gözün aydın nisra kardeş iyi geçmesine çok sevindim10 gün sonraki görüşmede eşinle birlikte mi alcakmış yoksa ayrı ayrı mı görüşcekmiş bişe söledi mi uzman?
canım sen terk erkek veya kız rıza nasıl yazmıştın
hayırlısı olsun nisracım, biz de sorduk terk-rıza meselesini 100 de 1 geri isteyen oluyo o da genelde ilk 3-5 ay içinde dediler. onun için biz ikisini de kabul ettik, çabuk gelsin bebişimiz dedik
biz başvurduğumuzda rızaydı sanırım aile dava açmış 5yıl sonra ve kazanmış geri almışlar çok korktum açıkçası ondan terk bebek istedik ama nasip yinede hayırlısı
arkadaşlar şu öz geçmişle ilgili bıraz bilgi alsak yazanlar yardımcı olsa heyecandan bilemiyoruz nasıl başlayacağımızı
cnm sen il dışıda tercih ettinmi kaçıncı sıradasın..
arkadaşlar şu öz geçmişle ilgili bıraz bilgi alsak yazanlar yardımcı olsa heyecandan bilemiyoruz nasıl başlayacağımızı
Kızlar geldi uzmanımız ve gitti. Bana göre çok güzel geçti. İkramlarım vardı istemedi, sadece su rica etti. Konuştuk, eksik belgeleri tamamladık. Bayramdan sonra mülakata gidicez eşimle, bizlerle ayrı ayrı görüşülecekmiş. Kitaplarımızı sordu, okuyoruz dedim. Evi dolaştı, balkona baktı. Elektrik prizlerine baktı. Hiç bir yeri açmadı. Bütün odaları, banyoları gezdi ve not aldı. Kızımıza bir adım daha yaklaşmışızdır inşallah...
Kızlar bugün kuruma gittim görüşme yaptım çok güzel geçti. Halennnnnnnn 2 inci sıradayım ve Pazartesi öğleden sonra ev ziyaretim var... Heyecan ve temizlik sırası bendeeeee
Kızlar bugün kuruma gittim görüşme yaptım çok güzel geçti. Halennnnnnnn 2 inci sıradayım ve Pazartesi öğleden sonra ev ziyaretim var... Heyecan ve temizlik sırası bendeeeee
kızlar ankara dan veya diğer şehirlerden terk bebek almak çok zor mu alan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
ndmysmn ayy canım çok az kalmış bebeğine kavuşmana ne güzel 2. sıradaymışsın maşallah. ev ziyaretini de atlatırsın hayırlısıyla
cnm gözün aydın .kolay gelsin sanada .sanırım senin onaylandıgı zaman dosyan hemen evin bebişlecek bence
İnşallah canin ama halen 2 inci siradayim ilerleme yok sirami ögrendigimden beri zaman geçmiyor ozlem hanım yeni doğan bebek vericeni söyledi şaşırdım ama yurtda bebek yok dedi beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?