Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Antalya'da da Ağustos 2010 başvurularının yavruları veriliyormuş dendi..inanmak istemiyorumkasım 2012 başvurumuz;nasıl inanayım!!!

miniğin hayata kötü başlamış ama sonra şansı dönmüş senin gibi sevgi dolu bi anneciği olmuş Allah nazardan saklasın bundan sonra hep mutlu geçen, sevgiyle dolu bir hayatı olsun inşallah

benimde kızım gelirse rüyamda gördüğüm ismi koyucam allahın izniyle ahirena sona ermek manası

Kitapların isimlerini yazar mısın?

Çocuklara Söz Geçirme Sanatı - Ali Çankırılı
Çocuğunuzun ilk 6 yılı - Haluk Yavuzer

Bu ikisi okuması çok rahat kitaplar. Altlarını çize çize okuyorum ki, ileride ihtiyaç duyduğumda bilgilere daha hızlı ulaşabileyim.

Listede baya kitap var 2-3 tane okumamız yeterli gibi konuştu uzmanımız. 3. Kitap için Çocuk Psikolojisi'ni almıştık, yine Haluk Yavuzer'in ama bana ağır geldi biraz. Listeden başka kitap seçip onu alıp okumayı düşünüyoruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kızlar mrb iyi dilekleriniz için çookk teşekkür ederim.İnşallah demekten başka birşey gelmiyor elimden.Hepimizin en kısa zamanda yavrularımıza kavuşması dileğiyle...Sevgiyle kalın...

[

QUOTE=HAZAN72;32218162]
eskiden çok aglardım neden benimde çocugum olmadı diye.neden rabbim bu kaderi bana yazdı diye.evden çıkmazdım .çalıştıgım dönemlerdede işten eve evden işe giderdim.çocuklu ailelerle oturmaz onların çoçuklarını anlattıklarında ordan uzaklaşırdım .şimdi bu kararı aldıtan sonra soruyorlar kaç tane evladın var 1 tane diyorum.. oglum gelecek ...bizim dünyamıza ortak olacak.... hayatımın anlamı oldu gelmeden .
rabbim bu kadersizleri bizim kaderimize yazdıgı için binlerce şükürler olsun...heidi canım ...sen onun dünyasısın .üzülme canım ..herşey bundan sonra güzel olacak .mutlu bir ailede büyüyor yavrun...
[/QUOTE]

miniğin hayata kötü başlamış ama sonra şansı dönmüş senin gibi sevgi dolu bi anneciği olmuş Allah nazardan saklasın bundan sonra hep mutlu geçen, sevgiyle dolu bir hayatı olsun inşallah
Sevgili arkadaşlar çok teşekkür ederim.Yazdıklarınız için çok mutlu oldum.Evet belki doğuran kişi onu istememiş ama ben onu herşeyden çok istedim ve sevdim.Çok şükürki sevgi dolu bir ailede büyüyecek.Yazdığınız gibi oğlum, bütün hayal kırıklıklarıma,üzüntülerime,hayata küsüşlerime derman oldu,ilaç oldu.Ben onunla yeniden doğdum,hayatımın anlamı oldu.Beni çok mutlu etti.Benim de hayatta bundan sonraki tek amacım onun mutluluğu,onun eğitimi.Analık öyle yürekten gelen birşeyki o doyduğunda ben de tokum,o giyinikse üşümüyorsa ben de üşümüyorum,o mutluysa ben de mutluyum.Dünya bir yana o bir yana.Bir çok anne,(geçen bir akrabamız da öyle söyledi)gelinimle oğlumu nasıl paylaşırım,çok zor,acaba benim gibi ona bakarmı vs.diye düşünüyor.İnanmazsınız ben daha şimdiden diyorumki Allahım oğluma öyle sevgi dolu bir kız nasip etsinki ben öldükten sonra yokluğumu oğluma hissettirmesin.Anne olduğumdan beri kalbim daha hassas,dualarım daha çabuk kabul oluyor,sanki özel bir yardım alıyor gibiyim.Bu hislerle tüm bekleyen arkadaşlarım için dua ediyorum.Allah gönlünüzdekinden de hayırlısını versin.Siz de anne olun.Bir ömür boyu da ayrılmayın.

Son düzenleme:

Sevgili arkadaşlar çok teşekkür ederim.Yazdıklarınız için çok mutlu oldum.Evet belki doğuran kişi onu istememiş ama ben onu herşeyden çok istedim ve sevdim.Çok şükürki sevgi dolu bir ailede büyüyecek.Yazdığınız gibi oğlum, bütün hayal kırıklıklarıma,üzüntülerime,hayata küsüşlerime derman oldu,ilaç oldu.Ben onunla yeniden doğdum,hayatımın anlamı oldu.Beni çok mutlu etti.Benim de hayatta bundan sonraki tek amacım onun mutluluğu,onun eğitimi.Analık öyle yürekten gelen birşeyki o doyduğunda ben de tokum,o giyinikse üşümüyorsa ben de üşümüyorum,o mutluysa ben de mutluyum.Dünya bir yana o bir yana.Bir çok anne,(geçen bir akrabamız da öyle söyledi)gelinimle oğlumu nasıl paylaşırım,çok zor,acaba benim gibi ona bakarmı vs.diye düşünüyor.İnanmazsınız ben daha şimdiden diyorumki Allahım oğluma öyle sevgi dolu bir kız nasip etsinki ben öldükten sonra yokluğumu oğluma hissettirmesin.Anne olduğumdan beri kalbim daha hassas,dualarım daha çabuk kabul oluyor,sanki özel bir yardım alıyor gibiyim.Bu hislerle tüm bekleyen arkadaşlarım için dua ediyorum.Allah gönlünüzdekinden de hayırlısını versin.Siz de anne olun.Bir ömür boyu da ayrılmayın.[/QUOTE]

Canım çok güzel yazmışsın Allah ım ömür boyu sizleri mutlu ve sağlıklı kılsın. Rabbim gönlüne göre versin.. Oğluşunu benim yerime kokulu öp annesi.

Son düzenleme:
heidiankara cnm sen muhteşem bir annesin .yüregin güzel .evladın çok şanslı inan buna.senin gibi bi annesi oldugu için.sevgilerimle cnmm

işlemleri tamamladığımız gün uzmanımız kızımızın dosyasında yazan bilgileri bize okudu. ağladık eşimle..yaşanmaması gereken şeyler ama yaşanmış..bir de kurumdakilere binlerce kez teşekkür ettim. bu zamana dek ona iyi baktıkları, bir bakıma yeniden hayata döndürdükleri için..
artık o yaşanmaması gereken şeyler çooook geride kaldı.. yavrularımızla birlikte pırıl pırıl bir gelecek bekliyor bizi..
ne güzel son adımı da atmışsınız. daha önce duyduğumda, okuduğumda önemsemezdim. ama o kimlikte yazan ad-soyad çok önemliymiş. doktor kontrolü için randevu alırken kızımın kimlik bilgilerini sorulduğunda anladım bunu da.. ne zormuş başka soyadını, başka insanların adını söylemek.. neyse, bu da bitecek..kızımın kimliğinde adlarımızın, soyadımızın yazılı olduğu gün de gelecek.. bak siz ne kadar yaklaşmışsınız. umarım davanız çabuk sonuçlanır, yeni kimliğinizin kutlamasını yaparız..

merhaba bayanlar nasılsınız bugün bakalım ne var yok

berbat haldeyim hala işteyim bugün çok yoğun bitmedi gitti kimbilir gece kaçta çıkarım
şimdi evde olucaktım pijamaları giyip kuruyemiş yerken oturmak vardı :)
bayrama kadar sürtcekler beni böyle bayramda da kaynanatöre maruz kalcam ben ölem kurtlar beni yiye:)

iyi akşamlar arkadaşlar....bayramda tatilinde antalyaya gideceğiz hem aileyi hem de kısmet olursa bebişi göreceğiz....inşallah bayramda nöbetçi kadın doğumcu vardır.....Arkadaşlar bir bayan var istanbulda yaşıyor...7 aylık hamile...bebeği evlatlık olarak vermek istiyor...zor durumdaymış...maddi çıkar beklemiyor...yasal yollardan verecek...çocuk esirgemeye vermek istemiyor...ilgilenen arkadaşlar bana mesaj atarsa bende bayanın e-posta adresini vereyim....

ay evet ya nediyim allah yardım etsin

Teşekkür ederim.Umarım çocuklarımızın yeni kimlikleri çıkar da rahat ederiz,inşallah nice kavuşmaları ve yeni kimlikleri kutlayalım.

yürekleri kocaman sevgi dolu annelerine...şimdiden ben ve kuzucuklarım bayramınızı kutluyoruz. yarın akşam babaannemizle bayramı geçirmek üzere Antalya ya gidiyoruz. sizlere de sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmenizi diliyoruz.. meleklerini bekleyen anneler şimdi değilse de bir sonraki bayramda inşallah meleklerinizle birlikte olursunuz. öpüldünüz

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

bacılar Rabbim bayramımızı hayırlara vesile olsun inşallah
yavrusuna kavuşan annelerimizin ellerinden öperim :)
eh artık elde öpüldüğüne göre şeker olur bahşiş olur bişeyler verirsiniz :)
meleklerininde yanaklarından öper bir de dua isterim meleklerinizden hayırlısıyla bizlerede nasip etsin Rabbim diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…