merhaba arkadaşlar buraya yazmasamda uzun zamandır sayfanın gizli takipçilerindenim 9 yıllık evliyim ve zamanı geldi artık diyorum ben biçok olumsuz düşünceleri sildim kafamdan ama tam diyorumki hemen aramalıyım hayal kuruyorum çok mutlu oluyorum bi süre sonra endişerim yüzünden ertelemek istiyorum normalmi bu düşünce sizdede aynı olıyomuydu lütfen cevap yazın bana bu düşüncelerim normal değilmi diye düşünüyorum karar veren arkadaşlarımı okuyunca yani sizleri sizler nasıl karar verdiniz yazarmısınız belki faydası olur banada eminimki hayalerimizde korkularımızda aynıdır ama ben o adımı atamıyorum
biz şehir dışına da evet dedik belki o yuzden 7-8 ay demişlerdir. ama süre aşırı uzamadıkça sorun değil bence yani 2 yıl da beklesem olur yeter ki dosyamız onaylansın bir pürüz çıkmasın inşallah. bebeğimiz nasıl olsa bir gün gelecekuzmanımızı çok sevdik, çok anaç bir insan hatta ankaradaki diğer uzmanları da gördük hepsi ılımlı iyi insanlara benziyor. açıkçası başvurmadan önce daha çok korkuyordum ama uzmanları görünce içim rahatladı :)
canım siz rıza mı istemiştiniz evet bizim uzmanlarımız çok iyi sana kım bakıyor adı ne
biz terk rıza farketmez dedik canım
merhaba arkadaşlar buraya yazmasamda uzun zamandır sayfanın gizli takipçilerindenim 9 yıllık evliyim ve zamanı geldi artık diyorum ben biçok olumsuz düşünceleri sildim kafamdan ama tam diyorumki hemen aramalıyım hayal kuruyorum çok mutlu oluyorum bi süre sonra endişerim yüzünden ertelemek istiyorum normalmi bu düşünce sizdede aynı olıyomuydu lütfen cevap yazın bana bu düşüncelerim normal değilmi diye düşünüyorum karar veren arkadaşlarımı okuyunca yani sizleri sizler nasıl karar verdiniz yazarmısınız belki faydası olur banada eminimki hayalerimizde korkularımızda aynıdır ama ben o adımı atamıyorum
Kizlar carsamba psikiyatriden randevu aldim su psikometri testini hemen yapiyolarmi ?
Raporu ayni gun veriyorlarmi?
Amatemin raporunu psikiyatri ile berabermi cikiyor yoksa ayrimi ?
Amatem bize baska tahlilie gerek yok dedi ama rapor icin bisey soylemedi psikiyatrinin konsultasyon istemesi gerektigini soyledi bu asamadan gecenler lutfen bir aciklama kafam karisti dogrusu
bana türkiye genelindeki sıramı sölemediler neden ki:26:
umutirem allah yardımcınız olsun en kısa zamanda biter işinz inşaallah siz sıranızı öğrendnz mi nerdn bşvurdn
bacılar kızıma isim arıyorum uzun uzun elemeleri sonunda beğendiğim bir kaç isimi paylaşmak istedim. sizce hangi isim daha güzel.
çok kararsız kaldım
Hanne: Hz. Meryem in annesinin ismidir. Merhamet anlamındadır.
Bürde: Örtü, hırka anlamındadır.
Erva: Çok güzel genç, yiğit, susuzlara su veren kişi anlamındadır. Peygamberimizin halasının ismidir.
Afra: Ayın 13. Gecesi, ayak değmemiş beyaz toprak anlamına gelir. Hanım sahabe ismidir.
Mihrinisa: kadınlığın güneşi anlamındadır. Farsça bir kelimedir.
Canim bildiğim kadarı ile bulunduğumuz ilde 0-18 yaş yuva olduğu için Düzce de siramiz geliyor
hazancım o bizdede var bende sordum biz şehir dışıda demiştik acaba o kaç diye şehir dışı sıranız yok sizin dedi garip halbuki olmalıydı dosya onaylanmış çünkü
bacılar kızıma isim arıyorum uzun uzun elemeleri sonunda beğendiğim bir kaç isimi paylaşmak istedim. sizce hangi isim daha güzel.
çok kararsız kaldım
Hanne: Hz. Meryem in annesinin ismidir. Merhamet anlamındadır.
Bürde: Örtü, hırka anlamındadır.
Erva: Çok güzel genç, yiğit, susuzlara su veren kişi anlamındadır. Peygamberimizin halasının ismidir.
Afra: Ayın 13. Gecesi, ayak değmemiş beyaz toprak anlamına gelir. Hanım sahabe ismidir.
Mihrinisa: kadınlığın güneşi anlamındadır. Farsça bir kelimedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?