Tesekkur ederim destina :) bu arada ozel mesaj hala yazamiyorum. kizim biyolojik. kizim 3,5 yasindayken 6 aylik hamileligim sonlandi. bebegimi kaybettik. Ben de olumden dondum. doktoruma dua ederim hep kizimi annesiz biraktirmadi :) ayni riski bi daha yasamak istemedik cunku yine tekrarlamasi yuksek ihtimal bisey yasadik. simdi oglumuz kucagimizda iste :)
veee ksmet yarmasn kazanan: S. Bebek! | gazete vatan
sevgili kzm sen bana gkten zembille indin | gazete vatan
başkasının çocuğunu sevebilmek | gazete vatan
dnyam sarsan be gn | gazete vatan
güle güle büyütsün çilek kızını.....maşallah.....
Aynı şeyleri yaşamışız sayılır,bende oğlumda ölümden döndüm..2. yasaktı gene tekrarlanması yüzde 80 bir olaydı. Zaten ikinci hamileliğimden düşük yaptım.Aynı senin gibi oğlumu annesiz bırakmak kendimi riske atmak istemedim.Şimdi dünya tatlısı kızımız oldu.
Veee ksmet yarmasn kazanan: S. bebek! | GAZETE VATAN
Sevgili kzm sen bana gkten zembille indin | GAZETE VATAN
Başkasının çocuğunu sevebilmek | GAZETE VATAN
Dnyam sarsan be gn | GAZETE VATAN
Herkese günaydın linkler açılmıyor bende ve konuyu anlamadım çok merak ettim
gazete vatan yazarlarından Mutlu Tönbekçi kızına kavuşmuş hikayesini gazetede yazıyor okumak istersiniz
diye paylaşmak istedi. linkleri bide burdan dene... yada Google den yazabilirsiniz.
gazete vatan yazarlarından Mutlu Tönbekçi kızına kavuşmuş hikayesini gazetede yazıyor okumak istersiniz
diye paylaşmak istedi. linkleri bide burdan dene... yada Google den yazabilirsiniz.
Cümlelerle tasvir edilemeyecek kadar farklı saniyeler, dakikalar, saatler ve günler...
Şunu söyleyebilirim her bir aile için ayrı bir çerçeve var. İçindeki resmi yaşantınız, geçmişiniz ve geleceğe ilişkin beklentileriniz belirliyor.
"Allah herkes için hayırlı eylesin" aslında yaşananlar özetle bu cümledeki büyük temenni...
Anneler için tek duamız herkes için hayırlı ve sağlıklı evlatlarla geçirilecek mutlu bir gelecektir.
Cümlelerle tasvir edilemeyecek kadar farklı saniyeler, dakikalar, saatler ve günler...
Şunu söyleyebilirim her bir aile için ayrı bir çerçeve var. İçindeki resmi yaşantınız, geçmişiniz ve geleceğe ilişkin beklentileriniz belirliyor.
"Allah herkes için hayırlı eylesin" aslında yaşananlar özetle bu cümledeki büyük temenni...
Anneler için tek duamız herkes için hayırlı ve sağlıklı evlatlarla geçirilecek mutlu bir gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?