Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
hala işteyim imdat diye bağırıcam az kaldı
daha işten çıkıp şehirdışına çıkıcam yarın da orda çalışıcam sonra ver elini kaynanatör
çok bunaldım topiğin sapığı oldum resmen kimseciklerde gelmiyor
çok daraldım
hazan bacım duy beni bana dua et

Canım bende sana dua ediyorum Allah yardımcın olsun sabır versin

Hoş buldum gönlü güzel bayanlar. Kedicik2 bu ne güzel bir hoşgeldin sürprizi. Çok sevindim Allah gelinlik günlerini de göstersin inşallah. Bekleyen herkesin süreci hızla ilerlesin. Zaman sana da çok teşekkür ederim beni listeye eklemişsin.

herzaman dualarımdasınız arkadaşlar .hep dua ediyorum namazdan sonra...rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip eylesin diyorum .
sevgili zaman şen ne iş yapıyon cnm bu kadar geç kaldın .rabbim yardımcın olsun .

herzaman dualarımdasınız arkadaşlar .hep dua ediyorum namazdan sonra...rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip eylesin diyorum .
sevgili zaman şen ne iş yapıyon cnm bu kadar geç kaldın .rabbim yardımcın olsun .

hala işte ve bunlmış biri olarak malesef bil. yazılımı yapıyoruz

ah kedicik, tebrikler.. allah analı babalı büyütsün.. bayram şekerimizi kokla benim yerime de..

ay masallah kedicik! Cok sevindim! Hikayenizi cok merak ediyorum. Rabbim hayirli uzun omurler versin kizina insallah.

Bize umut oldun! Istanbul'dan 8 ayda kiz bebek gelmesi demek bizim siramizin da Allah izin verirse daha hizli ilerlemesi konusunda kocaman bir umut demek!

Iki sorum olacak. Hukuksal islemi devam eden mi sectin? Ufak saglik sorunu olmasina da tamam mi dedin?

Tebrik ediyorum seni. Masallah! Biz de bugunleri goruruz insallah kisa zamanda. Vakit buldugunda ballandira ballandira anlat lutfen bulusmanizi. Okurken cok keyif aliyorum cunku, cok guzel oluyor, isik oluyor bizlere :)

merhaba
işim gereği çocuklarla iç içeyim.ve öyle babalar-anneler(!) gördüm ki o çocukların keşke bir şansı olsa iyi bir annesi babası olsaydı diye düşündüm.sizler o kadar iyi insanlarsınız ki dünyada yapayalnız kalmış bir yavruya gönlünüzü dünyanızı açmaya hazırsınız.ve sizin yetiştireceğiniz çocuklar o kadar şanslı ki hayatlarına bir güneş doğuyor.iyiki varsınız çok kutsal bir şey yapıyorsunuz.onları çok sevin,sevgiyi,erdemi,merhameti öğretin.ne kadar yorucu olsa da onlara zaman ayırın.onların hayatında fark yaratın.bunu yapacağınıza eminim.sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim.en kısa zamanda meleklerinize kavuşmanız dileğiyle.annelik biyolojik olmuyor tamamen ruhsal birşey.mutlu günler anne adayları..

Halay cekmek, hoplayip ziplamak istiyorum. Bayram oncesi bebisler gelmeye baslamis. Darisi uzun zamandir bekleyen anne adaylarimizin basina insallah. :)

kocaman hoşgeldin canım uğurlu geldin topiğr tam hepimiz biri olsun yavrusuna kavuşmadı derken kedicik almış miniğini inşallah sende kavuşursun bir an önce

kedicik bu çok güzel oldu biliyomusun bizde süpriz yaparmı acaba diye hep bekliyorduk tam kimseden ses seda yok derken sen müjdeyi verdin buda bayram önü çok hoş oldu allahım hayırlı ömürlü etsin hep mutlu olun inşallah bizlerede nasip etsin tüm bekleyenlere

zamacım karşılık veremedim kayınpederim biraz rahatsızdı kaç gündür koşturuyoruz çok ama çok teşekkür edrim canım benim bu kadar işinin arasında beni unutmamışsın uğraşmışsın çok sağol çok güzel isimler bulmuşsun enes malik birlikte konulduğunda çok güzel anlamıda çok güzel birde talha ismini bulduk biz bakalım hayırlısı bu arada mesajını aldım ama yazamadım çok güzel ve temiz bir kalbin var senin bunu hissede biliyorum buradaki herkesin öyle eminim çünkü biz zor olan yoldayız bunu becerebilmekte bence biraz yürek ister çok şükür buradaki herkesdede bundan kocaman var allahım herkesin gönlünden geçeni istediğini dilediğini yaşamayı nasip etsin inşallah seninde kalbinden geçeni rabbim sana nasip etsin canım öptüm

kocaman hoşgeldin canım uğurlu geldin topiğr tam hepimiz biri olsun yavrusuna kavuşmadı derken kedicik almış miniğini inşallah sende kavuşursun bir an önce

Hoşbulduk Effsacım keşke her girdiğimizde bir anne yavrusuna kavuşşa ne güzel olurdu. Bende bu hafta okurken Bayram tatili öncesi mutlu bir haber alsak diyordum. Günlerden Perşembe olunca umutlarım kırılmaya başlamıştı kiiii güzel haber kedicikten geldi. Darısı bekleyen tüm anne adaylarının başına olsun inşallah.

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kedicik2 gözün aydın kızına kavuşmuşsun allah hayırlı uğurlu etsin.yuvanızdan mutluluk eksik olmasın. darısı diğer anne adaylarımıza olsun :)

kızlar mahkeme kararımız çıktı bayram sonrası kimlik işlemlerimiz başlayacak..kızımıza 2.isim arıyoruz. bana beğendiğiniz isimler varsa yazarmısınız

kızlar mahkeme kararımız çıktı bayram sonrası kimlik işlemlerimiz başlayacak..kızımıza 2.isim arıyoruz. bana beğendiğiniz isimler varsa yazarmısınız
maşallahne güzel mahkemeniz sonuçlanmış darısı bizlere inşallah
mihrinisa ben çok beğenmiştim eşim beğenmedi.
inşallah benimde kızım gelir onsuz günlerim onlu geçer

taze annemiz gelmiş hazır gelmişken anlatsana naıl oldu ilk karşılaşma ilk haberi nasıl aldın şöyle ballandıra ballandıra anlat da neşelenelim

Cok sagol :) Evet hukuksal islemi devam eden bir kucuk kus. Galiba ufak tefek saglik sorunlari her bebekte oluyor. Oyle zimba gibi bebek disarida da yok. Bizimkinin de var ufak tefek birseyleri ama buyuk saglik sorunu diyebilecegim birsey degil sanirim. Size onerecekleri dosya uzerinde iyi dusunmek gerekli. O anda akila ihtiyaciniz olabilir. Cevrenizde birilerinin bu konuyu biliyor olmasi bence onemli. Ornegin biz hemen saglikla ilgili soru isaretini aydinlatmak istedik. Cok yakin bir doktor arkadasimi aradim, o da sagolsun konunun uzmanina yonlendirdi, hemen sorularima cvp alabildim. Bu benim yasadigim, siz bambaska bir sey yasayabilirsiniz ama dosyaya ayni gun icinde cvp isteniyor. Hayir derseniz de dilekce yazip nedeninizi acikliuorsunuz. O yuzden zaman baskisi altinda insan telaslanip saglikli dusunemeyebiliyor, ondan dedim akil alabileceginize guvendiginiz birileri hazirda telefon beklesin. Ilk tavsiyem budur cunku ne ile karsilasacaginizi bilemiyorsunuz.

Sirada ilk 3-4e girdiyseniz benim deyimimle potaya girdiniz demektir, hazirliklari hizlandirin :) bu konu valla saka diil. Insan acaba erken yaparsam hevesim kursagimda mi kalir demeyin, varsin bir ay iki ay kalsin, inanin hazirliksiz yakalanmaktab iyidir. O yuzden hele ki calisan anneler simdiden is yerlerinizle izin konusunu konusmaya baslayin. Bir anda olursa ona zaman bulamazsiniz. Onden gidip bir formul gelistirin. Ucretli ucretsiz izin mutlaka bir zaman dilimini evde gecirmek icin caba harcayin. Ben hicbir sirketin minicik bir bebegi annesiz birakacak kadar zalim olacagina ihtimal vermiyorum.

Bir de bol bol okuyun. Ozellikle bebek bakimiyla ilgili. Cunku bebek gelince her kafadan bir ses cikiyor. Bakin bu kadar kisa zamanda ne cok sey ogrenmisim :) aslinda temelde sartlari hazir etmek cok kritik. Ana cerceve rahat olursa icini doldurmak kolay. Daha yazicam. Uyku gozumden akiyor. Hakliymis anneler, uyku en buyuk nimetmiiiiss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…