eveeeeeeeettttt.. kızım artık evinde.. üstelik bugün değil dün akşam geldik.. başka şey istesem olacakmış, ama başka isteğim de yoktu zaten..
pazartesi sabahı yurda kızımızı görmeye gittik.. öğleden sonra da işlemleri başlatmak için uzmanımızın yanına gidecektik.. yurdun uzmanı, siz hala burda mısınız dedi bize.. bütün haftasonu neler yaptığımızı bir bir anlatmışlar.. bizim için uzmanımızla görüşmeyi önerdi. uzmanımıza bizim üçümüzü de artık yurttan kovmak istediğini söyledi.. çocuk alıştı, bu insanlar günlerdir her dakika burdalar, üçüne de yazık, bitirelim bugün işlemlerini artık dedi..iki ayağımız bir papuca girdi ama işlemleri pazartesi akşamına kadar bitirdik. uzmanların özverili çalışmalarıyla gerçek oldu düşümüz.. allah bin kere razı olsun hepsinden..
akşam kızımı evimize getirdik. yollarda biraz huysuzlandı yavrum. araba gezmesine alışık değil.. bir de aracı ben kullanıyorum, benim yanıma öne gelmek istiyor.. bin türlü rezillikle evimize geldik. eve gelmeden pişik ilacı alayım dedim eczaneden. hava makinamızı da orda bulduk. eczacı bana cihazın nasıl kullanılacağını anlatırken bir yandan eşimin kucağındaki kızımı seviyordu. "ah, ne anneyi kırmışsın ne babayı, ikisinden de biraz almışsın.. ikinize de benziyor" dedi:))) çok güldük eşimle.. gerçekten ikimize de benziyor kızımız, daha da benzeyecek..
gece henüz yatağımız gelmediğinden önce onun için hazırladığım tek kişilik yatağa yattık.. baktık olacak gibi değil, eşimle ikimiz aramıza aldık, çift kişilik yatakta üç kişi yatıyoruz şimdi.. hayatımda uyuduğum en güzel uykuydu.. belki de pek uyuyamadığımdan öyle geldi :) kıpır kıpır benim boncuğum.. bir eşime dönüp sarılıyor, sonra uyanıyor beni istiyor, hadiii bana dönüp sarılıyor.. ben acaip uykusu ağır biriyim normalde. ama dün gece her kıpırtısına uyandım.. öptüm, sevdim miniğimi..
sabah kahvaltımızı ettik.. sonra alışverişe çıkacaktık, arkadaşım aradı o arada ne oldu diye.. biz dün akşam olağanüstü hal ilan etmiş şekilde dünyadan kopup kızımızla ilgilendik.. kimseye haber vermemiştik.. kızımın geldiğini öğrenince arkadaşım çıldırdı, alışverişe birlikte çıktık. O ve eşi olmasa benim için çok zor olabilirdi. benim kızım tam bir kokoş:) her beğendiği giysiyi anında denemek istiyor.. giye çıkara bir sürü cici aldık..
öğleden sonra anneannemiz geldi istanbul'dan.. anneanneyle tanıştık.. bu arada komşularla ve mahalle bakkalımızla da tanışılmıştı gün içinde :) herkese nasıl el sallamalar, nasıl gülücükler.. herkes bayıldı kızıma.. anneanne ile de hemen uyum sağladılar.. öğle uykumuzu anneannemizin evinde uyuduk..akşam yemeğini anneannenin elinden yemek istedi.. şimdi onlar evde anneanne ile sevişiyorlar.. ben günlerdir herşeyden koptuğum için işle ilgili bir iki evrak toplamaya eve geldim de fırsat bulup yazabildim sizlere..
gerçekten hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum.. anne olmak düşündüğümden daha güzelmiş.. bebeğine kavuşan annelerin neden foruma uğrayamadığını şimdi çok daha iyi anlıyorum.. bekleyen herkesin bir an önce yavrularına kavuşmalarını diliyorum..
sevgiler..
kızlar yarını iple çekiyorum evi çok özenle temizledim akşam eşim geldi etraflıca tekrar sağa sola baktık nebileyım aşırı kaçtık hııııı neyse yarın bi gelsin uykum yok bide merak ettim sıra nezaman öğreniliyor acaba bilen var mı
Canım sırani öğrenmek uzmanına bağlı benim dosyam tamamlanmadi görüşmeye gittiğimde sirami öğrendim umarım sanada süpriz olur görüşmenin iyi geçmesi dileğiyle kolay gelsin
Arkadaşım,
Teşekkürler güzel fikirlerin için bizde öyle düşünüyoruz. Donduracağız ilk etapta. Sonra sanırım tekrar değerlendirecekler, uzmanımız öyle dedi. Hayırkısı bakalım. Senden güzel haberler bekliyorum. Bu arada annenede selamlar.
Sevgiler,
Kızlar geldi uzmanımız ve gitti. Bana göre çok güzel geçti. İkramlarım vardı istemedi, sadece su rica etti. Konuştuk, eksik belgeleri tamamladık. Bayramdan sonra mülakata gidicez eşimle, bizlerle ayrı ayrı görüşülecekmiş. Kitaplarımızı sordu, okuyoruz dedim. Evi dolaştı, balkona baktı. Elektrik prizlerine baktı. Hiç bir yeri açmadı. Bütün odaları, banyoları gezdi ve not aldı. Kızımıza bir adım daha yaklaşmışızdır inşallah...
maşallah çok sevindim bir adım daha yaklaştın bebeğine inşallah çok çabuk gelicek bebeğinKızlar geldi uzmanımız ve gitti. Bana göre çok güzel geçti. İkramlarım vardı istemedi, sadece su rica etti. Konuştuk, eksik belgeleri tamamladık. Bayramdan sonra mülakata gidicez eşimle, bizlerle ayrı ayrı görüşülecekmiş. Kitaplarımızı sordu, okuyoruz dedim. Evi dolaştı, balkona baktı. Elektrik prizlerine baktı. Hiç bir yeri açmadı. Bütün odaları, banyoları gezdi ve not aldı. Kızımıza bir adım daha yaklaşmışızdır inşallah...
senin de çok kolay geçer inşallah bu heyecanlar bile okadar güzelki birde bebeklerimizi almak nasıl heyecanlıdırheycan dorukta ah bi gelseler artık
bizimde uzmanımız geldi ve gitti çok güzel bir sohbet havasında geçti biz malum takım olarak bjk fanatik hemen salondaki arma ve yazılardan anlaşıldı bize iki bayan geldi ve maçtan sohbet ettiler eşimle benımlede tabi bende dedim bjklıyım güldük çay içtiler ikramlardan fazla yemediler evimizi geziler yatak odası bebek odası salon oturma odası mutfak ve balkon lavabo banyo dahil heryere baktılar vede unutmadan bizim 2 akvaryum var balıklara bakıp çok sevdiler hoşlarına gitti ve kitap okumamı söyledi tamam dedim özgeçmişle aileden çekinilmiş 5 fotoğraf istedi 10 gün sonra tekrar grşcz 1buçuk saatlık grşmeler yapacak bizimle hadı hayırlısı evimizin düzeni ve hem okula hastaneye ve sağlık ocağına yakın olması avantaj sanırım park dahil hııı neyse sabırla bekleyecez sıramızı öğrenmemize daha zaman varmış ama her grşmede soracam hhııı
Kızlar geldi uzmanımız ve gitti. Bana göre çok güzel geçti. İkramlarım vardı istemedi, sadece su rica etti. Konuştuk, eksik belgeleri tamamladık. Bayramdan sonra mülakata gidicez eşimle, bizlerle ayrı ayrı görüşülecekmiş. Kitaplarımızı sordu, okuyoruz dedim. Evi dolaştı, balkona baktı. Elektrik prizlerine baktı. Hiç bir yeri açmadı. Bütün odaları, banyoları gezdi ve not aldı. Kızımıza bir adım daha yaklaşmışızdır inşallah...
bizimde uzmanımız geldi ve gitti çok güzel bir sohbet havasında geçti biz malum takım olarak bjk fanatik hemen salondaki arma ve yazılardan anlaşıldı bize iki bayan geldi ve maçtan sohbet ettiler eşimle benımlede tabi bende dedim bjklıyım güldük çay içtiler ikramlardan fazla yemediler evimizi geziler yatak odası bebek odası salon oturma odası mutfak ve balkon lavabo banyo dahil heryere baktılar vede unutmadan bizim 2 akvaryum var balıklara bakıp çok sevdiler hoşlarına gitti ve kitap okumamı söyledi tamam dedim özgeçmişle aileden çekinilmiş 5 fotoğraf istedi 10 gün sonra tekrar grşcz 1buçuk saatlık grşmeler yapacak bizimle hadı hayırlısı evimizin düzeni ve hem okula hastaneye ve sağlık ocağına yakın olması avantaj sanırım park dahil hııı neyse sabırla bekleyecez sıramızı öğrenmemize daha zaman varmış ama her grşmede soracam hhııı
Nisra ve babiesrus gecmis olsun atlatmissiniz bir adim daha gecti insallah diger adimlarda kolaylikla gecsin bizde bugun amateme gittik allah dusurmesin cok zor cok kotu seyler gorduk sabah erkenden gittik ancak oglen cikabildik oda ise gitmem lazim deyince biraz hizlandirdilar baslangicta her hafta kan vermemiz soylenmisti 8 hafta boyunca neyseki dr anlayisliydi insanlar anlasiliyo zaten o kadar kan vermenize gerek yok dedi tahlil sonuclarina bakarak biraz hizlandirabiliriz dedi psikiyatriye gidip ordan yollanacakmis rapor cabuk cikar dedi insallah haftayada ordan randevu alicaz psikametri icin hayirlisi insallah
gözün aydın nisra kardeş iyi geçmesine çok sevindim10 gün sonraki görüşmede eşinle birlikte mi alcakmış yoksa ayrı ayrı mı görüşcekmiş bişe söledi mi uzman?
beraber gidecez ikimizlede 1buçuk saat görüşecek birde özgeçmiş var tabi 5 tane ailelerle çekinilmiş fotoğraf hepsi bu şimdilik sonrada rapor vb şeyler ister sanırım çok rahat geçti grşme zaten 6 ay sürer sana gelmeleri endişe etme kendıler bana geldiğindede söylede onun haricinde hastalık olur ölüm vb belkı gecikir yoksa prosüdür 6 ay tenarrcım hııı biz ter istedik onu fılan konuşacaz malum terk bebek artık çok nadir geldiğinden bekleme uzun sürer dedi nebileyim biraz daha düşünecez çünkü rızaya daha çabuk bebeklerine kavuşuyormuş artık kısmetten öteye geçilmez bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?