Kızlar ziyaretim çok güzel geçti kızımın eşyalarını çok begendi bayramdan sonra tekrar görüşmemiz var son olacak dosyamiz bitmek üzere olduğu için 2 inci sıradayız dosya devam ederken siraya alinmiyormus hazancin siralama örneğin 1siradasin Düzce'de çocuk yok kocaelinde var kocaelinde bekleyen aile yoksa seni çağırıyorlarmis bu kaygı da bittiiiiiiiii
merhaba;
benim en çok hoşuma giden isim erkekte yusuf eren kızda zehra nasıl kızlar güzel mi isimler?
biz isimleri bulduk ama bir türlü gidip başvuramıyoruz.çünkü hala eşim ikna olmadıı
hadi hayılısı canım ...sanırım yakın illere yönlendirecekler .il dışı tercihi olunca
Evet canim ama o da bulunduğumuz ilde çocuk yoksa ama siramiz Düzce den aliyoruz yani son aşama il dışı
Arkadaşım erkekler bizim gibi degiller yapilari gereği ama zamanla ikna oluyorlar ve suan esimde benim kadar hevesli ve mutlu görevliye kizimi biran önce verin diyor umarım senin esinde biran önce ikna olur hakkinda hayırlısı
bende iyiyim canım merak etme ve korkma hepsının üstesinden geliriz ben sana geçirdiğimiz aşamalar hakkında bilgi veririm ev ziyareti oldu ve öz geçmişimiz hazır 5 tane resim bu hfta onları teslım edecez ve 1 buçuk yüzyüze görüşme var heyecanla beklıyorum
kızlar bende şunu merak ediyorum şimdi mayısta başvurduk kabul olursa onaylanırsa sıralama ona göre olacak peki biz evrak hazırlarken yada ev ziyareti derken bekleme süresi işliyor mu işlemlerin hepsini yapmak sonuçta 8 ayı bulur bizi tekrar çağırmaları konuşmaları derken asıl değilde yedek sırada olup 1 senedr veya 8 aydr beklemektyız mı dycz soranlara böyle mi işliyor bilen varsa açıklarsa sevinirım
şimdi anladım il dışı sıramızı ...düzcede 5.5 yaşında yok dedi özlem hanım .gelen sıra aslında hem il içi hem il dışı sıramız.ozaman 5.5 yaşında çocuk varsa bana her an haber gelebilir mi:26:
nisracım bize de başvurumuzu yaparken önemli olan başvuru yaptığınız tarih sıranız ona göre belirleniyo dediler. yani ev ziyareti, evrak teslimi ne zaman olursa olsun önemi yokmuş başvurduğun tarih esas alınıyomuş.
hazancım 1. sıradasın her an haber gelebilir tabii. belki bakarsın kardeş haberi gelir iki meleğin birden olur
nissa canım senin görüşmen nasıl geçti.neler konuştunuz
hazancım bizim grşmemiz güzel geçti evimize baktılar gezdıler 15 dkka çay içip sohbet havasında geçti kurabiyeleri bile yemediler sen nerden yazıldın canım seçimin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?