Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

O kadar heyecanla ve mutlulukla okudumki, tarif edemem. Anani babali buyutun evladinizi, dogumunuz hayirli olsun. Her zaman dedigim gibi dogurupta bakan anneden, evlat edinen anne bence daha oz verili. Rabbim evladinizin her turlu guzel muradini gostersin esinizede sizede... tekrar tebrik ediyorum, gozunuz aydin...

kızlar yarını iple çekiyorum evi çok özenle temizledim akşam eşim geldi etraflıca tekrar sağa sola baktık nebileyım aşırı kaçtık hııııı neyse yarın bi gelsin uykum yok bide merak ettim sıra nezaman öğreniliyor acaba bilen var mı

Canım sırani öğrenmek uzmanına bağlı benim dosyam tamamlanmadi görüşmeye gittiğimde sirami öğrendim umarım sanada süpriz olur görüşmenin iyi geçmesi dileğiyle kolay gelsin

Canım sırani öğrenmek uzmanına bağlı benim dosyam tamamlanmadi görüşmeye gittiğimde sirami öğrendim umarım sanada süpriz olur görüşmenin iyi geçmesi dileğiyle kolay gelsin

cnm sen il dışıda tercih ettinmi kaçıncı sıradasın..

Canım inşallah yakında gelir bebeğim hemen yazacağım emin ol,annemin de sana selamı var Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin diyor.Mucizemizi de seni de öpüyoruzzz

Kızlar geldi uzmanımız ve gitti. Bana göre çok güzel geçti. İkramlarım vardı istemedi, sadece su rica etti. Konuştuk, eksik belgeleri tamamladık. Bayramdan sonra mülakata gidicez eşimle, bizlerle ayrı ayrı görüşülecekmiş. Kitaplarımızı sordu, okuyoruz dedim. Evi dolaştı, balkona baktı. Elektrik prizlerine baktı. Hiç bir yeri açmadı. Bütün odaları, banyoları gezdi ve not aldı. Kızımıza bir adım daha yaklaşmışızdır inşallah...

geçmiş olsun cnm .bizim gibi istekli olan aileleri görünce saten uzmanlar zorlamıyor ..sagolsunlar

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

maşallah çok sevindim bir adım daha yaklaştın bebeğine inşallah çok çabuk gelicek bebeğin
heycan dorukta ah bi gelseler artık
senin de çok kolay geçer inşallah bu heyecanlar bile okadar güzelki birde bebeklerimizi almak nasıl heyecanlıdır

bizimde uzmanımız geldi ve gitti çok güzel bir sohbet havasında geçti biz malum takım olarak bjk fanatik hemen salondaki arma ve yazılardan anlaşıldı bize iki bayan geldi ve maçtan sohbet ettiler eşimle benımlede tabi bende dedim bjklıyım güldük çay içtiler ikramlardan fazla yemediler evimizi geziler yatak odası bebek odası salon oturma odası mutfak ve balkon lavabo banyo dahil heryere baktılar vede unutmadan bizim 2 akvaryum var balıklara bakıp çok sevdiler hoşlarına gitti ve kitap okumamı söyledi tamam dedim özgeçmişle aileden çekinilmiş 5 fotoğraf istedi 10 gün sonra tekrar grşcz 1buçuk saatlık grşmeler yapacak bizimle hadı hayırlısı evimizin düzeni ve hem okula hastaneye ve sağlık ocağına yakın olması avantaj sanırım park dahil hııı neyse sabırla bekleyecez sıramızı öğrenmemize daha zaman varmış ama her grşmede soracam hhııı

geçmiş olsun cnm .güzel geçtigine sevindim..

gamzeli77 11.2012 İstanbul Rıza-Kız 08.2013
hayalimmm84 12.2012 İstanbul Terk-Rıza Kız 09.2013
LVNY 02.2013 İstanbul Terk-Rıza Kız 09.2013
5059 04.2012 İzmir Terk-Rıza Kız 09.2013
EflatunA 07.2013 Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek 09.2013

kızlar gözünüz aydın olsun.... uzun zamandır yazamıyorum. iki ay aradan sonra işler de yoğun.
evde zaten mümkün değil sizlerde anlayacaksınız. yaşadıkça her şey için çok az vakit kalıyor.
hele çalışan anneler için daha da zor. en zoru yavrunuzu çok az uyanık görebilmek. akşam iş
çıkışı uyku saati oluyor sabahları da gözünü açıyor ve anneannesine bırakıyoruz. tek sıkıntımız bu.
3 ayımız dolmak üzere randevumuzu aldık. kurumlar görüşmeye gideceğiz. darısı bekleyen anne adaylarının
başına..... başınıza gelebilecek en güzel şey.... her türlü beklemeye değecek.....sabır ve dua edin.
bebeğine kavuşan anneler bebekleriniz öpün sarın sarmalayın benim içinde ......

Nisra ve babiesrus gecmis olsun atlatmissiniz bir adim daha gecti insallah diger adimlarda kolaylikla gecsin bizde bugun amateme gittik allah dusurmesin cok zor cok kotu seyler gorduk sabah erkenden gittik ancak oglen cikabildik oda ise gitmem lazim deyince biraz hizlandirdilar baslangicta her hafta kan vermemiz soylenmisti 8 hafta boyunca neyseki dr anlayisliydi insanlar anlasiliyo zaten o kadar kan vermenize gerek yok dedi tahlil sonuclarina bakarak biraz hizlandirabiliriz dedi psikiyatriye gidip ordan yollanacakmis rapor cabuk cikar dedi insallah haftayada ordan randevu alicaz psikametri icin hayirlisi insallah

bunu da atlattın hayırlısı olsun babiesrus. artık az kaldı dosya onaylanmasına superr

gözün aydın nisra kardeş iyi geçmesine çok sevindim 10 gün sonraki görüşmede eşinle birlikte mi alcakmış yoksa ayrı ayrı mı görüşcekmiş bişe söledi mi uzman?

ben anlayamadım neden insanları bu kadar zorluyorlar ..özellikle akraba evliligi yapacaklara uygulasınlar bu prosedürleri .ozaman engelli bebekler dünyaya gelmez bizler sıcak yuvaları olsun, bizde anne baba olma duygunu tatmak için mücade ediyoruz...biraz bu prosedürleri yumuşatsalar ne kadar güzel olur

gözün aydın nisra kardeş iyi geçmesine çok sevindim 10 gün sonraki görüşmede eşinle birlikte mi alcakmış yoksa ayrı ayrı mı görüşcekmiş bişe söledi mi uzman?

beraber gidecez ikimizlede 1buçuk saat görüşecek birde özgeçmiş var tabi 5 tane ailelerle çekinilmiş fotoğraf hepsi bu şimdilik sonrada rapor vb şeyler ister sanırım çok rahat geçti grşme zaten 6 ay sürer sana gelmeleri endişe etme kendıler bana geldiğindede söylede onun haricinde hastalık olur ölüm vb belkı gecikir yoksa prosüdür 6 ay tenarrcım hııı biz ter istedik onu fılan konuşacaz malum terk bebek artık çok nadir geldiğinden bekleme uzun sürer dedi nebileyim biraz daha düşünecez çünkü rızaya daha çabuk bebeklerine kavuşuyormuş artık kısmetten öteye geçilmez bakalım nasip

heidiankara teşekkürederim bugün nedemek istediğini anladım boşa telaşlanmışım çok iyi insanlardı gayet ılımlı geçti sohbet 10 gün sonrada resim ve özgeçmiş götürecez ve 1buçuk saat grşme var sırayı nezaman söylerler hangi aşamada tahmınınce sende ankaradan olduğun için bide biz ter bebek iistemiştik bizim korkumuz sonra yavrumuzu alırlar diye malum alışıyorsun sonra alırlarsa insan fena olur nebilim benim düşüncem fikrin varsa yardımcı olursan

hayırlısı olsun nisracım, biz de sorduk terk-rıza meselesini 100 de 1 geri isteyen oluyo o da genelde ilk 3-5 ay içinde dediler. onun için biz ikisini de kabul ettik, çabuk gelsin bebişimiz dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…