Selam arkadaslar nihayet kızıma kavustum darısı bekleyen bütün annelerin başına
Yarın bir haftamiz bitiyo ama hala rüyada gibiyim yanindan bir dakika bile ayrilmak istemiyorum oyle guzel bi duyguymus ki
Icim akiyo sanki ona bakarken...ilk gördügüm an aglamaktan kucagima alamadim babası aldi once ben sakinlesince alabildim...
O an gercekten tarifsiz biseymis kalbimde oyle bir sicaklik olduki evlat aski neymis anladim...
Kızım uc aylik dunya tatlisi bir cimcime ve acayip sekilde bana benziyo her goren sasiriyo:))) biz sadece resim cektik heycandan
video cekmek aklimiza
gelmedi siz ilk gordugunuz ani mutlaka kameraya cektirin benim gibi unutanlar olur diye hatirlatayim dedim:))) simdilik benden
bukadar.....Dualarim sizlerle...
eğer sakıncası yoksa bişey sorabilirmiyim
neden çocuğunuz olmuyor çaresi yok mu hani en son çare olarak mı evlat edineceksiniz
benim abimde azosperm vardı onlar bir kız çocuğu evlat edindi küçükken herşey hoş güzelde şimdi büyüdü gerçekleri açıklamak gerekiyordu mecburen :1no2: açıkladıktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmadı :çok üzgünüm: çocuğun psikolojisi allak bullak hepimize uzak duruyor henüz 8 yaşında psikolog söyleyin demişti geçen yıl söylediler ama çok zor ya hiç bir zaman söylemeyeceksin yada alırsan aklı basan büyük bir çocuk alacaksın çünkü her iki tarafda sarsıntı yaşıyor ben abimlerden çok çocuğa üzülüyorum kim bilir ne duygular içerisindedir şuan,her hareketindende belli zaten o kadar çok şey var ki
samimi bir cevap istediğin için yaşadıklarımızı söyledim :teselli: allahım hakkınıza hayırlı olanını versin aminnn.............
ewet size katılıyorum çok çokkkkk buyuk sarsıntı bende şu an 34 yaşında ewlat edinilmiş bir çocugum fakat ben tesadüfen 17 yaşımda ögrendim olabildigince geç söylemek lazım
Yarın bir haftamiz bitiyo ama hala rüyada gibiyim yanindan bir dakika bile ayrilmak istemiyorum oyle guzel bi duyguymus ki
Icim akiyo sanki ona bakarken...ilk gördügüm an aglamaktan kucagima alamadim babası aldi once ben sakinlesince alabildim...
O an gercekten tarifsiz biseymis kalbimde oyle bir sicaklik olduki evlat aski neymis anladim...
Kızım uc aylik dunya tatlisi bir cimcime ve acayip sekilde bana benziyo her goren sasiriyo:))) biz sadece resim cektik heycandan
video cekmek aklimiza
gelmedi siz ilk gordugunuz ani mutlaka kameraya cektirin benim gibi unutanlar olur diye hatirlatayim dedim:))) simdilik benden
video cekmek aklimiza
merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 6 defa tüp bebek denedim 3 hamileliğimde bebeklerimi kaybettim. şimdi ise kimsesiz bir bebeğe anne olmak istiyorum haftaya inşallah başvuru yapacağız.ama aklıma takılan bir şey var bebeğime bakacak kimsem yok aileme bakın diyemem uzaktalar başka şehirdeler . işten 4 ay izin alamyı düşünüyorum kavuştuktan sonra ama sonrasında kreşe vereceğim ne kadar doğru olur bilmiyorum bana fikir verirseniz çok sevinirim.
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oğultoprak[/td]
[td]12.2010[/td]
[td]Ankara Terk Erkek[/td]
[td]05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umut59[/td]
[td]01.2011[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]01.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecem14[/td]
[td]03.2011[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]02.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Merer[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek [/td]
[td]07.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pırılım[/td]
[td]09.2011[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HeidiAnkara[/td]
[td]11.2011[/td]
[td]Ankara Terk Erkek[/td]
[td]10.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kukusum[/td]
[td]09.2011[/td]
[td]Ankara Kız[/td]
[td]09.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sermuh[/td]
[td]12.2011[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız[/td]
[td]02.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]koz13[/td]
[td][/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]özlemrahdeniz[/td]
[td]06.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]05.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayaz84[/td]
[td]02.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız(ikiz)[/td]
[td]05.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melihanur[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Kayseri Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duruay[/td]
[td]05.2012[/td]
[td]Kastamonu Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysberk[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]08.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 6 defa tüp bebek denedim 3 hamileliğimde bebeklerimi kaybettim. şimdi ise kimsesiz bir bebeğe anne olmak istiyorum haftaya inşallah başvuru yapacağız.ama aklıma takılan bir şey var bebeğime bakacak kimsem yok aileme bakın diyemem uzaktalar başka şehirdeler . işten 4 ay izin alamyı düşünüyorum kavuştuktan sonra ama sonrasında kreşe vereceğim ne kadar doğru olur bilmiyorum bana fikir verirseniz çok sevinirim.
Gözünüz aydın :) Ama böyle azıcık anlatıp geçme, biliyosun bu hikayeleri dinlemeye bayılıyoruz :)
Ve de tabii ki darısı başımıza.. :) Hayalimm sen Aralikta mi basvurmustun?
Sevgili Hayalimm84
Gözün aydın Allah analı babalı büyütemeyi nasip etsin. Senin adına çok sevindim. Vaktin olunca ayrıntılı olarak o güzel günü bizlere anlatmanı rica ediyorum. Bizlere bekleme sürecinde çok iyi geliyor bu kavuşma hikayeleri.
Sevgiler...
ewet size katılıyorum çok çokkkkk buyuk sarsıntı bende şu an 34 yaşında ewlat edinilmiş bir çocugum fakat ben tesadüfen 17 yaşımda ögrendim olabildigince geç söylemek lazım
sen ne güzel bir anne olmuşsun yaa inan ki okurken gözlerim doldu iş yerindeyim gözyaşlarım akacak diye o kadar korkyum kiCok tesekkurler hepiniz icin dua ediyorum bir an once yavrulariniza kavusun diye...
Aslinda size yazmak istedim firsat bulamadim evim bayram yeri gibi. Herkes kizimi gormeye geliyo butun ailem ve cevrem
cok heycanli ve cooook duygusal ilk gun her arayan aglayarak tebrik etti:)))
Siz yeterki o gunu anlatmami isteyin ben biktirina kadar anlatabilirim:))
Ben pazartesi kurumu aradim siramizi ogrenmemistik
Bizde sizi arayacaktik dediler yarin ogleden sonra gelin kiz bebek gostericez dediler.kuruma gittik bize dosya okundu gormek istedigimizi
Soyledik yuvaya gonderdiler bizi. Yuvada gorevlilerin oldugu odaya gectik oradaki bayan yukari telefon acip kizimi hazirlamalarini istedi,
O bekleme ani cok uzun geliyo insana kalbim durucak diye korktum.sonra kizim geldi okadar duygulaniyo ki insan gercekten senelerdir onu bekledigini
onun senin icin dogdugunu hissediyosun. .kapidan girince sadece kizim benim annecim dedigimi hatirliyorum sonra aglamaya basladim tabi benimle birlikte ablam esim oradaki bayan herkes agladi.ilk once esim kucagina aldi sakinlesince bende kucagima aldim sevdim onu esim gidelim yetisemicez dedi zor ayrildim.Bide en cok icime dokunan bizim icin suslemislerdi pembe poposu tullu bady suslu ayakkabi giydirmisler tullu falan bant takmislar sirf biz begenelim isteyelim diye suslemisler almaya gittigimizde pijama vardi ustunde belliki bizden sonra baska bebege de giydiricekler cok icime dokundu kuruma donerken hep agladim.sonrasinda kurumda imzalari attik tekrar yuvaya yetismek icin kosturduk.yuvaya gittik kizimi getirdiler vitaminleri mamasi hakkinda bilgi verdiler aptamil iciyomus
Orda hazirlayip verdiler icirdim karsida oturdugumuz icin yanimizada verdiler yol boyunca melegim gogsumde uyudu hayatimin en guzel gunuydu rabbim hepinize yasatsin...
Babasida asik kizina bukadar duskun olacagini tahmin etmiyodum acikcasi istiyodu ama benim kadar belli etmiyodu simdi gozu ondan baskasini
gormuyo elinden gelse ise gitmicek, geceleri benimle birlikte oda kalkiyo mamasini yedirip gazini cikariyo:)
Surekli kucaginda iki gunde kucaga alisti bizimki:)))
Ayy nekadar uzun yazdim dimi biktirana kadar yazarim demistim:))
Buara kizima mevlud yapicaz onun kosturmasi var ama firsat buldukca takip ederim
bende sizden guzel haberler bekliyorum...
Cok tesekkurler hepiniz icin dua ediyorum bir an once yavrulariniza kavusun diye...
Aslinda size yazmak istedim firsat bulamadim evim bayram yeri gibi. Herkes kizimi gormeye geliyo butun ailem ve cevrem
cok heycanli ve cooook duygusal ilk gun her arayan aglayarak tebrik etti:)))
Siz yeterki o gunu anlatmami isteyin ben biktirina kadar anlatabilirim:))
Ben pazartesi kurumu aradim siramizi ogrenmemistik
Bizde sizi arayacaktik dediler yarin ogleden sonra gelin kiz bebek gostericez dediler.kuruma gittik bize dosya okundu gormek istedigimizi
Soyledik yuvaya gonderdiler bizi. Yuvada gorevlilerin oldugu odaya gectik oradaki bayan yukari telefon acip kizimi hazirlamalarini istedi,
O bekleme ani cok uzun geliyo insana kalbim durucak diye korktum.sonra kizim geldi okadar duygulaniyo ki insan gercekten senelerdir onu bekledigini
onun senin icin dogdugunu hissediyosun. .kapidan girince sadece kizim benim annecim dedigimi hatirliyorum sonra aglamaya basladim tabi benimle birlikte ablam esim oradaki bayan herkes agladi.ilk once esim kucagina aldi sakinlesince bende kucagima aldim sevdim onu esim gidelim yetisemicez dedi zor ayrildim.Bide en cok icime dokunan bizim icin suslemislerdi pembe poposu tullu bady suslu ayakkabi giydirmisler tullu falan bant takmislar sirf biz begenelim isteyelim diye suslemisler almaya gittigimizde pijama vardi ustunde belliki bizden sonra baska bebege de giydiricekler cok icime dokundu kuruma donerken hep agladim.sonrasinda kurumda imzalari attik tekrar yuvaya yetismek icin kosturduk.yuvaya gittik kizimi getirdiler vitaminleri mamasi hakkinda bilgi verdiler aptamil iciyomus
Orda hazirlayip verdiler icirdim karsida oturdugumuz icin yanimizada verdiler yol boyunca melegim gogsumde uyudu hayatimin en guzel gunuydu rabbim hepinize yasatsin...
Babasida asik kizina bukadar duskun olacagini tahmin etmiyodum acikcasi istiyodu ama benim kadar belli etmiyodu simdi gozu ondan baskasini
gormuyo elinden gelse ise gitmicek, geceleri benimle birlikte oda kalkiyo mamasini yedirip gazini cikariyo:)
Surekli kucaginda iki gunde kucaga alisti bizimki:)))
Ayy nekadar uzun yazdim dimi biktirana kadar yazarim demistim:))
Buara kizima mevlud yapicaz onun kosturmasi var ama firsat buldukca takip ederim
bende sizden guzel haberler bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?