Eflatuncum seytan diyo bunca yıl bekledin, git herseyin en pahalisini al! sonra seyran susuyor, kizinin gelecegi icin tutumlu ol diyor :) ama biraz görmemişlik yapacağım kesin :)
bu arada listede Bursadan bir arkadas vardi, yanliş görmediysem 3 ayda oğluna kavusmus.. bu kadar kisa zamanda oluyor mu acaba? insallah oyledir :)
Merhaba Bursa'dan da 3 ayda alan var mı bilmiyorum ama ben İstanbul'dan 3 ayda aldım. Hatta 2,5 ay diyebilirim. 15 gün evrak hazırlamakla geçti. Ben engelli bebek kabul etmiştim. Bir de terk-rıza, kız-erkek, yaş, kardeş, ikiz hiç bir istek belirtmemiştim. Zihinsel engel hariç her şey kabul demiştim. Bu yüzden başvurudan 2,5 ay sonra ev ziyaretine geldiler. Ertesi gün görüşmeye çağırıp oğlumu teklif ettiler. Aslında sadece peygamber sünneti sorunu var. Bir de kalbi delik. Ama peygamber sünneti çok ileri boyutta ve kötü bir görünümü var. Bir kaç ameliyat olması gerekiyor. Görüntüsünden dolayı kabul etmezler diye hiç kimseye teklif etmemişler. Ben kabul edince 15 gün içinde evrakları hazırlayın gelin çocuğunuzu alın dediler. İyi ki kabul etmişim. Dünyalar tatlısı bir oğlum var. Son günlerde öpmeyi öğrendi:)) Yavrunuzun sizi öpmesi nasıl güzel bir şey anlatamam. İşe gelince hep yanağıma dokunuyorum. Aklıma geldikçe yerli yersiz gülümsüyorum. Bir de yaramaz ki teyzeleri düz duvara tırmanıyor. Önümüzdeki ay ilk ameliyatı var, 6 ay sonra da 2.si. Sonra hiç bir şeyi kalmayacak. Yavrusuna kavuşan bütün anneleri tebrik ediyorum. Ne kadar mutlu telaşlı heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Ben aldığımın 3. günü ben iyi anne olamayacağım galiba diye göz yaşlarına boğulmuştum. Tabii hepimiz acemiyiz sonuçta bütün yeni doğum yapan anneler gibi. Ama korkmayın en fazla 1 hafta içinde her şey yoluna giriyor. Zaten hepimiz doğuştan anneyiz merak etmeyin.
Bana da herkes birbirinize alıştınız mı diye soruyor. Gülüp geçiyorum. Biz birbirimizi gördüğümüz anda alıştık. Kollarını uzatıp kucağıma geldiği, başını boynuma yasladığı anda ikimizde biliyorduk ana-oğul olduğumuzu.
Şu ana tüm ailem, arkadaşlarım, konu komşu hatta mahallenin esnafı bile evlat edindiğimi biliyor. Ben bekar olduğum için laf söz olmasın diye resmen dünyaya ilan ettim. Başkasından duymasın diye de artık en erken ne zaman olursa o zaman anlatacağım kavuşmamızın hikayesini. Hepinize selamlar.
Eflatuncum seytan diyo bunca yıl bekledin, git herseyin en pahalisini al! sonra seyran susuyor, kizinin gelecegi icin tutumlu ol diyor :) ama biraz görmemişlik yapacağım kesin :)
bu arada listede Bursadan bir arkadas vardi, yanliş görmediysem 3 ayda oğluna kavusmus.. bu kadar kisa zamanda oluyor mu acaba? insallah oyledir :)
Arkadaşlar merhaba,
Bu bayram kızımızla beraber olacağız gibi gözüküyor. Uzmanımız aradı Hazırlıklı olun her an sizi arayabilirim Ilk sıradasınız dedi. Çok ama çok heyecanlı ve mutluyum. Bütün hafta sonu kızımınız odası ile uyraştık. Bir güldüm bir ağladım. Karışık duygular içindeyim. Heyecan dorukta...
Sevgiler
Merhaba Bursa'dan da 3 ayda alan var mı bilmiyorum ama ben İstanbul'dan 3 ayda aldım. Hatta 2,5 ay diyebilirim. 15 gün evrak hazırlamakla geçti. Ben engelli bebek kabul etmiştim. Bir de terk-rıza, kız-erkek, yaş, kardeş, ikiz hiç bir istek belirtmemiştim. Zihinsel engel hariç her şey kabul demiştim. Bu yüzden başvurudan 2,5 ay sonra ev ziyaretine geldiler. Ertesi gün görüşmeye çağırıp oğlumu teklif ettiler. Aslında sadece peygamber sünneti sorunu var. Bir de kalbi delik. Ama peygamber sünneti çok ileri boyutta ve kötü bir görünümü var. Bir kaç ameliyat olması gerekiyor. Görüntüsünden dolayı kabul etmezler diye hiç kimseye teklif etmemişler. Ben kabul edince 15 gün içinde evrakları hazırlayın gelin çocuğunuzu alın dediler. İyi ki kabul etmişim. Dünyalar tatlısı bir oğlum var. Son günlerde öpmeyi öğrendi:)) Yavrunuzun sizi öpmesi nasıl güzel bir şey anlatamam. İşe gelince hep yanağıma dokunuyorum. Aklıma geldikçe yerli yersiz gülümsüyorum. Bir de yaramaz ki teyzeleri düz duvara tırmanıyor. Önümüzdeki ay ilk ameliyatı var, 6 ay sonra da 2.si. Sonra hiç bir şeyi kalmayacak. Yavrusuna kavuşan bütün anneleri tebrik ediyorum. Ne kadar mutlu telaşlı heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Ben aldığımın 3. günü ben iyi anne olamayacağım galiba diye göz yaşlarına boğulmuştum. Tabii hepimiz acemiyiz sonuçta bütün yeni doğum yapan anneler gibi. Ama korkmayın en fazla 1 hafta içinde her şey yoluna giriyor. Zaten hepimiz doğuştan anneyiz merak etmeyin.
Bana da herkes birbirinize alıştınız mı diye soruyor. Gülüp geçiyorum. Biz birbirimizi gördüğümüz anda alıştık. Kollarını uzatıp kucağıma geldiği, başını boynuma yasladığı anda ikimizde biliyorduk ana-oğul olduğumuzu.
Şu ana tüm ailem, arkadaşlarım, konu komşu hatta mahallenin esnafı bile evlat edindiğimi biliyor. Ben bekar olduğum için laf söz olmasın diye resmen dünyaya ilan ettim. Başkasından duymasın diye de artık en erken ne zaman olursa o zaman anlatacağım kavuşmamızın hikayesini. Hepinize selamlar.
Kedicik, eşim ve yakın arkadaşlarım zor tutuyorlar beni. geçen gün ellerinden kurtulup kendimi bebek mağazasında buldum. dayanamayıp biberon, çorap, body aldım :)) arkadaşım "tamam, hevesini al bunlarla, kaç aylık olduğu belli olsun, al çocuğunu ben sana 1 saatte bütün çarşıyı alır getiririm" diyor :)) aynen dediğini yapar, iyi bir teyze olacağını biliyorum arkadaşımın ama elimde değil mıknatıs gibi çekiyor şu sıralar bebe mağazaları beni..ortalama şeyler alıp idare edeceğim şimdilik..
bursa'da daha önce bu sayfalarda başvurularını paylaşan arkadaşlar 3 ay civarında çocuklarına kavuştular. biz, cinsiyet ya da yaş seçimi yapmadık. istenen belge listesini almaya gittiğimizde erkekte sıra olmadığını, bekleyen bebek olduğunu söylemişti. şimdi bebiş bizi bekliyor, biz de uzmanların işlemleri tamamlamasını...
iyi geceler kızlar...inşallah en yakın zamanda biz de kız bebeğe kavuşacağız....gönüllü aile bize bebişi verecek....hadi hayırlısı bakalım.....
evet canım doğumdan sonra aile nufus cüzdanını çıkaracak mahkemeye başvuracak 1 yıl sonra biz mahkemeye başvuracağız bebiş bizim nufusa geçecek....
canım 20 kasım sezeryan demiş doktor...ama belli olmaz tabi....)))))) yakında aileyi görmeye gideceğiz....
arkadaşlar çok mutluyum demin eşim aradı kurumu aramış bize bakan bayan memur hanımın rapuru bitmiş yarın gelecekmiş eşim yarın yıne arayıp ev ziyaretini nezaman yapacaklarını ve yapmamız geren başka prosudürler neler onları öğrenecek sanırım bu şeyleri yaptıktan sonra bizim sıra bellı olacak inşallah bir an yarın olsada bilgi edinsekkkiçim içime sığmıyor
hayırlısı olsun. umarım herşey dilediğiniz gibi gerçekleşir. sorun olmadan kavuşursunuz bebeğinize..
Gecenlerde 38e goz attim, yeni arkadaslar gelmis, yine mucadeleler, ama sonu var mi yok mu bilinmeyen. Inanir misin okumak bile beni yordu, ruhen bile yordu. Onlara demek istedim ki, yolun sonunda boyle de bir secenek var ama cesaret edemedim, senin bir kez soylediginde aldigin bazi tepkileri hatirliyordum zaten. Hayat o kadar kisa ve pamuk ipligine bagli ki, onemli olan mutlu olmak. O yolla veya bu yolla.
Iyi ki varsin Denizgeldi :) Denizcigi op benim icin :)
canım 20 kasım sezeryan demiş doktor...ama belli olmaz tabi....)))))) yakında aileyi görmeye gideceğiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?