yaa böyle davranılması çok kötü, her konuda yardımcı olmaları gerekir bence.
ayaz84 canım, çocuğunuzun yanınızda gelmesi şart değil.bizim oğlumuz okuldaydı.kızımızıda bırakacak yer olmadığı için yanımızda götürmek zorunda kalmıştık.yani anlayacağın çocuğunuzun yanınızda olması şartı yok.sadece iki tane şahit bulundurun yanınızda.bizde böyleydi.
rıza mahkemesi biyolojik aile ile kurum arasında oluyor.rıza mahkemesinde biyolojik aile bulunuyor.bu mahkeme esnasındada zaten siz olmuyorsunuz. bizim rıza kararımız çocuklarımıza kavuşmadan önce yapılmış ailede mahkemede bulunmuş.yani hem yazılı hemde sözlü ifade verilmiş.rıza kararı çıkmış.eğer rıza kararı ret edilmiş yada biyolojik aile sözlü olarak mahkemede ifade vermeye gelmemişse o zaman diğer davayla birleştirilme gibi bir durum yaşanmıştır. tabikii zor durum.her çocuğun davası farklı olabilir.sizler en doğru bilgiyi sizlerle ilgilenen uzmanınızdan alabilirsiniz.dileğim yavrularınıza biran önce sorunsuz kavuşmanız.
bizde biyolojik ailenin kararı çok önceden çıkmıştı.o konuda problem yoktu.bizim davamıza bakan hakim kararı tanımadı.gelicekler diye ısrar etti......yanımızda onlara bir şans daha tanıdı diye düşünüyorum....çok yönlü düşünülesi bir durum..
oğlunun okuma sevincini mutluluğunu,ayrıca paylaşıyorum...
ayaz.....mahkeme de sadece annesi ve babası yani biz bulunduk.
öz geçmiş yazarken ilk önce çok zorlandım sorulara cevap verme acaba doğru cevap mı düşüncesi yedi bitirdi üstelik sadece şöyle bir göz attığım halde sorular beni ziyadesiyle korkuttu en sonunda pes ettim soruları bıraktım günlerdir sıkıntısını çekdiğim özgeçmişimi gayet samimane içim ne geliyorsa nasıl istiyorsam öyle yazdım. önce kendimden bahsettim nerde doğdum okudum ailem hakkında bilgi verdim.sonra eşimden ilk tanışma aşk hikayemiz ondan da sonra tüpbebek sürecimiz ve en son kızımdan bahsettim en uzunda orası sürdü yazarken ağlamıştım kendime bile söyleyemediğim ne kadar birikmiş duygum varsa aktı gözyaşlarımla beraber özgeçmişime sonrada baktım aaa ne görim ben hüngür faşurt yazarken yazım çok kötü olmuş sonra bir güzel oturdum birde temize çektim bidaha ağadım mı yazdıklarımı okudukça neyse ogünden elimde kalan bir de karım oldu kızıma ilerde okutabileceğim bir özgeçmiş hatıra kaldı :)arkadaşlar öz geçmişi sorunlarında 23üncü soruyu çözemedim soru şu kendize ait olan ve yaşamında uygulanmasından mutluluk duyacağımız hususlar bu soruda ne demek istemiş çözemedim ben bunu
merhaba zamancım,
beni de listeye ekleyebilir misin?
başvuru tarihi: 08/2013
il-tercih: Ankara, kız/erkek, terk/rıza
hoşgeldin bacım Rabbim kolaylıklar versin bir an evvel su gibi aksın zaman evladına kavuş inşallah listeye eklicem anneliğin hayırlı bereketli olsun
merhaba zamancım,
beni de listeye ekleyebilir misin?
başvuru tarihi: 08/2013
il-tercih: Ankara, kız/erkek, terk/rıza
Hoşgeldin arkadaşım başvurun Hayır olsun inşallah en kısa zamanda evladını kavuşursun
tenarrr başvurun hayırlı olsun .rabbim bu umutlu ve güzel yolda sana yardımcı olsun ...
çok teşekkürler Hazancım. İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımıza. Sen ilk sıradaydın sanırım, yavrunla kavuşma hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum :)
öz geçmiş yazarken ilk önce çok zorlandım sorulara cevap verme acaba doğru cevap mı düşüncesi yedi bitirdi üstelik sadece şöyle bir göz attığım halde sorular beni ziyadesiyle korkuttu en sonunda pes ettim soruları bıraktım günlerdir sıkıntısını çekdiğim özgeçmişimi gayet samimane içim ne geliyorsa nasıl istiyorsam öyle yazdım. önce kendimden bahsettim nerde doğdum okudum ailem hakkında bilgi verdim.sonra eşimden ilk tanışma aşk hikayemiz ondan da sonra tüpbebek sürecimiz ve en son kızımdan bahsettim en uzunda orası sürdü yazarken ağlamıştım kendime bile söyleyemediğim ne kadar birikmiş duygum varsa aktı gözyaşlarımla beraber özgeçmişime sonrada baktım aaa ne görim ben hüngür faşurt yazarken yazım çok kötü olmuş sonra bir güzel oturdum birde temize çektim bidaha ağadım mı yazdıklarımı okudukça neyse ogünden elimde kalan bir de karım oldu kızıma ilerde okutabileceğim bir özgeçmiş hatıra kaldı :)
sürecinde çokça sorun yaşamış biri olarak ( en sonki sorunu hatırla kimin başına geldi ) tek sorun yaşamadığım kısım özgeçmişim oldu :)
hoşgeldin bacım Rabbim kolaylıklar versin bir an evvel su gibi aksın zaman evladına kavuş inşallah listeye eklicem anneliğin hayırlı bereketli olsun
ben soruları cevapladım bide öz geçmiş yazsammı acaba
Maşallah kuzucuklarınaveeeee teyzeleri ,oğlum büyük kuzucuğum okuma yazma öğreniyorünv. diplomasından sonra oğlumla tekrar ilk okula başladım :))
minik kuzucuk kızımda abiyle yarış halinde abiye alınan her şeyi o da istiyor. abiden önce okuma yazmayı sökecek sanırım :))
evt cnm .düzcede 5 yaş grubumda birinciyim ...beklemedeyim bakalım
Kizlar nasilsiniz? Herkese iyi haftalar dilerim. Biz ctesi gunu bebek mevludumuzu yaptik. Her goren asik oldu kizima :) hala tanismadigi teyzeleri vardi, onlarla tanisti. Cok guzel oldu hersey.
Onun gun gun gelisimini takip etmek o kadar guzel ki. Artik benim sesimi taniyor, baskasinin kucaginda bile olsa, benim sesimi duydugunda basini ceviriyor minnosum :) Uykusu birkac saati gecince bile insan ozluyor. Ikide bir yanina gidip bakiyorum uyurken. Odasi henuz gelmedi, park yatagi var sadece ama ben evdeki birkac seyle ona gecici oda yaptim, berjerlerimi tasidim, pembe abajurumu ve bir komodinimi kizima verdim, pembe perdeleriyle uyumlu oldu. Odasinin gelmesine hala birkac hafta var, bir dunya esyasi oldu simdiden, dolaplari cekmeceleri ful dolduracak :)
Odasinda hem bebek kokusu hem de tatli bir huzur var. Esim de ben de islerimiz bitince onun odasinda oturmak istiyoruz hep :)
Belge, prosedur surecinde olan arkadaslar, hic bunlari kafaniza takmayin, onun bir gulusunu gormek icin bile butun belge islerine deger, inanin :)
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?