Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

hayırlısı olsun canım beklediğine değmiş geçekten.. sıranı da öğrenme boşver sen öğrenmek için beklerken bebişin
inş.gelir kucağına..

Effsa'cığım çok sevindim herşey çorap söküğü gibi arka arkaya gelecek.Yakında anne olacakmışsın gibi gözüküyor.Hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar,star melek programı 17 mayıs cuma günü anneler gününe özel bir program yapmış.Evlat edinme ve koruyucu aileliği işlemiş programda ben çok duygulandım izlerken sizinle de paylaşmak istedim.
292.bölüm
Melek 292. Bölüm Full ve Hd İzle - Startv.com.tr

merhaba sevgili arkadaşlar,aramıza yeni katılanlar hoş gelmişler aramıza.Bekleyen arkadaşlar bu bekleme süresinde diğer arkadaşlarında dediği gibi bol bol uyuyun düzenli kahvaltı yapın depolayın,bebeğiniz geldikten sonra uykularınız karışıyor kahvaltınız öğle yemeğiniz oluyor.Tabi bunlar tatlı ve güzel yorgunluklar ama siz bol bol depo edin,,
Yazdıklarınızı arada girip okuyorum.Ama yazmaya fırsatım olmuyor tam kızım uyuyor,ayağımda sallıyorum yoksa çok çabuk uyanıyor.Kızımı uyuttum derken oğlum okuldan geliyor onun öğle yemeği dersi,kızımın altı karnını doyurması derken ne zaman akşam oluyor anlamıyorum.Çok şükür Allah'a herkese göstersin bu güzellikleri.Bende kızıma 14 ayda kavuştum genelde herkes 14 ay da kavuşmuş ama bana uzmanımız kızımı almaya giderken 14 aya bile çok az beklediniz siz şanlısınız dedi.O an sinir olmuştum 14 ay bir asır gibi gelmişti neresi azdı ki! ama hiçbir şey demedim içimde tuttum çünkü artık kızımı almaya gidiyordum.Ne derse desin umurumda olmamıştı.

5059 babana geçmişolsun canım
effsa'cığım gözün aydın gerisi gelsin hemen inşallah
Zaman'cğım2 ayı bulmaz sanırım dosyanızın onay bulması.Dosyanız 2 kere onaydan geçiyor ilkin sizinle ilgilenen uzmanınız onay veriyor.Onu 2 ay beklemezsiniz.Artı Ankara'ya genel merkeze gidiyor Ankara'da onay görüyor.Zaten uzmanınızdan onay görünce Ankara'da onay görmesi kesinleşiyor

bugün son görüşmeyide yaptık bunuda atlattık herşey o kadar hızlı geliştiki hala inanamıyorum artık sadece kesin olarak yavrumuzun geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah herkese tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için iyiki varsınız

kızlar meraba ben size birşey soracaktım eşlerden birinin yaşı 30 sa diğeri 21 yasındaysa evlatlık durumu ne olur başvurulabilir mi

hayırlı cumalar.
effsa canım herşey gönlünce olsun inş .bebeginde tez kucagında olsun .bu günlerinide çabucak unutursun inş .
5059 canım babana acil şifalar diliyorum .inş tez zamanda saglıgına kavuşur.büyüklerimiz bizim için okadar degerliki gözlerinin içine bakıyoruz degilmi.torununuda kucagına alacak inş ALLAHIN İZNİYLE
zaman CANIM HERŞEY OLDU BİTTİ BAK GÖRÜYONMU ŞİmDİ DOSYANIN ONAYLANMASINI BEKLİYOSUN .BURDA UZMAN ONAYLADIYSA ANKARADAKİLER SATEN ONAYLIYO SORUN YOK İÇİN RAHAT OLSUN CANIM ..benim uzmanım öle demişti bana .ben onayladıktan sonra gerisi teferruat demişti
özlem canım sen daha çok küçük degilmisin hiçmi umut yok tedavi olman için :26:tüp bebek falan yapılsa:44:
bizimde bi görüşmemiz kaldı çok şükür haziranda yapacaz bu görüşmeyi dedi.. bakalım hayırlısı sonra hopp ANKARADA dosya.ben burda bulundugum ilden dolayı ve yaş gurubumdam dolayı daha erken alabilecegimi söledi uzmanım bakalım .neler olacak :))

Son düzenleme:

Effsacığım,

Gözün aydın çok beklediniz ama nihayet sonuçlandı canım. Ev ziyaretinizin olmasına da çok sevindim. Nihayet yanii. İnşallah bebişte çabucak gelir.

Sevgiler,

herkese merhabalar. gununuz guzel olsun, okudugum kadariyla buradaki tum kanatsiz melekler kardeş dost olmus. sizler adcok kutsal insanlarsiniz. ben burada yeniyim, benide araniza kabul ederseniz mutlu olurum. 15 yillik evliyim. 4 kez tup bebek denedik olmadi olmayinca olmuyor iste, once Rabbim iste[COLOR="[COLOR="#000000"][/COLOR]#80.[COLOR="#800000"][/COLOR]000"][/COLOR]meli. cok uzulduk cok yiprandik, Allahim affetsin yeri geldi cok isyan ettim, son tup bebek d[COLOR="#000000"][/COLOR]enemesinden sonra artik kaderimde yokmus diyip cocuk sayfasini kapatmistim. gecen temmuz ayinda kayinvalidem beni karsisina alip bu hayat boyle yalniz gecmez evlat edin dedi..asla yapamam kendi kanimdan canimdan olmali diyip kestirip attim dusun biraz acele karar verme dediler. sonra memleketten kendi evime dondum duvar bana ben duvara .bakiyorum. esim aycti konuyu nasil olduysa olur dedim islemlere basladik, bu arada surekli gel gitler yasiyorum ben ne yaptim bu isin sakasi yok sever miyim benimser miyim diye icım icimi kemiriyor. neyse prosedurler ev ziyaretleri derken bi gun haber geldi 9 gunluk bi erkek bebek var gelin bakin dediler elim ayagim birbirine karisti ve bebek sehir disindan. alis veris yaptim ciktik yola, esim o kadar mutluki anlatamam ama ben karmakarisigim.. uzun yolculuktan sonra geldik yurta, veee sira bebegi gormeye geldi, bebek yeni dogdu icin hastanedeymis gittik beni ve esimi steril kiyafetlerle giydirip kuveze kadar goturup iste bu dediler.. aman Allahim dunyalar guzeli bisey bru, dudaklar kalemle cizilmis boncuk boncuk gozlerle bana annesine bakiyor,tuylerim diken diken oldu, ben kuzeyimi oglumu gorene kadar nefes almiyormusum, o an nefes aldigimi hissettim esimle ben ogluma bakip bakip agladik, Rabbim sukurler olsun sana. oglumla evimize geldik ve suan 7 aylik oldu teyzeleri, o benim dunyam o benim nefesim, o benim biricik oglum hayattaki tek hazinem..Rabbim sizlerede tattirsin bu duyguyu.. biraz uzun oldu kusura bakmayin paylasmak istedim.. sevgiler.

ne kadar güzel anlatmıssın okumadan bi saniye vazgecmek aklıma gelmedi duygulandım peki bebeği emzirmeyi düşünmediniz mi hiç hormon iğneleriyle süt olabiliyo

cnm cok düşük ihtimal tüp bebek hiç denemedm bi kaç aya denicez ama ben kendimde devlet yurdunda yetişmiş bi kız olarak onları en iyi ben anlarım orada calısan 15 kişiye anne diyorduk biz 15 kişye anne diyeceğine 1 tanme onun gözünün içine baktıkca dünyaları gören bi anneleri olması daha güzel kızzlar ben işin dini boyutunuda araştırdım bi ara sizle paylaşırım ben erkek bebek istiyorum emzirmekde istiyorum

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
pare55 Samsun 11.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013
destina0706 01.2012 kız 04.04.2013
gerçek19 27.11.2012 Çorum-kız-09.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-09.04.2013
ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek 16.05.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

leylaknil .12.2011 İstanbul :18:
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız:18:
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz) :18:
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
melihanur 08.11.2012 Kayseri kız-erkek :18:
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
tu-runcu 18.01.2013 İstanbul
LVNY 01.02.2013 İstanbul
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
sudenazaz 11.04.2013
babiesrus 06.05.2013 İstanbul kız
Tenarr
zerbe
ozlem_ahmet

Son düzenleme:

kızlar meraba ben size birşey soracaktım eşlerden birinin yaşı 30 sa diğeri 21 yasındaysa evlatlık durumu ne olur başvurulabilir mi

ozlem_ahmet hoş geldin aramıza. sorduğun sorunun cevabını yakın zamanda başvurmuş arkadaşımızdan daha iyi öğrenebilirsin. bu arada ilden ile uygulamalar farkedebiliyor. aslında bulunduğun ildeki kuruma sorsan daha kesin ve net sonuç alırsın.
mesajını kopyaladım senin için umarım faydası olur. hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
ne kadar güzel anlatmıssın okumadan bi saniye vazgecmek aklıma gelmedi duygulandım peki bebeği emzirmeyi düşünmediniz mi hiç hormon iğneleriyle süt olabiliyo

canim tesekkur ederim, hormon ignelerinden haberim yoktu. annem emzir kokuna alissin demistı ilk gunler emzirdim ama yavrum bos bos cekince kiyamadim biraktim, o emdikce agladim icim yandi cok isterdim yavrumun anne sutu almasini.

ozlem ahmet,eslerde kadinin yasi baz aliniyor.eslerin en az 30 yasinda olmasi gerekiyor.

hakkınızda hayırlısı olsun canım ...yaşınız çok küçük inşallah tüp bebekte sorununuz çözümlenir
sevgilerimle

uzatmalı sıkıntılı beklemelerin sonu ne güzel bitti inşallah en kısa süre de bebeğin gelir çok sevindim maşallah

istanbulda 5 yılılık evlilik ve eşlerden birirnin 30 yaşını doldurmuş olması gerekiyor çok düşük bir ihtimal demişsin ama belli olmaz önce tedavi ol her yolu dene yıllar sonra acabaların olmasın ama sen bilirsin tabi gidip kurumla görüşmekte fayda var

pare55 okurken inanın duygulandım .darısı biz bekleyenlerin başına
evladınızla bir ömür boyu mutlu olursunuz inş
sevgilerimle

Son düzenleme:

canım benim tüpbebek tedavisis aşamasındaymışsınız Rabbim kolaylık versin bu konuda yıllarca uğraşmış biri olarak sana varsa imkanın ankarada kaan aydost var bir gitmeni tvsiye ederim istanbulda semih özkan var mtese için de emre bakırcıoğlu var sayınız hiç kötü değil umudunu yitirme ben senin gördüğün o sayıların yarısını göremedim bu drlara bir gidin bilirim zordur etrafında herkes hamileyken böyle şeylerle uğraşmak ama Rabbim kaldıramıyacağımızla bizi imtahan etmez bende senden 1 yaş büyüktüm bunlarla uğraşmaya başlayınca
neyse umudunu yitirme durumıunuz kötü değil

pare55 okurken inanın duygulandım .darısı biz bekleyenlerin başına
evladınızla bir ömür boyu mutlu olursunuz inş
sevgilerimle

Hazan sagol canim benim. Rabbim sana ve her isteyene nasip etsin, tup bebekle gecirdigim 15 yilima cok aciyorum inanki, Allaha milyonlarca sukurler olsün bana evladimi verdigi icin. Onu doguran anaya kurban olurum

yazdıklarını bir çırpıda okudum ne kadar güzel duygular yaşamamışsın rabbim oğlunu sana ve ailene hayırlı evlat etsin allahım mutlulupunuzu hiç bozmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…