Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar bugün kızımı özledim :)) nette dolaşırken gayri ihtiyari kendimi bebek ürünlerine bakarken buluyorum içim gidiyor.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bekleyen herkes tez zamanda yavrusuna kavuşur kavuşanlar da ömür boyu mutlu olur bizler bunu fazlasıyla hakediyoruz çünkü en stresli hamilelikleri biz yaşıyoruz.

günaydın kızlar
çok güzel çok özel günden merhaba herkeze

merhabalar
bende evlat edinmek için sıradayım. Hatta 1.sıradayım. Bende kalbimde doğum sancıları hissediyorum.
Belirsizlik ve bilinmezlik insanı zaman zaman tüketiyor. Nasıl olacak, nasıl karar vereceğiz...
Bizim için hayırlı olanı vermesi için bitmek bilmeyen dualar ediyoruz...Çok zor zamanlardan geçtim yıllarca,
bu süreçte ayrı bir zormuş...yaşamayan hiç bir insanın bilemeyeceği anlayamayacağı kadar zor...
Oda hazır...herşey...biberonları şampuanları,kıyafetleri,emzikleri,oyuncakları ve daha neler neler...
ama yatak boş...

Bilirim canım hem de çoook iyi bilirim 4 senedir bekleyen biri olarak. 9 yıllık evliyim defalarca ilaçlı tedaviler,aşılamalar,tüp bebekler derken üstüne üstlük eşimin ailesi özellikle kayınvalidemin hatta uzaktan akrabalarının bile engellemeye çalıştıkları 4 yıllık evlat edinme çabalarımın üzerine beklemenin ne demek olduğunu çoook iyi bilirim.Kaynanam kuruma kadar gidip istemediğini söyleyerek dosyanın kapanmasına bile neden oluyordu ama pes etmedim uzmanımızın sabrımı denemek adına yaptığı bütün gıcıklıklara katlandım şu an 6. sıradayız odası hazır çarşaflar,bornozlar yastıklar diktim ellerimle 9 senedir sakladığım bebek giysileri var ve ben yıllardır kızım hariç herşeyin olduğu o odaya uykudan uyanıp defalarca baktım bakıyorum inşallah yakında bebeğimin uyanıp uyanmadığına bakacağım :) Bunları hepimiz yaşıyoruz buraya anlatarak deşarj oluyoruz çünkü yaşamayanlar anlamıyor gülüyorlar bilmiyorlar o gülümsemenin kalbimize bir hançer sapladığını.Sabret arkadaşım bak ne güzel 1. sıradasın bende kim bu listedeki benden önceki anne diyordum Merhabalar güzel anne...

Son düzenleme:

günaydın güzel anne adayları Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun az kaldı inşallah sık sık topiğe girip bakıyorum varmı haber diye inşallah şenlencek haneleriniz Rabbim bekliyeceğiniz günleri su gibi akıtsın biran evvel yavrularınıza kavuşun
ama sonra bizleri unutmayın uzun uzun anlatın sizlerden böyle haberleri okumak en azından beni çoookkkk sevindiriyor.
Rabbim bizede nasip etsin

leylaknil heran güzel haber alabilirz senden :) bize yazmayı unutma bide başvuru tarihiniz nedir sakıncası yoksa

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013
destina0706 01.2012 kız 04.04.2013
gerçek19 27.11.2012 Çorum-kız-09.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-09.04.2013
ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek 16.05.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

leylaknil .12.2011 İstanbul :18:
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız:18:
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz) :18:
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
melihanur 08.11.2012 Kayseri kız-erkek :18:
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
tu-runcu 18.01.2013 İstanbul
LVNY 01.02.2013 İstanbul
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
sudenazaz 11.04.2013
babiesrus 06.05.2013 İstanbul kız
Tenarr

Herkese Merhaba,

Uzun süredir giremedim. Evde internette sorun vardı, işler de çok yoğundu derken olmadı bir türlü.
Geriye dönük biraz okumaya çalıştım ama tam olmadı:)
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, hayırlısı olsun hepinize çok bekletmeden gelsin bebişler inşallah.

Otuznisan sıran yaklaşmış çok sevindim, sen bunu artık çoktan hakkettin, çok az kaldı gelecek yakında. Anneciğine selamlar.

5059 senden de haber aldığıma çok sevindim. Çok az kaldı, kuzucuk geliyor yakında :). Baban için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır?

Ve sırası yaklaşan tüüüm annelere bol sabırlar diliyorum ve tabiiki herkese.

Sevgiler,

Merhaba Arkadaşım,

Çok sevindim gözün aydın olsun. Bir ömür mutlu olun inşallah, analı babalı büyüsün.

Sevgiler,

Sevgili Limony nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor inşallah sorun yoktur. Evet az kaldı Haziran ayında bekliyorum bakalım hayırlısı. Babam hala hasta ne yazık ki. Evde hasta olunca insanın mutluluğu da kursağında kalıyor. İnşallah hersey düzelir diye umuyorum dua ediyorum.

Sevgiler

Geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah acil şifalar kızın biran önce gelirde dedesine moral olur inşallahh

Merhaba canım.Öncelikle başvurun hayırlı olsun.Senin kararına gerek yok.Herşey kendiliğinden gelişiyor.Allah nasip etmiş,sana yazmış,yavrun seni bekliyor.Sen dünyadaki o kadar insan içinden Rabbinin onun için seçmiş olduğu annesin.Bir bakmışsın kucağında yavrun.Sen bile inanamazsın.Güzel haberlerini bekliyoruz.Yavrunla,sevdiklerinle hep mutlu ol inşallah.Rabbim o çektiklerimizin hepsinin mükafatını veriyor,dünya tatlısı bir bebeğin annesi olarak.

Merhaba Arkadaşım,

Teşekkürler, iyi gidiyor çok şükür 4 ay oldu. Yarın kontrolüm var. Bu arada erkek olacak teyzesi.
Ama tabii yaşadıklarımdan dolayı hep içimde endişe var. Hep dua ediyorum. Hep şükrediyorum.

Canım, inşallah baban biran önce iyileşir, acil şifalar diliyorum. Baban ve güzel bebiş ile ilgili güzel haberlerini bekliyorum.

Sevgiler,

Merhaba Canım

İyi olmana çok sevindim artık endise etmene gerek yok 4 ay olmuş çünkü maşallah küçük prensimize. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bizim bu ara bayaa karışık durumlarımız babam hasta o iyileşse annem ameliyat olacak göğsünde kitle var. Bunlara üzülmekten bebeğimi artık rüyalarımda bile göremez oldum. İnşallah hersey düzülecek olumlu düşünüp dua ediyorum. Ama şunu öğrendim hayatta kıymetini bilmediğimiz çok şey varmış hergünümüze şükretmemiz gerekiyormuş. Neyse canım görüşmek üzere öpüyorum çok sevgiler

Merhaba dünyanın en güzel, en sevgi dolu anneleri ve anne adayları...
Geçen gece uyku tutmadı, evlat edinme şartlarını araştırmak aklıma geldi, öyle böyle derken bu siteye de uğradım. Okuyabildiğim kadarını okudum mesajlarınızın. Heyecandan ağladım en son, o an mesaj yazabilmem mümkün olsaydı hepinizi çok sevdiğimi, herşeyin gönlünüzce olmasını dilediğimi buradan sessiz çığlıklarla haykırmak isterdim, olsun bir kaç gün sonra yazabilmek çok da gecikmiş olmadığımı gösteriyor sanırım :)
Kendimle ilgili de bilgi vermek isterim kısacık: 33 yaşındayım, yaklaşık 4 yıllık evliliğimiz dün tek celselik mahkemeyle sona ermiş durumda. Şuan iş hayatım biraz karışık, herşey yoluna girince, evlat edinmeyle ilgili yasal düzenlemeler 30 yaş alt sınırı verdiği için belki ben de buradan sizlerle heyecanımı paylaşırım kim bilir... Bunu isterim çünkü, ailemde destekçilerim de var, ufaktan çıtlatmıştım zaten bu konuyu. Böyle işte :)
Umarım hepiniz evlat konusunda gönlünüzden geçen güzelliklere en kısa zamanda kavuşursunuz. Yolunuz açık olsun arkadaşlar... Takipteyim heyecanınızı paylaşmak için :)
Ha bu arada, bazı kendini bilmezler abidik gubidik laflar etmişler, bu insanlar sevginin ne demek olduğunu bilmeyen tipler kanımca, o yüzden boşverin o dırdırları da...

bengeldim hoşgeldim bacılar nasılsınız

evrakları teslim ettim 2 ay sonra ara dosyanın durumu hakkında bilgi alabilirsin dedi daha onaylanıp onaylanmadığı belli değil referansları arıcam dosyayı incelicem belki daha bile uzan süreb,ilir dedi kızlar sizlerde de böylemi oldu 2 ay dosya onaylandımı diye nasıl beklerim hani onaylansa rahat etsem napim uzmanımıza da dedim bundan sonra sabırla beklemek düşüyor bize

sevgili zaman hızlıca ilerleyecek inşallah işleriniz iki ay sonrada güzel haberi alırsın bellimi olur dosya onaylanır sende sıranı beklersin karamsarlık kadar kötü bişey yok bunu emin ol en iyi ben anlıyorum ne yazıkki bizim işlerimiz sizinki gibi ilerlemiyor ama ben sizleri okuyunca çok heyecanlanıyorum iyi geliyosuuz bana sanki kendi adıma bişeyler gelişiyormuş gibi seviniyorum inşallah herşey istediğin gibi sorunusuz ve güzel olur sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…