Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Ben istanbuldan başvurdum. Biz özgeçmiş, 5 resim ve hikayeleri fln teslim ettik ön görüşme yaptık. Bayramdan sonra randevu almamız söylendi, eşimle ayrı ayrı mülakata girecekmişiz. Kitaplarımızı okuyoruz. Bana da amatemden bahsedilmedi. Yapılır bebişlerimiz için her şeye katlanırız zaten korkumuz yok sonuçlardan çok şükür ama hem önceden yoktu hem de çok zaman alan bir uygulama diye sormak istedim sizlere.

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Bize 2 gün zor geldi siz 8 hafta uğraşıyorsunuz

dosya onaylanınca zarf içinde mektup geliyo.içinde il içindeki sıramı yazmışlar.il dışı sıram yoktu..il dışı tercih sırasını sordugumda uzmanım dediki o belli degil dedi.size uygun cocuk varsa hemen yerleştircez dedi...il içinde 5.5 yaşında yokmuş.ildışından olursa sizi ararız bekletmeyiz dedi...yavruma kavuşma zamanı daha gelmedi galiba:26:

bende iyiyim canım merak etme ve korkma hepsının üstesinden geliriz ben sana geçirdiğimiz aşamalar hakkında bilgi veririm ev ziyareti oldu ve öz geçmişimiz hazır 5 tane resim bu hfta onları teslım edecez ve 1 buçuk yüzyüze görüşme var heyecanla beklıyorum

birde terk istedik diye şehir dışı için dilekçede verecem biraz çabuk gelsın bebişim

canım benim bulursan çok sevinirim karasızım ve büyük bi ihtimalle erkek olucak artık bir yılın içindeyiz ağzından bal damlıyor inşallah bayramı beraber geçiririz

Kızlar bugün ev ziyaretim var çok heyecanlıyım
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çok kolay geçicek dualarım seninle
canım benim bulursan çok sevinirim karasızım ve büyük bi ihtimalle erkek olucak artık bir yılın içindeyiz ağzından bal damlıyor inşallah bayramı beraber geçiririz

erkek bebk ismi araştırmaya başladım:)
inşallah bayrama kadar gelir olmaz olmaz değil :)
hiç olmadı bir dahaki bayrama kesin:)

kızlar bende şunu merak ediyorum şimdi mayısta başvurduk kabul olursa onaylanırsa sıralama ona göre olacak peki biz evrak hazırlarken yada ev ziyareti derken bekleme süresi işliyor mu işlemlerin hepsini yapmak sonuçta 8 ayı bulur bizi tekrar çağırmaları konuşmaları derken asıl değilde yedek sırada olup 1 senedr veya 8 aydr beklemektyız mı dycz soranlara böyle mi işliyor bilen varsa açıklarsa sevinirım

nisracım sizin ilk başvuru yaptığınız tarih esas alınıyor yani biz 30 ekim 2012 de evlat edinmek üzere ilk dilekçemizi verdik ev ziyareti hazırklar dosya için gerekli evraklar hep bu zaman zarfında oluyor yani bu ayın 30unda tam bir yıl olucak senin dosyan bir yıl sonrada onaylana bilir ama asıl sıraya girdiğin tarih hiç değişmiyor başvuru dilekçesinden sonra işlemlerin ne zaman olursa olsun sen zaten sıraya ve bekleme sürecine girmiş oluyosun

bugün topik çok sessiz neden acaba kimse benle konuşmuyor msj cvp vermıyor küstünüz mü benle

enes:Soylu Arap atı, küheylan.
enes b. malik: (basra 709). rasûlullah (s.a.s)'den çok hadis nakleden sahabelerdendir. hicretten sonra annesi onu, 10 yaşındayken rasûlullah (s.a.s)'ın hizmetine vermiştir. rasûlullah (s.a.s)'ın vefatına kadar yanında kalmıştır. 97-107 yaşına kadar yaşadığı rivayet edilmektedir
eymen:. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu.
Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayetiyle ün kazandı.
Revaha: Bir şeyi elde ederek mutlu olma , Güneş battıktan sonra geçen zaman Ünlü sahabi Abdullah b. Revaha'nın babası
Zübeyr: Kitapçık, Risale, , Küçük Kitap
Hz. Zübeyr bin Avvam (Cennet’le Müjdelenen 10 Sahabeden Biri)
Yasir: Yasir isminin anlamı ' kolaylaştıran - yardım eden ' olup arapça kökenli bir kelimedir. ammar bin yasir ilk şehit sahabe.

merhaba;
benim en çok hoşuma giden isim erkekte yusuf eren kızda zehra nasıl kızlar güzel mi isimler?
biz isimleri bulduk ama bir türlü gidip başvuramıyoruz.çünkü hala eşim ikna olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…