Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
erva mın adını koyunca nebilim artık adı var bekliyoruz bir o eksik bambaşka bişeymiş adını koymak hele eşimin ağzından ismini duymak çok güzel minik kızımı bekliyorum şimdi
ndmysmn cnm bende telefonumu hep yanımda taşıyorum .bayrama kadar güzel hayırlı bi haber geleydi . bayrama yavrumla geçirmek istemiyorummm:26:
inşallah seninle birlikte bizde bekliyoruz her açtığımda acaba müzjde varmı diye bakıyorum hayırlısı olsun çok nazlı annesi napalım beklicez
ne güzel dolaşmışsın uygun fiyata nerden buldun yerleri ve fiyatlarını yazarmısın bende mobilyalara baktım 2 ayadan evvel getiren yok benim odunda bunu anlamıyor ki yok doğmamış coçuğa don biçmicekmişim falan gelince napcaz diyorum ses yok ne güzel sen bakmışsın banada fiyatlarını ve yerini söylersen çok iyi oluak
birde çilek mobilya harici belis bebe var sence hangi marka iyi araştırdın mı

EflatunA nasılsın arkadaşım kızınla zaman nasıl geçiyor

bilgisayarı açıp pat diye kapamakla geçiyor :)))
çok iyiyiz.. kızçemden başka birşeye zaman kalmıyor desem yeri.. dün gece tam uyuttum, bakayım foruma demiştim ki; uyandı.. odamızda uyuyoruz artık. kızım yatağında ben de onun yanındaki tek kişilik yatakta.. iki yatağı bitiştirdik birbirine, aradaki engellerin üstüne minik yastıklar koyduk, uykuda dönerken kafasını kolunu vurmasın diye.. bazen kedi gibi sürünüp benim yatağıma geçiyor. zaten elimi tutup uyumaya alıştı. eşimle başbaşa kalınca biz ikimizken ne yapıyorduk diyoruz :) ne kadar sessiz bir evimiz varmış eskiden..
tam bir şenliğe döndü hayatımız. her gün ayrı bir macera. gelenler, gidenler.. çevremizdeki herkes biliyor kızımı.. o kadar güzel tepkiler aldık ki..
bir hafta içinde bildiği kelimeleri daha net kullanmaya başladı kızım. "evet"i kattı kelimelerine.. hala anne demiyor ama sarılıp öpmeyi öğrendi beni:)) bir de kucak gülü oldu diyebilirim. kısa zaman sonra konuşmaya başlayacağını düşünüyoruz, ağzını alıştırmaya çalışıyor şu sıralar..

bayram öncesi, burda güzel haberler göreceğimizi umuyorum.. bir an önce kucaklarınızın dolması, evinizin bebek kokması dileğiyle..yaşı kaç olursa olsun eve bir çocuk girdi mi, evin kokusu, rengi bile değişiyor sanki..sevgiler herkese..

biliyorsunuz bizim kızımız müthiş bir sürpriz yapıp geldi.. erkek bebek beklerken, bebek biberonu, body falan alırken 2 yaşında bir cimcimemiz oldu. kızımla görüşmeye gittiğimiz günler akşamları alışveriş yaptık, yatağını falan seçtik. ikea bu konuda gerçekten kurtarıcı.. kurumdaki uzman, "neden birlikte gidip almıyorsunuz ki" demişti. giysi meselesini aynen dediği gibi yaptık.. sen de yavruna kavuşunca onun da tercihlerini dinleyerek yaparsın alışverişini.. biliyorum, insan hemen herşeyi almak, hazır etmek istiyor..ama belirsizlikler engel bunu yapmaya.. azıcık daha sabır arkadaşım..

Canım eşim tamam dedi bende tanismayi isterim iyi olur bayramdan sonra musait zaman da buluşalım kızlar sizleri de bekleriz

çok sevindim canım .bu yolda düzcede yalnız olmadıgımı bilmek çok güzel ....bayramdan sonra inş haberleşiriz .tanışırız cnmm...

tşkler zaman ...aynı duyguları hepimiz için hissediyorum .bilgisayarı açtıgım gibi buraya geliyorum .güzel haberler varmı diye

evt cnm çünki 5 yaş baya bilinçli bi çocuk olacak kendi odasını kıyafetlerini kendi seçsin istiyorum... .düşünmesi bile güzel ...hayal ediyorum yavrumla alışverişteyim süper
yegenimizi öp bizim yerimizede .kızınla hep mutlu olursunuz inş cnm

Günaydın arkadaşlar inşallah bugün çok güzel haberler alacağımız bir hafta olur bende sabah akşam bu siteye girip bakmazsam olmuyor geçende dediğim gibi aynı kaderi paylaştığımızdan derdimizi anlıyoruz bayramda benım gibi kımler memlekete gidecek bakım bizim de annelerimiz yolumuzu bekliyor

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Arkadaşlar bugün çok duygusalım.Çok şükür davamızı açtık.Bize daha önce dosyası gösterilmemişti.İlk kez dün akşam okudum.Çok etkilendim.Yavrum susuzluktan hayati tehlikesi olduğu için 6 gün hastanede yatmış.Tek tek yapılan işlemler yazıyor.İçim parçalandı.Birde bırakılan yer ve üzerinde olanlar(giysi anlamında) detaylı yazıyordu.Size anlatamayacağım ama çok çok üzücü,çok etkilendim.Yavrumu Rabbim bana bağışlamış,benim için korumuş,benim ona anne olmamı istemiş.Allah bundan sonra yavruma iyi günler göstersin,şansı,kısmeti hep açık olsun inşallah.

heidiankara canım teşekkür ederim bilglerin için siz şehir dışınıda form doldurmuşmuydunuz amotem sağlık raporu istemişlermiydi

eskiden çok aglardım neden benimde çocugum olmadı diye.neden rabbim bu kaderi bana yazdı diye.evden çıkmazdım .çalıştıgım dönemlerdede işten eve evden işe giderdim.çocuklu ailelerle oturmaz onların çoçuklarını anlattıklarında ordan uzaklaşırdım .şimdi bu kararı aldıtan sonra soruyorlar kaç tane evladın var 1 tane diyorum.. oglum gelecek ...bizim dünyamıza ortak olacak.... hayatımın anlamı oldu gelmeden .
rabbim bu kadersizleri bizim kaderimize yazdıgı için binlerce şükürler olsun...heidi canım ...sen onun dünyasısın .üzülme canım ..herşey bundan sonra güzel olacak .mutlu bir ailede büyüyor yavrun...

heidiankara canım teşekkür ederim bilglerin için siz şehir dışınıda form doldurmuşmuydunuz amotem sağlık raporu istemişlermiydi

cnm bu ametem nisanda başlamış olan bi uygulama.ben martta başvurdum biz sadece raporumuz hastaneden aldık .sizin şanşınıza sanırım cnm .kolay gelsin .

Kızlar hayat süprizlerle doludur. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Bize gerekli olan sadece sabır. Güzel haberler almanız dileğiyle...

Merhaba Fakelove,
valla buradan ve başka yerlerden duyduklarıma göre insanlar genelde bunca zaman bekledikleri için çok pişman oluyorlar..Hep keşke daha önce başvursaydım diyorlar ve karı koca bunu söylüyorlar!Bir de birinden çok tatlı bir söz okumuştum;eve girdiğiniz anda o sizin bebeğiniz oluyor demişti;çok hoşuma gitmiştiHele ki kollarını uzatıp 'anne' dediği an!Beni asıl etkileyen ve hayalini hep kurduğum bu oldu!Kollarını bana uzatıp 'anne' dediği an,ah o an işte tarif edilmez!!
Bir de Facede Mutlu Tönbekici kızı için ve onunla geçirdiği zamanlarla ilgili çok güzel şeyler yazmış;okumanı tavsiye ederim:)

Kitapların isimlerini yazar mısın?

Antalya'da da Ağustos 2010 başvurularının yavruları veriliyormuş dendi..inanmak istemiyorumkasım 2012 başvurumuz;nasıl inanayım!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…