günaydın güzel anne adayları Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun az kaldı inşallah sık sık topiğe girip bakıyorum varmı haber diye inşallah şenlencek haneleriniz Rabbim bekliyeceğiniz günleri su gibi akıtsın biran evvel yavrularınıza kavuşun
ama sonra bizleri unutmayın uzun uzun anlatın sizlerden böyle haberleri okumak en azından beni çoookkkk sevindiriyor.
Rabbim bizede nasip etsin
Herkese Merhaba,
Uzun süredir giremedim. Evde internette sorun vardı, işler de çok yoğundu derken olmadı bir türlü.
Geriye dönük biraz okumaya çalıştım ama tam olmadı:)
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, hayırlısı olsun hepinize çok bekletmeden gelsin bebişler inşallah.
Otuznisan sıran yaklaşmış çok sevindim, sen bunu artık çoktan hakkettin, çok az kaldı gelecek yakında. Anneciğine selamlar.
5059 senden de haber aldığıma çok sevindim. Çok az kaldı, kuzucuk geliyor yakında :). Baban için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır?
Ve sırası yaklaşan tüüüm annelere bol sabırlar diliyorum ve tabiiki herkese.
Sevgiler,
Merhaba,güzel sözlerin ve samimiyetin için teşekkürler.Zor bir süreçten geçiyorsun.Allah bundan sonra yolunu açık etsin,kolaylık versin.Aramıza hoşgeldin.Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat da sana nasip etsin inşallah.Merhaba dünyanın en güzel, en sevgi dolu anneleri ve anne adayları...
Geçen gece uyku tutmadı, evlat edinme şartlarını araştırmak aklıma geldi, öyle böyle derken bu siteye de uğradım. Okuyabildiğim kadarını okudum mesajlarınızın. Heyecandan ağladım en son, o an mesaj yazabilmem mümkün olsaydı hepinizi çok sevdiğimi, herşeyin gönlünüzce olmasını dilediğimi buradan sessiz çığlıklarla haykırmak isterdim, olsun bir kaç gün sonra yazabilmek çok da gecikmiş olmadığımı gösteriyor sanırım :)
Kendimle ilgili de bilgi vermek isterim kısacık: 33 yaşındayım, yaklaşık 4 yıllık evliliğimiz dün tek celselik mahkemeyle sona ermiş durumda. Şuan iş hayatım biraz karışık, herşey yoluna girince, evlat edinmeyle ilgili yasal düzenlemeler 30 yaş alt sınırı verdiği için belki ben de buradan sizlerle heyecanımı paylaşırım kim bilir... Bunu isterim çünkü, ailemde destekçilerim de var, ufaktan çıtlatmıştım zaten bu konuyu. Böyle işte :)
Umarım hepiniz evlat konusunda gönlünüzden geçen güzelliklere en kısa zamanda kavuşursunuz. Yolunuz açık olsun arkadaşlar... Takipteyim heyecanınızı paylaşmak için :)
Ha bu arada, bazı kendini bilmezler abidik gubidik laflar etmişler, bu insanlar sevginin ne demek olduğunu bilmeyen tipler kanımca, o yüzden boşverin o dırdırları da...
Canım seninde hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin,herşey gönlünce olsun inşallah.Herkese Merhaba,
Uzun süredir giremedim. Evde internette sorun vardı, işler de çok yoğundu derken olmadı bir türlü.
Geriye dönük biraz okumaya çalıştım ama tam olmadı:)
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, hayırlısı olsun hepinize çok bekletmeden gelsin bebişler inşallah.
Otuznisan sıran yaklaşmış çok sevindim, sen bunu artık çoktan hakkettin, çok az kaldı gelecek yakında. Anneciğine selamlar.
5059 senden de haber aldığıma çok sevindim. Çok az kaldı, kuzucuk geliyor yakında :). Baban için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır?
Ve sırası yaklaşan tüüüm annelere bol sabırlar diliyorum ve tabiiki herkese.
Sevgiler,
bengeldim hoşgeldim bacılar nasılsınız
evrakları teslim ettim2 ay sonra ara dosyanın durumu hakkında bilgi alabilirsin dedi daha onaylanıp onaylanmadığı belli değil referansları arıcam dosyayı incelicem belki daha bile uzan süreb,ilir dedi kızlar sizlerde de böylemi oldu 2 ay dosya onaylandımı diye nasıl beklerim hani onaylansa rahat etsem napim uzmanımıza da dedim bundan sonra sabırla beklemek düşüyor bize
Merhaba,güzel sözlerin ve samimiyetin için teşekkürler.Zor bir süreçten geçiyorsun.Allah bundan sonra yolunu açık etsin,kolaylık versin.Aramıza hoşgeldin.Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat da sana nasip etsin inşallah.
inşallah bacım akşamdan beri hayal kuruyorum 1 ay bile geçmeden arayıp gelin kızınız geldi diyormuş falan avutuyorum kendimi öyle inşallah Rabbim o günleride gösterirsevgili zaman hızlıca ilerleyecek inşallah işleriniz iki ay sonrada güzel haberi alırsın bellimi olur dosya onaylanır sende sıranı beklersin karamsarlık kadar kötü bişey yok bunu emin ol en iyi ben anlıyorum ne yazıkki bizim işlerimiz sizinki gibi ilerlemiyor ama ben sizleri okuyunca çok heyecanlanıyorum iyi geliyosuuz bana sanki kendi adıma bişeyler gelişiyormuş gibi seviniyorum inşallah herşey istediğin gibi sorunusuz ve güzel olur sevgiler
Tabiiiki canım unutmak ne demek emin ol ballandıra ballandıra anlatacağım yıllardır beklediğim o anı.Tez zamanda Allahım göndersin bebişlerimizi.
uzmanımız sağolsun arayan herkese 2 ay sonra arayın diyor. ben dosya onayımızı 1 hafta sonra telefonda
öğrendim. sıramızı da yaklaşık 1 ay sonra .. referanslarımızdan da kimseyi aradığını duymadım. olsa söylerlerdi.
neyse sıranı ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyi olacak merak etme. evraklarını da teslim etmişsin. artık bekleyen
derviş muradına erermiş kervanına katıldın. hayırlısı olsun.:18::18::18:
evrakları teslim ettim2 ay sonra ara dosyanın durumu hakkında bilgi alabilirsin dedi daha onaylanıp onaylanmadığı belli değil referansları arıcam dosyayı incelicem belki daha bile uzan süreb,ilir dedi kızlar sizlerde de böylemi oldu 2 ay dosya onaylandımı diye nasıl beklerim hani onaylansa rahat etsem napim uzmanımıza da dedim bundan sonra sabırla beklemek düşüyor bize
evet terk bebek seçtik hemide kızhadi hayırlısı evraklarınıda teslim ettiğine göre onaylanmama durumun yok artık bence 2 hafta sonra ara damla umutun dediği gibi hem sıranı öğrenirsin hemde ona göre alışverişine başlarsın yalnız canım sana şunu söylemek istiyorum özellikle terk bebek seçtiysen korkarımki 3-4 sene oda en az beklersin biz rızada bile 15 ayımız doldu süreç çok yavaş ilerliyor rızayıda seçmeni tavsiye ederim ikiside aynı sonuçta aynı risk ama genede sen bilirsin...
gözün aydın canım bebeğine bir adım daha yaklaştın sıranı öğrenmen belki 2 ay sürmez ama en zor süreç sırayı öğrendikten sonra bu aşamaların hepsini unutuyo insan herşey geride kalıyo inşallah sıran düşükten başlar ama ayaz arkadaşımda tafsiye ettiği gibi rıza bebeğide düşünün terk bebek artık gelmiyo gibi bişey yinede senin ve eşinin kararı umarım çok kısa zamanda kızına kavuşursun
slm kızlar
nasılsınız inşallah herkes iyidir..ben işe başladım kuzucuğum 48 günlük oldu 45 günlük yasal süreci atlattık çok şükür oğluşuma teyzesi bakıyor şimdi evlerimiz çok yakın zaten birbirine yavrum büyüyor zaman çok çabuk geçiyor...dosyam onaylanmadı sıram belli değil diye hiç canınızı sıkmayın benim dosyam onaylandıktan 1 ay sonra bebeğim geldi sıramız daha elimize resmi olarak bile geçmemişti telefonda söylemişlerdi 4. sıra diye ama bir anda rabbim nasip etti bizden öncekilerin mazeretleri varmış bize nasip olacakya yollarımız açıldı oğluşumuza kavuştuk...sabırlı olalaım kızlar neler yaşadık neler çektik yıllarca en azından bir tüp bebek tedavisi değil sonunda herkes kuzusunu alacak kucağına oldumu olmadımı diye beklemek stres yapmak yok nasılsa...benden size tavsiye bolbol uyuyun bu kuzular gece ile gündüzü karıştıryolar bi bakıyosun gecnin bir yarısı gözler açılmış kocaman öyle bakıyor tüm güzelliğiyle ve tatlılığıyla ...Allahıma çok şükür biz yaşadık bu güzelliği otuznisan başta olmak üzere bütün bekleyen arkadaşlarım en kısa zamanda kavuşun yavrularınıza...bu arada bugün uzmanımız geldi yavrumu görmek için 15 günde bir geliyor kuzularına kavuşanlar sizinde oluyormu böyle sıksık ziyaretleriniz bilgi verirseniz çok sevinirim...görüşmek üzere bol kavuşmalı günler diliyorum bekleyenlere...
slm kızlar
nasılsınız inşallah herkes iyidir..ben işe başladım kuzucuğum 48 günlük oldu 45 günlük yasal süreci atlattık çok şükür oğluşuma teyzesi bakıyor şimdi evlerimiz çok yakın zaten birbirine yavrum büyüyor zaman çok çabuk geçiyor...dosyam onaylanmadı sıram belli değil diye hiç canınızı sıkmayın benim dosyam onaylandıktan 1 ay sonra bebeğim geldi sıramız daha elimize resmi olarak bile geçmemişti telefonda söylemişlerdi 4. sıra diye ama bir anda rabbim nasip etti bizden öncekilerin mazeretleri varmış bize nasip olacakya yollarımız açıldı oğluşumuza kavuştuk...sabırlı olalaım kızlar neler yaşadık neler çektik yıllarca en azından bir tüp bebek tedavisi değil sonunda herkes kuzusunu alacak kucağına oldumu olmadımı diye beklemek stres yapmak yok nasılsa...benden size tavsiye bolbol uyuyun bu kuzular gece ile gündüzü karıştıryolar bi bakıyosun gecnin bir yarısı gözler açılmış kocaman öyle bakıyor tüm güzelliğiyle ve tatlılığıyla ...Allahıma çok şükür biz yaşadık bu güzelliği otuznisan başta olmak üzere bütün bekleyen arkadaşlarım en kısa zamanda kavuşun yavrularınıza...bu arada bugün uzmanımız geldi yavrumu görmek için 15 günde bir geliyor kuzularına kavuşanlar sizinde oluyormu böyle sıksık ziyaretleriniz bilgi verirseniz çok sevinirim...görüşmek üzere bol kavuşmalı günler diliyorum bekleyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?