Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
bacılar liste gene uzun oldu eğer eski arkadaşların izni olursa 2011 den önce meleğini almak için başvuranları listeden çıkarsam ne dersiniz 2012 den meleğini almak için başvuranlar ve alanlar olsa olur mu

sevgili zaman listede evladına kavuşupta topige hiç yazmayanları silmelisin bence.o listede bir çok arkadaş uzun zamandır yazmıyo buraya..evladına kavuşmayanları lütfen silme cnm...onlar belkide arada misafir olarak dışardan takip ediyo olabilirler

senin adına çok sevindim hazan72 inş hemen şimdi telefonun çalar çok çok çok mutlu oldum adına inş rabbim hayırlısıyla evine yuvana almaya nasip eder

günde 1 kere uğramak bana farz oldu sankim bakmadımı tapiğe kendimde çok büyük eksiklik hisediyorum nedense hiç tanımadığım insanların mutluluğunu hevesini coşkusunu paylaşmak aynı şey için kalbimin atması çok güzel bişeymiş allah herkesin gönlüne göre versin cemil cümlesinin içinde bizimde inşallah

bacılar liste gene uzun oldu eğer eski arkadaşların izni olursa 2011 den önce meleğini almak için başvuranları listeden çıkarsam ne dersiniz 2012 den meleğini almak için başvuranlar ve alanlar olsa olur mu

kız bacım beni eklememişin bi ara eklemiştin elin kolun dert görmesin mutlu ettin beni hem evraklarımı tamamlayım bi sıram belli olsun öyle eklersin anacım hem ozaman hiç düşünmene gerek kalmadan ben hatırlatırım sana bide şu listeyi görünce içim bi daha çok hevesleniyoo mutlu oluyorum

bende evde olduğum için bu aralar 2 saatte bir bır mutluluk haberi varmı diye bakıyorum eşim bizim uzmanın 1 ekimde raporunun bıtp göreve başlayacağını söyledi ayın birınde arayıp eve nezaman gelecek diye gün alacak çok heyacanlıyım bır an önce zaman geşse içim içime sığmıyor

hayırlısı olsun inş sevindim 2 saatde değil her dakka mutluluk haberi al emi

çok uğraştık, didindik sonunda belgeleri tamamladık. dün akşam dosyamızı hazırladım, sabah teslim ettik. şimdi incelemelerini yapmalarını ve ev ziyaretine gelmelerini beklemeye başladım...
hepimizin tez vakitte bu beklemelerinin bitmesini, evlatlarımıza kavuşmamızı diliyorum.. herşey güzel olacak... :)

umarım en kısa zamanda kavuşursun yavruna bizden başvuru için yaptığımız evraklar hariç başka belge istemedi zaten kadın 1 ekimde gelcek hayırlısı bakalım gelınce soracaz

Son düzenleme:
kusura bakma eski listeden düzenleme yapmışım ne zaman başvurdun bilgilerini verirsen eklerim
bacım ben zaten 2011de müracaat etmiş ve evladını almış olanları listeden silim diyorum
asla listede olupta evladına kavuşmamış olanları silim demedim
ne dersiniz evladına kavuşmuş olanları silim mi
Zamancim bence de oyle olabilir. Bizim eksik bilgileri de ekler misin? Benim terk rıza kız. LVNY da oyle. Baska eksik kim var?
tamam listeyi güncellerken eklerim
Mrb canım listedeki en eski benim beni de mi çıkaracaksın ama daha bebeğime kavuşmadım...

otuznisan ablam hiç olurmu sen listede başımızın üstündesin :) nolur kırılma bana yanlış anlaşılmış yazdıklarım ben evladına kavuşanlardan silebilirmyim diye sordum zaten listeye bakarsanız hiç bekleyenlerden silmedim listeden sadece olurunuz olursa evladına 2011 de kavuşmak için sıraya giripte 2012de alanlar var onları silsem diyorum sadece 2012de müracaat edipte 2012 ve 2013te evladını alanlar olsa olurmu

bacılar bu liste işinde korkuyorum kimse kırılsın istemiyorum arada önceden ekleyipte yeni listede bekleyenlerde silinmişler olabilir eski listeden güncelleme yapmışım nolur yanlış anlaşılmasın
sizler nasıl isterseniz ben öyle düzenlerim lütfen kimse kırılmasın evladına kavuşmuş olnlardan isteyen varsa listeye geri eklerim

Son düzenleme:

sevgili zaman burda öle yazmışşın ondan yazdım ben .sanırım yanlış yazdın cnm ..... 2011 de evladına kavuşupta hiç topige ugramayanları silebilirsin bencede sorun yok

uzun zamandır forum sayfalarına uğramayanları silebiliriz listeden bence de.. tekrar yazan olursa eklenir, sorun değil..

Sevgili Hazan, çokk çok sevindim sizin adınıza. Bir an önce sevgili oğlunuza kavuşmanız dileğiyle. Çokk güzel bir haber bu kadar kısa sürede sonuçlanacak olması.
Umarım herkes için prosedürler çok hızlı işler ve her anne bebeğine en kısa sürede kavuşur. Özellikle de Otuznisan, artık bebeğine kavuşsun lütfen.
Buradaki mutluluk haberleri hepimizin hayatına anlam katıyor, inanın.
Yeni başvuru yapanları, daha önce bebeklerine kavuşan anneleri tebrik ediyorum. Çocuklarınızla bir ömür boyu mutlulukla, huzurla yaşayın. Hemen hemen her gün bu başlığa girip yazılanları okuduğum halde son 2 aydır oğullarım hep hasta olduğu için ve ben de çok yorgun ve üzgün olduğum için bir türlü yazamadım ama her mutluluk haberini okuduğumda ben de çokkkk heyecanlanıp seviniyordum.

cnm öncelikle güzel dilEKlerin için tşk ederim .yavrularınada çok geçmişler olsun .seni burda görmek, güzel desteklerinve yorumların gerçekteN benim için çok önemli ..ailenle hep mutlu saglıklı olasın inş.
Sevgilerimle

zaman cım merhaba,

benim naçizane fikrim. liste ne kadar uzun olursa bence o kadar iyi. ben ilk müracaat için karar verdiğimde bu sayfaları bıkmadan okudum. bana çok faydası oldu buradaki paylaşımların. ve liste uzadıkça ne kadar çok insanın müracaat ettiğini ve ne kadar çok insanın bebeklerine kavuştuklarını okudum. daha bir duygulandım daha bir içime sindirdim. çoğu kimse ne yazık ki sadece bakıp son sayfalara birkaç soru yazıp çıkıyorlar. o arkadaşlar için de liste yol gösterici oluyor bence. ama çoğunluk aynı fikirdeyseniz benim içinde sorun olmaz. silebilirsiniz.

çok sevindim. kızın hayırlı uğurlu olsun. şansı bol olsun. allah ayırmasın. okurken oğlumu aldığım gün an ve an aklıma geldi.
video ya çekmek benimde aklıma gelmedi. ama o kadar çok fotoğraf çekmişiz ki arka arkaya bakarken video gibi oluyor:)
biz biraz abartmışız sanırım....hepsini yaptırdım. albümde topladım. bir gün iyiki yapmışız diyeceğiz emin olun....

Tebrikler arkadasim, valla en zor kismi o, insanin gozunde buyuyor devlet dairesine aliskin olmayan bunyelerde. Bundan sonrasi daha kolay. Topige yeni baslayan arkadaslara tavsiyem en bastan bugune okumaniz, hem inanilmaz keyifli hem de cok ogretici. Insani hazirliyor yavas yavas. Ben galiba bebek bakimiyla ilgili de birseyler okumaya baslayacagim. Hamile kalanlar 9 ay okuyor, valla biz de calisalim biraz. Di mi?

ben bu topige gelmeden önce bütün sayfaları okudum sonra geldim .bu topigin gizli hayranıydım ben .okurken hep agladım .bogazımda dügümlendi okurken ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…