arayıp kuruma çağırdılar. Perşembe çok yoğunuz çocuğu görmeye bugün gidin dediler. Tabii hemen gittim. Çok tatlı minicik birşey. Uykudan uyandı beni uzun uzun şaşkın şaşkın inceledi. Öptüm öptüm hiç bırakmak istemedim. Bir kaç hastalığı var ama hepsi iyileşebilecek şeyler. Ameliyatlar olacak sonra 2-3 yaşına kadar takip edilecekmiş ama sonra normal bir çocuk olacakmış.

Sevgili koz olacağı ameliyatlar bayağı önemli şeyler. Ben de bu yüzden bir üniversite hastanesinde yaptırmak istiyorum. İlk önce ben öderim diyordum ama baktım gerçekten çok masraflı. Devlet bir kısmını öderse çok iyi olacak.

Çok sevindim DamlaUmut. Seninki de hemen gelir umarım.

Tabii hepinizin yeğeni:))

iii geceler cnm
ay ne kadar güzel görür görmez ısınmam çok güzel bişey kesin kararını verdinmi cnm bu çocuğu evlat ediniosun demi oğlunla ilk tanışma gününüzün tarihini yaz bi kenara...bi kaç ameliyat olucak demişsin koz13 ün dediği gibi devlet karşıladığını karşılasın ilerde baya masrafı olur bakıma ihtiyacı olan bir bebek sonuçta ..ama en güzelide tedavilerinin halledilebilir olması Allahım dermansız dert vermesin bebeğinin tedaviler sonrası sağlığına kavuşacak olması çok güzel...Allahım güzel gönlüne göre versin.

Destina ve fillo ikinizede gözünüz aydın diyorum) inşaallah darısı diğer meleklerini bekleyen anne adaylarımıza olur......
Destinacığım oğlunla ne kadar gurur duysan azdır kızkardeşi çok şanslı biri böyle güzel kalpli bir abiye sahip olduğu için.allah mutluluğunuzu daim etsin...
Fillo sen muhteşem bir annesin.ben inanıyorum ki yavrucuğun senin şefkatli ellerinde ve sevginle sapasağlam olacak.şimdiden acil şifalar diliyorum

3 nisan bizim minik kuzucuğumuz 3 yaşına girdi.rabbim sağlıklı ve hayırlı,mutlu yaşlar nasip etsin ve kaderini yüzü kadar güzel yapsın) fıstığım abla oldu ve bana doğumgünü süprizi yaptı; doğum gününden ikigün öncesi kaka ve çişimizi artık wc ye yapmaya başladık.oleeyyy !!!!!) özellikle kızımın adına çok sevindim havalar ısınmadan bezi attık.idrar enfeksiyonu olacak diye ödüm kopuyordu..
kuzucuğuma ellerimle melek pastası yaptım) gecenin 2 sinde pastam tamamlanmıştı) bıcırık çok mutluydu..çünkü;babaannemizde özellikle bizi yalnız bırakmamak için yanımızdaydı) kayınvalidem torunlarına hasta)tabii benim kuzularda babaanne ve hala hastası) oğlum babaannesi gelecek diye sürekli gün sayıyordu.)
hala inanamıyorum kızım ve oğlum 9 ayda kocaman oldular.kızımın bebeklikten çocukluğa geçişi,oğlumun daha bir abi oluşu) allahım çocuklarımla beni sınamasın.onların tırnağına zarar vermesin. doğum gününde tek eksiğimiz babamızın uzaklarda olmasıydı.eminim aklı ve kalbi hep bizimleydi.kızının ilk doğum günü kutlamasında yanında olmayışı ona dokunmuştur.... iyiki şu internet varda görüntülü görüşebiliyoruz.bizim bıcırık babaya bazan naz yapıyor konuşmak istemiyor,yüzünü saklıyor.sonrada ben özledim seni hadi gel diyor.
oğlumun salı günü pedegogla birebir görüşmesi vardı..ve pedegoğumuz yenibir test gelmiş onu oğluma yaptırdı.biraz konuşmuşlar.ve pedegoğumuzun bana söylediği oğlumda kısa sürede çok iyi gelişme olduğu. hayatından çok memnun olduğuydu) aslan oğluşum benim.) bu arada yüzmedede ilerlememiz var.geçe hafta makarna ve tahta kullanmadan yüzdü ve havuzun dibine kadar dalıp çıkabiliyor..aaa bu arada havuzda yüzerken bile çenemiz durmuyor uyarılarıma rağmen yüzerken birilerine laf yetiştirmeye çalışıyor)
neyse sevgili melek anneler bana müsade çok uykum var..iyi geceler sizlere) bu arada kızımın doğum gününden bir iki foto ekledim sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…