Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlar ziyaretim çok güzel geçti kızımın eşyalarını çok begendi bayramdan sonra tekrar görüşmemiz var son olacak dosyamiz bitmek üzere olduğu için 2 inci sıradayız dosya devam ederken siraya alinmiyormus hazancin siralama örneğin 1siradasin Düzce'de çocuk yok kocaelinde var kocaelinde bekleyen aile yoksa seni çağırıyorlarmis bu kaygı da bittiiiiiiiii

hadi hayılısı canım ...sanırım yakın illere yönlendirecekler .il dışı tercihi olunca

Son düzenleme:
merhaba;
benim en çok hoşuma giden isim erkekte yusuf eren kızda zehra nasıl kızlar güzel mi isimler?
biz isimleri bulduk ama bir türlü gidip başvuramıyoruz.çünkü hala eşim ikna olmadıı

Arkadaşım erkekler bizim gibi degiller yapilari gereği ama zamanla ikna oluyorlar ve suan esimde benim kadar hevesli ve mutlu görevliye kizimi biran önce verin diyor umarım senin esinde biran önce ikna olur hakkinda hayırlısı

Evet canim ama o da bulunduğumuz ilde çocuk yoksa ama siramiz Düzce den aliyoruz yani son aşama il dışı

şimdi anladım il dışı sıramızı ...düzcede 5.5 yaşında yok dedi özlem hanım .gelen sıra aslında hem il içi hem il dışı sıramız.ozaman 5.5 yaşında çocuk varsa bana her an haber gelebilir mi:26:

Son düzenleme:

inşallah canım bende öyle temenni ediyorum.geç olsunda güç olmasın diye kendimi avutuyorum

Son düzenleme:

inşallah görüşmeni de güzelce atlatırsın biran önce dosyan onaylanır canım. ben de heyecanla bekliyorum haberlerini

sevgili fatos umarim esiniz en kısa zamanda ikna olur.. yavrunuza kavuşursunuz...

nisracım bize de başvurumuzu yaparken önemli olan başvuru yaptığınız tarih sıranız ona göre belirleniyo dediler. yani ev ziyareti, evrak teslimi ne zaman olursa olsun önemi yokmuş başvurduğun tarih esas alınıyomuş.

hazancım 1. sıradasın her an haber gelebilir tabii. belki bakarsın kardeş haberi gelir iki meleğin birden olur

yaşasın hepimiz hamileyiz ay çok sancılıyız :))

arkadaşlar içim içime sığmıyor şu prosüdürler bitsede hemen kavuşsak ne güzel olur demı ama çok heyecanlı bir süreç beklemekte zor hepimize hadi hayırlısı bakim biz hep seneye nasip olsun diyoruz çünkü ödemeler filan biraz daha iyi bir ortama gelsin diye ama yinede kısmet neyın neolacağını rabbim biilir çok sancılı bir süreç

çok şükür ki böyle bir ortam var ve biz kader ortakları ne güzel dertleşiyoruz burda bebişimizi bekliyoruz iyki varsınız bizi bizden başka kımse anlamaz inanın anlasalarda bizim gibi birbrimizi anladığımız kadar anlamazlar

nissa canım senin görüşmen nasıl geçti.neler konuştunuz

hazancım bizim grşmemiz güzel geçti evimize baktılar gezdıler 15 dkka çay içip sohbet havasında geçti kurabiyeleri bile yemediler sen nerden yazıldın canım seçimin neydi

hazancım bizim grşmemiz güzel geçti evimize baktılar gezdıler 15 dkka çay içip sohbet havasında geçti kurabiyeleri bile yemediler sen nerden yazıldın canım seçimin neydi

ben düzce cnm .biizm tercihimiz erkek .ama kardeste olursa kabulumuz dedik ..5 yaşında bekliyoruz bakalım ..

Zamancim erva ismini cok begendim adiyla buyusun hayirli bahti acik bir yavrun olsun insallah allah kucagimizi doldursun hepimizin bende artik isim dusunmeye karar verdim sen benide gaza getirdin sanki bir adim daha yaklasmis gibi hissettim biseyler bulunca sizlerle paylasirim fikir verirsiniz

Sevgili fatos hic canini sikma herseyin bir zamani var bu isler kolay olmuyor her iki tarafinda hic kuskusunun kalmamasi lazim gun dogmadan neler dogar allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin belki senin kaderinde olan yavru daha dunyaya gelmemistir sabirli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…