Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

kız bacım bu ayın 3ünde ilk müracaat anacım evrak toparlamadayım henüz kız bebiş için epey bi beklicez sanırım diye eşim erkek terk diyo ben kız erkek farketmez diyom terk bebiş içinde epeybi bekliyomuşuz galiba bi bilen varmı :26: rıza olayında sorun çıkarmı acaba onuda bilmiyom kız erkek terk rıza diim ben kocamı çok sevdiğimden kararı o versin istiyom bakalım hakkımızda hayırlısı anacım

bizde mayısta başvurduk çisem kardeşim terk istedik rıza bi ihtimal 5 yıl sonra ailesi mahkeme açarsa alır demişti memur bizde oyüzden terk istedik siz nerden başvuru yapacaksınız kız erkek farketmez dedık belkı böyle daha fazla sıra uzamasın diye o kısmet yaşı baz aldıklarından sanırım sende bende en fazla 1 veya 2 yıl bekleriz üzülme

istersen arkadaş olup dertleşiriz bizim memurda 1 gelecek ev ziyaretine gelsın diye arayacaz raporluydu çünkü

belge toplamada darısı başıma tatlım 26sına dahiliye randevusu 7 ekim psikolok herhalde ardında heyet olur diye düşünüyorum heyet uzun süremi acaba teyet geçse bari
ya bişey sorcam ben şimdi oturduğum ev annemin üstüne elden yazılı bi dilekçe yazacaz birde fotokopi tapunun öylemi yapim birde eşimin annesinde kalma bi bahçeli gecekondu kılıklı bi yeri var ilam kağıdı var onunda fotokopisimi yoksa onadamı açıklamalı dilekçe yazacam miraslı olduğuna dair bi bilgin varmı

sude çisem siz yenimi başvurdunuz memur size dahiliye vb psikolağa mı gidin dedi bizim ki malum rahatsızdı raporu 1 ekim de bitiyor ozamazn öğrenecez

istanbuldan başvurdum canım bu ayın 3ünde ilk müracatı yaptık eşimde terk diyor kız erkek dedikden sonra sıra dahamı hızlı ilerliyomuş bence 1 veya 2 sene beklimicez allahın izniyle

sude çisem siz yenimi başvurdunuz memur size dahiliye vb psikolağa mı gidin dedi bizim ki malum rahatsızdı raporu 1 ekim de bitiyor ozamazn öğrenecez

evet yeni başvurduk canım valla yazılı bi kağıt verdi işte temmiz kağıdı nüfuskağıt fotokopisi vukaatlı nüfskağıt örneği bulaşıcı hastalık testi alkol uyuşturucu testi 5 referans 5 resim kendi üzerine olan mal varlığı maaş bordosu sigortadan kağıt falan bunların hepsini 2 ay içinde yapın getirin dendi canım gecen gün yetişmezse ek zaman oluyomu diye aradım cevapları yetişir oldu götürmeden evvel randevu alacakmışım

bende terk ve kız için başvurdum ilk başlama sıram 45di 1 ay sonra aradığımda 25 olmuştu geçen gene aradık bu sefer ay başında arayın verilenler oldu dediler terk kızda rıza bebeğe göre en fazla 6 ay daha fazla beklersin çünkü genelde herkes terk rıza kız erkek diye giriyor sıraya rıza bebekten alanlar ise sıradan çıkıyor yani he rıza hem terk sırasına girenlerden her rıza çıkışında sıran ilerliyor sadece terk bebek az olduğu için terk bebek yerleştirilmesi rıza bebek kadar hızlı ilerlemiyor bize de çok beklersiniz demişlerdi buna göre hazırlıyor insan kendini çok beklicem diyorsun alıştırıyorsun kendini ama öyle abartı beklemiyorsun ben ilk sıramı öğrendiğimde şok olmuştum 45 dediklerinde çok şaşırmıştım hani şöyle 150 civarı bekliyordum 1 ay sonra aradığımda ise 25 dediler o an çok heyecanlandım bir ayda 20 sıra ilerlemişti bakalım önümüzdeki ay sıramız ne olacak
biz eşimle terk ve kız istediğimiz için olsun bekleriz demiştik ama önemli olan senin ve eşinin düşünceleri rıza mı olacak terk mi olacak buna siz karar vericeksiniz

zaman arkadaşım bizim memur bayan ve diğer ay görüşecez fakat ben nedense hem cinsimden yana hastane vb işim iyi gitmedi iyi ilgi görmedim oyüzden bayan memur diye biraz endişeliyim sizin memur erkek mı bayan mı

Arkadaslar kzim geldi cok tatli teyzeleri.43 gunluk ve su anda uyuyor.Dun aldik.Onceki gun haber geldi.Once biz aradik ve bize 4.sirada oldugumuzu ve iki hafta kadar beklememiz gerektigi soylendi.Yarim saat sonra kendileri aradi ve yarin gelin dediler.Sabaha kadar uyumadim.Hep agladim.Hala agliyorum.inanamiyorum.Cok ta korkuyorum cunku cok kucuk.Sanki dogum yapmism.Resmen logusa psikolojisindeyim.Hep nasil bakicam diye agliyorum..Onumuzdeki yaza dogru bekliyorduk ama kizimiz cok sabirsizmis anlasilan.Simdi yuvamizda ve cok mutluyuz.Cok beklicem diye ev ziyaretim olmadi siram hala belli degil diye uzulmeyin. İste ben hicbirseyim belli degilken haberini aldim.Darisi en kisa zamanda size olsun insallah

Tebrik ederim canım gözünüz aydınn allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkadaşların başına istanbulda sıralar süper gidiyo maşşallah 7 ayda kız bebek sırası gelmiş süperrrrrrr valla :) :)

allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.yazıları okudukça sanki ben almış gibi seviniyorumm

Son düzenleme:
allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.yazıları okudukça sanki ben almış gibi seviniyorumm

benim eşimde keşke kabul etse.bizde başvurada bulunsakk
böylesine güzel haberler insanı çok mutlu ediyor.inşallah herkes kısa zamanda bebeğine kavuşur.

böylesine güzel haberler insanı çok mutlu ediyor.inşallah herkes kısa zamanda bebeğine kavuşur.

allahım inşallah eşinin kabul etmesi için çok güçlü sevgi versin zaman zaman konuş bacım benım eşim kendi istedi çok şükür ama dua et olmazasa ailenizde çok büyük sözünü geçirecek biri varsa ondan yardım iste eşinle konuşsun ayıp değil günah değil allah yardımcın olsun

canım kardeşim okudum mutlu oldum allah analı babalı büyütsün hiç korkma allah yardımcın olur inşallah allahım burdakı bekleyen bütün anneleri mutlu et amın

cnm senin adına çok sevindim..gözün aydın anneligin .....sen gerçekten süper anne olacaksın .hiç korkma ....hayırlı evlat olsun inş..

bol bol dua et cnm .rabbim sanada bu güzel kapıyı açması için ...eşinede arada burdaki yazıları oku.ben öyle yaptım.duygulandırdım yani .hele kavuşma hikayelerine erkekler bile olsa dayanamaz

Son düzenleme:

Tebrikler, çok seviniyorum bu haberleri gördükçe. Bebeğinizle mutlu bir ömür sürün. Bakarsınız bebeğinize, hiç merak etmeyin. Annelik içgüdüsel, çocuğunuz için en iyi olanı yaparsınız. Endişe etmeniz çok normal, taze anne oldunuz ne de olsa. Bu kadar endişeli olmanız da ona ne kadar değer verdiğinizi ve çok iyi bir anne olacağınızı gösterir. Lütfen hiç umutsuzluğa kapılmadan, olumsuz düşünmeden bebeğinizle yaşamın tadını çıkarın, zaman öyle çabuk geçiyor ki...

Öncelikle hayırlı,uğurlu olsun.Vatana,millete,anasına,babasına hayırlı evlat olsun.Anneliğin hayırlı olsun.Seni çok iyi anlıyorum,ilk zamanlar ben de öyleydim.Birisi bebek bakımı ile ilgili bir öneride bulunsa vs."tabi ben iyi anne olamadım" falan diye ağlıyordum.Üzerimde
saçma sapan bir alınganlık ve duygusallık vardı.Tam lohusa psikolojisindeydim.Her şey zamanla rayına oturuyor.Bir süre sonra yavrunun dilinden en iyi anlayan sen olacaksın,en çok da seni isteyecek zaten.Ama herşey zamanla.Sen sadece onu sev ve elinden geleni yap.Zaten gerisi gelecek.Sen buna layık olmasaydın Allah nasip etmezdi zaten.Çok iyi bir anne olacağına ben de inanıyorum.Sevgiler ve mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…