Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Zamancım merhaba;

aramızda 26 gün var ve bize hala ev ziyaretine gelmediler size geldilermi acaba? geldilerse ne kadar süre sonra geldiler Haziran yada Temmuzda gelicem demişti uzmanımız ama şimdilik ses seda yok

bana ev ziyaretine geldiler nisan sonuydu sana niye okadar geç tarih vermişler ki 3 -4 ay içinde geliriz demişlerdi geldiler de ocakda başvurduysan ev ziyaretin olmalıydı şimdiye kadar arasan mı acaba ben aramıştım ev ziyaretine gelmediniz diye aralık ayı müraccat edenleri ziyaret ediyorum az kaldı demişti 1 hafta sonra ev ziyaretine gelmişti

Duruay canım gözün aydın çalıştığım için çok sık giremiyor ve tüm yazılanları okuyamayabiliyorum. Çok sevindim.Allah mutlu etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah.

1 şubatta başvurdum ve uzmanımız bize haziran yada temmuzda gelirim çok yoğunum demişti. Gelecek hafta aramayı düşünüyoruz aslında ama sıkboğazda etmek istemiyorum şimdiden ...

1 şubatta başvurdum ve uzmanımız bize haziran yada temmuzda gelirim çok yoğunum demişti. Gelecek hafta aramayı düşünüyoruz aslında ama sıkboğazda etmek istemiyorum şimdiden ...

hayırlısı olsun inşallah ev ziyaretin biran önce olur ondan 1.5 ay sonra belirleyici görüşme ondanda 1 ay sonra evrak teslimi için gün verdi ama ben arayıp evrakları erkenden teslim etmiştim. işte şimdide dosyanın onaylanmasını bekliyorum

Hayırlısı olsun tabiki. Geç olsun da güç olmasın. İnşallah sende tez vakitte sıranı öğrenirsin canım :)

Kızlar Merhaba

Bugün canım çok sıkkın sıralar hiç ilerlemiyor takıldı kaldı. Kendimi motive etmeye çalışıyorum ama çok sıkıldım 6. da sıra takıldı kaldı. bu sıra 3-4 ayda zor ilerler (

sıralar güncellenmiş mi hiç mi ilerleme yok öyle diyolar ama pat diyede arıyolar az kaldı sabır yakında inşallah kuzun gelicek

canım merak etme bizde böyle olduk sıralar 3 ay hiç ilerlemedi sonra biz 3 çü sıradayken bizi çağırdılar yani hiç belli olmuyor sen hazırlıklarını yap aniden telefonun çalabilir.....

LVNY arayin kendinizi hatirlatin sıkbogaz ederim diye dusunmeyin, ben uzmanimizi o kadar cok arardim ki, ev ziyaretine geldiginde israrla aradiniz sirf o yuzden geldim yoksa izne cikacaktim dedi. Cekinmeyin aramaktan yinede siz bilirsiniz tabi.

sevgili gamzeli bizimde sizinkisi gibi başka arkadaşlarında aynımı bilmiyorum canım bizim bütün görüşmelerimiz falan bitti iki gün önce görüştük erkekte şu sırada demedi ama 2011 in 9 .ay başvurusuna yerleştirme yapytım dedi yoğunluktan dosyayı tamamlayamamış daha ama merak etmeyin sıranız ilerliyor dedi kızla arasındada iki ay var oda 7. aydaymış hayırlısı yani uzun bi zaman bizi bekliyor allah bekleyenlere sabırlık versin

Zamancım merhaba;

aramızda 26 gün var ve bize hala ev ziyaretine gelmediler size geldilermi acaba? geldilerse ne kadar süre sonra geldiler Haziran yada Temmuzda gelicem demişti uzmanımız ama şimdilik ses seda yok

canım zaman arkadaşımıza sormuşsun ama bende yazmak istedim bence aramalısın yılan hikayesine dönen bi ziyaret yaşadık geldimi gelmedimi der gibi ama yinede arasıra arayıp hafiten rahatsız etmek varlığından haberdar etmek beklediğinizi belli etmek gerek diye düşünüyorum ben araya araya 8 yda getirdim eve sonunda pes dedi yani ama bana bakıpta karamsarlığa düşme bizimki çok farklı gidiyor her il prosedür farklı demek istediğim aramalısın biz şu kadar oldu başvuru yapalı gelicektiniz ama gelmediniz diye muhakakki tavsiye ediyorum canım benim

Son düzenleme:

sevgili 5959 sıkma canını ilerler inşallah bi bakmışsın bir ay sonra telefon hadi gelin süpriz bilemessin o yüzden moralini yüksek tut inşalah zaman su gibi akar senin için tabiki bekleyenler için

pazartesi burda olun kızlar.................
süprizler gelecek........
burda yer yerinden oynayacak....
buna ihtiyacımız vardı. uzun zamandır sessizlik... yetti canımıza......

Merhaba pare55,

Hiç canını sıkma bunlar prösedür. Komşumun şubat ayında velayet davası vardı. Polisler onlarada geldi aynı sizdeki gibi sorular sordular, hatta komşularında kapısını çalmışlar ben işte olduğum için evde yoktum. Diğer komşularada sormuşlar, nasıl davranıyorlar? nasıl bakıyoyorlar? Güzel bakıyorlarmı? gibi sorular sormuşlar ve not almışlar. Hatta eşi karakola bile çağırdıkları için gitmişti. İmza atmıştı.
Sonra mahkemede hakim dediki (ben şahit olarak katıldığım için biliyorum) polisler komşularınıza sormuş çok güzel bakıyormuşsunuz falan dedi.
Sakın üzülme tamamen mahkeme süreci için bir prosedür. Sanırım böyle bir araştırma yapmaları gerekiyor dosya için.

Hep mutlu olun...

Sevgiler,

pazartesi burda olun kızlar.................
süprizler gelecek........
burda yer yerinden oynayacak....
buna ihtiyacımız vardı. uzun zamandır sessizlik... yetti canımıza......

var bişeyler ama ne çok merak ettim herhalde otuznisanla ilgili yada birkaç kişinin toplu bebişi gelicek ayy çok merak ettim

Canım benim Allah yardımcın olsun inan cahille uğraşmak o kadar zor ki ermeyen akıllarıyla dini alet etmeye çalışıp insanı zıvanadan çıkartırlar imanı eksikler bir bilseler kalp kırmanın günahını...neyse canım bizim de başımızda var iki tane kaynanamla kayınım Allah bildiği gibi yapsın ama tek derdim o değil ki bir de üstüne eşim işsiz bir süredir ne yapacağımızı bilmiyoruz sıra yaklaştıkça korkum artıyor tek umudum kızım ama işsizlik yüzünden sorun çıkarsa ben biterim zaten kaynanamı bahane edip dosyamızı kapatıyordu uzmanımız bu da tuzu biberi olur

Son düzenleme:

mahkeme aşamasını tamamladınız mı yani velayet konusunu hallettiniz mi?hallettiyseniz ne kadar sürdü süreç nasıl işledi

Allah korusun eşin inşallah iş buur en kısa sürede uzmanınız biliyormu işten çıktığını bilmiyorsa söylemeyin benim kaynanatör dün itibariyle gitti sıkılıyormuş ilgilenen yok diye neyse Rabbim sabır versin bize
mahkeme aşamasını tamamladınız mı yani velayet konusunu hallettiniz mi?hallettiyseniz ne kadar sürdü süreç nasıl işledi

bacım ağzın bal kaymak yesin inşallah damlaumut ta bu aşamalara gelicek ama şuanda sırada bekliyor daha kızına kavuşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…