Merhaba Sudeçisem ben bu soruya cevap vermemiştim:44:arkadaşlar öz geçmişi sorunlarında 23üncü soruyu çözemedim soru şu kendize ait olan ve yaşamında uygulanmasından mutluluk duyacağımız hususlar bu soruda ne demek istemiş çözemedim ben bunu
arkadaşlar öz geçmişi sorunlarında 23üncü soruyu çözemedim soru şu kendize ait olan ve yaşamında uygulanmasından mutluluk duyacağımız hususlar bu soruda ne demek istemiş çözemedim ben bunu
arkadaşlar öz geçmişi sorunlarında 23üncü soruyu çözemedim soru şu kendize ait olan ve yaşamında uygulanmasından mutluluk duyacağımız hususlar bu soruda ne demek istemiş çözemedim ben bunu
Merhaba Sudeçisem ben bu soruya cevap vermemiştim:44:
sude_cisem tam olarak böyle mi yazıyor? ben de bir anlam çıkaramadım sorudan :44:
Bence soruda cümle düşüklüğü var. Biz o soruyu şöyle değerlendirip cevaplamıştık. Kendinize ait olan ve çocuğun da kendi yaşamında uygulamasından mutluluk duyacağınız hususlar. Diye değerlendirip cevapladık. Örneğin bir enstrüman çalmak. Kitap okuma alışkanlığı. Her zaman doğru söylemek gibi... inşallah işinize yarar
merhaba zamancım,
beni de listeye ekleyebilir misin?
başvuru tarihi: 08/2013
il-tercih: Ankara, kız/erkek, terk/rıza
soru budur mantığın bitti yerdeyim
çok ilginçmiş gerçekten. uzmana sorma şansı yok mu anlaşılmayan soruları?
Hayırlısı olsun Tenarr bende Agustos ayında İstanbul'dan başvurdum. Sen hangi aşamaları geçtin, ev ziyareti, görüşme, sağlık raporu gibi? Hepimizin süreci sorunsuz, hızla ve mutlu başlangıçla sona erer inşallah
evet hakaten çok ilginç uzmanla ilk görüşme ayın birinde olucak ve hepsini toplayıp götürücem boş bırakim diyorum yada dürüst hümanist olmak diyimmi acaba
Denizgeldi arkadaşım senin yasadigini hic tahmin etmemistim sana tek sorum olacak mahkeme cocuguda yaninizda istiyormu gunlerdir bu konu kabusum oldu affina siginarak soruyorum yasadigin sitredi cok iyi anlıyorum ben yasarsam psikolojim bozulacak belki inan kolay degil tek merakim cocukta orda olacakmi
telefonla soramaz mısın canım?
sende bi sorun çıkmışmıydı peki
merhaba kızlar,
benim bayram tatili biraz uzun sürdü :) perşembe akşam döndük evimize. tatilde internet erişimim kısıtlıydı, artık özgürce bağlanabiliyorum :)
nisracım, görüşmeni yapmışsın hayırlı olsun. inşallah biran önce iş durumun da netleşir ve diğer adımlara geçersin. dualarımız seninle.
Hayır sorun çıkmadı uzmanımız da beğenmişti
bi kaç soru sormuştum hep bana kağıtta yazıyo ne anladınsa o dediklerinden çekiniyorum esasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?