maşallah mevlüdünü de yapmışsınız darısı otuznisan ablama olsun inşallahKizlar nasilsiniz? Herkese iyi haftalar dilerim. Biz ctesi gunu bebek mevludumuzu yaptik. Her goren asik oldu kizima :) hala tanismadigi teyzeleri vardi, onlarla tanisti. Cok guzel oldu hersey.
Onun gun gun gelisimini takip etmek o kadar guzel ki. Artik benim sesimi taniyor, baskasinin kucaginda bile olsa, benim sesimi duydugunda basini ceviriyor minnosum :) Uykusu birkac saati gecince bile insan ozluyor. Ikide bir yanina gidip bakiyorum uyurken. Odasi henuz gelmedi, park yatagi var sadece ama ben evdeki birkac seyle ona gecici oda yaptim, berjerlerimi tasidim, pembe abajurumu ve bir komodinimi kizima verdim, pembe perdeleriyle uyumlu oldu. Odasinin gelmesine hala birkac hafta var, bir dunya esyasi oldu simdiden, dolaplari cekmeceleri ful dolduracak :)
Odasinda hem bebek kokusu hem de tatli bir huzur var. Esim de ben de islerimiz bitince onun odasinda oturmak istiyoruz hep :)
Belge, prosedur surecinde olan arkadaslar, hic bunlari kafaniza takmayin, onun bir gulusunu gormek icin bile butun belge islerine deger, inanin :)
o mucize bir gün olucak ve hopp listeninde bulutların da üstündeyiz artık anneyiz :) ama şimdilik beklemedeyizBir mucize olsada kısa zamanda hepimiz üstteki listeye geçiş yapsak:124::124::124:
bizleri davet etmek yokmu tüm kısırı böreği tek başınıza mı yiceksiniz :)
ndmysmn cnm kesinlikle bekliyorum .gelmesseniz gücenirim saten .. ellerindenizde öpecek yavrum teyzesi olarak
sayfalar öyle atmışki kaldığım yerden okumadan önce size yazmak istedim ama yinede şöyle göz gezdirdim tabi meraktan tenarrcım başvurun hayırlı olsun işlemlerle uğraşanlarda allahım kolaylıklar versin hepinize nisa görüşmen güzel geçmiş inşallah hewtşey gönlünce olur ama malesef bir kuzucuğumuz annesine gelmemiş üzüldüm aslında bir hareketlilik olmadı epeydir artık şenlensin topik mahkemede aileyi görecekmişiz diye birşeyler okudum belki yaşayanlar ve yaşayacak olanlar vardır bilemiyorum uzmanlarından bilgi almışlardır onu bilemem tabiki de kendi adıma ben bu gün uzmanımızla sıra için görüştüm bir değişiklik varmı diye bu sürecide sordum asla aileyle muattaplık yok dedi kızlar onu avukatlar hallediyor sizin dediğiniz aileler arası evlat edinme için geçerli bizim için değil dedi bu arada sıramız erkekte hala 10 kızda 19dan 14 de düşmüş hiç belli olmuyor çevre illerden çok haber geldiğini söyledi bu ara özellikle aydından bayram öncesinden beri 6 tane yerleştirme yapılımış nediyeyim iyiki varsın aydın yoksa biz denizlide biraz zor anne olucağız burada sıra çok yavaş hakkımızda hayırlısı bakalım
Kizlar nasilsiniz? Herkese iyi haftalar dilerim. Biz ctesi gunu bebek mevludumuzu yaptik. Her goren asik oldu kizima :) hala tanismadigi teyzeleri vardi, onlarla tanisti. Cok guzel oldu hersey.
Onun gun gun gelisimini takip etmek o kadar guzel ki. Artik benim sesimi taniyor, baskasinin kucaginda bile olsa, benim sesimi duydugunda basini ceviriyor minnosum :) Uykusu birkac saati gecince bile insan ozluyor. Ikide bir yanina gidip bakiyorum uyurken. Odasi henuz gelmedi, park yatagi var sadece ama ben evdeki birkac seyle ona gecici oda yaptim, berjerlerimi tasidim, pembe abajurumu ve bir komodinimi kizima verdim, pembe perdeleriyle uyumlu oldu. Odasinin gelmesine hala birkac hafta var, bir dunya esyasi oldu simdiden, dolaplari cekmeceleri ful dolduracak :)
Odasinda hem bebek kokusu hem de tatli bir huzur var. Esim de ben de islerimiz bitince onun odasinda oturmak istiyoruz hep :)
Belge, prosedur surecinde olan arkadaslar, hic bunlari kafaniza takmayin, onun bir gulusunu gormek icin bile butun belge islerine deger, inanin :)
sayfalar öyle atmışki kaldığım yerden okumadan önce size yazmak istedim ama yinede şöyle göz gezdirdim tabi meraktan tenarrcım başvurun hayırlı olsun işlemlerle uğraşanlarda allahım kolaylıklar versin hepinize nisa görüşmen güzel geçmiş inşallah hewtşey gönlünce olur ama malesef bir kuzucuğumuz annesine gelmemiş üzüldüm aslında bir hareketlilik olmadı epeydir artık şenlensin topik mahkemede aileyi görecekmişiz diye birşeyler okudum belki yaşayanlar ve yaşayacak olanlar vardır bilemiyorum uzmanlarından bilgi almışlardır onu bilemem tabiki de kendi adıma ben bu gün uzmanımızla sıra için görüştüm bir değişiklik varmı diye bu sürecide sordum asla aileyle muattaplık yok dedi kızlar onu avukatlar hallediyor sizin dediğiniz aileler arası evlat edinme için geçerli bizim için değil dedi bu arada sıramız erkekte hala 10 kızda 19dan 14 de düşmüş hiç belli olmuyor çevre illerden çok haber geldiğini söyledi bu ara özellikle aydından bayram öncesinden beri 6 tane yerleştirme yapılımış nediyeyim iyiki varsın aydın yoksa biz denizlide biraz zor anne olucağız burada sıra çok yavaş hakkımızda hayırlısı bakalım
içime su serptin benim ayın 1inde gidicem bende evrak teslim etmeye orda bu konu hakkında bişey söylemezlerse sorucam ben
sevgili efsaa sıran baya azalmış cnm .ben ilk sıradayım ama hala bekliyorum .RABBİM hayırlı evlatlar nasip eylesin inş bizlere
evet canım benimde aynen öyle oldu ama sen yinede sor için rahatlasın birinci ağızdan duymak herzaman daha rahatlatıcı olur
canım teşekkürler bı aksılık olmazsa hftaya başlarım diye düşünüyorum inşaallahnisraaa işin hayırlı olsun cnmmm
maşallah çok sevindim inşallah en kısa sürede cevap alır işe başlarsınkızlar iş görüşmem güzel geçti üniversite hastenesine başvuru yaptım personel olarak olumlu geçti zaten iş arıyordum ama yavruma kavuşmam için son evraklar için biliyorsunuz eşimin ve benım bodrom gereklı vb evraklar fazla bi işlem kalmadı sonra sıraya gireceksınız demişti uzmanımız hayır dualarınız benımle olsun kader arkadaşlarım
bende evet derim ne güzel olur gerçi benim yavrum yok gelmesinede çookkk var ama artık siz bebekli koşturup dururken bende masayla ilgilenirimsevgili zaman tabiki hepinizi beklerim .neden olmasın kapım bütün teyzelerine sonuna kadar açık... AYRICA hepimiz yavrularımızla buluşalım diyen olursa ben evt derim :))
zamancım çok teşekkürler canım senin düşündüğün gibi düşünüyorum bende tabiki hazırlıklar var neredeyse hepsi sadece odası kaldı kuzucuğumun oda gelince artık annanne babaanne onunla ilgilenirken biz bir koşu alır geliriz eşim şimdiden almayı düşünmüyor benim yatağımın yanında küçük beşiği var böyle tüllü süslü onu kurmuştuk o bile zor geldi bize beşik var içi boş insan üzülüyor en azından beni çok etkiledi başlarda ama şimdi birazdaha alıştık kızdan umudumu kesmiştim aslında çünkü 19 du ama erkek yerinde kalmış kız çok aşağıya inmiş neredeyse dengelenicek ama bakalım böyle giderse cinsiyeti belli değil biliyosun 1 yılımız doldu inşallah bu kışa gelir sıcacık otururuz evde uzmanımız biraz fazla şakacı bizim önümüzdeki bayrama garati veriyor muhakkak gelicek diye çoğunuzla geçireceksiniz diye komik adam dahamı gelmesin 2 yıl olucak o zamana kadar
Kizlar nasilsiniz? Herkese iyi haftalar dilerim. Biz ctesi gunu bebek mevludumuzu yaptik. Her goren asik oldu kizima :) hala tanismadigi teyzeleri vardi, onlarla tanisti. Cok guzel oldu hersey.
canım teşekkürler bı aksılık olmazsa hftaya başlarım diye düşünüyorum inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?