babiesrus mesaj kutun dolmuş
Ben gelemiyorum ya. Çok Üzgünüm. En kısa sürede 2.sini yapalım. Hepinize iyi eğlenceler.Cevap yazdim, yarin gorusuruz. 4umuz haricinde gelecek olan varsa yazsin lutfen
Fillo gelebiliyor musun? Biri daha vardi snrm? Rumuzunu hatirlayamadim simdi :/
arkadaşlar karşılamalarınız için çok teşekkür ederim.. bu hafta griple geçiyor, yoğun iş temposu içerisinde yazamadım.. listede kendimi görmek güzel bir duygu.. başvuru sürecinde yaşanan birçok zorluk okudum yazılarınızda, biz görece daha rahat atlattık bunu ve tüm evraklarımızı sağlık dahil teslim ettik ve bunu 1 ay içerisinde yaptık.. yalnız şu son dönemde paylaştığınız amatem raporları şeklinde bağımlılık testleri istenmedi bizden.. heyet raporu yeterli oldu, elbette bulaşıcı hastalık vs bakıldı, onun dışında devlet hastanesinde bolca sıra beklemek dışında bir zorluğu yoktu.. idrar testi yaptırırken yaşananlara çok şaşırdım ve üzüldüm.. kocaelide başvurup yıllarca bekleyen ve olumlu sonuçlanmayan süreçler duydum dinledim.. çok üzülüyorum bu yüzden ve şüphe içerisindeyim.. inşallah bu yolda bari yüzümüz güler..
merhaba geçmiş olsun arkadaşım .benim anlayamadıgım bi durum oldu .onaylanıpta evladına kavuşamayan aileler mi var?neden şüphe içindesiniz.biz şimdi evrakları teslim ettik ve onay kagıdımızda geldi.. her an haber gelir umuduyla ayakta durmaya çalışıyoruz.sizin bu yazdıklarınızla moralim çok bozuldu:26:
arkadaşlar karşılamalarınız için çok teşekkür ederim.. bu hafta griple geçiyor, yoğun iş temposu içerisinde yazamadım.. listede kendimi görmek güzel bir duygu.. başvuru sürecinde yaşanan birçok zorluk okudum yazılarınızda, biz görece daha rahat atlattık bunu ve tüm evraklarımızı sağlık dahil teslim ettik ve bunu 1 ay içerisinde yaptık.. yalnız şu son dönemde paylaştığınız amatem raporları şeklinde bağımlılık testleri istenmedi bizden.. heyet raporu yeterli oldu, elbette bulaşıcı hastalık vs bakıldı, onun dışında devlet hastanesinde bolca sıra beklemek dışında bir zorluğu yoktu.. idrar testi yaptırırken yaşananlara çok şaşırdım ve üzüldüm.. kocaelide başvurup yıllarca bekleyen ve olumlu sonuçlanmayan süreçler duydum dinledim.. çok üzülüyorum bu yüzden ve şüphe içerisindeyim.. inşallah bu yolda bari yüzümüz güler..
sevgili efsaa ben evt ilk sıradayım ...benim yaş gurubum büyük oldugu için biraz daha korktum endişelerim artı . 2014 yılında bayramımı evde tek başıma geçirmek istemiyorum ..
kasvetli kasım geçti aralıkda bi can olsun bari topik çok sessiz yahu
inşallah aralık ayını sürprizlerle bitiririzz topigimiz uzun zamandır sessiz yeni haftaya bomba haberlerle gireriz hazan abla karamsarlık yok hayat sürprizlerle dolu unutma
Çok güzel geçti hanımlar. 3-3,5 saat sohbet ettik, dertleştik, fikir alışverişinde bulunduk. Ben kendi adıma bilmediğim bir çok şey öğrendim. İyi geldi, rahatladım. Birbirimize destek olduk, tecrübelerimizi paylaştık. Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda kucaklarımızı sağlıklı mutlu bebişlerle doldurur inşallah :)
naptınız kızlar buluştunuz mu? anlatmıyosunuz hiç
Bugun nihayet rapor isim bitti heyetede girdik raporu aps ile yollayacaklar artik sira onayimiza ve siramiza geldi asil bomba uzmanimiz aradi evdeki istedigi duzenlemeleri yapmamizi nisan yerlestirmelerine az kaldigini soyledi Allahim bugun cok guzel bir gun havalarda ucuyorum ayrica bunu soylemesi bize onay ipucu gibi geldi yalniz gorevlendirmesi cikmis dosyamizi baskasina devredicekmis buna cok uzuldum ona cok isinmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?