- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kizlar size bir sir vericem.. bu forum bence ugurlu.. son zamanlarda bende soyle birsey olmustu, sanki foruma baktikca bebegime daha cok yaklasiyordum, bakmazsam da uzaklasiyordum.. bilmiyorum, benim gibi hisseden var midir.. :)
maşallah darısı düğünlerine torunlrına olsun inşllahkızımla tanıştığımızda yaklaşık 2 yaşlarındaydı. evimize ilk geldiği zaman salonumuzun girişinde tam karşıda tekli koltuk direk geçer o koltuğa oturur sessiz sedasız elini çenesine dayar boş boş bakardı. yada biz öyle zannederdik. o bakışlarda bir şeyler anlatıyordu bize biz anlayamıyorduk. çok ama çok farklı bakışlardı onlar...çok masum çok duru bir güzelliği vardı o nedenle ona duru ismini çok yakıştırmıştım...kurumda çok iyi bakılıyordur ama bir bastırılmışlık bir çekimserlik bir korku tarifini şuan bile yapamadığım bir ruh hali vardı minik kuzumda. ancak 1 ay sonrasından o meşhur yalnızlık koltuğundan uzaklaşmaya başladı....tepkiler vermeye yavaş yavaş açılmaya başladı....babası ve ben o ilk anlarını asla unutamayacağız sanırım şimdi ise tam bir cadı:) çoook şımarık babasının şımarık kızı olup çıktı:) oğlum la yaşadıklarımız ise tez olacak derecede :)ve allaha şükür iki evladımızda şuan daha iyiler.
veeee mutlu son bugün çocuklarımızın kimliklerini çıkarttık.artık resmi işlemler tamamen bitti.ve kurumda dosyaları kapandı.darısı sizlere olsun sevgili yürekleri kocaman anneleri
sabır biraz daha sabır....ben kuruma başvurduktan sonra bir gün kesin anne olacağım bu bebek tedavisine ve onun sonucunda olurmu olmazmı stresine benzemiyor..bizim çocuklarımız kurumda bir yerlered bizi bekliyorlar kesin gelecekler annelerine diye kendimi avutuyordum.ve rabbim bizi bir beklerken iki evlat sahibi yaptı..umudunuzu yitirmeyin çocuklarınız sizleri bekliyor.sadece biraz sabır :)
zamancım listeye eklediğin için teşekkürü unuttum galibateşekkürler
bence turuncu almistir.. cunku kiz-erkek, terk riza demis, en genis secenekler..
Kızlar bugün öyle bir durum yaşadımki beni kayıtlı olmayan bir numara aramış duymadım tekrar dönüş yaptım bizim görevlinin sesi kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu kızımdan haber mi var dedim hayır sıranız aynı eksik bilgi var onu tamamlamak için aradım dedi birkaç saniye de olsa inanılmaz mutluluk yaşadım
çok yakında inşallah arayacalar kızınız sizi bekliyor diyecekler
Kızlar bugün öyle bir durum yaşadımki beni kayıtlı olmayan bir numara aramış duymadım tekrar dönüş yaptım bizim görevlinin sesi kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu kızımdan haber mi var dedim hayır sıranız aynı eksik bilgi var onu tamamlamak için aradım dedi birkaç saniye de olsa inanılmaz mutluluk yaşadım
Merhaba Sudeçisem görüşmen nasıl geçti? Güzel haberlerini bekliyorum:))
kizlar size bir sir vericem.. bu forum bence ugurlu.. son zamanlarda bende soyle birsey olmustu, sanki foruma baktikca bebegime daha cok yaklasiyordum, bakmazsam da uzaklasiyordum.. bilmiyorum, benim gibi hisseden var midir.. :)
arkadaslar bize haber geldi gecici bir kimlik çıkacakmıs kimlikolmadığı için hastanlerde biraz skıntı çekiyorduk nasıl bir kimlik oluyor bu bilgisi olan var mı ne zaman acılır mahkeme
zaman arkadaşım ben terk kız dedim fakat bizim babamız yani kocam terk rıza kız erkek dedi uzman hanımada ben babayım en son ben konuşurum dedi uzmanda babanın dediğini yapalım dedi beni kayile alan olmadı bu sebepden yorcam ben seni:26:
yor arkadaşım ne demek lafımı olurzaman arkadaşım ben terk kız dedim fakat bizim babamız yani kocam terk rıza kız erkek dedi uzman hanımada ben babayım en son ben konuşurum dedi uzmanda babanın dediğini yapalım dedi beni kayile alan olmadı bu sebepden yorcam ben seni:26:
ne güzel bişeyler almışsınız maşallah darısı bana olsun inşallah bende muttemelen haftaya eminönünde olucam havuzlu hana ğitmek istiyorum azcık dolansam nasıl iyi gelicekHayırlısı olsun seçenekleri genişlettiğinize göre bebişiniz daha kısa zamanda gelir inşallah. Bende gittim bir iki hafta kadar önce Eminönüne, aynen bende bakmıştım mevlüt şekerlerine vs. Havuzlu çarşı, kürkçü han gezmiştik eşimle. Hatta yine dayanamayım biraz alışverişte yaptımama şeker, süsleme vs almadım daha, onlar kısmetse daha sonraki gezilerime artık )
Ya sizler ne guzel biseyler aliyosunuz yavrulariniza benim esim hicbir sey aldirmiyo daha zaman var dosya daha onaylanmadi siramizi bilmiyoruz diyo nasil ozeniyorum size anlatamam devamli internette bakiyorum ne zaman baslayacagim bakalim
merhaba kızlar ben cvcv listeyi düzenleyen arkadaştan ricam listede kız olarak düzeltirse eğer çünkü benim bir prensesimiz var :)) Allah herkese nasip etsin inşallah.... öpüyorum sizi...[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?