hala işteyim imdat diye bağırıcam az kaldı
daha işten çıkıp şehirdışına çıkıcam yarın da orda çalışıcam sonra ver elini kaynanatör
çok bunaldım topiğin sapığı oldum resmen kimseciklerde gelmiyor
çok daraldım
hazan bacım duy beni bana dua et
Canım bende sana dua ediyorum Allah yardımcın olsun sabır versin
herzaman dualarımdasınız arkadaşlar .hep dua ediyorum namazdan sonra...rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip eylesin diyorum .
sevgili zaman şen ne iş yapıyon cnm bu kadar geç kaldın .rabbim yardımcın olsun .
Yasamezgim merhaba, ne iyi ettin :) Bendim oyle diyen :)
Kızlar kızım geldi, hepinizin elini öpüyor ve bayram bahşişini istiyor :) Görseniz kucucuk bir melek, daha bir bucuk aylik :) Sali ogleden sonra kurumdan aradilar, carsamba gunu aksami da bebişle eve geldik :) Biliyorum bu hikayeler en sevdiklerimiz, ben de beklerken hep bu hikayeleri okuyarak duygulandim, sabrimi tazeledim. Ve sandim ki benim günüm hiç ama hiç gelmeyecek. Meger geliyormus arkadaslar :) Ve bilirsiniz ne derler bebekler surpriz yapmayi severlermiş, bizim minnoş da bize sürpriz yapti :) Anlatacaklar cok, bu daha ilk bölüm :) Hepinizi sevgiyle kucakliyorum arkadaslarim :)
Kızlar kızım geldi, hepinizin elini öpüyor ve bayram bahşişini istiyor :) Görseniz kucucuk bir melek, daha bir bucuk aylik :) Sali ogleden sonra kurumdan aradilar, carsamba gunu aksami da bebişle eve geldik :) Biliyorum bu hikayeler en sevdiklerimiz, ben de beklerken hep bu hikayeleri okuyarak duygulandim, sabrimi tazeledim. Ve sandim ki benim günüm hiç ama hiç gelmeyecek. Meger geliyormus arkadaslar :) Ve bilirsiniz ne derler bebekler surpriz yapmayi severlermiş, bizim minnoş da bize sürpriz yapti :) Anlatacaklar cok, bu daha ilk bölüm :) Hepinizi sevgiyle kucakliyorum arkadaslarim :)
Merhabalar bu topigi başvurduktan sonra ilk sayfasından itibaren okudum. Hatta her sabah ve akşam okuyorum. O yüzden herkes bana tanıdık geliyor) Bir arkadaşımız geçenlerde keşke tüm başvuran arkadaşlar buraya gelse, bu süreci birlikte yaşasak yazmıştı. Üzerime alınıp buraya yazmaya, yaşadığım sureci sizinle paylaşmaya karar verdim; p
Biz eşimle ağustos ayında başvurumuzu yaptık. Zaman arkadaşımız benim bilgilerimi de listeye eklersen sevinirim. Ağustos ayında Istanbul'dan terk rıza kız bebek için yaptık başvurumuzu.
Allah bu yola giren herkesin yardımcısı olsun, özlemimiz en kısa zamanda sona ersin inşallah.
enes:Soylu Arap atı, küheylan.
enes b. malik: (basra 709). rasûlullah (s.a.s)'den çok hadis nakleden sahabelerdendir. hicretten sonra annesi onu, 10 yaşındayken rasûlullah (s.a.s)'ın hizmetine vermiştir. rasûlullah (s.a.s)'ın vefatına kadar yanında kalmıştır. 97-107 yaşına kadar yaşadığı rivayet edilmektedir
eymen:. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu.
Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayetiyle ün kazandı.
Revaha: Bir şeyi elde ederek mutlu olma , Güneş battıktan sonra geçen zaman Ünlü sahabi Abdullah b. Revaha'nın babası
Zübeyr: Kitapçık, Risale, , Küçük Kitap
Hz. Zübeyr bin Avvam (Cennetle Müjdelenen 10 Sahabeden Biri)
Yasir: Yasir isminin anlamı ' kolaylaştıran - yardım eden ' olup arapça kökenli bir kelimedir. ammar bin yasir ilk şehit sahabe.
kocaman hoşgeldin canım uğurlu geldin topiğr tam hepimiz biri olsun yavrusuna kavuşmadı derken kedicik almış miniğini inşallah sende kavuşursun bir an önce
maşallahne güzel mahkemeniz sonuçlanmış darısı bizlere inşallahkızlar mahkeme kararımız çıktıbayram sonrası kimlik işlemlerimiz başlayacak..kızımıza 2.isim arıyoruz. bana beğendiğiniz isimler varsa yazarmısınız
ay masallah kedicik! Cok sevindim! Hikayenizi cok merak ediyorum. Rabbim hayirli uzun omurler versin kizina insallah.
Bize umut oldun! Istanbul'dan 8 ayda kiz bebek gelmesi demek bizim siramizin da Allah izin verirse daha hizli ilerlemesi konusunda kocaman bir umut demek!
Iki sorum olacak. Hukuksal islemi devam eden mi sectin? Ufak saglik sorunu olmasina da tamam mi dedin?
Tebrik ediyorum seni. Masallah! Biz de bugunleri goruruz insallah kisa zamanda. Vakit buldugunda ballandira ballandira anlat lutfen bulusmanizi. Okurken cok keyif aliyorum cunku, cok guzel oluyor, isik oluyor bizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?