maşallah çok sevindim inşallah en kısa sürede cevap alır işe başlarsın
bende evet derim ne güzel olur gerçi benim yavrum yok gelmesinede çookkk var ama artık siz bebekli koşturup dururken bende masayla ilgilenirim
ne güzel sende baya hazırlıklar var bende tık yok eşim karşı. gelsin bir günlük iş diyip duruyor. bakalım gelince görücez bir günlük mü bin günlük mü
uzmanınızın da dediği gibi önümüzde ki ramazan bayramına kesin garanti gelirsenin cimcime
ya bende de bir ayak var girdiğim yere çakılıp kalıyorum. bundan önce eşi azospermi olanlar topiğinde de demir baş gibi ben kalmıştım. anam gelen eşim azosperm öldüm bittim diyo hop 12 aya kalmaz hamile kalır gider bense topikte kalırım bekçi niyetine. üzülme bak şu dr var bak bu ot çöp var kimleri gördük hamile kaldı gitti diye değnekçi gibi millete yön gösterdim. ne yaptıysam yok inadı katır gibi ya herifin azosuda ona çekmiş neyse şimdi burdayım ama burayada kazık çakıcam gidişattan belli
aslın da kk beni demirbaşların arasın da yazmalı
zamancım çok teşekkürler canım senin düşündüğün gibi düşünüyorum bende tabiki hazırlıklar var neredeyse hepsi sadece odası kaldı kuzucuğumun oda gelince artık annanne babaanne onunla ilgilenirken biz bir koşu alır geliriz eşim şimdiden almayı düşünmüyor benim yatağımın yanında küçük beşiği var böyle tüllü süslü onu kurmuştuk o bile zor geldi bize beşik var içi boş insan üzülüyor en azından beni çok etkiledi başlarda ama şimdi birazdaha alıştık kızdan umudumu kesmiştim aslında çünkü 19 du ama erkek yerinde kalmış kız çok aşağıya inmiş neredeyse dengelenicek ama bakalım böyle giderse cinsiyeti belli değil biliyosun 1 yılımız doldu inşallah bu kışa gelir sıcacık otururuz evde uzmanımız biraz fazla şakacı bizim önümüzdeki bayrama garati veriyor muhakkak gelicek diye çoğunuzla geçireceksiniz diye komik adam dahamı gelmesin 2 yıl olucak o zamana kadar
Bence bu sessizliğin sonu çığlık olcak birçok anne evladına kavuşacak inşallah
Artık bayram tatilleri de bittiğine göre yarından itibaren hareketlilik başlasın
Ayyyyy çok sevindim canım yaa, inşallah başla hayırlısıyla 1 ay sonra da diğer işlemleri halledin sonraaa gelsin bebişiniz
ben meleğime kavuştum darısı basınıza hepinizin ellerinden öper :)
harika bir sey hiç çekinmeyin ev ziyaretleri vs rabbim yardım ediyor simdi kızıyorum kendime niye o kadar kastım diye
harika bir sey hiç çekinmeyin ev ziyaretleri vs rabbim yardım ediyor simdi kızıyorum kendime niye o kadar kastım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?