Gecen persembe hbr geldi. kismet buguneymis. tamamlandi evrak isi. Evdeyiz. uyudu simdi kendi kendine :) keyifli masallah. sevdi bizi de. ozellikle ablasina gulucuk ustune gulucuk... mamasini ablasi icirdi. Kucuk anne yani:) yalniz arabada canimiza okudu. sicakladigindan heralde. eve gelip sere serpe yatinca yuzu de gulmeye basladi. korkmustum ya bize hemen alisamazsa diye ama sukur :) allahim bekeleyenlerin yuzune gulsun. cabucak kavusmalarini saglasin insallah. hepinoze simdiden cok tesekkurler. girip de tesekkurlerimi sunamazsam ayip olmasin ... sevgiler...
malibu ablam günaydın maleğim nasıl bugün işten kaçıp gelebilsem nasıl güzel olurdu öp benim yerime gıdısından
merhaba güzel anneler... yavrusuna kavuşan gcs ve eskymar arkadaşlarım güle güle büyütün sağlıklı huzurlu tüm güzelliklerin sizinle olduğu koskocaman bir ömür diliyorum.
bugün benim doğumgünüm. mumları üflerken hepiniz için dileklerim olacak. her gece her an dualarımda olduğunuz gibi... Rabbim hepinizin kucağını yavrularınızla doldursun mutlulukların en güzelini nasip etsin inş...
merhaba güzel anneler... yavrusuna kavuşan gcs ve eskymar arkadaşlarım güle güle büyütün sağlıklı huzurlu tüm güzelliklerin sizinle olduğu koskocaman bir ömür diliyorum.
bugün benim doğumgünüm. mumları üflerken hepiniz için dileklerim olacak. her gece her an dualarımda olduğunuz gibi... Rabbim hepinizin kucağını yavrularınızla doldursun mutlulukların en güzelini nasip etsin inş...
Sevgili gcs ve eskrymar bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere olsun...
ESKRMAR gozun aydin, bebegin evinize mutluluk getirsin insallah.
Oncelikle tebrik eden herhese cok tesekkurler. allah utandirmasin beni de... sunu farkettim ki yuvadaki bebekler kucaktan kucaga gitmeye aliskin. o yuzden ilk kucagima aldifimda hic yadirgamadi. Esime veya kizima degil de surekli bana gulmesini de surekli aglayan su kadini rahatlatayim bari diye dusunmesinden olduunu saniyorum :) daha getirmemislwrdi ki benim cesmeler acildi. geldiginde daha beter agladim. Sonra birakip kurima gittik ama evrak yetismedi. Bugun gittiimizde o gulucukler pek yoktu. hele arabada cok daraldi. aglamaya basladi. kucagima alip bi suru sebeklik yaptinm. kizim aldigimiza pisman oldu bi ara :) baska bebek mi alsaydik aglamayanindan dedi. ama eve gidip de rahatlayinca aglama falan kalmadi. kizim da iyi ki almisiz kardesmi diyerek kendini duzeltti. su an oynuyo yine kardesiyle. Bakalim bu ask daha ne kadr devam edecek. bu arada oglum yaklasik 10 aylik. kizimda yasadiimiz gece uykusuzluklarini atlatmis olduk yani :) cok mutluyum. gerci dun gece bir gram uyumadim ve hala ayaktayim ama daha once soylemistim bi arkadasa bu da allahin annelwreverdigi bir lutuf:) internetten bebek beslenmesi konusunda arastirma yapmaya basladim. az once de bi coeba pisirsdim bakalim begenecek mi. istahi ii gibi gorunuyo. kizima zorla uedirirdim ki hala zorla yiyor. oglumda bunu yasamayacagiz insallah.
Bu arda telefondan yaziyoeum hatalarimi gormezden gelin lutfen :) son vir not: aileler bazen evlat edinmeye karsi cikabiliyor ki benim de kayinpederim ve kayinvalidem karsiydi. resmini gorunce bitti hersey. zaman dert etme lutfen. onun icin yazdim bu notu.
tekrar herkese tesekkurler. bu site olmasaydi son 4-5 ayimi geciremezdim sabirla. ii ki varsiniz.
sevgili eskrymar hayırlı olsun canım.Ablasını hiç endişe etme ilk başta sevgisi nasıl oluyorsa öyle devam ediyor.Benim oğlum hala ilk evimize geldiği günden daha fazla sevmeye başladı.Gün geçtikce daha çok bağlanıyorlar birbirine şimdi oğlumu görsen ilk zamanlardan daha düşkün.
gcs canım hayırlı olsun bebeğin
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz........darısı başıma... erkek sırasını da ilerletmiş oldunuz.....
bir ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur getirsin size..ve ailenize......
bugünkü ikinci güzel haberimiz halaya devam.... kutlamalara devam.........:64
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.mutluluğunuz daim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?