canım arkadaşlar mahkeme aşamasında ise mahkemenin talebi üzerine gelebilirler diyor.
yada şikayet flan mı ettiler acaba sizi. hani bebek yoktu şimdi bebekle görünce kendini bilmez
insanlar önyargılı düşünüp şikayet etmişte olabilirler. gelen emniyet amiri konu ile iligli bilgi vermedi mi ?
çok ilginç.. için rahat etmediyse bence farklı biz uzman görüşü daha al. bazen uzmanlarda her konuya vakıf olmayabiliyorlar.
hayırlısı Allahtan....
Uzmanimiz prosedür geregi oldugunu rahat olmamizi soyledi ama insanin aklina hersey geliyor. İlden ile prosedurler degisebiliyor. Umarim sadece evham yaptigimla kalir. Dedigin gibi hayirlisi..
Bir sorum olacak vaktini almak da istemiyorum :) 14 ayda kavuştuk demişsin, hukuki işlemi devam eden bebek miydi kızın, yoksa hukuki işlemi tamamlanmış olanda mı 14 ay sürdü? Teşekkür ederim şimdiden.
canım bence beklemenin zorluğundan dolayıbiraz hassaslaşmıssın sanırım.Bence sorularına cevap gelmiyorsa kendine yakın bulduğun bir arkadaşa özel mesaj atabilirsin.Bizler aslında yoğun yazıyorduk ama bebeklerimize kavuşunca fırsat bulamıyoruz genelde okuyup beğenmek kısıtlı zamanda daha pratik oluyor.Cevapyazamasak da aklımız arkadaşlarımızda kalıyor ve ne durumda olduklarını merak ettiğimiz için fırsat bulunca zamanım anca okumaya yetiyor.sorularına cevap vermeyi kendim açımdan söylersem genelde ben nadir girdiğim için sıra bekleme aşamasında olan arkadaşlar daha çok girdikleri için daha rahat değerlendirirler diye ben elimi onlara verdim.merhaba arkadaşlar bir rahatsızlığımı belirtmek istiyorum.benim bu foruma katılma nedenim karşılıklı bilgi alışverişi forumdaki arkadaşlarla ilgili paylaşımlarına yorum yazmak konu ile ilgili bilgi varsa aktarmaktı.fakat üyeliğim boyunca forumda şunu görüyorum vitrinde sürekli aynı isimler dolaşıyor ve onlar kendi aralarında yazışıyorlar.sanki diğer üyeleri aralarına almak istemiyorlar.soru cevap veya bir yorum olursa yazılanın manası olur yoksa sosyal sitelerdeki gibi beğen e tıkla geç bumudur yani.bende forum konusu ile ilgili mesaj atıyorum,birşeyler soruyorum ama bir Allah ın kulu yorum yazma zahmetinde bulunmuyor.insan bişeyler yazar kardeşim.aile olamadık galiba.kıskançlık olarak algılamayın kendinizi bizlerin yerine koyup düşünün-dışlamayın. adminler yönlendirici olmalı
Canım ne güzelanlatmışsın çocuklarımı alıp tatile çıkasım geldi ama bize daha erken biz yarın memlekete yolcu:))Sevgili Arkadaşlar,
Yeni anne olan iki arkadaşımız tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum.Allah çocuklarıyla iyi günler göstersin,mutlulukları daim olsun.
Bekleyen arkadaşlarıma Allah tez günde gönüllerindeki hayırlı evladı versin.Ve mutlulukları bir ömür boyu daim olsun.
Hasta olan kuzucuklara hayırlı şifalar olsun.
Biz,eşim oğlum ve ben tatildeyiz iki üç gün oldu,babaannnenin yazlığında.Hep bir arada olduğumuz için oğlumun neşesine diyecek yok.Tabi açık havanın da etkisi var.Ben hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım.Dün üçümüz deniz kıyısına gittik.Evde
şişme havuzunda oynadı,önce ağladı sonra hoşuna gitti.Yavrunuz size anneliğinizi o kadar güzel hissettiriyorki büyüdükçe artık dar bakışlı,gönül gözü açılmamış kişilerin hiçbir mana ifade etmeyen yorumları,tavırları en ufak bir etki bırakmıyor üzerinizde,hatta gülüyorsunuz.Artık göğsümü gere gere gidiyorum her yere.Yavrunuz herşeyiyle sizi model alıyor,onu siz yetiştiriyorsunuz,her adımında sizin gözünüzün içine bakıyor "yapayımmı,bu doğrumu,bu insan güvenilirmi diye"Artık siz olmadan yapamayan,sizsiz yaşayamayan bir yavrunuz var.O benim kanım,canım,bir tanem.
Anne adayları bekleyişinizde mutlu olsun.Güzel hayallerle dolu olsun.Her anın tadını çıkarın,nasılsa sonu annelik.Allah size de yavrunuzla güzel tatilller,günler nasip etsin.Duygularımı,içimdeki heyecanı ve sevinci anlatacak kelime bulamıyorum,onu çok seviyorum.Bu yolu bizlere açtığı için Rabbimize şükürler olsun,herkes ne yazıkki bunları yaşayamıyor.Onun için ne mutlu size ki bu yoldasınız.
İnşallah Ramazanda anne sayımız artar.
Arkadaşlar kafanızda soru işareti varsa ya da merak ettikleriniz,gördüğümüz de ve zaman bulduğumuzda muhakkak yazarız.Ortak ve güzel bir kaderi paylaşıyoruz.Herşeyi Allah kalbinize göre versin inşallah.
Sevgilerimle.....
Allah sabır versin okurken bile sinir oldumçok şükür çok sevindim rahatladım iyi geçmesine bende de kaynanatör geldi görümcek de peşine geldi iş ev derken fırsat bulamıyorum bugünhastaneye götürdü eşim gözünde katarakt başlangıcı varmış eylülde ameliyat olcakmış kendi canı olunca dünya yı ayağı kaldırıyor varmı ki bi yeri agrısın o dr senin bu dr benim geziyor zamanında da eşimi bir dr götürmedi bana dedi lafa bakarmısınız napim inseymiş onun peşine düşüp paramı saçıcakmış hiç içim doğrulmuyor varsın olamsın mış cocugumuz parası varmış eşimin o yetermiş ( bu arada ay sonunu getiremez eşim bildim bileli) annannesi bile herkesin cocugu olcak değilya diyo ne varmış onlar yüzünden kısır a-kalmış nolcakmış bana bunları diyip birde yüzünü görüyorum ya cinlerim tepeme çıkıyor Allah sorsun diyorum eşimede çok kızıyorum ya bir insan bu kadar mı tepsisiz olur annesi yanında bana biliyodum napim baktırmadım sen baktır dr götür diyor bende anne iş işten geçmiş milyarları döküyorum ama olmuyor diyorum napim diyo ve benim eşim annemin üstüne gitme diyor ağzına etmiş ailesi dahada yapın diyor çok doluyum çok akşama görümceğin mezuniyeti var yırtmam lazım hiç değilse birkaç saat yanlız kalsam nasıl iyi gelicek
bende içimi dökmüşüm yazdıklarıma bakınca yuh dedim ne ara yazdım bu kadar şeyi
İlk defa duydum ya çok ilginç bana sanki biri sizi şikayet etmiş gibi geldi.Sanki bebek kaçırma zannedip.Ayrıntılı bilgi almak gerek..Merhaba herkese. Oglumu evlat edineli 8 ay oldu. Gecen gun evimize emniyetten bi polis memuru geldi. Bu evde bir bebek varmis dedi, evet var dedik iceri girdi bazi sorular sordu tutanak tuttu kurumdan mi sahistan mi aldiniz aranizda maddi bi anlasma oldumu şeklinde sorulardi, emniyete gidip imza vermemiz gerektigini soyledi. O gitti uzmanimizi aradik rahat olun sıkıntı yok emniyete gitmenize gerek yok dedi. Ama huzursuz olduk. Sizlere de emniyetten gelen oldumu arkadaslar? Cok huzursuzum..
Ben bundan sonra asla fikrimi soyleyip bir daha bu topige yazmicam isteyen terk secip 6 sene bekler isteyen riza secer umrum bile degil kimsenin kafasini karıştırmak istemem ne zaman bu konuyla ilgili fikir beyan etsem hemen ters mudahalede bulunuluyor herkesin hakkinda hayirlisi olsun sağlıcakla kalin
Arkadaşlar mrb
Ben uzun zamandır iş yoğunluğundan siteye uğrayamadım bebeğine kavuşan anneleri canı gönülden tebrik ediyorum..
Darısı bekleyen hepimizin başına olsun, Allah tez vakitte hepimizi kavuştursun inş...
Listeye baktığımda bizden bir kaç ay önce başvuru yapan arkadaşların sıraları yaklaşmışken biz hala sıramızı öğrenemedik.
Çünkü hala raporumuz yazılmamış,yoğunluk varmış....
Herkesin böyle mi?
canımcım epey olmuş senin başvurun. bugün İstanbul da sıralar güncellenecekti. bugün ara bence.
öğleden sonra... hayırlısı olsun.senin tercihin kız mı erkek miydi....?
canımcım epey olmuş senin başvurun. bugün İstanbul da sıralar güncellenecekti. bugün ara bence.
öğleden sonra... hayırlısı olsun.senin tercihin kız mı erkek miydi....?
Ben bundan sonra asla fikrimi soyleyip bir daha bu topige yazmicam isteyen terk secip 6 sene bekler isteyen riza secer umrum bile degil kimsenin kafasini karıştırmak istemem ne zaman bu konuyla ilgili fikir beyan etsem hemen ters mudahalede bulunuluyor herkesin hakkinda hayirlisi olsun sağlıcakla kalin
Arkadaşlar mrb
Ben uzun zamandır iş yoğunluğundan siteye uğrayamadım bebeğine kavuşan anneleri canı gönülden tebrik ediyorum..
Darısı bekleyen hepimizin başına olsun, Allah tez vakitte hepimizi kavuştursun inş...
Listeye baktığımda bizden bir kaç ay önce başvuru yapan arkadaşların sıraları yaklaşmışken biz hala sıramızı öğrenemedik.
Çünkü hala raporumuz yazılmamış,yoğunluk varmış....
Herkesin böyle mi?
bizimde öyle merak etme geçen hafta aradığım da hala rapor aşamasında denildi sadece sözle olumsuz bişey yok onaylandı gibi denildi iş yoğunluğu çokmuş nerdeyse her hafta arıyorum 2 ay olucak daha rapor aşamasındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?