merhaba hoş geldin topiğimize tabiki birbirimize destek için burdayız allahım hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba hanımlar bende sizin gibi anne olmaya karar verdim. Daha doğrusu Allah bana bunu nasip etti demeliyim çünkü yıllar önce burayada yazmıştım hep istemiştim ama biraz daha olgunlaşmam gerekiyormuş. Önümüzdeki hafta İzmir'den başvurumuzu yapıcaz. Siz tecrübeli anne ve anne adaylarının yardımına ihtiyacım var.
Hoşbulduk şimdi kuruma giderken yanımızda ne götürmemiz gerekiyor öyle heycanlıyım ki bildiğim herşeyi unuttum. Her ilde prosedür aynı mı oluyor?
yor arkadaşım ne demek lafımı olur
baya geniş bir seçenek aralığı olmuş dosyanın onaylandığını öğrenikten çok kısa bir süre içinde inşallah bebeişin gelmiş olucak Rabbim hayırlı uğulu etsin
ne güzel bişeyler almışsınız maşallah darısı bana olsun inşallah bende muttemelen haftaya eminönünde olucam havuzlu hana ğitmek istiyorum azcık dolansam nasıl iyi gelicek
alışveriş konusunda bende senin gibiyim eşim hiçbirşey aldırmıyor dereyi görmeden paçaları sıvamayalım diyip duruyor önce dosya onaylanmasını sıramızı öğrenmeyi sonrada bebeğin gelmesini beklemeyi söyleyip duruyor.inşallah senin eşin dosya onaylanınca bişeyler almaya başlarsınız ben hala bekliyorum. gerçi bizim terk kız ya çok beklicez ne gerek var diyip duruyor
Hoşgeldiniz başvurunuz hayırlı olsun, süreciniz sorunsuz tamamlansın.
canım ben ankaradan başvurdum direk gittik formu doldurduk sonra ev ziyareti gerçekleşti 5 ay sonra ve son işlem kaldı malum bizim mal varlığımız yüksek olmadığından ev araba vb kı eşim memur 1900tl az buldu memur neyse bende zaten çalışacağım oyüzden maaş bodroları rapor verem savaş dedi bunun gbi son evraklar var onun için bır an önce işe grcm inşallah ve amotemıde bizden istemedi 2 aya yakın sürüyormuş diğer tekikler yeter gerek yok dedi gerek görürlerse istyrlarmış
scuba sana bahsettiğim gibi kimlık hariç ılk grşmede birşeye gerek yok sonra ev ziyareti 6 aydan önce veya sonrada gelebiliyorlar malum onlarında işi zor eve bakıp hangi odayı bebk odası istyrsunuz dyr sonra öz geçmiş gbi 24 sorulu bır şey veriyr eşin ayrı sen ayrı cvplıyorsun 5 tane aileerden çekınmş fotoğraf ilk grşmede 5 tane kişi isim ve tlf numara adreste istyrlar aileden olacak kişiler
gerektiğinde arayıp soruyrlar filan
Çok teşekkürler. Bu referansların oturduğum ilde mi olması gerekiyor. Daha 1 sene olmadı buraya taşınalı eş dost hep istanbulda heralde ordan versemde olur. bir de bu 5 kişinin adreside mi lazım açık adreslerini bilmiyorum almak gerek öyleyse.
Ya sizler ne guzel biseyler aliyosunuz yavrulariniza benim esim hicbir sey aldirmiyo daha zaman var dosya daha onaylanmadi siramizi bilmiyoruz diyo nasil ozeniyorum size anlatamam devamli internette bakiyorum ne zaman baslayacagim bakalim
Merhaba hanımlar bende sizin gibi anne olmaya karar verdim. Daha doğrusu Allah bana bunu nasip etti demeliyim çünkü yıllar önce burayada yazmıştım hep istemiştim ama biraz daha olgunlaşmam gerekiyormuş. Önümüzdeki hafta İzmir'den başvurumuzu yapıcaz. Siz tecrübeli anne ve anne adaylarının yardımına ihtiyacım var.
Kızlar bugün hazan ablamla kursa gittik hocamız bu şiiri sınıfta okudu, benimde çok hoşuma gittiği için sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca günüm çok güzel geçti hazan ablamla kurstan çıktıktan sonra çarşıya gittik akşama kadar çarşının altını üstüne getirdik..
kızımla tanıştığımızda yaklaşık 2 yaşlarındaydı. evimize ilk geldiği zaman salonumuzun girişinde tam karşıda tekli koltuk direk geçer o koltuğa oturur sessiz sedasız elini çenesine dayar boş boş bakardı. yada biz öyle zannederdik. o bakışlarda bir şeyler anlatıyordu bize biz anlayamıyorduk. çok ama çok farklı bakışlardı onlar...çok masum çok duru bir güzelliği vardı o nedenle ona duru ismini çok yakıştırmıştım...kurumda çok iyi bakılıyordur ama bir bastırılmışlık bir çekimserlik bir korku tarifini şuan bile yapamadığım bir ruh hali vardı minik kuzumda. ancak 1 ay sonrasından o meşhur yalnızlık koltuğundan uzaklaşmaya başladı....tepkiler vermeye yavaş yavaş açılmaya başladı....babası ve ben o ilk anlarını asla unutamayacağız sanırım şimdi ise tam bir cadı:) çoook şımarık babasının şımarık kızı olup çıktı:) oğlum la yaşadıklarımız ise tez olacak derecede :)ve allaha şükür iki evladımızda şuan daha iyiler.
veeee mutlu son bugün çocuklarımızın kimliklerini çıkarttık.artık resmi işlemler tamamen bitti.ve kurumda dosyaları kapandı.darısı sizlere olsun sevgili yürekleri kocaman anneleri
sabır biraz daha sabır....ben kuruma başvurduktan sonra bir gün kesin anne olacağım bu bebek tedavisine ve onun sonucunda olurmu olmazmı stresine benzemiyor..bizim çocuklarımız kurumda bir yerlered bizi bekliyorlar kesin gelecekler annelerine diye kendimi avutuyordum.ve rabbim bizi bir beklerken iki evlat sahibi yaptı..umudunuzu yitirmeyin çocuklarınız sizleri bekliyor.sadece biraz sabır :)
görüşme bugün güzel geçti bitek ametemdeki heyet kaldı ondan sonra 2 ay içinde ev ziyareti olcakmış bunuda duyunca bide dosyayı teslim edince nasıl rahatladım anlatamam 1 adım daha bebişe yaklaştık bugün eminönünden 1-2 bişeyler aldık mevlüt şekerlerine baktık hepsi çok güzeldi allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?