Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhaba kızlar,

benim bayram tatili biraz uzun sürdü :) perşembe akşam döndük evimize. tatilde internet erişimim kısıtlıydı, artık özgürce bağlanabiliyorum :)

nisracım, görüşmeni yapmışsın hayırlı olsun. inşallah biran önce iş durumun da netleşir ve diğer adımlara geçersin. dualarımız seninle.

merhaba zamancım,

beni de listeye ekleyebilir misin?

başvuru tarihi: 08/2013

il-tercih: Ankara, kız/erkek, terk/rıza

arkadaşlar öz geçmişi sorunlarında 23üncü soruyu çözemedim soru şu kendize ait olan ve yaşamında uygulanmasından mutluluk duyacağımız hususlar bu soruda ne demek istemiş çözemedim ben bunu

sude_cisem tam olarak böyle mi yazıyor? ben de bir anlam çıkaramadım sorudan :44:

arkadaşlar öz geçmişi sorunlarında 23üncü soruyu çözemedim soru şu kendize ait olan ve yaşamında uygulanmasından mutluluk duyacağımız hususlar bu soruda ne demek istemiş çözemedim ben bunu

Bence soruda cümle düşüklüğü var. Biz o soruyu şöyle değerlendirip cevaplamıştık. Kendinize ait olan ve çocuğun da kendi yaşamında uygulamasından mutluluk duyacağınız hususlar. Diye değerlendirip cevapladık. Örneğin bir enstrüman çalmak. Kitap okuma alışkanlığı. Her zaman doğru söylemek gibi... inşallah işinize yarar

sende bi sorun çıkmışmıydı peki

merhaba zamancım,

beni de listeye ekleyebilir misin?

başvuru tarihi: 08/2013

il-tercih: Ankara, kız/erkek, terk/rıza

Hayırlısı olsun Tenarr bende Agustos ayında İstanbul'dan başvurdum. Sen hangi aşamaları geçtin, ev ziyareti, görüşme, sağlık raporu gibi? Hepimizin süreci sorunsuz, hızla ve mutlu başlangıçla sona erer inşallah

çok teşekkürler yasamezgim, senin de başvurun hayırlı olsun. bizim sadece başvuru ve uzmanımız belirlendikten sonra 10-15 dk lık bir tanışma görüşmesi oldu. o görüşmede 4-5 ay sonra ev ziyaretine gelicez dedi uzmanımız o kadar. bekliyoruz sabırsızlıkla :)

ayaz84 canım, çocuğunuzun yanınızda gelmesi şart değil.bizim oğlumuz okuldaydı.kızımızıda bırakacak yer olmadığı için yanımızda götürmek zorunda kalmıştık.yani anlayacağın çocuğunuzun yanınızda olması şartı yok.sadece iki tane şahit bulundurun yanınızda.bizde böyleydi.
rıza mahkemesi biyolojik aile ile kurum arasında oluyor.rıza mahkemesinde biyolojik aile bulunuyor.bu mahkeme esnasındada zaten siz olmuyorsunuz. bizim rıza kararımız çocuklarımıza kavuşmadan önce yapılmış ailede mahkemede bulunmuş.yani hem yazılı hemde sözlü ifade verilmiş.rıza kararı çıkmış.eğer rıza kararı ret edilmiş yada biyolojik aile sözlü olarak mahkemede ifade vermeye gelmemişse o zaman diğer davayla birleştirilme gibi bir durum yaşanmıştır. tabikii zor durum.her çocuğun davası farklı olabilir.sizler en doğru bilgiyi sizlerle ilgilenen uzmanınızdan alabilirsiniz.dileğim yavrularınıza biran önce sorunsuz kavuşmanız.

canım iyi dileklerin için teşekkürler işe irince son aşama sağlık raporu verem savaş ikametgah maaş bodrosu sonra sıraya geçecez bunlarda kısa sürede yapılacak işler hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…