Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
sevgili kedicik rabbim yavruna ve sizlere saglıklı uzun ömürler versin...inş üniversiteyi bitirdigini, evlendigini görmeyide sizlere göstersinn.

ndmysmn cnm kesinlikle bekliyorum .gelmesseniz gücenirim saten .. ellerindenizde öpecek yavrum teyzesi olarak

sayfalar öyle atmışki kaldığım yerden okumadan önce size yazmak istedim ama yinede şöyle göz gezdirdim tabi meraktan tenarrcım başvurun hayırlı olsun işlemlerle uğraşanlarda allahım kolaylıklar versin hepinize nisa görüşmen güzel geçmiş inşallah hewtşey gönlünce olur ama malesef bir kuzucuğumuz annesine gelmemiş üzüldüm aslında bir hareketlilik olmadı epeydir artık şenlensin topik mahkemede aileyi görecekmişiz diye birşeyler okudum belki yaşayanlar ve yaşayacak olanlar vardır bilemiyorum uzmanlarından bilgi almışlardır onu bilemem tabiki de kendi adıma ben bu gün uzmanımızla sıra için görüştüm bir değişiklik varmı diye bu sürecide sordum asla aileyle muattaplık yok dedi kızlar onu avukatlar hallediyor sizin dediğiniz aileler arası evlat edinme için geçerli bizim için değil dedi bu arada sıramız erkekte hala 10 kızda 19dan 14 de düşmüş hiç belli olmuyor çevre illerden çok haber geldiğini söyledi bu ara özellikle aydından bayram öncesinden beri 6 tane yerleştirme yapılımış nediyeyim iyiki varsın aydın yoksa biz denizlide biraz zor anne olucağız burada sıra çok yavaş hakkımızda hayırlısı bakalım

maşallah mevlüdünü de yapmışsınız darısı otuznisan ablama olsun inşallah

Bir mucize olsada kısa zamanda hepimiz üstteki listeye geçiş yapsak:124::124::124:
o mucize bir gün olucak ve hopp listeninde bulutların da üstündeyiz artık anneyiz :) ama şimdilik beklemedeyiz

ndmysmn cnm kesinlikle bekliyorum .gelmesseniz gücenirim saten .. ellerindenizde öpecek yavrum teyzesi olarak
bizleri davet etmek yokmu tüm kısırı böreği tek başınıza mı yiceksiniz :)

sıran aslında baya azalmış ilk 10 girdinmiydi tamamdır. ondan sonrası yokuş aşağı çabuk geçer inşallah . bir bakarsın haftaya telefonun çalar kuzun geldi sen nerdesin derler yavaştan yavaştan hazırlıklara başladın mı ?

kızlar iş görüşmem güzel geçti üniversite hastenesine başvuru yaptım personel olarak olumlu geçti zaten iş arıyordum ama yavruma kavuşmam için son evraklar için biliyorsunuz eşimin ve benım bodrom gereklı vb evraklar fazla bi işlem kalmadı sonra sıraya gireceksınız demişti uzmanımız hayır dualarınız benımle olsun kader arkadaşlarım

bende mevlüt yapıp süslü şekerlerinden dağıtmak istiyorum şöyle tüllü müllü çok hoşuma gidiyo 3 seneden beri her yeni gördüğüm süslü tüllü şeylere hasta oluyorum hep ne zaman diye sordum kendime o gün bi olsun çekip çekip remini koyucam

içime su serptin benim ayın 1inde gidicem bende evrak teslim etmeye orda bu konu hakkında bişey söylemezlerse sorucam ben

sevgili zaman tabiki hepinizi beklerim .neden olmasın kapım bütün teyzelerine sonuna kadar açık... AYRICA hepimiz yavrularımızla buluşalım diyen olursa ben evt derim :))

sevgili efsaa sıran baya azalmış cnm .ben ilk sıradayım ama hala bekliyorum .RABBİM hayırlı evlatlar nasip eylesin inş bizlere

sevgili efsaa sıran baya azalmış cnm .ben ilk sıradayım ama hala bekliyorum .RABBİM hayırlı evlatlar nasip eylesin inş bizlere

hazancım asıl senin sıran çok güzel birinci sıradasın her an telefon elinde eminim yok bugünmü yarınmı çalıcak bu telefon diye heyecandan ölüyorsundur rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin biran önce gelsin bekletmesin annesini ne kadar güzel bir duyguymuş hazancım birgün evimizin şenleneceğini bilmek bile çok güzel heycanımız sabırsızlığımız ondan bence çünkü bir umudumuz var artık bir gün gelicek bunu biliyoruz ama inan ben hergün onun yüzünü sesini hayal ediyorum ve belkide daha dünyaya bile gelmemiş bebeğimi özlüyorum bunu sizden başka kimse anlayamaz eminim allah çabucak kavuştursun hepimizi yavrularımıza inşallah

zamancım çok teşekkürler canım senin düşündüğün gibi düşünüyorum bende tabiki hazırlıklar var neredeyse hepsi sadece odası kaldı kuzucuğumun oda gelince artık annanne babaanne onunla ilgilenirken biz bir koşu alır geliriz eşim şimdiden almayı düşünmüyor benim yatağımın yanında küçük beşiği var böyle tüllü süslü onu kurmuştuk o bile zor geldi bize beşik var içi boş insan üzülüyor en azından beni çok etkiledi başlarda ama şimdi birazdaha alıştık kızdan umudumu kesmiştim aslında çünkü 19 du ama erkek yerinde kalmış kız çok aşağıya inmiş neredeyse dengelenicek ama bakalım böyle giderse cinsiyeti belli değil biliyosun 1 yılımız doldu inşallah bu kışa gelir sıcacık otururuz evde uzmanımız biraz fazla şakacı bizim önümüzdeki bayrama garati veriyor muhakkak gelicek diye çoğunuzla geçireceksiniz diye komik adam dahamı gelmesin 2 yıl olucak o zamana kadar

maşallah çok sevindim inşallah en kısa sürede cevap alır işe başlarsın
sevgili zaman tabiki hepinizi beklerim .neden olmasın kapım bütün teyzelerine sonuna kadar açık... AYRICA hepimiz yavrularımızla buluşalım diyen olursa ben evt derim :))
bende evet derim ne güzel olur gerçi benim yavrum yok gelmesinede çookkk var ama artık siz bebekli koşturup dururken bende masayla ilgilenirim

ne güzel sende baya hazırlıklar var bende tık yok eşim karşı. gelsin bir günlük iş diyip duruyor. bakalım gelince görücez bir günlük mü bin günlük mü
uzmanınızın da dediği gibi önümüzde ki ramazan bayramına kesin garanti gelir senin cimcime
ya bende de bir ayak var girdiğim yere çakılıp kalıyorum. bundan önce eşi azospermi olanlar topiğinde de demir baş gibi ben kalmıştım. anam gelen eşim azosperm öldüm bittim diyo hop 12 aya kalmaz hamile kalır gider bense topikte kalırım bekçi niyetine. üzülme bak şu dr var bak bu ot çöp var kimleri gördük hamile kaldı gitti diye değnekçi gibi millete yön gösterdim. ne yaptıysam yok inadı katır gibi ya herifin azosuda ona çekmiş neyse şimdi burdayım ama burayada kazık çakıcam gidişattan belli
aslın da kk beni demirbaşların arasın da yazmalı

maşallah minik prensese biz de böyle günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü bir yaşam nasip etsin.

Çok teşekkürler effsacım. İnşallah siz de çok uzun beklemeden kavuşursunuz meleğinize. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…