Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Uzun zamandır topiğe giremiyordum (kızımdan vakit kalmıyor :) tebrik ediyorum, Allah bir ömür boyu mutlu etsin

Çok teşekkürler, bizde 2 aya yaklaşıyoruz , işe başladım ve uyku saatine çok az zaman kala evde olabiliyorum.
Hafta sonlarını iple çekiyoruz.Anneanne ve babaanne bizim evde baktıklarından sabah uyandığında mamasını yedirip öyle evden çıkıyorum.Sabah uyandıklarında harika oluyorlar
Bende şu 3 aylık görüşmelerde neler oluyor merak ediyorum, yine birşeyler öğrenip mi gitmek gerekiyor, tecrübeli anneler bilgi verebilirse mutlu olurum.

Bizim ilk üç aylık görüşmemiz dündü çok iyi geçti uzman aklınıza gelebilicek herşeyi soruyo ne yiyor ne içiyor kaçta uyuyor kaç saat uyuyor nasıl uyutuyosunuz işten eve kaçta geliyosunuz kaçta evden çıkıyosunuz hayatınızda ne değişti gelişimi nasıl tv izliyorumu oyuncaklarıyla oynuyormu nasıl bi bebek yaşıtlarıyla iletişimi nasıl yanlız kaldığında sizin yokluğunuzu anlıyormu iletişiminiz nasıl gelişimi nasıl falan filan sağlık raporlarının aşı karnesinin fotokopisini alıyor böyle yani ama kuruma gitmek insanı biraz geriyo üzülüyo insan tekrar aynı ortama girmeye ama bu aşamalardan geçmek zorundayız

bu hafta bi arkadaşımızda yavrusuna kavuşaydı keşke .bayram şekeri olurdu

Merhabalar bu topigi başvurduktan sonra ilk sayfasından itibaren okudum. Hatta her sabah ve akşam okuyorum. O yüzden herkes bana tanıdık geliyor) Bir arkadaşımız geçenlerde keşke tüm başvuran arkadaşlar buraya gelse, bu süreci birlikte yaşasak yazmıştı. Üzerime alınıp buraya yazmaya, yaşadığım sureci sizinle paylaşmaya karar verdim; p
Biz eşimle ağustos ayında başvurumuzu yaptık. Zaman arkadaşımız benim bilgilerimi de listeye eklersen sevinirim. Ağustos ayında Istanbul'dan terk rıza kız bebek için yaptık başvurumuzu.
Allah bu yola giren herkesin yardımcısı olsun, özlemimiz en kısa zamanda sona ersin inşallah.

Yasamezgim merhaba, ne iyi ettin :) Bendim oyle diyen :)

Kızlar kızım geldi, hepinizin elini öpüyor ve bayram bahşişini istiyor :) Görseniz kucucuk bir melek, daha bir bucuk aylik :) Sali ogleden sonra kurumdan aradilar, carsamba gunu aksami da bebişle eve geldik :) Biliyorum bu hikayeler en sevdiklerimiz, ben de beklerken hep bu hikayeleri okuyarak duygulandim, sabrimi tazeledim. Ve sandim ki benim günüm hiç ama hiç gelmeyecek. Meger geliyormus arkadaslar :) Ve bilirsiniz ne derler bebekler surpriz yapmayi severlermiş, bizim minnoş da bize sürpriz yapti :) Anlatacaklar cok, bu daha ilk bölüm :) Hepinizi sevgiyle kucakliyorum arkadaslarim :)

Tebrik ederim. hep mutlu ve en onemlisi huzurlu olun insallah :) bayram sekeri gelmis eve. bu arada oglumdan firsat bulup giremiyorum, bebeklerine kavusan herkesi kutluyorum. herkese simdiden mutlu bayramlar. sevgiler...

Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Kız anneleri çoğaldı mı ne?

Ayyy çok şükür, günlerdir güzel habere hasret kaldık resmen. Çok mutlu oldum adına, bayram şekerinle çok güzel ve mutlu nice bayramlar diliyorum. Bebişin erken gelince alışverişini tamamlayamadın, artık beraber çıkarsınız alışverişe, yanında yok yedek kıyafetiydi, yok beziydi, mamasıydı derken iki çantayla dolaşarak :)

Merhaba arkadaşlar

bizimde bu bayram ilk bayramımız, bizde bayram kutlaması için babaanne ve dedenin yanında şehir dışında olucaz.
Baba tarafından akrabalardan henüz kimse kızımızı görmedi, herkes merakta, bayramı iple çekiyor.
Bizde kızımla daha çok zaman geçirmek için bayram tatilini bekliyoruz.
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.
Çocuklarına kavuşanlar nice bayramları birlikte geçirmek dileğiyle, kavuşamayanların en kısa zamanda kavuşmaları temennisiyle
hepimize iyi bayramlar....

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

Gozun aydin arkadasim hayirli ugurlu olsun insallah yavrun nihayet guzel bir haber aldikta sevindik senin haberini bekliyodum merakla subatta basvuranlari mutlu ediyolardi artik allah kizini saglikli mutlu hayirli ve omru bereketli yapsin insallah anali babali buyusun bayram sekerin ailenle mutluluklar dilerim

Kizlar ben turuncuyu merak ettim ocakta basvurmus acaba yavrusu geldide haberimizmi yok yoksa baska birseymi var turuncu nerdesin merakimizi gider arkadasim bir surprizde senden gelsin insallah

Kizlar ben turuncuyu merak ettim ocakta basvurmus acaba yavrusu geldide haberimizmi yok yoksa baska birseymi var turuncu nerdesin merakimizi gider arkadasim bir surprizde senden gelsin insallah

turuncu gayet iyi oda sık sık sizleri soruyor bebişi konusunda henüz gelmedi gelicek inşallah

bu hafta bi arkadaşımızda yavrusuna kavuşaydı keşke .bayram şekeri olurdu
anam bacım ağzındamıydı dilindemiydi maşallah sen dedi kedicik müjdeyi verdi arada böyle söylede kulağımıza müjdeler çalınsın
hoşgeldin inşallah sizinde tüm süreçleriniz su gibi aksın minik kızın gelsin

nasıl sevindim anlatamam ama böyle olmadı bir parmak bal çaldın gerisi nerde bekliyoruz sabırsızlıkla
ne güzel bir bayram hediyesi oldu kızın çokda küçükmü baksana 1.5 aylık maşallah
darısı başıma gerçi bana daha çooookkk zaman var
şimdi işte olmaktansa kızıma evde olmayı tercih ederdim inşallah dediğin gibi gelmez sanılan günler gelir:)

Arkadaşım gözün aydın Allah im analı ve babalı büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyen anne adaylarının başına inşallah

hayırlı ugurlu olsun başvurunuz .tez zamanda inş yavruna kavuşursun cnmm

ya süper bi haber bu... cnmm gözün aydın .yavrun hayırlı evlat olsun agzınızın tadı hiç bozulmasın inş..rabbim yüzünüzü güldürsünnnn

anam bacım ağzındamıydı dilindemiydi maşallah sen dedi kedicik müjdeyi verdi arada böyle söylede kulağımıza müjdeler çalınsın

İÇİMEMİ DOGDU NEBU HAFTA umutluydum bi annemiz bebegine kavuşur diye düşünüyodum .hafta sonu olunca accuk umudumu kaybetmiştim .ama güzel haberi kedicik verdi

Arkadaşım hg başvurunuz hayırlı olsun

Hazancim sen hergün iyi dileklerini beyan et çok işe yarıyor kedicik 2 sevindi sıra bizde arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…