Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlar son günlerde bir amatem muhabbetidir gidiyor. Bize hiç böyle birşey söylenmemişti.. Daha sonradan getirilen bir uygulama mı? Yoksa ben de mayıs ayında başvuran biri olarak o süreçten geçecek miyim?

Son bir aydir yapilan bir uygulamaymis bende nisanda basvurmustum son gorusmeden sonra saglik raporlariyla beraber istendi bizden sanirim sizdende istenir ancak eger zamani yoksa yani yerlestirmeye yakinsa istemiyolarmis cunku raporu sekiz haftada cikiyomus

Kizlar daha once birileri daha amateme gitmisti ama kimdi hatirlayamiyorum bu surec nasil isliyo bir yardimci olsaniz iyi olur

kurban bayramına kadar hepimiz yavrularımıza kavuşşaydık ne kadar muhteşem olurdu

evet olmuyo bende geçen ayın 7sinde psikiyatriye gittim ekimin 7sine verdi yani 1 ay ametemde 8 hafta kan alıyo aynı gün imkanı yok olmaz gibime geliyoo psikolog 500 küsür tane soru soruyomuş ametemde idrar testi 11 e kadar diye biliyorum yani vakit yetmez bence yani benim öyle randevumuz 8:00 de numarası şu bu derken ametemde aynı sıra beklemesi falan kasar 2side ah bana kalsa hepsini en fazla 15 günde tamamlıcaktım ama olmuyooo

Kizlar daha once birileri daha amateme gitmisti ama kimdi hatirlayamiyorum bu surec nasil isliyo bir yardimci olsaniz iyi olur

merhaba canım kesin benimdir o :))) evet ametemde 8 hafta boyunca takibi başlatan insanım (( sabahtan gidiyosun içerden numara alıyosun dışarı çıkıyosun numara takip ediyosun kayıdın yapılıyoo sonra dosyan içerde dosya sırasına göre çarıyolar önden alkolmetreye üflüyosun sonra doktorun odasına ne testleri istiyolarsa yazıyo sonra birdaha dışarı çıkıyosun kayıt yapıldığı yere gidiyosun barkod alıyosun bence önden kan ver çünki kalabalık oluyo kan alınan yer kapıdan çıkınca koçaman kantin yazısını görüyosun hemen orada hatta wcnin yanında oraya girince kapının ordan gene bi numara alıyosun sonra kayıt numarası ordanda kan verme numarası alıyosun ordan kanını verdinmi hemen koştur koştur işemeye gidiyosun elinde su şişenle sonra çiş kuyruğuna giriyosun bayana bayan erkeğe erkek bakıyo ama doktorla görüşüp evlat edinme olduğu için bi kağıtta yazı yazsın bence çünki kapıyı kapatmıyolar işerken prosödür böyleymiş dışardan bişey kullanmayanın çişini koyuyorlarmış öyle dendi banada sonracıma kaba işedinmi haftaya birdaha ynı işlemlerden geçiyosun tekrar geldiğinde doktoru görmene gerek yok güvenlik arkadaşlara barkod almada işleminde yardımcı oluyo böyle yani sonra 8 inci haftada doktor ameteme kağıt yolluyomuş bu sağlık raporu işlemi sürerkende baş vurulan yer doktorun elinden yazılı kağıt istiyo hani şu tarihte başlandı ve şu tarihten itabaren devam edicektir diye bi yazı istediler dosyanızıa onuda koymayı unutmayın bide amateme gidicem diye kağıt aldığında akabinde baş vurucaksın bir kaç gün sonrayı sosyal hizmetler kabul etmiyo bana öyle dendi

okurken ben yoruldum.....bu nedir ya yazık valla:26:RAbbim yardımcınız olsunnn

Son düzenleme:
Cevabin icin sagol arkadasim ilk islemi yaptirdik dr bize sonuclara bakariz sizi fazla zorlamam sekiz hafta gelmenize gerek yok dedi ama sonucu psikiyatriyemi yollayacak yoksa raporu kendimi verecek bilmiyorum carsambaya psikiyatriden randevu aldik insallah ordaki islemi ayni gun yapabiliriz sana niye bir ay sonraya randevu verdiler anlamadim canim prosedur oylemi o gun psikametriyi yapmiyolarmi

yoktu malesef eşim para bile teklif etti ama liste baya bi kabarıktı şans işte vardır bundada bi hayır randevumuz yarın bakalım neler olcak 500 küsür soru varmış bu kadar biliyorum

Son düzenleme:

Kızlar son günlerde bir amatem muhabbetidir gidiyor. Bize hiç böyle birşey söylenmemişti.. Daha sonradan getirilen bir uygulama mı? Yoksa ben de mayıs ayında başvuran biri olarak o süreçten geçecek miyim?

inanın sıramı öğrenmek için kurumu aramaya korkuyorum bizden de isticekler diye :)
ben ocak ayında başvurdum öyle şeyler istemediler sadece bulaşıcı hastalık olmadığına dair intaniye drundan rapor verem savaştan rapor okadar ameteme falan gitmedik istermi bilmiyorum inşallah istemez 8 hafta kolaymı git gel ne zor sınav Rabbim yardımcınız olsun zorunuzu kolaylaştırsın bir an evvel işleriniz bitsin

bacılar kızımızın adını eşimle kararlaştırdık ERVA koyduk.
bu konuda bana yaptığınız destek içinde teşekkürederim.
Rabbim adıyla yaşatsın uzun bereketli ömrü olsun ERVA mın :)
Rabbim bu günleride gösterdiya çok şükür inşallah kucağımıza da almayı nasip etsin
9 ay 2 gündür ERVA mızı bekliyoruz

Son düzenleme:
zamancım kız olursa zülal ismini koymayı düşünüyorum çok beğeniyorum ama erkek olucak büyük ihtimalle ve ben hala bir isim bulmuş değilim
erkekteve kızda sıran kaç biliyormusun eğer biliyorsan özelden yazabilirmisin merak ettim aslında yıl olucak erkekte daha önceden sıranın gelmesi gerekiyordu epeydir bekliyorsun inşallah bayrama bebeğinle girersin :) erkek isimleri konusunda enes eymen çok hoşuma giderdi belki sizde beğenirsiniz istersen senin için erkek ismide bulurum .
şuan nedendir bilmem ama içim kıpır kıpır adını koydukya ondanmıdır bilmem sanki bir düğüm atıldı içimde daha bir sıcaklık düştü gönlüme bir tuhaf oldum okadar başkaymışki hele birde gelse kim bilir nasıl olucak

bize hiç mektup gelmedi bizde istanbul dışına olur dedik ama ayrı bir sıra vermediler veriliyormu bize sadece tek sıra verdiler şehir içi ve şehir dışı aynı sıradanmı ilerliyor istanbulda nasıl oluyor

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

zamancım çok güzel isim adıyla büyüsün inşallah, Rabbim tez zamanda kucagını doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…