Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

arkadaşım seni şimden tebrik ederım çok mutlu ol bizede duet olur mu allah mutluluğunu daim etsin değmesin

Çok sevindim canım.Allah tamamına kavuştursun.

5059 sen nerden başvurmuştun 0-1 yaş arası mı başvurmuştun çok bekledin mı rıza mı terkmıydi özel değilse

kızlar diyorum saat 2 buçuğa kadar evde olanlar işlerini bitirsin sohbet edelım mı burda nedersiniz

Sevgili arkadaşım,kesinlikle şahsına yönelik ya da daha önce bu konuda yazı yazanlara yönelik değildi yazım.Durumun hassasiyetini anlatmak istedim.Canım,ortada affedilecek bir şey de yok estağfurullah.Evet dediğin gibi hepimiz hassasız,hassas olmakta da haklıyız,önemli konu.Dediğin gibi keşke yasalarla bu suistimalli durumlar,bencilce yaklaşımlar ortadan kalksa.Asırlar önce yapılan ilk yasa olan Hammurabi yasalarında bile evlat edinilen çocuk evlat edinen ailenin soyadını alır ve ömür boyu o ailenin çocuğu olur diyor.Milyonda bir yaşansa bile bu olaylar ben de çok üzülüyorum,yasalarla bunun önüne geçilmeli.Duyarlılığın için de teşekkürler.Rabbim sana da ve diğer arkadaşlara da gönüllerine göre hayırlı bir evlat versin ve bir ömür boyu birlikte olun.Allah kimseye ve hiçbir çocuğa bunu yaşatmasın inşallah.Yetkililer de psikoloğuyla,hakimiyle,avukatıyla konuyu derinlemesine incelesin bu güzel ailelere bunları yaşatmasın.Bakanlığa yazı yazılması gerekiyorsa da yazabiliriz hep beraber.Sevgilerimle hepiniizn tüm arkadaşlarımın duacısıyım herşey gönlünüzce olsun.

tebrik ederim. allah yanınızdan ayırmasın.. hayırlı evlat olsun... sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah.....

Çok teşekkür ederim merak ettiğiniz için, ben de burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu başlıktaki insanların; hayatımda ayrı ve çok özel bir yeri var, bunu bilin. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Oğluşlarım, kreşe başladıklarından beri bir türlü toparlanamadılar. İlk 2 ay hep hastalardı, şimdi 1 hafta iyiysek 2. hafta kötüyüz. Dün gece oğullarımdan biri uyandı, baba yatağından alıp yanıma getirmiş, baktım tepemde gülüyor. Gece saat 2'den 3'e kadar oynadı, dolandı yatakta, uyumadı, o uyanıkken diğeri de ağlamaya başladı. Ben birini, babası birini aldı, uyutmaya çalıştık , gece 4'e kadar ayaktaydık. Dertlerini anlayamayınca çaresiz kalıyorsunuz. Ben de üşüttüğüm için çok zor geçti gece. Şimdi iş yerindeyim de dinleniyorum biraz
Umarım en kısa sürede herkes bebeklerine kavuşur da gece tepenizde bitme hikayelerini dinleriz, sevgiler.

arkadaşım hayırlı olsun Allah ım mutluluğunun devamını getirsin inşallah kızınla kavuşma anını yazmayı unıtma sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çocuklarına Allah iyilik versin.Geçmiş olsun.Allah kolaylık versin.Ayrıca sana da geçmiş olsun.

İnşallah arkadaşım tlfnu yanımdan ayırmıyorum heran ararabilirler. Bayramı kızımla geçirmek istiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

Haydi hayırlısı :) Güzel haberi biz de heyecanla bekliyoruz :)
Düzce icin kendi ilinden mi sıraya girdin canim yoksa İstanbuldaki kurum mu yonlendirecek? cok soru sorduk di mi? :) merakli anne adaylariyiz biz :)

Arkadasim iyi haberlerini bekliyoruz :)

Eflatuncum seytan diyo bunca yıl bekledin, git herseyin en pahalisini al! sonra seyran susuyor, kizinin gelecegi icin tutumlu ol diyor :) ama biraz görmemişlik yapacağım kesin :)

bu arada listede Bursadan bir arkadas vardi, yanliş görmediysem 3 ayda oğluna kavusmus.. bu kadar kisa zamanda oluyor mu acaba? insallah oyledir :)

Haydi hayırlısı :) Güzel haberi biz de heyecanla bekliyoruz :)
Düzce icin kendi ilinden mi sıraya girdin canim yoksa İstanbuldaki kurum mu yonlendirecek? cok soru sorduk di mi? :) merakli anne adaylariyiz biz :)

Canım biz düzce ilinden sıraya alındık görüşek için kuruma gittik 2 ci sırada olduğumuzu öğrendik bizim içinde süpriz oldu

o şeytan beni de türtüyor ama çogunlukla şeytana uyuyorum yılların acısı

arkadaşlar çok mutluyum demin eşim aradı kurumu aramış bize bakan bayan memur hanımın rapuru bitmiş yarın gelecekmiş eşim yarın yıne arayıp ev ziyaretini nezaman yapacaklarını ve yapmamız geren başka prosudürler neler onları öğrenecek sanırım bu şeyleri yaptıktan sonra bizim sıra bellı olacak inşallah bir an yarın olsada bilgi edinsekkkiçim içime sığmıyor

Canım senin adına çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyoruz

Çocuklarına Allah iyilik versin.Geçmiş olsun.Allah kolaylık versin.Ayrıca sana da geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim, hepimizin çocuklarına inşallah. Böyle böyle büyüyecekler demek ki.
Bir türlü yazamamıştım yazını okuduğumda ama, çok içim acımıştı oğlun düşüp yaralandığında. Umarım bir sorunu kalmamıştır. Peygamber sünneti problemi vardı sanırım, sorun tamamen bitti mi? Bir daha ameliyat olacak mı?

Canım senin adına çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım iyi dileklerin için sağol umarım hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız bıran önce kavuşan annelerimizdende kavuşma hikayelerini yazmalarını istiyoruz malum biz meraklı anne adaylarıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…