Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Nisracim siralarimiz belli olurken basvuru yaptigimiz zaman baz aliniyor bunu memurumuza ozellikle sormustum bir ay rapor almisti gorusmemizi yapamamistik siramizda geride kalicaz diye uzulunce bize fark etmez basvuru tarihiniz onemli olan demisti istanbulda halen subat ayi basvurularinin yavrulari veriliuormus bu arada amatem raporunuda daha zamani olanlara yaptiriyolarmis

Gozun aydin bir asamayi daha bitirmissin insallah diger asamalarinda kolaylikla guzellikle gecsin

ndmysmn cnm bende telefonumu hep yanımda taşıyorum .bayrama kadar güzel hayırlı bi haber geleydi . bayrama yavrumla geçirmek istemiyorummm:26:

Son düzenleme:
Kizlar naber? Haftasonu Istanbul kazan biz kepce yine dolastik. Bu sefer de bebek arabasi, ana kucagi vs baktik. Bu konu cok karisik, herkes baska birsey soyluyor, simdiden arastirmaya baslayin, benden soylemesi :) Park yatakta istedigim markada stok bitmis, orda da bayagi bakindim. Biberon emzik olayini cozdum :) oda olayi tamam, cok gezdim dolastim, pazar gunu ikea'ya da en son bakip kararimi verdim. Cilek mobilyadan alacagim. Internet sayfasinda hepsi var, fikirlerinizi beklerim :) isim konusunda bizde de uzun tartismalar oluyor, vallahi o da ayri konu, onu da calismaya baslayin derim :) Tul perde siparisi annanemizle teyzemizle beraber verdik. Halilar yikatmaya gidiyor. Duvar kagidini da begendim, siparisini vericem :) Ah bir de ayini bilsem de kiyafet alabilsem :) Migrostan alisveris yaparken dayanamadim bebe sampuaniyla bebek islak mendili aldim :) Esimle banyoda guzel bir yere koyduk. Simdi tek duamiz bebegin cabucak gelmesi :)

allah gönlüne göre versin kedicik 2 alırsan beklemesi zor olamayacak mı ben onun için bir şey almadım siz sanırım cinsiyet seçtiniz kız mı erkek mı biz seçmedik sürpriz olacak

allah gönlüne göre versin kedicik 2 alırsan beklemesi zor olamayacak mı ben onun için bir şey almadım siz sanırım cinsiyet seçtiniz kız mı erkek mı biz seçmedik sürpriz olacak

Canim bebek odasini bir bucuk ayda teslim ediyomus cilek mobilya. O gelene kadar da vakit gececek. Bebek odasinda kizi oglani cok farketmiyor. Hele benim begendigim tam unisex bir model. Kizsa tepesine bir de tul cibinlik aliyosun :)) ama arastirirken de bayagi zaman geciyor hayatim. Ben her konuyu enikonu arastirip en dogrusunu yakalamaya calisirim. Hani ilk sorduguma gore bisey almam cunku arastirdikca daha iyisini biliyosun, o kesin. Bebek arabasinda mesela kimle konussam seciminden mutsuz, o yuzden iyice arastiruyorum ben de mutsuz olmiyim diye. Bircok urunu bu arada kirmizi renk bulunduruyorlar, her iki cinse de gidiyor. Secip begeniyosun ama hersey icin bir zaman termini var, duvar kagidi bile on gunde gelecek. Araya bi de bayram giriyor. Bebegi beklerken bos durmiyim dedim :) Ama dogru diyosun, bu islere giristikce sabirsizlanmaya basladim ama tam tersi su an gelse perisan olurum, hicbir hazirligim yok. Odasini bosaltip basliycam bayramda, napiyim :) Allah buyuk, insallah dilegimiz tez zamanda olsun.

benimde hiç hazırlıgım yok yavrum gelirse elim ayagıma karışacak .ama kendisi begensin istiyorum .kendi odasını beraber kurmak istiyorum ben .belkide kardeşide gelirse iki yatak büyük bir dolap tercih etmemiz gerekecek

canım benim bulursan çok sevinirim karasızım ve büyük bi ihtimalle erkek olucak artık bir yılın içindeyiz ağzından bal damlıyor inşallah bayramı beraber geçiririz

Effsacim erkekte guzel cok isim var; ege, efe, baran, emir, alp, yagiz, yigit, ruzgar, kaan. Hepsi birbirinden guzel, sec begen :)

Sen de belki yasina uygun masal kitabi, boyama kitabi, pastel boya vs alirsin :) sizde cinsiyet tercihi var miydi hazancim? O da belliyse corap, pijama, ay ne biliyim ben de heveslendim birdenbire. Tam yas belli degil cunku di mi, alt slnlr var ama ustu daha buyuk olabilir mi hazancim?

Canım benim ben sana yardıma gelirim kabul edersen bende teyzesiyim

evt cnm erkek tercihimiz.ama kardes olursa kız da gelebilir vala bende o kadar hevesliyim ki zor tutuyom kendimi.. 5-6 yaş o arada

ndmysmn cnm tşk ederim tabiki olur neden olmasın . bizim kardeş durumuda olursa iki yatak alacagız.onun için haber gelmesini beklicez sanırım...odayı hazırlamak için biraz sabretmem gerekiyo..
seninle tanışmak isterim .eger eşiniz sıkıntı yapmazsa bi ara buluşalımmı.. bayramdan sonra istersen tabi

Son düzenleme:

ayyyy hemen beraber alış verişe çıkabileceksin ne güzel çok şanlısıııınnnn

hayırlı olsun ndmysmn güzel geçtiğine çok sevindim. senin de az kalmış maşallah dosyanı onaylandığında yavruna kavuşursun inşallah

Canım eşim tamam dedi bende tanismayi isterim iyi olur bayramdan sonra musait zaman da buluşalım kızlar sizleri de bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…