Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

amin inşallah arkadaşım

arkadaşlar bişey sorcam ben sizlere sağlık raporunda ciğer filmi şartmı heyete girdiğin doktor bende çıktı yok röntgene gidin dedi röntgende doktorunuzda var ondan alın dedi ama cdsini aldım kendimiz çıktısını alsak koysak olmazmı açıklamalımı olması lazım şartmı ben

şöyle yapmayı düşünüyorum heyet kağıdı kan tahlil sonucu ciğer filmi çıktısı böyle oluyomu

ben meleğime kavuştum darısı basınıza hepinizin ellerinden öper :)
harika bir sey hiç çekinmeyin ev ziyaretleri vs rabbim yardım ediyor simdi kızıyorum kendime niye o kadar kastım diye

sevgili derya bebeğin hayırlı uzun ömürlü olsun hep beraber olun inşallah darısı bizlere olsun

filmin cdsinide koyarsan bişey olmaz galiba biz verem savaştan almıştık hastahaneden mi istiyorlar artık

Listemizde bilgileri eksik olan arkadaşlar keşke tamamlasalar.

İstanbul'dan Zaman ve Tu-runcu hadi artık sizi üstteki listeye alalım, bizde birkaç basamak yukarıya çıkalım
Otuznisan'ın haberini de ayrıca heyecanla bekliyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.

hayırlı aksamlar cümletennn
derya hayırlı olsun yavrun ..hep beraber uzun yıllar mutlu olursunuz inş...
bu haftada güzel haber alamıcazmı acaba.:26:

Deryacim bebisin hayirli ugurlu olsun :) biz de bayramdan birkac gun once yavrumuza kavustuk. Duygularinin hepsini paylasiyorum. Olene kadar o gunu unutmayacagim, her dakikasi her ani aklima kazindi. Bekleyen butun annelere en kisa zamanda nasip etsin diye dua ediyorum.

Canim geride sayfalarda yazmistin hazirlik konusunda, benim tavsiyem hersey icin iyice arastirma yapip neyi nereden alacagini kafamda netlestirirsen bebek gelince plt plt alirsin. Biberon markasindan bebek arabasina sampuanindan pisik kremine kadar :) ya arkadaslar bebegi beklerken bir bebek sampuanini almayi bile kendime cok goruyordum. Ya gelmezse ve ben o aldigim seye baktikca uzulursem diye. Son haftalarda dayanamayip Migrostan bir bebek sampuani almistim, banyoda rafa koyarken esimle kacamak birbirimize bakip gulumsemistik. Bugun banyosundan sonra ortaligi toplarken sampuanli elime aldigimda o an geldi aklima...

Alt degistirme bezi, islak mendil, mama onlugu, sampuan, pisik kremi, battaniye aydan bagimsiz. Mama, biberon, bez, kiyafet aya bagli.

ne güzel anlatmışsın.. 1 ay oldu biz kızımıza kavuşalı..bizim başvurumuz da çok çetrefilli olmuştu. 6 ay önce tamamlayacakken herşeyi yaza sarktı.. meğer kızımızı bekliyormuşuz.. aynı koşturmacayı yaşadık, görür görmez aşık oluyor insan, tuhaf bir çekimgücü oluyor.. bebeğinizle mutlu bir ömür diliyorum size..

çok iyi anlıyorum seni yaşamezgim..kızım 2 yılını geçirmiş kurumda..herşeyi kendi yapmaya o kadar alışıktı ki.. kuruma ziyarete gittiğimiz günler bize karşı umursamaz tavırları içimi acıtırdı. evde bir anda değişti herşey..bir ayın sonunda yeni alışkanlıklar türettik birlikte..
çocuklar ilgiyi ve sevgiyi o kadar iyi kavrıyorlar ki.. siz verdikçe daha fazlasını istiyorlar.. beraber uyuyoruz, beraber yemek yiyoruz, çoğu zaman beraber oynuyoruz.. artık biz istemeden o bizi yanında istiyor. akşamüstü kreşten almaya gittiğimizdeki sevincini görmeniz gerek..sallamaya falan alıştırmadım ama pışpış yapıyoruz birbirimize uyumadan önce :)))

çok teşekkür ederim sizede kelebeğinizle ömür boyu mtluluklar

seninkia de hayırlı uğurlu olsun rabbim ayırmasın hiç arkadaslara da sürecin da sürecin daha sakin v cabuk adına sabır diliyorum

sağol cnm beni düşünmüşsün hoşuma gitti ben bebek yaş arılığımı 0-3 arasından 0-1 e çekdim bundan sonra bişeyleri almak benim için daha kolay olucak... ama eve gelen uzmanlarımız talep çok bebek az dediği için şuan bişey almıyorum sadece aklımda bi tane beyendiğim bebek battaniyesi var onu alıcam şimdilik(bende battaniyeye sarılır sarılır dururum artık onun kokusu varmış gibi) ..henüz sıram belli değil hele bi belli olsunda hayırlısıyla o zmn başlıcam almaya nasipse ,, cnm bebek mağazalarını ezberledim, hep gözüme gözüme batıyorlar, bebeğim yok diye dahada çok dikkatimi çekiyor bu mağzalar. bebek arabasını,yatağını yani büyük eşyalarını bebek gelince alırım, ancak ufak tefek şeyleri kolu komşudan saklı alıp eve getirmesi kolay olur benim için henüz komşularım bilmiyor onlarada süpriz olucak

arkadaşlar ben bir yandanda mayıs ayında tüp bebek tedavisi görmüştüm transferim olmuştu ama tutmamıştı bi tane dondurulmuş embriyomuz kaldı elimizde , nasipse sağlıklı çözülürse bu ay onun tedavisine başlıcam benim için dua ederseniz sevinirim...Allah gönlümüze göre sağlıklı,hayırlı evlatlar versin...

Deryacığım bebeğin hayırlı uğurlu olsun ayağını sürüsün inş.
Kızlar beni düşündüğünüz için sizlere de teşekkür ederim hala bekliyorum yaramaz oğlumu bir gelsin yiyeceğim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…