Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kizlar size bir sir vericem.. bu forum bence ugurlu.. son zamanlarda bende soyle birsey olmustu, sanki foruma baktikca bebegime daha cok yaklasiyordum, bakmazsam da uzaklasiyordum.. bilmiyorum, benim gibi hisseden var midir.. :)

ben de minicik yavrulara anne olanlara gıpta ediyorum...okudukça imreniyorum bizim de olsa diye...denize kardeş için....bize de uğrar mı ki o uğur?
koruyucu aileye de razıyım....babayı ikna edemiyorum....hele hele buradaki son sağlık prosudürlerini okudukça:18:

of of!

maşallah darısı düğünlerine torunlrına olsun inşllah
zamancım listeye eklediğin için teşekkürü unuttum galiba teşekkürler

bence turuncu almistir.. cunku kiz-erkek, terk riza demis, en genis secenekler..

tu_runcu henüz almadı inşallah hayırlı uğurlu bereketli bir vakitde onun da meleği gelicek

arkadaslar bize haber geldi gecici bir kimlik çıkacakmıs kimlikolmadığı için hastanlerde biraz skıntı çekiyorduk nasıl bir kimlik oluyor bu bilgisi olan var mı ne zaman acılır mahkeme

Kızlar bugün öyle bir durum yaşadımki beni kayıtlı olmayan bir numara aramış duymadım tekrar dönüş yaptım bizim görevlinin sesi kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu kızımdan haber mi var dedim hayır sıranız aynı eksik bilgi var onu tamamlamak için aradım dedi birkaç saniye de olsa inanılmaz mutluluk yaşadım

çok yakında inşallah arayacalar kızınız sizi bekliyor diyecekler

Bende heyecanlandım dosyan uzmanın incelemesinde olduğuna göre kimbilir yakındır belkide
Hadi inşallah bayram sonrası arka arkaya gelsin güzel haberler yılbaşına kadar

Merhaba Sudeçisem görüşmen nasıl geçti? Güzel haberlerini bekliyorum:))

görüşme bugün güzel geçti bitek ametemdeki heyet kaldı ondan sonra 2 ay içinde ev ziyareti olcakmış bunuda duyunca bide dosyayı teslim edince nasıl rahatladım anlatamam 1 adım daha bebişe yaklaştık bugün eminönünden 1-2 bişeyler aldık mevlüt şekerlerine baktık hepsi çok güzeldi allah herkesin gönlüne göre versin

kizlar size bir sir vericem.. bu forum bence ugurlu.. son zamanlarda bende soyle birsey olmustu, sanki foruma baktikca bebegime daha cok yaklasiyordum, bakmazsam da uzaklasiyordum.. bilmiyorum, benim gibi hisseden var midir.. :)

var var benim minnoş uzak ama buraya uğrayınca rahatlıyorum bebişini alanlarla beraber çok daha mutlu oluyorum sanki ben kavuşmuşum gibi geliyor

arkadaslar bize haber geldi gecici bir kimlik çıkacakmıs kimlikolmadığı için hastanlerde biraz skıntı çekiyorduk nasıl bir kimlik oluyor bu bilgisi olan var mı ne zaman acılır mahkeme

keşke daha önceden gelseymiş haber bugün sorardım nasıl oluyomuş acaba bu gecici nufus kağıdı

zaman arkadaşım ben terk kız dedim fakat bizim babamız yani kocam terk rıza kız erkek dedi uzman hanımada ben babayım en son ben konuşurum dedi uzmanda babanın dediğini yapalım dedi beni kayile alan olmadı bu sebepden yorcam ben seni:26:

Hayırlısı olsun seçenekleri genişlettiğinize göre bebişiniz daha kısa zamanda gelir inşallah. Bende gittim bir iki hafta kadar önce Eminönüne, aynen bende bakmıştım mevlüt şekerlerine vs. Havuzlu çarşı, kürkçü han gezmiştik eşimle. Hatta yine dayanamayım biraz alışverişte yaptımama şeker, süsleme vs almadım daha, onlar kısmetse daha sonraki gezilerime artık)

Ya sizler ne guzel biseyler aliyosunuz yavrulariniza benim esim hicbir sey aldirmiyo daha zaman var dosya daha onaylanmadi siramizi bilmiyoruz diyo nasil ozeniyorum size anlatamam devamli internette bakiyorum ne zaman baslayacagim bakalim

yor arkadaşım ne demek lafımı olur
baya geniş bir seçenek aralığı olmuş dosyanın onaylandığını öğrenikten çok kısa bir süre içinde inşallah bebeişin gelmiş olucak Rabbim hayırlı uğulu etsin
ne güzel bişeyler almışsınız maşallah darısı bana olsun inşallah bende muttemelen haftaya eminönünde olucam havuzlu hana ğitmek istiyorum azcık dolansam nasıl iyi gelicek
Ya sizler ne guzel biseyler aliyosunuz yavrulariniza benim esim hicbir sey aldirmiyo daha zaman var dosya daha onaylanmadi siramizi bilmiyoruz diyo nasil ozeniyorum size anlatamam devamli internette bakiyorum ne zaman baslayacagim bakalim

alışveriş konusunda bende senin gibiyim eşim hiçbirşey aldırmıyor dereyi görmeden paçaları sıvamayalım diyip duruyor önce dosya onaylanmasını sıramızı öğrenmeyi sonrada bebeğin gelmesini beklemeyi söyleyip duruyor.inşallah senin eşin dosya onaylanınca bişeyler almaya başlarsınız ben hala bekliyorum. gerçi bizim terk kız ya çok beklicez ne gerek var diyip duruyor

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

merhaba kızlar ben cvcv listeyi düzenleyen arkadaştan ricam listede kız olarak düzeltirse eğer çünkü benim bir prensesimiz var :)) Allah herkese nasip etsin inşallah.... öpüyorum sizi...

Merhaba hanımlar bende sizin gibi anne olmaya karar verdim. Daha doğrusu Allah bana bunu nasip etti demeliyim çünkü yıllar önce burayada yazmıştım hep istemiştim ama biraz daha olgunlaşmam gerekiyormuş. Önümüzdeki hafta İzmir'den başvurumuzu yapıcaz. Siz tecrübeli anne ve anne adaylarının yardımına ihtiyacım var.

merhaba hoş geldin topiğimize tabiki birbirimize destek için burdayız allahım hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…