Oğul toprak 1.sıradayken rızalıya dönmüştü.Eğer şehir dışına evet dediyseniz şansınız daha çok artıyor.Ama bu işler kısmet tabi.Bir yakınım var Ankaradan başvuran başvuralı bir yıl oldu terk erkekde 6.sırada.Biz 11 ayda kavuştuk yavrumuza.Bu işler belli olmaz tamamen kısmet işi.İçini ferah tut.2 seneden önce yavruna kavuşursun inşallah.nisra yanlış hatırlamıyorsam oğutoprak 12 ayda terk erkek bebek almıştı çok uzun süreceğini sanmıyorum. bize 7-8 ay dediler kız-erkek terk-rıza farketmez dedik diye terk erkek için de 1 yıl civarı olması normal diye düşünüyorum.
Oğul toprak 1.sıradayken rızalıya dönmüştü.Eğer şehir dışına evet dediyseniz şansınız daha çok artıyor.Ama bu işler kısmet tabi.Bir yakınım var Ankaradan başvuran başvuralı bir yıl oldu terk erkekde 6.sırada.Biz 11 ayda kavuştuk yavrumuza.Bu işler belli olmaz tamamen kısmet işi.İçini ferah tut.2 seneden önce yavruna kavuşursun inşallah.
teşekkürler arkadaşım içim biraz daha rahatladı terk seçtik kız veya erkek demedik cuma gttiğimizde de şehir dışına dilekçede verecez artık kısmet seninde dediğin gibi ben sıra kaçtan başlıyor onuda merak ettim rızada 20leri 40 duydum da terktede 50 veya 60 mı sıra bekleme numarası biliyormusun
teşekkürler arkadaşım içim biraz daha rahatladı terk seçtik kız veya erkek demedik cuma gttiğimizde de şehir dışına dilekçede verecez artık kısmet seninde dediğin gibi ben sıra kaçtan başlıyor onuda merak ettim rızada 20leri 40 duydum da terktede 50 veya 60 mı sıra bekleme numarası biliyormusun
Ervayı çok beyendim.Hiç duymamıştım.Ankamı,söylenişi ve peygamberimizin halasının ismi olması gibi nedenlerle çok güzel.Manevi büyükler,kız çocuklarının isimlerinin yanı sıra nur ismi koymanın çok faydalı olduğunu söylüyorlar.Kızım olsa isminin yanı sıra nur da koyardım.Nur nur dendikçe maneviyatını etkiliyormuş.bacılar kızıma isim arıyorum uzun uzun elemeleri sonunda beğendiğim bir kaç isimi paylaşmak istedim. sizce hangi isim daha güzel.
çok kararsız kaldım
Hanne: Hz. Meryem in annesinin ismidir. Merhamet anlamındadır.
Bürde: Örtü, hırka anlamındadır.
Erva: Çok güzel genç, yiğit, susuzlara su veren kişi anlamındadır. Peygamberimizin halasının ismidir.
Afra: Ayın 13. Gecesi, ayak değmemiş beyaz toprak anlamına gelir. Hanım sahabe ismidir.
Mihrinisa: kadınlığın güneşi anlamındadır. Farsça bir kelimedir.
bacılar kızıma isim arıyorum uzun uzun elemeleri sonunda beğendiğim bir kaç isimi paylaşmak istedim. sizce hangi isim daha güzel.
çok kararsız kaldım
Erva: Çok güzel genç, yiğit, susuzlara su veren kişi anlamındadır. Peygamberimizin halasının ismidir.
Afra: Ayın 13. Gecesi, ayak değmemiş beyaz toprak anlamına gelir. Hanım sahabe ismidir.
bacılar kızıma isim arıyorum uzun uzun elemeleri sonunda beğendiğim bir kaç isimi paylaşmak istedim. sizce hangi isim daha güzel.
çok kararsız kaldım
bana türkiye genelindeki sıramı sölemediler neden ki:26:
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Erva ve mihrinisa kulaga hoş geliyor anlamlarida çok güzel
arkadaşlar sizler sayesinde şimdi rahat içim bu siteyı seviyorum ne güzel dertleşiyoruz erva güzel bir isim zamancım tabi sen bilirsin yanaklarımızdan gülümseme hiç eksik olmasın bende öz geçmiş 24 soru onlara bakıp okuyp yazıyorum içimden geldiği gibi takıldığımda benim minnoşum var kardeşim ünverste okuyor ona soruyorum yarıladım ama eşim önc sen yaz duygusal olduğumdan şiir filan da yazarım onun için benım bitirmemi bekliyor sonra onada yazacaz onun düşüncelerini hhhııııı
bence de erva...
Ervayı çok beyendim.Hiç duymamıştım.Ankamı,söylenişi ve peygamberimizin halasının ismi olması gibi nedenlerle çok güzel.Manevi büyükler,kız çocuklarının isimlerinin yanı sıra nur ismi koymanın çok faydalı olduğunu söylüyorlar.Kızım olsa isminin yanı sıra nur da koyardım.Nur nur dendikçe maneviyatını etkiliyormuş.
Canım dosya tamamlandıktan sonra eve kağıt geliyormuş dün özlem hanım bana öyle Söyledi
bende Peyganber efendimizin halasının ismi olması hemde manasının güzel olması birde belki bana öyle geliyordur sanki erva derken melodik gibide kulağada hoş geliyor
mihrinisa yıda çok beğendim ama tu_runcu zor olur coçuğa bankada falan sorun yaşar dedi bilemedim ama çok beğendim
bürde çok sıcak geldi bana manası hırka demek öyle çok manlı değil de söylenişi hoş gibi ama manası olmadığı için istemedende osa listeden çıkarmak zorunda kaldım
hanne ibranice bir isim eşim karşı çıktı
Afra isminide ağır geldi
şimdi
mihrinisa-erva-hanne kaldı karar veremiyorum. kızımın ismini bulsam düşünsenize adını koymuşum artık adı var belli yani neyi beklediğimiz
ben ilk başta yıllar önce şifanur koymak istiyordum tüp bebek dönemlerinde şimdi gene aklımın bir ucunda ama okadar kararsızım ki yani isim annne babadan soruluyorya onun için çok kararsızım birde isim karakteride etkiliyormuş
sizler isim koyarken nasıl buldunuz
dua nasıl benim il duyduğumda çok hoşum gitmişti
peki son olarak mihrinisa-erva-hanne-dua ve şifanur var. sizce hangisi en doğru ismi bulamak nekadar zormuş.
evt kagıt geldi cnm... ama o düzce genelindeki sırayı yazıyo sadece.türkiye genelindeki sıra yazılı degil..
Oğul toprak 1.sıradayken rızalıya dönmüştü.Eğer şehir dışına evet dediyseniz şansınız daha çok artıyor.Ama bu işler kısmet tabi.Bir yakınım var Ankaradan başvuran başvuralı bir yıl oldu terk erkekde 6.sırada.Biz 11 ayda kavuştuk yavrumuza.Bu işler belli olmaz tamamen kısmet işi.İçini ferah tut.2 seneden önce yavruna kavuşursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?