Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Cok tesekkurler Denizverdi. Senin uzaktan hayraninim, 38 forumunu uzun zaman takip ettim. Zorlu tup bebek surecleri benim de basarisizlikla sonuclandi. Simdi buradayim, kizimi heyecanla bekliyorum :)

Denizverdi'yi okuduğumda gülümseme belirdi yüzümde sevgili kedicik....mutlu oldum...38i okuduysa sümüklüyü de okumuşsundur o halde...
başarısızlıklar....kararsızlıklar..gel gitler...mutlu son.38 de anlamışız birbirimizi...burada da...
kızımı heyecanla bekliyorum....ne güzel bir cümle...heyecanınız hiç sönmesin...zaman su gibi geçsin....en yakın zamanda sizler de tadın...TADIN !

Gecenlerde 38e goz attim, yeni arkadaslar gelmis, yine mucadeleler, ama sonu var mi yok mu bilinmeyen. Inanir misin okumak bile beni yordu, ruhen bile yordu. Onlara demek istedim ki, yolun sonunda boyle de bir secenek var ama cesaret edemedim, senin bir kez soylediginde aldigin bazi tepkileri hatirliyordum zaten. Hayat o kadar kisa ve pamuk ipligine bagli ki, onemli olan mutlu olmak. O yolla veya bu yolla.

Iyi ki varsin Denizgeldi :) Denizcigi op benim icin :)

bu topiği çok seviyorum çünkü her bir haber mutluluk veriyor umudun bitmediğini gösteriyor deniz geldi arkadaşım sen de bize ablalık yapıyorsun evet kadınız bazen hassas dönemlerimiz olabiliyor allah hiçbir kucağı boş bırakmasın herkese bebiş gelsin aminnnnnnnnn

Kizlar cok guzel bir site buldum. Bebekbilgi.com. Uyku, beslenme, asi vb konularda cok guzel bilgiler veriyor. Sizinle de paylasayim dedim.

Bu arada bebeklerine kavusan annelerin ozellikle kavusma surecinden bize aktarabilecekleri tecrubeleri var midir diue sormustum. Denizgeldi'ye cok tesekkur ederim. Baska tavsiyeleri de heyecanla bekliuoruz. Simdiden tskler :)

Herkese slm uzun zamandır sizleri takip ediyorum yaşadığınız tecrübelerden çok faydalandim herkese çok teşekkürler ederim listeye beni de ekleyin 2 ci siradayim

selam ıyi pazarlar millet neredesiniz sanırım bırıne kız bebek mı geldı hahaha arkadaşlar moreller nasıl morelımızı bozmak yok yeni bir haftaya başalamamıza az kaldı allahım güzelliklerle karşılaştırsın bizi amın yavrularımıza bakmak için hergün her saniye az kaldı diyelim belkı bugun belkı yarın belkı yarında yakın bacılarrryüzünüzden gülücük eksık olmasın amınnn

Herkese slm uzun zamandır sizleri takip ediyorum yaşadığınız tecrübelerden çok faydalandim herkese çok teşekkürler ederim listeye beni de ekleyin 2 ci siradayim

Hosgeldin arkadasim. Istanbuldan mi siradasin? 2.sira super, senin siran gelmis gibi. Hazirliklar tamam mi? :) kiz mi bekliyorsun erkek mi?

merhaba arkadaşım maşallah herşeyi ni almışsın inşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın ve buraya güzelcene yazarsın hikayeni

Sevgili kedicik sende subatta basvurmussun istanbuldan sirada sen varsin herhalde tabi bide zaman o daha onceden bekliyo senin gorusmelerin saglik raporlarin tamamlandimi siran bellimi merak ettim bende nisanda basvurmustum daha gorusmeyi yapmadik saglik raporunuda vermedik memurumuzu bekliyoruz saniri istanbulda isler hizlandi

Hosgeldiniz siz zaten yolu epey gecmissiniz insallah az kalmis 2super siz nereden basvurmustunuz kizmi erkekmi paylasmak isterseniz tabi allah tez zamanda yavrularimiza kavustursun insallah hepimizi

Temennileriniz için teşekkür ederim başvurumu ordu da yaptim tayinimiz çıkınca dosyamiz düzceye geldi kızımı bekliyorum

Canim biz raporlarimizi teslim ettik. Gorusmelerimizi tamamladik.. 7. Sirada oldugumu soylemislerdi kurumdan iki hafta once aradigimda. Daha slk arayip slkmak da istemiyorum. Siz Nisanda basladiysaniz biraz daha surer, araya yaz tatilleri bayram seyran girince uzayabilir. Siz ne asamadasiniz?

Ocak ve subatta baska aileler de var anladigim kadariyla, yani forumda olmayan arkadaslar var. keske onlar da forumda olsalar da hep birlikte beklesek dedim bugun esime. Onu da henuz havaya sokamadim, bugun bebek odasi bakmaya onu da goturdum. Ama hala uzakta bir sey oldugunu hissettigi icin cok umutlanmak istemiyor sanirim. Artik ufaktan odasini hazirlamak istiyorum.

bende mayısta başvurdum şartlardan dolayı ankaradan çünkü5 yılık evliği doldrmak gerekiyor malum

Biz ev ziyaretini atlattik eylul basinda gorusme icin randevu vermislerdi ama memurumuz rapor almis iptal ettiler onu bekliyoruz ekim basinda ise donecekmis ariyip randevu almaya calisacagiz ekim basinda gorusmeden sonra raporlari istiyecegini soylemisti sizlerden ogrendigim siramizida ondan sonra ogrenicez hayirlisiyla

a.s hoşgeldiniz topigimize...başvurunuz hayırlı olsun inşallah .evladınıza tez kavuşmanız dilegiyle ..

Biz ev ziyaretini yaptigimizda memurumuz islemleri hizlandirdikkarini daha fazla cocuk yerlestirdiklerini soylemisti biz siramizi cok beklermiyiz diye sorunca cok beklemezsiniz su an subat basvurularini veriyoruz demisti sanirim rapor almasi islemleri biraz yavaslatti sanirim cok fazla beklemicez ben yil sonu yada ocak subat gibi alirim diye dusunuyorum bence sende artik eksiklerini tamamlamaya baslamalisin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…