merhabalar
bende evlat edinmek için sıradayım. Hatta 1.sıradayım. Bende kalbimde doğum sancıları hissediyorum.
Belirsizlik ve bilinmezlik insanı zaman zaman tüketiyor. Nasıl olacak, nasıl karar vereceğiz...
Bizim için hayırlı olanı vermesi için bitmek bilmeyen dualar ediyoruz...Çok zor zamanlardan geçtim yıllarca,
bu süreçte ayrı bir zormuş...yaşamayan hiç bir insanın bilemeyeceği anlayamayacağı kadar zor...
Oda hazır...herşey...biberonları şampuanları,kıyafetleri,emzikleri,oyuncakları ve daha neler neler...
ama yatak boş...
merhabalar
bende evlat edinmek için sıradayım. Hatta 1.sıradayım. Bende kalbimde doğum sancıları hissediyorum.
Belirsizlik ve bilinmezlik insanı zaman zaman tüketiyor. Nasıl olacak, nasıl karar vereceğiz...
Bizim için hayırlı olanı vermesi için bitmek bilmeyen dualar ediyoruz...Çok zor zamanlardan geçtim yıllarca,
bu süreçte ayrı bir zormuş...yaşamayan hiç bir insanın bilemeyeceği anlayamayacağı kadar zor...
Oda hazır...herşey...biberonları şampuanları,kıyafetleri,emzikleri,oyuncakları ve daha neler neler...
ama yatak boş...
Bilirim canım hem de çoook iyi bilirim 4 senedir bekleyen biri olarak. 9 yıllık evliyim defalarca ilaçlı tedaviler,aşılamalar,tüp bebekler derken üstüne üstlük eşimin ailesi özellikle kayınvalidemin hatta uzaktan akrabalarının bile engellemeye çalıştıkları 4 yıllık evlat edinme çabalarımın üzerine beklemenin ne demek olduğunu çoook iyi bilirim.Kaynanam kuruma kadar gidip istemediğini söyleyerek dosyanın kapanmasına bile neden oluyordu ama pes etmedim uzmanımızın sabrımı denemek adına yaptığı bütün gıcıklıklara katlandım şu an 6. sıradayız odası hazır çarşaflar,bornozlar yastıklar diktim ellerimle 9 senedir sakladığım bebek giysileri var ve ben yıllardır kızım hariç herşeyin olduğu o odaya uykudan uyanıp defalarca baktım bakıyorum inşallah yakında bebeğimin uyanıp uyanmadığına bakacağım :) Bunları hepimiz yaşıyoruz buraya anlatarak deşarj oluyoruz çünkü yaşamayanlar anlamıyor gülüyorlar bilmiyorlar o gülümsemenin kalbimize bir hançer sapladığını.Sabret arkadaşım bak ne güzel 1. sıradasın bende kim bu listedeki benden önceki anne diyordum Merhabalar güzel anne...
merhabalar
ama yatak boş...
zaman canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim bu süreçte moralini bozabilecek olaylarla karşılaşabilirsin ama umarım bu son olur
hemen pes etme her şey çok güzel olacak buna inan:)))
kızlar güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim
dün paşazademizi gördük çok tatlı hemen ısındık birbirimize umarım yarında kavuşuruz bir daha hiç kopmamak üzere eşimde çok sevdi Allah hayatımızın her aşamasında yardımlarını bizlerden esirgemesin şimdi çok mutluyum:))))
sıradaki arkadaşlara inş. tez zamanda sıra gelir
Herkese Merhaba,
Uzun süredir giremedim. Evde internette sorun vardı, işler de çok yoğundu derken olmadı bir türlü.
Geriye dönük biraz okumaya çalıştım ama tam olmadı:)
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, hayırlısı olsun hepinize çok bekletmeden gelsin bebişler inşallah.
Otuznisan sıran yaklaşmış çok sevindim, sen bunu artık çoktan hakkettin, çok az kaldı gelecek yakında. Anneciğine selamlar.
5059 senden de haber aldığıma çok sevindim. Çok az kaldı, kuzucuk geliyor yakında :). Baban için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır?
Ve sırası yaklaşan tüüüm annelere bol sabırlar diliyorum ve tabiiki herkese.
Sevgiler,
Sevgili Limony nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor inşallah sorun yoktur. Evet az kaldı Haziran ayında bekliyorum bakalım hayırlısı. Babam hala hasta ne yazık ki. Evde hasta olunca insanın mutluluğu da kursağında kalıyor. İnşallah hersey düzelir diye umuyorum dua ediyorum.
Sevgiler
Merhaba canım.Öncelikle başvurun hayırlı olsun.Senin kararına gerek yok.Herşey kendiliğinden gelişiyor.Allah nasip etmiş,sana yazmış,yavrun seni bekliyor.Sen dünyadaki o kadar insan içinden Rabbinin onun için seçmiş olduğu annesin.Bir bakmışsın kucağında yavrun.Sen bile inanamazsın.Güzel haberlerini bekliyoruz.Yavrunla,sevdiklerinle hep mutlu ol inşallah.Rabbim o çektiklerimizin hepsinin mükafatını veriyor,dünya tatlısı bir bebeğin annesi olarak.merhabalar
ama yatak boş...
Sevgili Limony nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor inşallah sorun yoktur. Evet az kaldı Haziran ayında bekliyorum bakalım hayırlısı. Babam hala hasta ne yazık ki. Evde hasta olunca insanın mutluluğu da kursağında kalıyor. İnşallah hersey düzelir diye umuyorum dua ediyorum.
Sevgiler
Merhaba Arkadaşım,
Teşekkürler, iyi gidiyor çok şükür 4 ay oldu. Yarın kontrolüm var. Bu arada erkek olacak teyzesi.
Ama tabii yaşadıklarımdan dolayı hep içimde endişe var. Hep dua ediyorum. Hep şükrediyorum.
Canım, inşallah baban biran önce iyileşir, acil şifalar diliyorum. Baban ve güzel bebiş ile ilgili güzel haberlerini bekliyorum.
Sevgiler,
Geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah acil şifalar kızın biran önce gelirde dedesine moral olur inşallahh
bengeldim hoşgeldim bacılar nasılsınız
evrakları teslim ettim2 ay sonra ara dosyanın durumu hakkında bilgi alabilirsin dedi daha onaylanıp onaylanmadığı belli değil referansları arıcam dosyayı incelicem belki daha bile uzan süreb,ilir dedi kızlar sizlerde de böylemi oldu 2 ay dosya onaylandımı diye nasıl beklerim hani onaylansa rahat etsem napim uzmanımıza da dedim bundan sonra sabırla beklemek düşüyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?