Merhaba pare55,
Hiç canını sıkma bunlar prösedür. Komşumun şubat ayında velayet davası vardı. Polisler onlarada geldi aynı sizdeki gibi sorular sordular, hatta komşularında kapısını çalmışlar ben işte olduğum için evde yoktum. Diğer komşularada sormuşlar, nasıl davranıyorlar? nasıl bakıyoyorlar? Güzel bakıyorlarmı? gibi sorular sormuşlar ve not almışlar. Hatta eşi karakola bile çağırdıkları için gitmişti. İmza atmıştı.
Sonra mahkemede hakim dediki (ben şahit olarak katıldığım için biliyorum) polisler komşularınıza sormuş çok güzel bakıyormuşsunuz falan dedi.
Sakın üzülme tamamen mahkeme süreci için bir prosedür. Sanırım böyle bir araştırma yapmaları gerekiyor dosya için.
Hep mutlu olun...
Sevgiler,
Canım benim Allah yardımcın olsun inan cahille uğraşmak o kadar zor ki ermeyen akıllarıyla dini alet etmeye çalışıp insanı zıvanadan çıkartırlar imanı eksikler bir bilseler kalp kırmanın günahını...neyse canım bizim de başımızda var iki tane kaynanamla kayınım Allah bildiği gibi yapsın ama tek derdim o değil ki bir de üstüne eşim işsiz bir süredir ne yapacağımızı bilmiyoruz sıra yaklaştıkça korkum artıyor tek umudum kızım ama işsizlik yüzünden sorun çıkarsa ben biterim zaten kaynanamı bahane edip dosyamızı kapatıyordu uzmanımız bu da tuzu biberi olur
https://www...................../BenSeniKarnimdaDegilKalbimdeBuyuttum/
Ben Seni Karnimda Değil,kalbimde Büyüttüm İmza Kampanyası - imza.la
imza.la
Ben Seni Karnimda Değil,KALBİMDE Büyüttüm
yukarıda linki ekledim. okuyun. bir ailenin yardımlarımıza ihtiyacı var.
bugün ona yarın bizim başımıza gelebilir. Gönül ister ki hiçbirimiz
yaşamayalım ama bu tür olaylar oluyor. Arkadaşa destek olmak için bir imza
atalım. :
Ben Seni Karnimda Değil,kalbimde Büyüttüm İmza Kampanyası - imza.la
Arkadaşlar ben bahsettiğiniz bu kampanyanın sahibi evlat edinen anneyim.Bu sayfayı ve linki burada yayınlayan ve destekleyen herkese çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.
Daha sonra uluslararası bir imza kampanyası daha başlattık ancak ingilizceye çevirmeden yalnızca Türkçe anlattığımız için yaygınlaştırmak zor oldu.Sizden bu kampanyamızada destek olmanızı rica ediyorum.
http://www.change.org/tr/kampanyala...avalarda-daha-hassas-davranılmasını-istiyoruz
aşağıdaki linkte facebook grubumuzun linki lütfen üye olup kampanyalarımızı sayfanızda yayınlayın ve desteği artırmamıza yardımcı olun.
http://www.kadinlarkulubu.com/evlat........../BenSeniKarnimdaDeğilKalbimdeBuyuttum/
link çıkmıyor arkadaşlar. BenSeniKarnimdaDeğilKalbimdeBuyuttum yazarak facebookta ulaşabilirsiniz sanırım.
Allahım kimseyi EMEK VERDİĞİ evladından ayırmasın.Hepinize sonsuz teşekkürler.
merhabalar melek anneler ve anne adayları....
bebişlerine kavuşan aileleri tebrik ediyorum....mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum darısı da bizlere inşallah....allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun....geçen hafta salı günü başvurumuzu yaptık kızlar....dualarınızı eksit etmeyin bizdende....bir kaç kez neler soruluyor diye rica etmiştim....tam detaylı olarak sordum sürekli anlayışınızı bekliyorum bende....stres yaptığımız kadar stresli geçmedi şükürler olsun1 aya kadar arayacaklarını söylediler memurumuz....ama biz dayanamıyoruz ve de defalarca telefona sarılıp aramanızı bekliyoruz modundayız....bir hafta geçti öyle böyle aramazlarsa arasakmı acaba....kız bebiş istiyoruz biz allahım nasip ederse....
yine sizlerden bilgi istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız....ikinci görüşmemizde bizi ne bekliyor....özel mesajlada yazarsanız çok sevinirim ....mesela burdan okuduğum en yakınınızdan 4 kişinin tel no sunu sordular ilk görüşmede....ne bileyim bunun gibi şeyler....
görüşmeye gittiğimizde ne gibi prosüdürlerle karşılaşacağımızı bilirsek biraz daha rahat oluruz diye düşünüyorum....eşimde ben de biraz hassas insanlarız....ve gerçekten rahat olursak herşey daha kolay olur diye düşünüyorum bu yüzden de yardım ve desteklerinizi esirgemezseniz minnettar olurum....
şu sıralar zaman geçsin diye kendimi temizliğe verdimbirde tedavi süresince aldığım 25-30 kilo vardı onunla cebelleşiyorum....
kızıma hazırlık yapıyorum....hepimizin yolu açık olsun bu yolda....sevgi ve sağlıkla kalın ....
sevgili buluedeniz öncelikle hayırlı olsun canım sende katıldın bu uzun kervana seni ve eşini tebrik ediyorum sizi ev ziyareti içinmi görüşme yapmak içinmi arayacaklar ben pek anlayamadım canım o yüzdende bişey yazmak istemedim yanlış olmasın
64:
:64 64 64 64: :
gcs kızına kavuştu......arkadaşım tekrar tebrik ederim. bir ömür boyu kızınla, eşinle sağlıklı güzel günler geçirmeni dilerim. Teyzesi ilk fırsatta gelip görecek prensesi......
teşekkürler canım....ev ziyareti değil, görüşme için canım....geçen salı günü evlat edinmek için başvurumuzu yaptık....şimdi ikinci aşamadayız....bir çok evrak vs ....onun dışında eşlerle birer saat görüşme olacak sanırım....kitap verilip ordan sorular sorulacak
....bildiklerim bunlar....bu görüşme sırasında neler yaşanıyor ,bilmemiz gereken konular varsa onlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim canım....
merhabalar melek anneler ve anne adayları....
bebişlerine kavuşan aileleri tebrik ediyorum....mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum darısı da bizlere inşallah....allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun....geçen hafta salı günü başvurumuzu yaptık kızlar....dualarınızı eksit etmeyin bizdende....bir kaç kez neler soruluyor diye rica etmiştim....tam detaylı olarak sordum sürekli anlayışınızı bekliyorum bende....stres yaptığımız kadar stresli geçmedi şükürler olsun1 aya kadar arayacaklarını söylediler memurumuz....ama biz dayanamıyoruz ve de defalarca telefona sarılıp aramanızı bekliyoruz modundayız....bir hafta geçti öyle böyle aramazlarsa arasakmı acaba....kız bebiş istiyoruz biz allahım nasip ederse....
yine sizlerden bilgi istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız....ikinci görüşmemizde bizi ne bekliyor....özel mesajlada yazarsanız çok sevinirim ....mesela burdan okuduğum en yakınınızdan 4 kişinin tel no sunu sordular ilk görüşmede....ne bileyim bunun gibi şeyler....
görüşmeye gittiğimizde ne gibi prosüdürlerle karşılaşacağımızı bilirsek biraz daha rahat oluruz diye düşünüyorum....eşimde ben de biraz hassas insanlarız....ve gerçekten rahat olursak herşey daha kolay olur diye düşünüyorum bu yüzden de yardım ve desteklerinizi esirgemezseniz minnettar olurum....
şu sıralar zaman geçsin diye kendimi temizliğe verdimbirde tedavi süresince aldığım 25-30 kilo vardı onunla cebelleşiyorum....
kızıma hazırlık yapıyorum....hepimizin yolu açık olsun bu yolda....sevgi ve sağlıkla kalın ....
64:
:64 64 64 64: :
gcs kızına kavuştu......arkadaşım tekrar tebrik ederim. bir ömür boyu kızınla, eşinle sağlıklı güzel günler geçirmeni dilerim. Teyzesi ilk fırsatta gelip görecek prensesi......
Arkadaslar oglumuz su an yatakta mama icip etrafa gulucuk dagitmakla mesgul... darisi tum bekleyenlerin basina....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?