erva mın adını koyunca nebilim artık adı var bekliyoruz bir o eksik bambaşka bişeymiş adını koymak hele eşimin ağzından ismini duymak çok güzel minik kızımı bekliyorum şimdiZamancim erva ismini cok begendim adiyla buyusun hayirli bahti acik bir yavrun olsun insallah allah kucagimizi doldursun hepimizin bende artik isim dusunmeye karar verdim sen benide gaza getirdin sanki bir adim daha yaklasmis gibi hissettim biseyler bulunca sizlerle paylasirim fikir verirsiniz
inşallah seninle birlikte bizde bekliyoruz her açtığımda acaba müzjde varmı diye bakıyorum hayırlısı olsun çok nazlı annesi napalım beklicezndmysmn cnm bende telefonumu hep yanımda taşıyorum .bayrama kadar güzel hayırlı bi haber geleydi . bayrama yavrumla geçirmek istemiyorummm:26:
ne güzel dolaşmışsın uygun fiyata nerden buldun yerleri ve fiyatlarını yazarmısın bende mobilyalara baktım 2 ayadan evvel getiren yok benim odunda bunu anlamıyor ki yok doğmamış coçuğa don biçmicekmişim falan gelince napcaz diyorum ses yok ne güzel sen bakmışsın banada fiyatlarını ve yerini söylersen çok iyi oluakKizlar naber? Haftasonu Istanbul kazan biz kepce yine dolastik. Bu sefer de bebek arabasi, ana kucagi vs baktik. Bu konu cok karisik, herkes baska birsey soyluyor, simdiden arastirmaya baslayin, benden soylemesi :) Park yatakta istedigim markada stok bitmis, orda da bayagi bakindim. Biberon emzik olayini cozdum :) oda olayi tamam, cok gezdim dolastim, pazar gunu ikea'ya da en son bakip kararimi verdim. Cilek mobilyadan alacagim. Internet sayfasinda hepsi var, fikirlerinizi beklerim :) isim konusunda bizde de uzun tartismalar oluyor, vallahi o da ayri konu, onu da calismaya baslayin derim :) Tul perde siparisi annanemizle teyzemizle beraber verdik. Halilar yikatmaya gidiyor. Duvar kagidini da begendim, siparisini vericem :) Ah bir de ayini bilsem de kiyafet alabilsem :) Migrostan alisveris yaparken dayanamadim bebe sampuaniyla bebek islak mendili aldim :) Esimle banyoda guzel bir yere koyduk. Simdi tek duamiz bebegin cabucak gelmesi :)
EflatunA nasılsın arkadaşım kızınla zaman nasıl geçiyor
benimde hiç hazırlıgım yok yavrum gelirse elim ayagıma karışacak .ama kendisi begensin istiyorum .kendi odasını beraber kurmak istiyorum ben .belkide kardeşide gelirse iki yatak büyük bir dolap tercih etmemiz gerekecek
Canım eşim tamam dedi bende tanismayi isterim iyi olur bayramdan sonra musait zaman da buluşalım kızlar sizleri de bekleriz
erva mın adını koyunca nebilim artık adı var bekliyoruz bir o eksik bambaşka bişeymiş adını koymak hele eşimin ağzından ismini duymak çok güzel minik kızımı bekliyorum şimdi
inşallah seninle birlikte bizde bekliyoruz her açtığımda acaba müzjde varmı diye bakıyorum hayırlısı olsun çok nazlı annesi napalım beklicez
ne güzel dolaşmışsın uygun fiyata nerden buldun yerleri ve fiyatlarını yazarmısın bende mobilyalara baktım 2 ayadan evvel getiren yok benim odunda bunu anlamıyor ki yok doğmamış coçuğa don biçmicekmişim falan gelince napcaz diyorum ses yok ne güzel sen bakmışsın banada fiyatlarını ve yerini söylersen çok iyi oluak
birde çilek mobilya harici belis bebe var sence hangi marka iyi araştırdın mı
biliyorsunuz bizim kızımız müthiş bir sürpriz yapıp geldi.. erkek bebek beklerken, bebek biberonu, body falan alırken 2 yaşında bir cimcimemiz oldu. kızımla görüşmeye gittiğimiz günler akşamları alışveriş yaptık, yatağını falan seçtik. ikea bu konuda gerçekten kurtarıcı.. kurumdaki uzman, "neden birlikte gidip almıyorsunuz ki" demişti. giysi meselesini aynen dediği gibi yaptık.. sen de yavruna kavuşunca onun da tercihlerini dinleyerek yaparsın alışverişini.. biliyorum, insan hemen herşeyi almak, hazır etmek istiyor..ama belirsizlikler engel bunu yapmaya.. azıcık daha sabır arkadaşım..
Arkadaşlar bugün çok duygusalım.Çok şükür davamızı açtık.Bize daha önce dosyası gösterilmemişti.İlk kez dün akşam okudum.Çok etkilendim.Yavrum susuzluktan hayati tehlikesi olduğu için 6 gün hastanede yatmış.Tek tek yapılan işlemler yazıyor.İçim parçalandı.Birde bırakılan yer ve üzerinde olanlar(giysi anlamında) detaylı yazıyordu.Size anlatamayacağım ama çok çok üzücü,çok etkilendim.Yavrumu Rabbim bana bağışlamış,benim için korumuş,benim ona anne olmamı istemiş.Allah bundan sonra yavruma iyi günler göstersin,şansı,kısmeti hep açık olsun inşallah.
heidiankara canım teşekkür ederim bilglerin için siz şehir dışınıda form doldurmuşmuydunuz amotem sağlık raporu istemişlermiydi
Sen hangi sehirden basvurmustun minapiacim?
merhaba arkadaşlar buraya yazmasamda uzun zamandır sayfanın gizli takipçilerindenim 9 yıllık evliyim ve zamanı geldi artık diyorum ben biçok olumsuz düşünceleri sildim kafamdan ama tam diyorumki hemen aramalıyım hayal kuruyorum çok mutlu oluyorum bi süre sonra endişerim yüzünden ertelemek istiyorum normalmi bu düşünce sizdede aynı olıyomuydu lütfen cevap yazın bana bu düşüncelerim normal değilmi diye düşünüyorum karar veren arkadaşlarımı okuyunca yani sizleri sizler nasıl karar verdiniz yazarmısınız belki faydası olur banada eminimki hayalerimizde korkularımızda aynıdır ama ben o adımı atamıyorum
İnşallah otuznisan bu bayram yavrusuna kavuşur. Dualarımız seninle!!! :)
Ben istanbuldan başvurdum. Biz özgeçmiş, 5 resim ve hikayeleri fln teslim ettik ön görüşme yaptık. Bayramdan sonra randevu almamız söylendi, eşimle ayrı ayrı mülakata girecekmişiz. Kitaplarımızı okuyoruz. Bana da amatemden bahsedilmedi. Yapılır bebişlerimiz için her şeye katlanırız zaten korkumuz yok sonuçlardan çok şükür ama hem önceden yoktu hem de çok zaman alan bir uygulama diye sormak istedim sizlere.
Nisracim siralarimiz belli olurken basvuru yaptigimiz zaman baz aliniyor bunu memurumuza ozellikle sormustum bir ay rapor almisti gorusmemizi yapamamistik siramizda geride kalicaz diye uzulunce bize fark etmez basvuru tarihiniz onemli olan demisti istanbulda halen subat ayi basvurularinin yavrulari veriliuormus bu arada amatem raporunuda daha zamani olanlara yaptiriyolarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?