süperrrrrrrrrrrrrhayırlı uğurlu olsun. size özelden yazdım. bakabilirseniz.
Koca bir mesaj yazmistim ama ozel msj yazamiuomusum. msj sayim az oldugundan. neyse ozetliycem. ben bu ucretsiz izin olayini arastiricam yarin. bugun yaptigim arastirma tatmin etmedi. onu jaber veririm. ikincisi sizin siraniz 3 ken ben 2deydim. yani siraniz ilerledi tebrikler :) uzmanimiz sadece sabir dedi. Ama zor tabi. benim birde kizim var 7 uasinda bugun o israr ettigi icin aradim kurumu. ne zaman gelwcek kardesim diyo surekli. yani sabir pek kolay olmuyo kizimi da sakinlestirmeye calisirken :) gorusmek uzere
Koca bir mesaj yazmistim ama ozel msj yazamiuomusum. msj sayim az oldugundan. neyse ozetliycem. ben bu ucretsiz izin olayini arastiricam yarin. bugun yaptigim arastirma tatmin etmedi. onu jaber veririm. ikincisi sizin siraniz 3 ken ben 2deydim. yani siraniz ilerledi tebrikler :) uzmanimiz sadece sabir dedi. Ama zor tabi. benim birde kizim var 7 uasinda bugun o israr ettigi icin aradim kurumu. ne zaman gelwcek kardesim diyo surekli. yani sabir pek kolay olmuyo kizimi da sakinlestirmeye calisirken :) gorusmek uzere
Sizi çok iyi anlıyorum benim de oğlum 7 yaşında idi.Kızımızı beklerken hem kendime sabır vermek hemde oğlumun ne zaman gelecek kardeşim diye sabırsızlanmalarını bastırıp onu sakinleştirmek daha bir zorluordu bizi ama şükür kızımıza kavuştuk.O günler bitti en çok oğlum adına çok mutlu oldum darısı size olsun inşallah...Sizin kızınızda bir an önce kavuşsun kardeşine
selamkızlar kızım hasta 2 gündür gündüz gece acillerde idik.Dr.na gittik tekrar idrar enfeksiyonu olmuş.kız çocuklarda sık görülürmüş ama yavrum nasıl acı ile ağlıyor bi babası ile ne yapacağımızı şaşırdık mahvolduk.dr. 10 tane iğne verdi.bu sabah daha 2. yi olduk.çok yakıyormuş oda kızım uğunuyor olurken dün ağlayacaktım dokunsalar artık...bu gün daha iyi nasıl kahkaha attı canım içime soktum öyle gülünce
Bu arada malibu sizede geçmiş olsun..
zamancığım üzülme be ...benimde babam görsün diye götürdüğümde eresi günü kızıma tuhaf tuhaf bakarken yakalamıştım.Çok soğuktu yani.Bunu bizler yaşayıyoruz mecbur o yüzden 1. sınıf akrabalar dışında imkanınız şartınız uykunsa herkese söylemeyin bence.aileler bilse yeter
:26: 2.sıradamıyım şimdi. :18::18: gitgide heyecanım artmaya başladı. Sizin de allah kızınıza sağlık versin.
çocuklar daha sabırsız ama bizde aşağı değiliz. Hadi bir an önce alın. sizin içinde heyecanlandım. birinci sırada olmak
heyecan verici. her an arayabilirler sizi. sonra bizioğluşlar gelecek peşpeşe.. izin işini kuruma sorabildiniz mi?
en son kurumdan bilgi alınır . belki onlar daha iyi biliyorlardır. hayırlısı olsun. hepimiz için. heyecanla müjdeli haberinizi bekliyoruz.
Mudur yardimcilarimla konustum ikisi de yonetmelk maddesini okudu. ana baba rizasi kelimeleriyle elbette izin aliyosun dediler. bunu sormaya bile gerek yokmus :)
memur olarak çok şanslısınız. özel sektör de izin yok maalesef. patronlarımızın insiyatifine kalmış durumdayız.
inşallah 2 ay kadar izin istemeyi düşünüyorum. alabilirim. bende ilk aylarında bebeğimin yanında olmak istiyorum.
bana alışması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. araştırmalarınız için tşk. arkadaşa aynen ileteceğim.
hayırlı haberleriniz bekliyoruz.
Ben de hayirlisiyla haber bekliyorum. telefonu yaniimdan ayirmiyorum gunlerdir. umarim kisa surede haber verebilirim size de. bu arada arayip kontrol edin siranizi yine de. nolur nolmaz. hayal kirikligina sebep olmak istemem. umarim siz de gerekli izni alirsiniz. sevgileer...
Herkese merhaba,
Öncelikle olmadığım sürede yavrusuna kavuşan anneleri kutlarım. Hepiniz için çoook çok mutlu oldum. Siteyi sürekli cep telefonumdan takip ettim, bütün yazılanları okudum ama bir şey yazamadım. Cepten girip yazamıyorum. Evdeki bilgisayar zaten bebişimin uzanamayacağı bir yere kalktı. İş yerim de çok kalabalık istediğim siteye giremiyorum vs. vs. Ama bugün biraz fırsat buldum. Geçen gün bebeğini alan anneler nerede diyordunuz içim gitti bir şeyler yazmak için ama olmuyor işte.
Oğlum büyüyor. 2 ayda 1,5 kilo aldı 5 cm uzadı. Doktor bile şaşırdı. Çok iştahlı ama hala olması gereken kilonun altında. Ameliyat olması için biraz daha kilo almasını bekliyoruz. Oğlumda ileri derece peygamber sünneti benzeri bir durum var. Ameliyattan sonra 10 gün hastanede yatmamız gerekiyormuş. Öyle de hareketli bir çocuk ki orada nasıl zaptederim bilemiyorum artık. Bir de kalbinde delik vardı Onun için de başta ameliyat demişlerdi. Ama son kontrolde yavaş yavaş kendi kendine kapanıyor dediler. 1 yıl sonra tekrar kontrol edecekler. Muhtemelen ameliyata gerek kalmayacak dediler. Ailecek bayram ettik:))
Bu arada çok iyi bir bakıcı buldum. Eski anaokulu öğretmeniymiş. Allah razı olsun kendi çocuğu gibi ilgileniyor, oğlum da onu çok seviyor. Ama akşam ben gelince sevinç çığlıkları atıp bacaklarıma sarılıyor. Bakıcı ablasına da artık sen git der gibi işaretler yapıyor. Görseniz öyle şirin ki aşam ne yorgunluk kalıyor ne iş gerginliği. 10 gündür kendi başına yürüyebiliyor ve artık hiç durmuyor. Sürekli yürümek istiyor. Sokakta gezerken herkes bize bakıyor oğlumu sevmeye geliyorlar. Görünüşü daha 6-7 aylık gibi olduğundan şaşırıyorlar bu bıdık nasıl yürüyor diye. Görseniz çizgi filmden fırlamış gibi.
Müziği çok seviyor. Her duyduğu tıngırtıda dansetmeye başlıyor. Bir de kulak problemi var. Doktor yüzde 15 işitme kaybı olabilir dedi. Gerçi ben inanamadım çünkü her sese tepki veriyor. Başka bir hastaneye daha götüreceğim bakalım.
Anneleri tepki gösteren arkadaşlar hiç üzülmeyin. Bebişi gördükleri zaman herşey düzeliyor. Benim annem de beni çok ağlatmıştı. Şimdi oğlumdan kıymetlisi yok. Her gün arayıp fotoğraf istiyor. Bir de bana ayar çekiyor üşütme çocuğu, karnını iyi doyur, yeleğini giydirdin mi diye.
İşte böyle her şey yavaş yavaş yoluna giriyor. Bütün o stresler sıkıntılar hepimiz için birer anı olarak kalacak yakında.
İlk fırsatta tekrar yazacağım
Ayy seni çokkk iyi anlıyorum Damlaumut eviin içinde nereye gittiğini unutup cirit atıyorsundur .bir oturup bir kalkıyorsundur aklına geldikçe alacağın anın:26: 2.sıradamıyım şimdi. :18::18: gitgide heyecanım artmaya başladı. Sizin de allah kızınıza sağlık versin.
çocuklar daha sabırsız ama bizde aşağı değiliz. Hadi bir an önce alın. sizin içinde heyecanlandım. birinci sırada olmak
heyecan verici. her an arayabilirler sizi. sonra bizioğluşlar gelecek peşpeşe.. izin işini kuruma sorabildiniz mi?
en son kurumdan bilgi alınır . belki onlar daha iyi biliyorlardır. hayırlısı olsun. hepimiz için. heyecanla müjdeli haberinizi bekliyoruz.
destina cım sizede çok geçmiş olsun bizimde dişlerimiz çıkmaya başladı kızımı öyle gördükçe perişan oluyorum ama yapacak bir şeyim yok çaresiz kızıma bakıyorum işallah bu günlerimizi çabuk atlatırız.....
destina canım minik meleğin rahatsızmış çok geçmiş olsun.kıyamam iğne vuruluyormuşsunuz.inşaallah kısa zamanda kendini toparlar.bol su içirmeye çalış.seni kısa zamanda arayacağım.biz şuan antalyadayız offf müthiş sıcak.benimde kızım sıcaktan sanırım bugün aniden burnu kanadı.biraz panik olduk.neyse şuan iyi.sağlıkla kalın canım.oğlunu,kızını ve seni çok öpüyorum.
ben sizler gibi anneleri görünce daha bir mutlu oluyorum. destina ve sen gerçekten örnek alınacak annelersiniz.inşaallah kızınız en kısa zamanda kardeşine kavuşur..gelecek olan meleğiniz çok şanslı :) kendisini özlemle bekleyen ona, yaşına göre kocaman kalbiyle hoş geldin diyecek bir ablası var :)
Cok tesekkurler. Kizim icin simdiden kucuk anne diyorum. Daha gormeden ozledi kardesini :) Umarim hayirlisiyla kavusuruz hepimiz yavrularimiza.
merhaba; acaba başvurularda maddi durum ile ilgili sorunlar çıkıyo mu.bizim ben eşim çalışıyoruz.sgk var.evimiz kira değil .annemlerin 2.katında oturuyoruz.kendi üzerimize ait sadece araba var.bu şelikde biz başvursak bizidmdayize kabul ederler mi caba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?