bugun eşim yıne mutlu etti ben taşınırmıyız dedım meleğimiz gelınce apartamanın çoğu yaşlı teyzeler var allah var 4 senedr oturuz çocuk hiç sormadılar anlayıştan mı tahmın mı bılmem eşimde belkı taşınmayız dedı okula hastaneye yakın park yakın şimden mutlu oldum önce taşınırz diyordu ama gitgide değişti fikri hem kım ne diye bılırkıherkese sevgiiyle kalın dostlar
slm arkadaşlarım....
onay kagıdımız geldi ama sadece yaşadıgım ildeki sıramı yazmışlar .1 sıradayım 5 yaş için..ben çok mutluyum .telefonumu ayırmıyorum.hep yanımda .her an haber gelir umuduyla..yavrum beni bekliyor bende onu .inan gözlerim dolu dolu .hiç bir şey almadım yavruma.almamak için zor tutuyorum kendimi.gelince kendi begensin istiyorum.herşey onun begendigi olmalı.sadece 2 takım pijama, iç çamaşırı falan almak istiyorum ..en önemli gereksinimleri sadece...yatagını falan beraber almayı düşünüyorum...
hayalim kavuşma anınızı gözlerim dolu dolu okudum ...rabbim eşini ve seni hep mutlu etsin .yavrunla hep hep hep mutlu olasınız inş.hayırlı evlat olsunnnnn..
arzu hoş geldiniz topigimize .hiç zaman kaybetmeyin bence ..1 gün bile okadar önemliymiş başvurmak için.bunu şimdilerde anlıyo insan.beklemek o kadar zor kiii..evraklarım bitsin derken şimdi beklemenin ne kadar heyecanlı oldugunu görüyorum.arkadaşlarım yazardı gerçekten sabırsız oluyo insan ..
ben sigarayı bıraktım yavrumla uzun yıllar hep beraber olabilmek için.bundan ötesi varmı.elimden geleni yapıyorum .insanların düşüncelerini sormuyorum bile .sormucamda.anne baba olmak her canlının en dogal hakkı.eşimin ailesinden şimdilik bilen yok .eşim kendi anlatmak istiyor.isteyen hala olur isteyen el kendileri bilir diyor.eşim okadar kararlı ki ...bu yola girdik mutlu olmak için aile olmak için....mutlulugumuzu gölgelicek insanlarla görüşmeyide düşünmüyorum ..herkes kendi evine çekiliyor, bizler yalnız kalıyoruz.bizim halimizi düşünen hiç yok ..onun için sadece ben eşim ve yavrum olacak bundan sonra..
Sabırsızlıkla yavrumu bekliyorum ...çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
Adına çok sevindim.Allah gönlüne göre versin.Hayırlı,akıllı,sağlıklı bir yavru nasip etsin.Mutluluğun kat kat perçinleşsin.Düşüncelerin çok doğru,niyetin çok güzel.Çok iyi bir anne olacağına inanıyorum......
slm arkadaşlarım....
onay kagıdımız geldi ama sadece yaşadıgım ildeki sıramı yazmışlar .1 sıradayım 5 yaş için..ben çok mutluyum .telefonumu ayırmıyorum.hep yanımda .her an haber gelir umuduyla..yavrum beni bekliyor bende onu .inan gözlerim dolu dolu .hiç bir şey almadım yavruma.almamak için zor tutuyorum kendimi.gelince kendi begensin istiyorum.herşey onun begendigi olmalı.sadece 2 takım pijama, iç çamaşırı falan almak istiyorum ..en önemli gereksinimleri sadece...yatagını falan beraber almayı düşünüyorum...
hayalim kavuşma anınızı gözlerim dolu dolu okudum ...rabbim eşini ve seni hep mutlu etsin .yavrunla hep hep hep mutlu olasınız inş.hayırlı evlat olsunnnnn..
arzu hoş geldiniz topigimize .hiç zaman kaybetmeyin bence ..1 gün bile okadar önemliymiş başvurmak için.bunu şimdilerde anlıyo insan.beklemek o kadar zor kiii..evraklarım bitsin derken şimdi beklemenin ne kadar heyecanlı oldugunu görüyorum.arkadaşlarım yazardı gerçekten sabırsız oluyo insan ..
ben sigarayı bıraktım yavrumla uzun yıllar hep beraber olabilmek için.bundan ötesi varmı.elimden geleni yapıyorum .insanların düşüncelerini sormuyorum bile .sormucamda.anne baba olmak her canlının en dogal hakkı.eşimin ailesinden şimdilik bilen yok .eşim kendi anlatmak istiyor.isteyen hala olur isteyen el kendileri bilir diyor.eşim okadar kararlı ki ...bu yola girdik mutlu olmak için aile olmak için....mutlulugumuzu gölgelicek insanlarla görüşmeyide düşünmüyorum ..herkes kendi evine çekiliyor, bizler yalnız kalıyoruz.bizim halimizi düşünen hiç yok ..onun için sadece ben eşim ve yavrum olacak bundan sonra..
Sabırsızlıkla yavrumu bekliyorum ...çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hazancım çok mutlu oldum senin adına bizim uzmanımız sırayı söylemiyor biliyosun acba işlemler bittikten sonra ankaradan onaylandığında bizede gelirmiki yoksa bizim kurum kendinemi yönlendirmiştir belki bu yolla sıramızı öğrenebiliriz inşallah tabi bu arada 1. sırasüper her an telefonun çalabilir bizler bile duyunca çok heycanlanıyoruz sizi tahmin bile edemiyorum
Hic soylememek diye bir secenek olmadi belli. Elbette olmadik bir zamanda olmadik birinden ogrenir, cunku sakindiginiz goze batar cop bilirsiniz. Zaten uzmanlar o size anne ben nerden geldim sorularini sormaya basladigi 4-5 yaslarinda alistirarak hic uzmeden masallarla anlatmanizi soyluyorlar. Daha akli ermeden soylemek bu bakimdan da iyi, buyurken zihninde hersey harmanlaniyor. Ayri bir bilgi gibi yerlesmiyor kafasina. Bence gayet mantikli. Ama nasil soyleyeceginizi uzmanlar anlatiyor zaten kurumda da.
rabbim gönlüne göre versinslm arkadaşlarım....
slm arkadaşlarım....
şimden içim kıpır kıpır inşallah bizde o güzel duyguyu yaşarız eşimle mayısta başvurduktan sonra pek bu konuyu yıpranmamak için kı özellıkle eşim rahatsız olmasın aman kendini kötü hissetmesın diye aramızda artık pek konuşmuyorduk [belırteyım çünkü eşimden dolayı çocuğumuz olmadı ben de eşime aşık biri olarak dikkat ettım] ama bu siteye üye oldum onunda artık bırazdaha bu konuyu konuşuyoruz v eebeşiklere filan baktık gerçi 1veya 2 sene ye gelır diye düşünüyoruz ödemeler filan derken ancak diye tabii allah bilir sanırım erkekler biraz daha hassas bu konu da duygularını bizim gibi pek söylemek ve konuşmak istemiyorlar şimdide beni kursa yazdrmak istiyor akşam kursuna sıırf değişiklik olsun serttıfika alalım kendıde gtmek ıstıyor benım için elınden geleni yapıyor kpss girmemı bıle o istiyor öyle iyi bir adam kı anlatamam onun için aşkıma hep bu konuda dahada dikkatli konuşuyorum allahım duy sesımızı hepimize hayırlı bebekler ver AMİİİİİNNNNN
Cok tesekkurler hepiniz icin dua ediyorum bir an once yavrulariniza kavusun diye...
Aslinda size yazmak istedim firsat bulamadim evim bayram yeri gibi. Herkes kizimi gormeye geliyo butun ailem ve cevrem
cok heycanli ve cooook duygusal ilk gun her arayan aglayarak tebrik etti:)))
Siz yeterki o gunu anlatmami isteyin ben biktirina kadar anlatabilirim:))
Ben pazartesi kurumu aradim siramizi ogrenmemistik
Bizde sizi arayacaktik dediler yarin ogleden sonra gelin kiz bebek gostericez dediler.kuruma gittik bize dosya okundu gormek istedigimizi
Soyledik yuvaya gonderdiler bizi. Yuvada gorevlilerin oldugu odaya gectik oradaki bayan yukari telefon acip kizimi hazirlamalarini istedi,
O bekleme ani cok uzun geliyo insana kalbim durucak diye korktum.sonra kizim geldi okadar duygulaniyo ki insan gercekten senelerdir onu bekledigini onun senin icin dogdugunu hissediyosun. .kapidan girince sadece kizim benim annecim dedigimi hatirliyorum sonra aglamaya basladim tabi benimle birlikte ablam esim oradaki bayan herkes agladi.ilk once esim kucagina aldi sakinlesince bende kucagima aldim sevdim onu esim gidelim yetisemicez dedi zor ayrildim.Bide en cok icime dokunan bizim icin suslemislerdi pembe poposu tullu bady suslu ayakkabi giydirmisler tullu falan bant takmislar sirf biz begenelim isteyelim diye suslemisler almaya gittigimizde pijama vardi ustunde belliki bizden sonra baska bebege de giydiricekler cok icime dokundu kuruma donerken hep agladim.sonrasinda kurumda imzalari attik tekrar yuvaya yetismek icin kosturduk.yuvaya gittik kizimi getirdiler vitaminleri mamasi hakkinda bilgi verdiler aptamil iciyomus
Orda hazirlayip verdiler icirdim karsida oturdugumuz icin yanimizada verdiler yol boyunca melegim gogsumde uyudu hayatimin en guzel gunuydu rabbim hepinize yasatsin...
Babasida asik kizina bukadar duskun olacagini tahmin etmiyodum acikcasi istiyodu ama benim kadar belli etmiyodu simdi gozu ondan baskasini gormuyo elinden gelse ise gitmicek, geceleri benimle birlikte oda kalkiyo mamasini yedirip gazini cikariyo:)
Surekli kucaginda iki gunde kucaga alisti bizimki:)))
Ayy nekadar uzun yazdim dimi biktirana kadar yazarim demistim:))
Buara kizima mevlud yapicaz onun kosturmasi var ama firsat buldukca takip ederim
bende sizden guzel haberler bekliyorum...
senin adına çok sevindim siz nerden başvuru yapmıştınız allah tamamını erdirir inşaallah
[/QUOTE
Adına çok sevindim.Allah gönlüne göre versin.Hayırlı,akıllı,sağlıklı bir yavru nasip etsin.Mutluluğun kat kat perçinleşsin.Düşüncelerin çok doğru,niyetin çok güzel.Çok iyi bir anne olacağına inanıyorum....
ÇOK TŞKLER CNM ...
hazancım çok mutlu oldum senin adına bizim uzmanımız sırayı söylemiyor biliyosun acba işlemler bittikten sonra ankaradan onaylandığında bizede gelirmiki yoksa bizim kurum kendinemi yönlendirmiştir belki bu yolla sıramızı öğrenebiliriz inşallah tabi bu arada 1. sırasüper her an telefonun çalabilir bizler bile duyunca çok heycanlanıyoruz sizi tahmin bile edemiyorum
ankarada onay diye bişey yokmuş cnm .onu sordum ben .bulundugun ildeki sosyal hizmetler müdürü onayı yeterliymiş.çok heyecanlıyım çok gerçekten...
Oglum geleli neredeyse 3 ay oldu. bana onay kagidi falAn gelmedi. telefonu bekleyin bence. on gun boyunca tuvalete bile elimde telefonla girmistim :)) bekleyen herkese sabir diliyorum. sona yaklastikca sabir bitiyor yerine sinir stres geliyor. ben en yakin arkadaslarimi kirmaya baslamistim artik. Hazirlikli olun. cevreniz de anlayis gosterir :) bebeginiz gelince hersey unutuluyor zaten... hoscakalin....
çevrem çok şaşıracak çok :)))
Çok sevindim senin adına inşallah tez zamanda kuzuna kavuşursun. Bende bayramdan önce haber bekliyorum. Sürekli telefon elimde hakkımızda hayırlısı inşallah daha fazla beklemeyiz. Bu ay tam 18 ay oldu bekleyeli...
Sevgiler
oy bacım öle deme .moralim bozuldu .inş okadar uzun sürmez...
bacılar liste gene uzun oldu eğer eski arkadaşların izni olursa 2011 den önce meleğini almak için başvuranları listeden çıkarsam ne dersiniz 2012 den meleğini almak için başvuranlar ve alanlar olsa olur mu
bacılar liste gene uzun oldu eğer eski arkadaşların izni olursa 2011 den önce meleğini almak için başvuranları listeden çıkarsam ne dersiniz 2012 den meleğini almak için başvuranlar ve alanlar olsa olur mu
Zaman mrb canım listedeki en eski benim beni de mi çıkaracaksınama daha bebeğime kavuşmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?