slm babireus arkdşm ev ziyareti ikimşznde aynı zamnda oldu bnde mysta bşvrdm ankrdn sen nerden bş vrdn bzddn özgçmş ve resm istdlr cuma günü gdp bir buçuk saat grşcz snra ne yomamz gerekkrse ypcz ve bendd amltemi burdan duydum artık bkcz ypcz
merhaba canım kesin benimdir o :))) evet ametemde 8 hafta boyunca takibi başlatan insanım(( sabahtan gidiyosun içerden numara alıyosun dışarı çıkıyosun numara takip ediyosun kayıdın yapılıyoo sonra dosyan içerde dosya sırasına göre çarıyolar önden alkolmetreye üflüyosun sonra doktorun odasına ne testleri istiyolarsa yazıyo sonra birdaha dışarı çıkıyosun kayıt yapıldığı yere gidiyosun barkod alıyosun bence önden kan ver çünki kalabalık oluyo kan alınan yer kapıdan çıkınca koçaman kantin yazısını görüyosun hemen orada hatta wcnin yanında oraya girince kapının ordan gene bi numara alıyosun sonra kayıt numarası ordanda kan verme numarası alıyosun ordan kanını verdinmi hemen koştur koştur işemeye gidiyosun elinde su şişenle sonra çiş kuyruğuna giriyosun bayana bayan erkeğe erkek bakıyo ama doktorla görüşüp evlat edinme olduğu için bi kağıtta yazı yazsın bence çünki kapıyı kapatmıyolar işerken prosödür böyleymiş dışardan bişey kullanmayanın çişini koyuyorlarmış öyle dendi banada sonracıma kaba işedinmi haftaya birdaha ynı işlemlerden geçiyosun tekrar geldiğinde doktoru görmene gerek yok güvenlik arkadaşlara barkod almada işleminde yardımcı oluyo böyle yani sonra 8 inci haftada doktor ameteme kağıt yolluyomuş bu sağlık raporu işlemi sürerkende baş vurulan yer doktorun elinden yazılı kağıt istiyo hani şu tarihte başlandı ve şu tarihten itabaren devam edicektir diye bi yazı istediler dosyanızıa onuda koymayı unutmayın bide amateme gidicem diye kağıt aldığında akabinde baş vurucaksın bir kaç gün sonrayı sosyal hizmetler kabul etmiyo bana öyle dendi
zamancım çok güzel isim adıyla büyüsün inşallah, Rabbim tez zamanda kucagını doldursun.
tenarr nasılsın arkadaşım
erkekteve kızda sıran kaç biliyormusun eğer biliyorsan özelden yazabilirmisin merak ettim aslında yıl olucak erkekte daha önceden sıranın gelmesi gerekiyordu epeydir bekliyorsun inşallah bayrama bebeğinle girersin :) erkek isimleri konusunda enes eymen çok hoşuma giderdi belki sizde beğenirsiniz istersen senin için erkek ismide bulurum .
şuan nedendir bilmem ama içim kıpır kıpır adını koydukya ondanmıdır bilmem sanki bir düğüm atıldı içimde daha bir sıcaklık düştü gönlüme bir tuhaf oldum okadar başkaymışki hele birde gelse kim bilir nasıl olucak
bize hiç mektup gelmedi bizde istanbul dışına olur dedik ama ayrı bir sıra vermediler veriliyormu bize sadece tek sıra verdiler şehir içi ve şehir dışı aynı sıradanmı ilerliyor istanbulda nasıl oluyor
Kızlar bugün ev ziyaretim var çok heyecanlıyım
kolay gelsin cnmm...hic heyecanlanma özlem hanım süper biri.muhabbet havasında geçiyo ev ziyaretiii..gelince yaz nasıl geçtigini merak ediyorum..
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çok kolay geçicek dualarım seninleKızlar bugün ev ziyaretim var çok heyecanlıyım
canım benim bulursan çok sevinirim karasızım ve büyük bi ihtimalle erkek olucak artık bir yılın içindeyiz ağzından bal damlıyor inşallah bayramı beraber geçiririz
Tamam canım gelişmeleri iletirim kafana takılan soru varsa sorayım[/QUO
şu an yok cnm.sadece il dışı tercihlerde il tercihleri nasıl yapılıyo .yakın illermi seçiliyo onu sorsan sevinirim...
Kızlar bugün ev ziyaretim var çok heyecanlıyım
kızlar bende şunu merak ediyorum şimdi mayısta başvurduk kabul olursa onaylanırsa sıralama ona göre olacak peki biz evrak hazırlarken yada ev ziyareti derken bekleme süresi işliyor mu işlemlerin hepsini yapmak sonuçta 8 ayı bulur bizi tekrar çağırmaları konuşmaları derken asıl değilde yedek sırada olup 1 senedr veya 8 aydr beklemektyız mı dycz soranlara böyle mi işliyor bilen varsa açıklarsa sevinirım
enes:Soylu Arap atı, küheylan.
enes b. malik: (basra 709). rasûlullah (s.a.s)'den çok hadis nakleden sahabelerdendir. hicretten sonra annesi onu, 10 yaşındayken rasûlullah (s.a.s)'ın hizmetine vermiştir. rasûlullah (s.a.s)'ın vefatına kadar yanında kalmıştır. 97-107 yaşına kadar yaşadığı rivayet edilmektedir
eymen:. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu.
Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayetiyle ün kazandı.
Revaha: Bir şeyi elde ederek mutlu olma , Güneş battıktan sonra geçen zaman Ünlü sahabi Abdullah b. Revaha'nın babası
Zübeyr: Kitapçık, Risale, , Küçük Kitap
Hz. Zübeyr bin Avvam (Cennetle Müjdelenen 10 Sahabeden Biri)
Yasir: Yasir isminin anlamı ' kolaylaştıran - yardım eden ' olup arapça kökenli bir kelimedir. ammar bin yasir ilk şehit sahabe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?