- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Cok tesekkurler Denizverdi. Senin uzaktan hayraninim, 38 forumunu uzun zaman takip ettim. Zorlu tup bebek surecleri benim de basarisizlikla sonuclandi. Simdi buradayim, kizimi heyecanla bekliyorum :)
Denizverdi'yi okuduğumda gülümseme belirdi yüzümde sevgili kedicik....mutlu oldum...38i okuduysa sümüklüyü de okumuşsundur o halde...
başarısızlıklar....kararsızlıklar..gel gitler...mutlu son.38 de anlamışız birbirimizi...burada da...
kızımı heyecanla bekliyorum....ne güzel bir cümle...heyecanınız hiç sönmesin...zaman su gibi geçsin....en yakın zamanda sizler de tadın...TADIN !
Herkese slm uzun zamandır sizleri takip ediyorum yaşadığınız tecrübelerden çok faydalandim herkese çok teşekkürler ederim listeye beni de ekleyin 2 ci siradayim
Herkese slm uzun zamandır sizleri takip ediyorum yaşadığınız tecrübelerden çok faydalandim herkese çok teşekkürler ederim listeye beni de ekleyin 2 ci siradayim
Kizlar cok guzel bir site buldum. Bebekbilgi.com. Uyku, beslenme, asi vb konularda cok guzel bilgiler veriyor. Sizinle de paylasayim dedim.
Bu arada bebeklerine kavusan annelerin ozellikle kavusma surecinden bize aktarabilecekleri tecrubeleri var midir diue sormustum. Denizgeldi'ye cok tesekkur ederim. Baska tavsiyeleri de heyecanla bekliuoruz. Simdiden tskler :)
Sevgili kedicik sende subatta basvurmussun istanbuldan sirada sen varsin herhalde tabi bide zaman o daha onceden bekliyo senin gorusmelerin saglik raporlarin tamamlandimi siran bellimi merak ettim bende nisanda basvurmustum daha gorusmeyi yapmadik saglik raporunuda vermedik memurumuzu bekliyoruz saniri istanbulda isler hizlandi
Sevgili kedicik sende subatta basvurmussun istanbuldan sirada sen varsin herhalde tabi bide zaman o daha onceden bekliyo senin gorusmelerin saglik raporlarin tamamlandimi siran bellimi merak ettim bende nisanda basvurmustum daha gorusmeyi yapmadik saglik raporunuda vermedik memurumuzu bekliyoruz saniri istanbulda isler hizlandi
Canim biz raporlarimizi teslim ettik. Gorusmelerimizi tamamladik.. 7. Sirada oldugumu soylemislerdi kurumdan iki hafta once aradigimda. Daha slk arayip slkmak da istemiyorum. Siz Nisanda basladiysaniz biraz daha surer, araya yaz tatilleri bayram seyran girince uzayabilir. Siz ne asamadasiniz?
Ocak ve subatta baska aileler de var anladigim kadariyla, yani forumda olmayan arkadaslar var. keske onlar da forumda olsalar da hep birlikte beklesek dedim bugun esime. Onu da henuz havaya sokamadim, bugun bebek odasi bakmaya onu da goturdum. Ama hala uzakta bir sey oldugunu hissettigi icin cok umutlanmak istemiyor sanirim. Artik ufaktan odasini hazirlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?