Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
biz bebek istiyoruz millet doğurup çöp konteynırına atıyr bugün tv grdum içim cız eettiiii

biz bebek istiyoruz millet doğurup çöp konteynırına atıyr bugün tv grdum içim cız eettiiii

Bende tam o haberi okuyordum gazetede Nisra, Dalaman'da 1 yada 2 günlük erkek bebek. Allah'a şükür ki birşeyi yok bebeciğin. Eskiden çok üzülürdüm, buradaki sevgi dolu annelerin bekleyişini gördükten sonra Bir anne inşallah yavrusuna kavuşacak en kısa zamanda diyorum. Allah bebeğe ve onu bekleyen ailesine hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

önceden olsa bende çok üzülürdüm ama şimdi hiç üzülmüyorum hatta hiç üzülmüyorum doğurmak ne ki zaten hak etmiyordur o meleği hak etseydi bırakmazdı iyiki bırakıyorlar da hak ettileri ilgi ve sevgiyle büyüyor melekler

bende çok kızıyorum nisra gecen sene ramazanın ilk gününde doğurup arabanın altına koyulmuş bi bebek davulcunun sesine çığlık kıyamet ağlayarak yerini beli etti diye bi haber izlemiştik eşimle eşimi hiç bu kadar sinirli görmemiştim küfürler ağzından havada ucuştu sonra eşim bu akşam bende davulcu gelmeden arabaların altına bakmaya cıkıcam dediğinde sarılıp ağlamıştık

offf ben bile ağlamaya başladım nasıl bir cümledir

merhaba kızlar allah nasip ederse 8 kasımda bebişimiz gelecek...isim arıyoruz...kız...tavsiyeleriniz nedir acaba isim için? bir de alışveriş yapacağız....biberon hangi marka almalıyım? puset,giysi...hepsi tatlı bir telaş.....ama öncelik isimde.....

Sudecisem eşinin ve senin ne kadar istekli olduğunuzu yazdıklarından o kadar iyi anlıyorum ki. İnşallah çok uzun beklemeden kavuşursunuz yavrunuza.

bence haklısın sınav dünyası derler ya öyle bişey işte

maşallah nasıl sevindim
isim konusunda benimde kız olduğu için araştırmıştım
erva nisanur mihrinisa afra hüma bürde benim bulduklarım bunlardı
alışeriş konusunda ise gir dükkana her gördüğün aldığın ihtiyacın olanlar olucaktır.
biboron konusunda ise tam cahilim bakalım san yazılan cevaplardan bende nasiplenirim inşallah
bu arada sude_cisem çok kötü oldum içime oturdu resmen o nasıl içten nasıl acı bir ifadeydi hala kendime gelemedim

Hayırlı olsun kızın thorbank, sonunda beklenen güzel haber geldi
Yeni doğmuş bebek için biberon olarak aventin yeni doğan setini öneririm birde dr.brown. Ebebekte, jokerde bir çok ürünü bir arada bulabilirsin. Giysi olarak organik ürünlere bak, oeko tex 100 belgesine sahip ürünler olmasına da dikkat edersen iyi olur.
İsim olarak mutlaka ki hoşunuza giden isimler vardır. İsim analiz ve isim anlamlarıyla ilgili sitelere de göz atabilirsin.

Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin, mutluluğunuz daim olsun

Son düzenleme:

duyduğundan itaberen vakit geçmek bilmez şimdi tatlı telaşın bir ömür boyu hep bal baklava şekerpare tadında geçsin emi arkadaşım

sevgili arkadaşlarım,gönüldaşlarım,kaderdaşlarım......................

tavsiyeleriniz ve güzel dilekleriniz için hepinize çookkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürrrrrrrrrrrrrrrrrrr ediyorum.....

biberom konusunda cam alacağız gaz yapmayan ,sıvı akıtmayan modeller var ama bazı bebişler biberonu kabul etmiyormuş...mesela bi arkadaş cihhco marka biberon aldım kabul etmedi dedi....bu bbeişlerde de narka takınısı var sanırsam....hehehe....

giysi olarak bugün baktık organik setler var onlardan düşünüyoruz ama kafam karıştı biraz bir mağazada 90tl başkasında 65 en son sordumda 45 tl dedi hepside organik dedi.....:44::44::44::44::44:

anne kucağı bazıları pusette diyo sanırım ondan,yeni doğan setinden,biberobdan acil almam lazım....araştırmaya devam...

isim konusuna gelince sabahtan beri not alıyruz anlamlarına bakıyoruz gerçekten zor iş....hem anlamlı olsun hem öyle çok bilindik olmasın istiyoruz......çok mu istiyoruz nedirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne çoğu bacım az bile istiyorsunuz yıllarca okadar bekledikten sonra

istanbuldaysan eminönünü dolaş derim organik set 35 tlydi aklında bulunsun

Dr.brown un gaz yapmayan cam biberonu canım. Organik ürünlerin fiyatlarını bende bilmiyorum. Ama şöylede birşey var, insanlar çocukları söz konusu olduğunda iyisini almak için çabalıyorlar diye kimi satıcı bunu suistimal edebiliyor. sen hepsinin kumaşına vs dokun yumuşaklığından falan anlarsın arada fark varsa. Özellikle tenine direkt değecek zıbın gibi ürünlerde doğal renk seç, kumaş boyası olmasın.
İsim konusunda maalesef yardımcı olamayacağım sana, sonuçta bu konuda herkesin zevki ayrı. Bir öneride bulunabilirim senin ve eşinin isimleriyle uyumlu isim bulabilirsin ya da isimlerinizin baş harfleriyle, son harfleriyle uyumuna bakabilirsin. Biz eşimle öyle yaptık, kızımızın ismine karar verirken
Tekrar hayırlısı olsun, bunlar tatlı telaşlar keyfini sürün eşinle birlikte))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…