Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar yönlendiren aracı şirket olduğundan 1 kaçgüne haber gelir grşmem güzel geçti artık kısmet bakalım inşallah

Bugun enfeksiyon hastaliklarindan raporumuzu nihayet aldik biz amatemden korkarken bu bizi daha cok yordu kadin inat etti tahlil sonucuna gore bir yaziyla rapor yazmasi istedik heyet olacak diye tutturdu durdu eksik tahlil istemis araya tatiller girdi zaten tahlil sonucunuda bi kac gun sonra veriyolar bu yuzden iki haftadir bununla ugrasiyoruz bugun bashekime gittikte lutfetti bide su halden anlamayan insanlar baslarina gelmemis bizi asla anlayamazlar benim isim aksi gittikce belkide almaman daha hayirlidir diyolar cok uzuyolar sizcede oylemi sizde boylemi dusunuyosunuz bi aydir ugrasiyorum verem raporu enfeksiyon raporu ve amatem hazir psikiyatri icin telefonla arayacaklarmis bizden bikac tel nosu istediler onu bekliyoruz aramadan sonra heyete gircez evet cok ugrastim ama sonucta oluyo zaten ne icin ugrasmadikki herseyimiz sancili

Sevgili derya yavrun hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun insallah omru uzun bereketli saglikli olsun bizide sevindirdin artik guzel bir haber almanin vakti gelmiste geciyodu bile ayagini surude ardi tez gelsin

sevgili umutirem sakın öle düşünme... almaman hayırlı diyenler bizim neler yaşadıklarımızı kesinlikle bilemezler...onların tuzları kuru tabi evlatlarıyla mutlular bizim yalnızlıgımıza kesinlikle ortak degiller.bırakma sakın canım .biz neler için mücadele etmedikki.evladın için neden vaz geçesin ..evladına kavuştugun zaman bu ugraşlarına degdigini anlayacaksın cnmmm..Rabbim yardımcın olsun

umutirem arkadaşım sakın pes etme morelın güçlü olsun unutma eşimizde bizden güç alıyor çocuğu olan olmayanın halınden anlamaz ne kadar anlasada bizi bizden ıyı annelerimiz bile bu kadar anlayamaz pes etme bak bende kısmet olursa haber bekliyorum ön grşmem oldu iş olması gerek dediler zaten çalışmayı istyrdum gülüp geçtim bız azimli çok sancı çeken anneleriz unutma eee bırazda sabırsızız oda normeldr üzülme geç herşeye morel bozmak yoooookk

umitirem sabret canım yavruna kavuştuğunda bu yaşadığın tatlı telaşları unutursun, almamanda hayırlı diyenler ileride senin yavrunla yaşadığın mutluluğu görünce söylediği sözlerden utanırlar umarım, bizler ne zorluklarla karşılaştık raporla bizleri bezdiremezler bu da biticek...

bu düşünce bizde de vardır. ama artık öyle düşünüp inandığımız içinmidir bilmem bir şeyi olmuyorda çok zorluyorsak hep sıkıntı çekmişizdir.
ama tabi bu hayatı konularda imtahan edilmiyeceğimiz anlamına gelmez. Rabbim bir şeyi nekadar istediğimizi ölçmek için bizi onunla immtahan eder burda payımıza düşen sabretmek

Sevgili derya yavrun hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun insallah omru uzun bereketli saglikli olsun bizide sevindirdin artik guzel bir haber almanin vakti gelmiste geciyodu bile ayagini surude ardi tez gelsin

allah razı olsun inş yakın zamanda sizin haberlerinizi de alırız kuzumun arkadaslarını sabırsızlıkla bekliyoruz

umutirem sakınöyle düşünme bir tek senin basında değil hepimiz bir sürü aksiliklerle karsılaştık karsılasıyoruz sanırım seninki biraz da hastaneden kaynaklanıyor bazı hastanelerde işlem uzun sürüyor bazıları da otomatiğe bağlamış gibiler nasip olacaksa senin işin istediği kadar ters gitsin olur

o kadar kucukken bile akil, ruh durumu cok iyi kavriyor, hayata karsi ayakta durabilmek icin bir savunma mekanizmasi gelistiriyor sanirim. o umursamazlik da belki onun sonucudur.. sonra ailesini ve onu sevenleri gorunce o da duvarlarini indiriyor.. eflatun o kadar seviniyorum ki kizin icin.. kelimeler kifayetsiz..

senin alisverislerine bayiliyorum ben :) senin ufaklik cok ama cok sansli bir bebek olacak :)
once araba koltugu konusunda fikrimi soyleyeyim: bizim aldigimiz arabanin ustu bebek arabasi yani 0-6 ay arasi bize donuk kullaniliyor.. ordan da cikip ana kucagi ve oto koltugu oluyor. onu 1 yasa kadar oto koltugu olarak kullanabiliyormusuz.. ben o kadar gidecegini sanmiyorum ama 9 aya kadar goturse yeter, zaten sonrakiler genelde 9-36 ay oluyor.. arabanin alt kismi da baston puset, 6 aydan sonra da alt kismini kullanabiliyorsun normal araba olarak.. bir yere giderken ana kucagina yerlestiriyorum, arabaya koyuyorum (ters olarak) emniyet kemeriyle bagliyorum.. gidecegim yere varinca alt kismini aciyorum, ana kucagini da ustune oturtuyorum..

bizimki soyle oldu - haftasonu alacagimiz yerlere bakip karar vermistik, bebek gelince gider aliriz dedik.. bebek erken gelince, gittik kucagimizda aldik, yol ustunde oraya ugradik, ben arabada bekledim, esim aldi geldi, kurduk, oturttuk minnosu, super oldu :)

insan inanamiyor.. bir ruyada gibi oluyorsun.. :) o ilk yolculuk oyle birsey..

bence turuncu almistir.. cunku kiz-erkek, terk riza demis, en genis secenekler..

canim olur mu hic oyle sey.. bizim de ruh sagligi raporu icin taa 1 ay sonraya gun verdiler.. sonra rapor cikti, onay verecek doktor yillik iznine cikmamis mi? tam 1 ay.. kafayi yiyecektik.. yani oyle pit diye biten birsey yok hayatim.. hamile olsan her ay gitmeyecek misin doktora? oyle dusun ama sen hepsini toplu yapiyorsun :) bunlara da hiic takma kafani, bebis gelince onlarin hepsini toplasan bir gunluk yorgunluk edecek :)

zaman cok dogru demis, ben de derdim ki ohooo benim yukari cikmama imkan ihtimal yok.. ama oldu iste :)

kizlar izlemiyorsaniz, starda aramizda kalsin diye bir dizi var, dunya tatlisi, tavsiye ederim :)

kizlar size bir sir vericem.. bu forum bence ugurlu.. son zamanlarda bende soyle birsey olmustu, sanki foruma baktikca bebegime daha cok yaklasiyordum, bakmazsam da uzaklasiyordum.. bilmiyorum, benim gibi hisseden var midir.. :)

Canım çok teşekkür ederim, buradaki tüm annelerin bebekleri çok şanslı bence. Kızın güle güle kullansın, annesiyle bol bol gezmelere gitsin
Bebeği gördükten sonra koltuğunu almak bence de çok mantıklı. O günü iple çekiyorum, inanır mısınız o rüyanın hayalini kuruyorum sürekli

Evet EflatunA konuştuğum satış danışmanları da aynı şeyi söylediler, çocuklar dışarıyı seyredemedikleri için huzursuz oluyorlarmış. Bebek çok küçük değilse boşuna almayın 6.aydan sonra o şekilde oturmak istemiyorlar demişti. O yüzden de almaktan vazgeçmiştik.
Aynadan bakmayı da öğrenmiş yaa küçük kuzu, maşallah Allah hep mutlu, huzurlu güzel günler nasip etsin size:)

Teşekkürler HeidiAnkara, danışmanınla görüşmenin çok güzel geçmesini ve mahkemenin ilk celsede tamamlanmasını dilerim. Bebeğinle güzel, mutlu yarınlar diliyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…