bacılar liste gene uzun oldu eğer eski arkadaşların izni olursa 2011 den önce meleğini almak için başvuranları listeden çıkarsam ne dersiniz 2012 den meleğini almak için başvuranlar ve alanlar olsa olur mu
sevgili zaman listede evladına kavuşupta topige hiç yazmayanları silmelisin bence.o listede bir çok arkadaş uzun zamandır yazmıyo buraya..evladına kavuşmayanları lütfen silme cnm...onlar belkide arada misafir olarak dışardan takip ediyo olabilirler
bacılar liste gene uzun oldu eğer eski arkadaşların izni olursa 2011 den önce meleğini almak için başvuranları listeden çıkarsam ne dersiniz 2012 den meleğini almak için başvuranlar ve alanlar olsa olur mu
bende evde olduğum için bu aralar 2 saatte bir bır mutluluk haberi varmı diye bakıyorum eşim bizim uzmanın 1 ekimde raporunun bıtp göreve başlayacağını söyledi ayın birınde arayıp eve nezaman gelecek diye gün alacak çok heyacanlıyım bır an önce zaman geşseiçim içime sığmıyor
çok uğraştık, didindik sonunda belgeleri tamamladık. dün akşam dosyamızı hazırladım, sabah teslim ettik. şimdi incelemelerini yapmalarını ve ev ziyaretine gelmelerini beklemeye başladım...
hepimizin tez vakitte bu beklemelerinin bitmesini, evlatlarımıza kavuşmamızı diliyorum.. herşey güzel olacak... :)[/QUOTE .
hadi gözün aydın cnmm.herşey su gibi aksın .bebegin hemencik kucagını doldursun inş
senin adına çok sevindim hazan72 inş hemen şimdi telefonun çalar çok çok çok mutlu oldum adına inş rabbim hayırlısıyla evine yuvana almaya nasip eder
kusura bakma eski listeden düzenleme yapmışım ne zaman başvurdun bilgilerini verirsen eklerimkız bacım beni eklememişinbi ara eklemiştin elin kolun dert görmesin mutlu ettin beni hem evraklarımı tamamlayım bi sıram belli olsun öyle eklersin anacım hem ozaman hiç düşünmene gerek kalmadan ben hatırlatırım sana bide şu listeyi görünce içim bi daha çok hevesleniyoo mutlu oluyorum
bacım ben zaten 2011de müracaat etmiş ve evladını almış olanları listeden silim diyorumsevgili zaman listede evladına kavuşupta topige hiç yazmayanları silmelisin bence.o listede bir çok arkadaş uzun zamandır yazmıyo buraya..evladına kavuşmayanları lütfen silme cnm...onlar belkide arada misafir olarak dışardan takip ediyo olabilirler
tamam listeyi güncellerken eklerimZamancim bence de oyle olabilir. Bizim eksik bilgileri de ekler misin? Benim terk rıza kız. LVNY da oyle. Baska eksik kim var?
Mrb canım listedeki en eski benim beni de mi çıkaracaksınama daha bebeğime kavuşmadım...
slm arkadaşlarım....
onay kagıdımız geldi ama sadece yaşadıgım ildeki sıramı yazmışlar .1 sıradayım 5 yaş için..ben çok mutluyum .telefonumu ayırmıyorum.hep yanımda .her an haber gelir umuduyla..yavrum beni bekliyor bende onu .inan gözlerim dolu dolu .hiç bir şey almadım yavruma.almamak için zor tutuyorum kendimi.gelince kendi begensin istiyorum.herşey onun begendigi olmalı.sadece 2 takım pijama, iç çamaşırı falan almak istiyorum ..en önemli gereksinimleri sadece...yatagını falan beraber almayı düşünüyorum...
hayalim kavuşma anınızı gözlerim dolu dolu okudum ...rabbim eşini ve seni hep mutlu etsin .yavrunla hep hep hep mutlu olasınız inş.hayırlı evlat olsunnnnn..
arzu hoş geldiniz topigimize .hiç zaman kaybetmeyin bence ..1 gün bile okadar önemliymiş başvurmak için.bunu şimdilerde anlıyo insan.beklemek o kadar zor kiii..evraklarım bitsin derken şimdi beklemenin ne kadar heyecanlı oldugunu görüyorum.arkadaşlarım yazardı gerçekten sabırsız oluyo insan ..
ben sigarayı bıraktım yavrumla uzun yıllar hep beraber olabilmek için.bundan ötesi varmı.elimden geleni yapıyorum .insanların düşüncelerini sormuyorum bile .sormucamda.anne baba olmak her canlının en dogal hakkı.eşimin ailesinden şimdilik bilen yok .eşim kendi anlatmak istiyor.isteyen hala olur isteyen el kendileri bilir diyor.eşim okadar kararlı ki ...bu yola girdik mutlu olmak için aile olmak için....mutlulugumuzu gölgelicek insanlarla görüşmeyide düşünmüyorum ..herkes kendi evine çekiliyor, bizler yalnız kalıyoruz.bizim halimizi düşünen hiç yok ..onun için sadece ben eşim ve yavrum olacak bundan sonra..
Sabırsızlıkla yavrumu bekliyorum ...çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mrb canım listedeki en eski benim beni de mi çıkaracaksınama daha bebeğime kavuşmadım...
Sevgili Hazan, çokk çok sevindim sizin adınıza. Bir an önce sevgili oğlunuza kavuşmanız dileğiyle. Çokk güzel bir haber bu kadar kısa sürede sonuçlanacak olması.
Umarım herkes için prosedürler çok hızlı işler ve her anne bebeğine en kısa sürede kavuşur. Özellikle de Otuznisan, artık bebeğine kavuşsun lütfen.
Buradaki mutluluk haberleri hepimizin hayatına anlam katıyor, inanın.
Yeni başvuru yapanları, daha önce bebeklerine kavuşan anneleri tebrik ediyorum. Çocuklarınızla bir ömür boyu mutlulukla, huzurla yaşayın. Hemen hemen her gün bu başlığa girip yazılanları okuduğum halde son 2 aydır oğullarım hep hasta olduğu için ve ben de çok yorgun ve üzgün olduğum için bir türlü yazamadım ama her mutluluk haberini okuduğumda ben de çokkkk heyecanlanıp seviniyordum.
Selam arkadaslar nihayet kızıma kavustum darısı bekleyen bütün annelerin başına
Yarın bir haftamiz bitiyo ama hala rüyada gibiyim yanindan bir dakika bile ayrilmak istemiyorum oyle guzel bi duyguymus ki
Icim akiyo sanki ona bakarken...ilk gördügüm an aglamaktan kucagima alamadim babası aldi once ben sakinlesince alabildim...
O an gercekten tarifsiz biseymis kalbimde oyle bir sicaklik olduki evlat aski neymis anladim...
Kızım uc aylik dunya tatlisi bir cimcime ve acayip sekilde bana benziyo her goren sasiriyo:))) biz sadece resim cektik heycandan
video cekmek aklimiza
gelmedi siz ilk gordugunuz ani mutlaka kameraya cektirin benim gibi unutanlar olur diye hatirlatayim dedim:))) simdilik benden
bukadar.....Dualarim sizlerle...
çok uğraştık, didindik sonunda belgeleri tamamladık. dün akşam dosyamızı hazırladım, sabah teslim ettik. şimdi incelemelerini yapmalarını ve ev ziyaretine gelmelerini beklemeye başladım...
hepimizin tez vakitte bu beklemelerinin bitmesini, evlatlarımıza kavuşmamızı diliyorum.. herşey güzel olacak... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?