eveeeeeeeettttt.. kızım artık evinde.. üstelik bugün değil dün akşam geldik.. başka şey istesem olacakmış, ama başka isteğim de yoktu zaten..
pazartesi sabahı yurda kızımızı görmeye gittik.. öğleden sonra da işlemleri başlatmak için uzmanımızın yanına gidecektik.. yurdun uzmanı, siz hala burda mısınız dedi bize.. bütün haftasonu neler yaptığımızı bir bir anlatmışlar.. bizim için uzmanımızla görüşmeyi önerdi. uzmanımıza bizim üçümüzü de artık yurttan kovmak istediğini söyledi.. çocuk alıştı, bu insanlar günlerdir her dakika burdalar, üçüne de yazık, bitirelim bugün işlemlerini artık dedi..iki ayağımız bir papuca girdi ama işlemleri pazartesi akşamına kadar bitirdik. uzmanların özverili çalışmalarıyla gerçek oldu düşümüz.. allah bin kere razı olsun hepsinden..
akşam kızımı evimize getirdik. yollarda biraz huysuzlandı yavrum. araba gezmesine alışık değil.. bir de aracı ben kullanıyorum, benim yanıma öne gelmek istiyor.. bin türlü rezillikle evimize geldik. eve gelmeden pişik ilacı alayım dedim eczaneden. hava makinamızı da orda bulduk. eczacı bana cihazın nasıl kullanılacağını anlatırken bir yandan eşimin kucağındaki kızımı seviyordu. "ah, ne anneyi kırmışsın ne babayı, ikisinden de biraz almışsın.. ikinize de benziyor" dedi:))) çok güldük eşimle.. gerçekten ikimize de benziyor kızımız, daha da benzeyecek..
gece henüz yatağımız gelmediğinden önce onun için hazırladığım tek kişilik yatağa yattık.. baktık olacak gibi değil, eşimle ikimiz aramıza aldık, çift kişilik yatakta üç kişi yatıyoruz şimdi.. hayatımda uyuduğum en güzel uykuydu.. belki de pek uyuyamadığımdan öyle geldi :) kıpır kıpır benim boncuğum.. bir eşime dönüp sarılıyor, sonra uyanıyor beni istiyor, hadiii bana dönüp sarılıyor.. ben acaip uykusu ağır biriyim normalde. ama dün gece her kıpırtısına uyandım.. öptüm, sevdim miniğimi..
sabah kahvaltımızı ettik.. sonra alışverişe çıkacaktık, arkadaşım aradı o arada ne oldu diye.. biz dün akşam olağanüstü hal ilan etmiş şekilde dünyadan kopup kızımızla ilgilendik.. kimseye haber vermemiştik.. kızımın geldiğini öğrenince arkadaşım çıldırdı, alışverişe birlikte çıktık. O ve eşi olmasa benim için çok zor olabilirdi. benim kızım tam bir kokoş:) her beğendiği giysiyi anında denemek istiyor.. giye çıkara bir sürü cici aldık..
öğleden sonra anneannemiz geldi istanbul'dan.. anneanneyle tanıştık.. bu arada komşularla ve mahalle bakkalımızla da tanışılmıştı gün içinde :) herkese nasıl el sallamalar, nasıl gülücükler.. herkes bayıldı kızıma.. anneanne ile de hemen uyum sağladılar.. öğle uykumuzu anneannemizin evinde uyuduk..akşam yemeğini anneannenin elinden yemek istedi.. şimdi onlar evde anneanne ile sevişiyorlar.. ben günlerdir herşeyden koptuğum için işle ilgili bir iki evrak toplamaya eve geldim de fırsat bulup yazabildim sizlere..
gerçekten hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum.. anne olmak düşündüğümden daha güzelmiş.. bebeğine kavuşan annelerin neden foruma uğrayamadığını şimdi çok daha iyi anlıyorum.. bekleyen herkesin bir an önce yavrularına kavuşmalarını diliyorum..
sevgiler..
Merhaba kızlar haklısınız yazamadım çok özür diliyorum. Dün yazdım size ancak ne yazık ki yazdıklarımın hepsi silinmiş. Kızlar öyle güzel ki kızımız çok tatlı maşallah ancak kızımı üşütmüşler teyzeleri Cuma günü öğleden sonra geldi evimize ertesi gün doktora götürdük antibiyotik başladık çokta gelenimiz gidenimiz oldu ancak kendimize gelebildik. Yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum çünkü bende bebeklerine kavuşan annelerin anılarını yazmalarını dört gözle beklerdim. Perşembe öğeleden sonra eşimi kurumdan aramışlar kızınız sizi bekliyor demişler. Eşim aksam yemeğinde annemlere gitmiştik orada hepimiz bir duyalım diye bana bile söylemeden kendini tutmuş. Yemekten sonra söyledi dondum kaldım başladım ağlamaya çünkü bir gün önce ben kurumu aramıştım daha vakit var sanıyordum kısmet işte meğer kızımız orada bizi bekliyormuş. Akşam hiç uyumadan sabah erkenden kurumun yolunu tuttuk saat dokuz gibi kızımı kucağıma getirmişlerdi çok güzel iki buçuk aylık bir melek teyzeleri ilk karşılaştığımızda bana baktı güldü o an aşık oldum kızıma teyzeleri eşim de bende şaşkın ve karışık duygular içindeydik. Bebeğim yeni uyanmış karnı açmış dayanamadım bakıcı teyzesine verdim mamasını versinler diye bizde hemen evrak işlerini halletmek için yola çıktık baya koşturduk ki öğleden sonra kızımızı alabilelim. Cuma günü saat iki gibi kızımız evimize geldi. Anneanesi dedesi kızımızı dört gözle evde bekliyorlardı. Dedesi ağlayarak kızımı kucağına aldı hepimiz çok mutluyduk rüya gibi aynı zamanda da yorucu bir gündü. Şunu söyleyebilirim beklediğime gerçekten deydi kızlar söylerlerdi anlamazdım ama doğruymuş herseye değermiş. Şaşılacak kadar bana benziyor kızım bebeklik fotoğraflarımla aynı teyzeleri. Allah bekleyen annelerinde tez zamanda kucağını doldursun inşallah ama bu yolun sonunda mutluluk var o yüzden içinizi ferah tutun sabırla bekleyin hepinizi çok öpüyoruz. Sevgiler…[/QUO
Tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, mutluluğunuz daim olsun.
gamzeli77 11.2012 İstanbul Rıza-Kız 08.2013
hayalimmm84 12.2012 İstanbul Terk-Rıza Kız 09.2013
LVNY 02.2013 İstanbul Terk-Rıza Kız 09.2013
5059 04.2012 İzmir Terk-Rıza Kız 09.2013
EflatunA 07.2013 Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek 09.2013
kızlar gözünüz aydın olsun.... uzun zamandır yazamıyorum. iki ay aradan sonra işler de yoğun.
evde zaten mümkün değil sizlerde anlayacaksınız. yaşadıkça her şey için çok az vakit kalıyor.
hele çalışan anneler için daha da zor. en zoru yavrunuzu çok az uyanık görebilmek. akşam iş
çıkışı uyku saati oluyor sabahları da gözünü açıyor ve anneannesine bırakıyoruz. tek sıkıntımız bu.
3 ayımız dolmak üzere randevumuzu aldık. kurumlar görüşmeye gideceğiz. darısı bekleyen anne adaylarının
başına..... başınıza gelebilecek en güzel şey.... her türlü beklemeye değecek.....sabır ve dua edin.
bebeğine kavuşan anneler bebekleriniz öpün sarın sarmalayın benim içinde ......
Çok teşekkürler, bizde 2 aya yaklaşıyoruz , işe başladım ve uyku saatine çok az zaman kala evde olabiliyorum.
Hafta sonlarını iple çekiyoruz.Anneanne ve babaanne bizim evde baktıklarından sabah uyandığında mamasını yedirip öyle evden çıkıyorum.Sabah uyandıklarında harika oluyorlar
Bende şu 3 aylık görüşmelerde neler oluyor merak ediyorum, yine birşeyler öğrenip mi gitmek gerekiyor, tecrübeli anneler bilgi verebilirse mutlu olurum.
Merhabalar bu topigi başvurduktan sonra ilk sayfasından itibaren okudum. Hatta her sabah ve akşam okuyorum. O yüzden herkes bana tanıdık geliyor) Bir arkadaşımız geçenlerde keşke tüm başvuran arkadaşlar buraya gelse, bu süreci birlikte yaşasak yazmıştı. Üzerime alınıp buraya yazmaya, yaşadığım sureci sizinle paylaşmaya karar verdim; p
Biz eşimle ağustos ayında başvurumuzu yaptık. Zaman arkadaşımız benim bilgilerimi de listeye eklersen sevinirim. Ağustos ayında Istanbul'dan terk rıza kız bebek için yaptık başvurumuzu.
Allah bu yola giren herkesin yardımcısı olsun, özlemimiz en kısa zamanda sona ersin inşallah.
Yasamezgim merhaba, ne iyi ettin :) Bendim oyle diyen :)
Kızlar kızım geldi, hepinizin elini öpüyor ve bayram bahşişini istiyor :) Görseniz kucucuk bir melek, daha bir bucuk aylik :) Sali ogleden sonra kurumdan aradilar, carsamba gunu aksami da bebişle eve geldik :) Biliyorum bu hikayeler en sevdiklerimiz, ben de beklerken hep bu hikayeleri okuyarak duygulandim, sabrimi tazeledim. Ve sandim ki benim günüm hiç ama hiç gelmeyecek. Meger geliyormus arkadaslar :) Ve bilirsiniz ne derler bebekler surpriz yapmayi severlermiş, bizim minnoş da bize sürpriz yapti :) Anlatacaklar cok, bu daha ilk bölüm :) Hepinizi sevgiyle kucakliyorum arkadaslarim :)
Kızlar kızım geldi, hepinizin elini öpüyor ve bayram bahşişini istiyor :) Görseniz kucucuk bir melek, daha bir bucuk aylik :) Sali ogleden sonra kurumdan aradilar, carsamba gunu aksami da bebişle eve geldik :) Biliyorum bu hikayeler en sevdiklerimiz, ben de beklerken hep bu hikayeleri okuyarak duygulandim, sabrimi tazeledim. Ve sandim ki benim günüm hiç ama hiç gelmeyecek. Meger geliyormus arkadaslar :) Ve bilirsiniz ne derler bebekler surpriz yapmayi severlermiş, bizim minnoş da bize sürpriz yapti :) Anlatacaklar cok, bu daha ilk bölüm :) Hepinizi sevgiyle kucakliyorum arkadaslarim :)
Ayyy çok şükür, günlerdir güzel habere hasret kaldık resmen. Çok mutlu oldum adına, bayram şekerinle çok güzel ve mutlu nice bayramlar diliyorum. Bebişin erken gelince alışverişini tamamlayamadın, artık beraber çıkarsınız alışverişe, yanında yok yedek kıyafetiydi, yok beziydi, mamasıydı derken iki çantayla dolaşarak :)Yasamezgim merhaba, ne iyi ettin :) Bendim oyle diyen :)
Kizlar ben turuncuyu merak ettim ocakta basvurmus acaba yavrusu geldide haberimizmi yok yoksa baska birseymi var turuncu nerdesin merakimizi gider arkadasim bir surprizde senden gelsin insallah
anam bacım ağzındamıydı dilindemiydi maşallah sen dedi kedicik müjdeyi verdi arada böyle söylede kulağımıza müjdeler çalınsınbu hafta bi arkadaşımızda yavrusuna kavuşaydı keşke .bayram şekeri olurdu
hoşgeldin inşallah sizinde tüm süreçleriniz su gibi aksın minik kızın gelsinMerhabalar bu topigi başvurduktan sonra ilk sayfasından itibaren okudum. Hatta her sabah ve akşam okuyorum. O yüzden herkes bana tanıdık geliyor) Bir arkadaşımız geçenlerde keşke tüm başvuran arkadaşlar buraya gelse, bu süreci birlikte yaşasak yazmıştı. Üzerime alınıp buraya yazmaya, yaşadığım sureci sizinle paylaşmaya karar verdim; p
Biz eşimle ağustos ayında başvurumuzu yaptık. Zaman arkadaşımız benim bilgilerimi de listeye eklersen sevinirim. Ağustos ayında Istanbul'dan terk rıza kız bebek için yaptık başvurumuzu.
Allah bu yola giren herkesin yardımcısı olsun, özlemimiz en kısa zamanda sona ersin inşallah.
Merhabalar bu topigi başvurduktan sonra ilk sayfasından itibaren okudum. Hatta her sabah ve akşam okuyorum. O yüzden herkes bana tanıdık geliyor) Bir arkadaşımız geçenlerde keşke tüm başvuran arkadaşlar buraya gelse, bu süreci birlikte yaşasak yazmıştı. Üzerime alınıp buraya yazmaya, yaşadığım sureci sizinle paylaşmaya karar verdim; p
anam bacım ağzındamıydı dilindemiydi maşallah sen dedi kedicik müjdeyi verdi arada böyle söylede kulağımıza müjdeler çalınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?