tavsiyen için sağl canım....organik ürünlerde renk seçeneği yok boya kullanılmıyormuşşşş...dr.brown a da bakacağım...taşıma çantası için ne öneririsiniz...2li ve 3lü setler var...
zamancım mesaj kutun dolmuş
biz bebek istiyoruz millet doğurup çöp konteynırına atıyr bugün tv grdum içim cız eettiiii
merhaba kızlar allah nasip ederse 8 kasımda bebişimiz gelecek...isim arıyoruz...kız...tavsiyeleriniz nedir acaba isim için? bir de alışveriş yapacağız....biberon hangi marka almalıyım? puset,giysi...hepsi tatlı bir telaş.....ama öncelik isimde.....
tecrübeyle sabittir biberon kesinlikle cam almalısın bn dr brown kini aldım ortasında mavi cubuk var gaz problemini azaltıyor hava yutmamıs oluyor bebek bir de cok fazla tulum alma o kadar hızlı büyüyorlarki inanamazsın biz3 tane tulum almıstık ilk basta 1 yada 2 defa giydi farkettim almadım sonnra ağız mendili çok çok çok al bana cok lazım oldu çıtçıtlı badi uzun kollu biraz geniş al rahat etsin içinde giydirirken de zarar görmesin minicik eller bilekler kollar offf ne güzel kokar o benim meleğim gibi cok cokcoksevindim allah bağışlasın hayırlı ugurlu oldun allah analı babalı büyütsün çok sevindim isim olarak asya ismini çok beğenirim yakın arkadasımın yeğeni asya olmasaydı koyardım
Merhaba Scuba benim ailemde başka şehirde olduğu için uzmanımız bana başka şehirden de 1 kişiyi referans gösterebilirsiniz demişti. Biz İstanbul'dan başvurduk, İstanbul'da oturan akrabalarımız, arkadaşlarımız ile benim şehir dışından 1 aile üyem olmak üzere 5 kişinin ev ve işyeri adresleri, ev-iş ve özel cep noları olmak üzere tüm iletişim bilgilerini verdik. Gerçi sonradan uzmanıma sorduğumda referanslara cep nolarından ulaştıklarını, oradan ulaşamamaları durumunda diğer tel nolarını aradıklarını söylemişti.
Kuruma ilk giderken internette bulduğum evrak listesindeki herşeyi hazırlayıp öyle gitmiştik. Ama ilk gidişimizde sadece dilekçeyi doldurtup imzalatmışlardı birde nüfus cuzdanlarımızın fotokopilerini almışlardı. Diğer hiç bir evrakımızı kabul etmedi ilgilenen uzman. Gerekçe olarak; henüz kendi uzmanımız belli olmadığı için dosyaya koyacağımız evrakların kaybolmasını istemediklerini, uzmanımız belli olunca iki hafta içinde evrakları getirmemizi söylemişti. Bize hazırlamamız gereken evrak listesi ile el yazımızla yazacağımız özgeçmişimizde değinmemiz gereken konularla ilgili soru listesini vermişti. Kendileri istemeden savcılık kağıdı ile sağlık raporunu kesinlikle hazırlamamamızı, bu evrakların süreli olduğunu anlatmıştı. Umarım yardımcı olabilmişimdir, bu güzel yolda size kolaylıklar diliyorum.
scuba hoş geldin cnm aramıza.herşey gönlünce olsun inşallah.sadece kimliklerinizle gidiyorsunuz cnm ...
Hoşgeldin arkadaşım, şimdiden başvurun hayırlı olsun, biz kuruma ilk gittiğimizde başvuru forumu doldurduk eşimden ve benden vesikalık fotoğraf istedi foruma yapıştırdı.Daha sonra tamamlamanız gereken evrakları uzmanınız size söylüyor.
hayırlı olsun başvurun canım hepimiz bu yoldayız evet hepimiz farklı farklı yaşıyoruz bu süreci ama bir arkadaşımız sorduğunda elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce yardımcı olruz tekrar hayırlı olsun
Allah'ım gönlünüzden geçenleri nasip etsin.Tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz inşallah.
Çok yardımcı oldun ellerine parmaklarına sağlık
hoş bulduk sağol canım
fotoğraf aklımda yoktu sen yazınca hazırladım sağol
teşekkürler
Aminn
canımcım gidicen ya şekerim ordan sana hazırlaman gerekli olan listeyi verecekler harfiyen uygulayacan sonra benim gibi soracan bi takım işlemlerde çıldıracan ama burda herkes birbirine yardım etmek için destek olmak can atıyo çünki bizi bizden daha iyi anlayacak olan birileri yok of anam of gazamız mübarek olsun bizim
Çok yardımcı oldun ellerine parmaklarına sağlık
hoş bulduk sağol canım
fotoğraf aklımda yoktu sen yazınca hazırladım sağol
teşekkürler
Aminn
Çok sağol canım dediğin gibi en iyi biz anlarız birbirimizi. Biz pek kimseye söylemedik daha benim ailem biliyor ama eşimin tarafından kimse bilmiyor. Birde bunları düşünüyorum offf.
evet zurnanın zırt dediği yer burası işte biz 6 sene denedik olmadı eşimin tedavisi benim tedavim derken baktık zaman geciyor böyle bişeyleri konuşuyoduk arada bi sonra ne olduysa birden okyledik gidiverdik sonra herkese söyledik herkes çok sevindi çünki her gören bi tedavi nasıl gidiyo diyo hala bende gidiyorum geliyorum kontrollerim var diyorum hesapda hiç kimse bilmicekti ailelerimiz dışında fakat psikolog olayına girince ordan evvela sosyal hizmetlere yönlendiriyolar hastanede senden ve eşinden ya iş yerinden 2 kişi ya iş yerinden yakın olucak ya 2 komşu bi orda hayda oldum sonra referans yazarken burdaki arkadaşlar çok yardımcı oldu bende aradım sordum tabi nasıl yapabilirim diye oda şöyle oldu 1 benim ailemden 1 eşimin ailesinden 1 tane komşu 2 tanede yakın ailecek görüştüğünüz aileleri yazın dosyanız için daha iyi olur dedi başvuru yaptığım yer
işte ne kadar dostunda olsa tabikide dostununda dostu var özel çocukların özel anneleri olcaz anlıyacağın canım
Bizde 6 yıllık evliyiz. Ben hiç tedavi olmadım canım o yüzden babam bile kendi çocukları olsaydı tedavi olsalardı demiş anneme. bu ilk tepkisi olmuş bana bir şey söylemedi olumlu yada olumsuz. Ama insan üzülüyor. Daha önce 1 yıl içinde 3 gebelik yaşadım maalesef kucağıma alamadım. 1 yıldır da hamile kalamıyorum. Eşimin tarafı sadece ilk hamileliğimi biliyor diğerlerinde haberleri yok. O yüzden onların tepkisini hiç kestiremiyorum. Bizim vericek sevgimiz vaktimiz emeğimiz var. Zorlu tedavi süreçleriyle kendimizi yıpratmak istemedik çünkü bizim sorunumuz gebeliğin devamındaydı. Yüreğimizdeki sevgiyi ertelemeyip böyle bir karar aldık. Ben kendi durumum için söylüyorum illa kendim doğurmak istiyorum diye zorlamak bencillik olurdu. Her şerde bir hayır vardır yaşadığım herşeyi sevgiyle kucaklıyorum.
seni anlıyorum en azından oluyormuş bunu öğrenmekte çok güzel bişey benim açımdan benim halamda sürekli düşük yaparmış 7 tane düşük yapmış sonra 1 kızı olmuş bence bunu dene ama tedavi sürecinide dene derim ben sana erkek faktörlü olunca durum çok zor ama kadın faktörlü olunca mutlaka bişeyler oluyo kafayla alakalı birazda kafa rahatsa oluyor
tecrübeyle sabittir biberon kesinlikle cam almalısın bn dr brown kini aldım ortasında mavi cubuk var gaz problemini azaltıyor hava yutmamıs oluyor bebek bir de cok fazla tulum alma o kadar hızlı büyüyorlarki inanamazsın biz3 tane tulum almıstık ilk basta 1 yada 2 defa giydi farkettim almadım sonnra ağız mendili çok çok çok al bana cok lazım oldu çıtçıtlı badi uzun kollu biraz geniş al rahat etsin içinde giydirirken de zarar görmesin minicik eller bilekler kollar offf ne güzel kokar o benim meleğim gibi cok cokcoksevindim allah bağışlasın hayırlı ugurlu oldun allah analı babalı büyütsün çok sevindim isim olarak asya ismini çok beğenirim yakın arkadasımın yeğeni asya olmasaydı koyardım
Allah'ım gönlünüzden geçenleri nasip etsin.Tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz inşallah.
Bizde 6 yıllık evliyiz. Ben hiç tedavi olmadım canım o yüzden babam bile kendi çocukları olsaydı tedavi olsalardı demiş anneme. bu ilk tepkisi olmuş bana bir şey söylemedi olumlu yada olumsuz. Ama insan üzülüyor. Daha önce 1 yıl içinde 3 gebelik yaşadım maalesef kucağıma alamadım. 1 yıldır da hamile kalamıyorum. Eşimin tarafı sadece ilk hamileliğimi biliyor diğerlerinde haberleri yok. O yüzden onların tepkisini hiç kestiremiyorum. Bizim vericek sevgimiz vaktimiz emeğimiz var. Zorlu tedavi süreçleriyle kendimizi yıpratmak istemedik çünkü bizim sorunumuz gebeliğin devamındaydı. Yüreğimizdeki sevgiyi ertelemeyip böyle bir karar aldık. Ben kendi durumum için söylüyorum illa kendim doğurmak istiyorum diye zorlamak bencillik olurdu. Her şerde bir hayır vardır yaşadığım herşeyi sevgiyle kucaklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?