Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

nisracım erkekeler bizlere göre birazdaha duygularunı içinde yaşıyorlar herşeyin ilacı zaman bak nasıl değişiyorlar gör benim eşimde ve eminim bir çoğumuzun eşide başta birazcık problem çıkarıyorlar ama sonra senden bile hevesli oluyorlar şimdi o günleri yaşamamış gibiyiz gel artık diyor başka bişey demiyor artık oda hayal kuruyor nasıl olucak nasıl haber vericekler ben ne yaparım nasıl acaba inşallah çok beklemeyiz canım artık

sizlerle tanışalı çok kısa zaman oldu ama bu birbirinden güzel kavuşma hikayeleri bize umut oluyor

günaydın güzel taze çıtır anneler gün geçmiyorki her gün bişey öğreniyorum yeni arkadaşlar hoşgelmişler bende yeniyim referans 2 tane aileden geri kalan sosyalken çekilmiş fotoğraf gerekiyomuş eski okuduğum bilgilere göre benim gibi yeni olan arkidişler ben gibi meraklı olan heycanlı olan sizede banada bilgi sankim sizde bilmiyordunuz bu süreç sıyırmadan geçecek inş bu topikde şöyle bi bakınınca içime bir kıpır kıpır kıpırdama kaçıyor

slm arkadaşlarım....
onay kagıdımız geldi ama sadece yaşadıgım ildeki sıramı yazmışlar .1 sıradayım 5 yaş için..ben çok mutluyum .telefonumu ayırmıyorum.hep yanımda .her an haber gelir umuduyla..yavrum beni bekliyor bende onu .inan gözlerim dolu dolu .hiç bir şey almadım yavruma.almamak için zor tutuyorum kendimi.gelince kendi begensin istiyorum.herşey onun begendigi olmalı.sadece 2 takım pijama, iç çamaşırı falan almak istiyorum ..en önemli gereksinimleri sadece...yatagını falan beraber almayı düşünüyorum...
hayalim kavuşma anınızı gözlerim dolu dolu okudum ...rabbim eşini ve seni hep mutlu etsin .yavrunla hep hep hep mutlu olasınız inş.hayırlı evlat olsunnnnn..
arzu hoş geldiniz topigimize .hiç zaman kaybetmeyin bence ..1 gün bile okadar önemliymiş başvurmak için.bunu şimdilerde anlıyo insan.beklemek o kadar zor kiii..evraklarım bitsin derken şimdi beklemenin ne kadar heyecanlı oldugunu görüyorum.arkadaşlarım yazardı gerçekten sabırsız oluyo insan ..
ben sigarayı bıraktım yavrumla uzun yıllar hep beraber olabilmek için.bundan ötesi varmı.elimden geleni yapıyorum .insanların düşüncelerini sormuyorum bile .sormucamda.anne baba olmak her canlının en dogal hakkı.eşimin ailesinden şimdilik bilen yok .eşim kendi anlatmak istiyor.isteyen hala olur isteyen el kendileri bilir diyor.eşim okadar kararlı ki ...bu yola girdik mutlu olmak için aile olmak için....mutlulugumuzu gölgelicek insanlarla görüşmeyide düşünmüyorum ..herkes kendi evine çekiliyor, bizler yalnız kalıyoruz.bizim halimizi düşünen hiç yok ..onun için sadece ben eşim ve yavrum olacak bundan sonra..
Sabırsızlıkla yavrumu bekliyorum ...çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

senin adına çok sevindim siz nerden başvuru yapmıştınız allah tamamını erdirir inşaallah

hazancım çok mutlu oldum senin adına bizim uzmanımız sırayı söylemiyor biliyosun acba işlemler bittikten sonra ankaradan onaylandığında bizede gelirmiki yoksa bizim kurum kendinemi yönlendirmiştir belki bu yolla sıramızı öğrenebiliriz inşallah tabi bu arada 1. sırasüper her an telefonun çalabilir bizler bile duyunca çok heycanlanıyoruz sizi tahmin bile edemiyorum

Oglum geleli neredeyse 3 ay oldu. bana onay kagidi falAn gelmedi. telefonu bekleyin bence. on gun boyunca tuvalete bile elimde telefonla girmistim :)) bekleyen herkese sabir diliyorum. sona yaklastikca sabir bitiyor yerine sinir stres geliyor. ben en yakin arkadaslarimi kirmaya baslamistim artik. Hazirlikli olun. cevreniz de anlayis gosterir :) bebeginiz gelince hersey unutuluyor zaten... hoscakalin....

hiç katılmıyorum zaten merak etmeyin mutlaka bir batavatsız veya onu çocugu söylüyo fakat gerçegi birinci kişilerden ögrenmeyince dişdan gelenler sadece bir varmış bır yokmuş oluyor fakat ögrenince dünya başına yıkılıyo kendini istenmeyen atılmış hıssediyosun ben 17 yaşında koca kızdım düşün ama çabuk atlatım sayılır birde ailede çok sevilen biriydım herhalde ondan ne olur olabildigince geç söyleyın ve çokkkk sevin hep özel ilgi..... kader ben size benim kaderimi anlatsam şaşarsınız hep deriz ya kader diye benimki gerçekden kader işte

rabbim gönlüne göre versin

Çok sevindim senin adına inşallah tez zamanda kuzuna kavuşursun. Bende bayramdan önce haber bekliyorum. Sürekli telefon elimde hakkımızda hayırlısı inşallah daha fazla beklemeyiz. Bu ay tam 18 ay oldu bekleyeli...

Sevgiler

iki gündür işler çok yoğun girmeye fırsatım olmadı hayalimmm84 meleğine kavuşmuş çok sevindim
darısı başımıza :)
bacılar iki gün önce dediğim gibi birazdan listeyi düzenlicem liste baya uzadı artık meleğini alan ve topiğe girmeyen arkadaşlar onları listeden çıkarıcam eğer itiraz eden olursa listeye yeniden ekleme yaparım

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]HeidiAnkara[/td]
[td]11.2011[/td]
[td]Ankara Terk Erkek[/td]
[td]10.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sermuh[/td]
[td]12.2011[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız[/td]
[td]02.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Ayaz84[/td]
[td]02.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız(ikiz)[/td]
[td]05.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melihanur[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Kayseri Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duruay[/td]
[td]05.2012[/td]
[td]Kastamonu Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysberk[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

bacılar listede eksik bilgileri olanlar var isteyen olursa yazarsa tamamlarım
gene diyorum ben artık girmeyenleri sildim eğer isteyen olursa geri eklerim kimse kırılmasın :)

bacılar liste gene uzun oldu eğer eski arkadaşların izni olursa 2011 den önce meleğini almak için başvuranları listeden çıkarsam ne dersiniz 2012 den meleğini almak için başvuranlar ve alanlar olsa olur mu

Son düzenleme:

Nisra böyle etkinliklerle zaman hızlı akıp geçiyor. İyi düşünmüş eşin. Zaten bir bakmışsın bebek gelmiş :)

Tatlı kuş :) Annesiyle babasıyla heeep mutlu yaşasın :)

senin adına çok sevindim siz nerden başvuru yapmıştınız allah tamamını erdirir inşaallah

cnm benim yaşadıgım il çok küçük onun için burada yazamıyorum .anlayışın için tşkler...

bacılar liste gene uzun oldu eğer eski arkadaşların izni olursa 2011 den önce meleğini almak için başvuranları listeden çıkarsam ne dersiniz 2012 den meleğini almak için başvuranlar ve alanlar olsa olur mu

Zamancim bence de oyle olabilir. Bizim eksik bilgileri de ekler misin? Benim terk rıza kız. LVNY da oyle. Baska eksik kim var?

Mrb canım listedeki en eski benim beni de mi çıkaracaksın ama daha bebeğime kavuşmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…