Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
gözün aydın nisra kardeş iyi geçmesine çok sevindim 10 gün sonraki görüşmede eşinle birlikte mi alcakmış yoksa ayrı ayrı mı görüşcekmiş bişe söledi mi uzman?

canım sen terk erkek veya kız rıza nasıl yazmıştın

hayırlısı olsun nisracım, biz de sorduk terk-rıza meselesini 100 de 1 geri isteyen oluyo o da genelde ilk 3-5 ay içinde dediler. onun için biz ikisini de kabul ettik, çabuk gelsin bebişimiz dedik

biz başvurduğumuzda rızaydı sanırım aile dava açmış 5yıl sonra ve kazanmış geri almışlar çok korktum açıkçası ondan terk bebek istedik ama nasip yinede hayırlısı

biz başvurduğumuzda rızaydı sanırım aile dava açmış 5yıl sonra ve kazanmış geri almışlar çok korktum açıkçası ondan terk bebek istedik ama nasip yinede hayırlısı

anladım canım tabii içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın hayırlısı olsun hepimiz için

arkadaşlar şu öz geçmişle ilgili bıraz bilgi alsak yazanlar yardımcı olsa heyecandan bilemiyoruz nasıl başlayacağımızı

arkadaşlar şu öz geçmişle ilgili bıraz bilgi alsak yazanlar yardımcı olsa heyecandan bilemiyoruz nasıl başlayacağımızı

nisracım gözün aydın ev ziyaretin güzel geçmiş canım sayı olarak tam hatırlamıyorum ama 20_25 arası soru var sorular zor değil sorular sırasıyla ve bağlayıcı o yüzden zorlanmazsın. Ben sorulara içimden geldiği gibi cevabladım uzmanımızda beğenmişti size kolay gelsin

Kızlar bugün kuruma gittim görüşme yaptım çok güzel geçti. Halennnnnnnn 2 inci sıradayım ve Pazartesi öğleden sonra ev ziyaretim var... Heyecan ve temizlik sırası bendeeeee

Son düzenleme:

Arkadaşım görüşmenin güzel geçtiğine sevindim evladına 1 adım daha yaklaşıyorsun herşey gönlünce olsun.

Kızlar bugün kuruma gittim görüşme yaptım çok güzel geçti. Halennnnnnnn 2 inci sıradayım ve Pazartesi öğleden sonra ev ziyaretim var... Heyecan ve temizlik sırası bendeeeee

cnm gözün aydın .kolay gelsin sanada .sanırım senin onaylandıgı zaman dosyan hemen evin bebişlecek bence

Istanbuldan basvuran arkadaslar sizler amatemle psikiyatriyi ayni gun yapabilmismiydiniz psikometri testini. Bize ayni gun iki islemin olmayacagini soylediler bu yuzden amatemi bugun yaptik digerini haftaya kaldi yapan arkadaslar bilgi verirse sevinirim

kızlar ankara dan veya diğer şehirlerden terk bebek almak çok zor mu alan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

ndmysmn ayy canım çok az kalmış bebeğine kavuşmana ne güzel 2. sıradaymışsın maşallah. ev ziyaretini de atlatırsın hayırlısıyla

kızlar ankara dan veya diğer şehirlerden terk bebek almak çok zor mu alan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

nisra yanlış hatırlamıyorsam oğutoprak 12 ayda terk erkek bebek almıştı çok uzun süreceğini sanmıyorum. bize 7-8 ay dediler kız-erkek terk-rıza farketmez dedik diye terk erkek için de 1 yıl civarı olması normal diye düşünüyorum.

Sevgili nisra henuz mesaj sayim 50 olmadigi icin mesaj yazamiyorum ama burdanda cevap verebilirim listedede yazili biz terk riza olarak sectik herkesin kendi karari insan gonlu ne ile rahat olacaksa onu secmeli bu konuda cok kafa yorma hayirlisini dile sadece zaten ikisi arasindada en fazla bir kac ay var gozuken kurumdan daha fazla oldugunu soyluyolar ama alanlara bakinca cokda degil zaten yillarca bebek hasreti cekmiyomuyuz bikac ay daha sabrederiz

teşekkür ederim umutiremve tenorr arkadaşım rahatladım şimdi

cnm gözün aydın .kolay gelsin sanada .sanırım senin onaylandıgı zaman dosyan hemen evin bebişlecek bence

İnşallah canin ama halen 2 inci siradayim ilerleme yok sirami ögrendigimden beri zaman geçmiyor ozlem hanım yeni doğan bebek vericeni söyledi şaşırdım ama yurtda bebek yok dedi beklemek çok zor

İnşallah canin ama halen 2 inci siradayim ilerleme yok sirami ögrendigimden beri zaman geçmiyor ozlem hanım yeni doğan bebek vericeni söyledi şaşırdım ama yurtda bebek yok dedi beklemek çok zor

yaşınıza göre hesap etmiştir.onun için öle demiştir..yurtta evt olmadıgını bana da söledi bende bekliyorum .davası kesinleşmeyen çocuklar oldugunu söledi.. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…