Kızlar ziyaretim çok güzel geçti kızımın eşyalarını çok begendi bayramdan sonra tekrar görüşmemiz var son olacak dosyamiz bitmek üzere olduğu için 2 inci sıradayız dosya devam ederken siraya alinmiyormus hazancin siralama örneğin 1siradasin Düzce'de çocuk yok kocaelinde var kocaelinde bekleyen aile yoksa seni çağırıyorlarmis bu kaygı da bittiiiiiiiii
Gozun aydin bir asamayi daha bitirmissin insallah diger asamalarinda kolaylikla guzellikle gecsin
ndmysmn cnm bende telefonumu hep yanımda taşıyorum .bayrama kadar güzel hayırlı bi haber geleydi . bayrama yavrumla geçirmek istemiyorummm:26:
İnşallah tatlım Rabbim gönlüne göre versin dualarım seninle
allah gönlüne göre versin kedicik 2 alırsan beklemesi zor olamayacak mı ben onun için bir şey almadım siz sanırım cinsiyet seçtiniz kız mı erkek mı biz seçmedik sürpriz olacak
canım benim bulursan çok sevinirim karasızım ve büyük bi ihtimalle erkek olucak artık bir yılın içindeyiz ağzından bal damlıyor inşallah bayramı beraber geçiririz
benimde hiç hazırlıgım yok yavrum gelirse elim ayagıma karışacak .ama kendisi begensin istiyorum .kendi odasını beraber kurmak istiyorum ben .belkide kardeşide gelirse iki yatak büyük bir dolap tercih etmemiz gerekecek
benimde hiç hazırlıgım yok yavrum gelirse elim ayagıma karışacak .ama kendisi begensin istiyorum .kendi odasını beraber kurmak istiyorum ben .belkide kardeşide gelirse iki yatak büyük bir dolap tercih etmemiz gerekecek
Sen de belki yasina uygun masal kitabi, boyama kitabi, pastel boya vs alirsin :) sizde cinsiyet tercihi var miydi hazancim? O da belliyse corap, pijama, ay ne biliyim ben de heveslendim birdenbire. Tam yas belli degil cunku di mi, alt slnlr var ama ustu daha buyuk olabilir mi hazancim?
Kızlar ziyaretim çok güzel geçti kızımın eşyalarını çok begendi bayramdan sonra tekrar görüşmemiz var son olacak dosyamiz bitmek üzere olduğu için 2 inci sıradayız dosya devam ederken siraya alinmiyormus hazancin siralama örneğin 1siradasin Düzce'de çocuk yok kocaelinde var kocaelinde bekleyen aile yoksa seni çağırıyorlarmis bu kaygı da bittiiiiiiiii
ndmysmn cnm tşk ederim tabiki olur neden olmasın . bizim kardeş durumuda olursa iki yatak alacagız.onun için haber gelmesini beklicez sanırım...odayı hazırlamak için biraz sabretmem gerekiyo..
seninle tanışmak isterim .eger eşiniz sıkıntı yapmazsa bi ara buluşalımmı.. bayramdan sonra istersen tabi
hayırlı olsun ndmysmn güzel geçtiğine çok sevindim. senin de az kalmış maşallahdosyanı onaylandığında yavruna kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?