Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
arkadaşlar karşılamalarınız için çok teşekkür ederim.. bu hafta griple geçiyor, yoğun iş temposu içerisinde yazamadım.. listede kendimi görmek güzel bir duygu.. başvuru sürecinde yaşanan birçok zorluk okudum yazılarınızda, biz görece daha rahat atlattık bunu ve tüm evraklarımızı sağlık dahil teslim ettik ve bunu 1 ay içerisinde yaptık.. yalnız şu son dönemde paylaştığınız amatem raporları şeklinde bağımlılık testleri istenmedi bizden.. heyet raporu yeterli oldu, elbette bulaşıcı hastalık vs bakıldı, onun dışında devlet hastanesinde bolca sıra beklemek dışında bir zorluğu yoktu.. idrar testi yaptırırken yaşananlara çok şaşırdım ve üzüldüm.. kocaelide başvurup yıllarca bekleyen ve olumlu sonuçlanmayan süreçler duydum dinledim.. çok üzülüyorum bu yüzden ve şüphe içerisindeyim.. inşallah bu yolda bari yüzümüz güler..

merhaba geçmiş olsun arkadaşım .benim anlayamadıgım bi durum oldu .onaylanıpta evladına kavuşamayan aileler mi var?neden şüphe içindesiniz.biz şimdi evrakları teslim ettik ve onay kagıdımızda geldi.. her an haber gelir umuduyla ayakta durmaya çalışıyoruz.sizin bu yazdıklarınızla moralim çok bozuldu:26:

moralin bozulmasın canım her yerde böyle değil nefesime bende yazmıştım bizim buralardada böyle sıralar çok yavaş ilerliyor buradada aynı ilk başvuru zamanında ve halada bunları bizlerede söylediler istediğimiz 0-6 aylık ve bunu herkes böyle istiyor belli bir yaştan sonra 0-1 yaş oluyor ya tabiki biz aynı sıranın içinde yer alıyoruz rızası bitmemiş bir bebek istediğimizde aynı sıradayız bir ailenin 3 yıl beklediğini ve daha sonra yeter artık beklemek istemiyoruz ailler arası evlat edinmeyi düüneceğiz deyip sırasından vazgeçtiğini ve bunun buralarda sıkça yaşandığını bizede söyledileer çünkü sıra çok yavaş şehir dışı sırayıda söylemediler bize onlara nerden gelirse haber ve il içinde sıra kimdeyse onu yönlendiriyorlarmış en son uzmanımıza sormuştum bhu bayramıda yalnız geçirdik diye oda bize öbür bayram garanti bebeğinizle geçireceksiniz dedi hesap et iki yıla yakın bir süreden bahsediyor burada bir ilk sadece bir aile 13 ayda kavuşmuş bebeğine ondan sonra 16 ay 18 ay 20 ayda bile kavuşanlar var biliyorum eşimin ailesindede var onlarda 16 ayda aldı bebeklerini yani bu daha büyük şehirler için değil canım daha kendi halinde küçük şehirler için geçerli en azından burada böyle sen canını sıkma inşallah çabucak gelir artık haberin galiba sen birinci sıradaydın değilmi

Arkadaşım geçmiş olsun bildiğim kadarıyla Kocaeli'de yuva olmadığı için dosyanız Düzce'de sıraya alınıyor bende Düzce'de yim 2 inci sıradayım uzmanımız sizden önceki aile Kocaeli'de bekliyor dedi umutsuzluğa kapılmayın inşallah en kısa zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz siz hangi yaş gurubundan bekliyorsunuz sakıncası yoksa belirtir misiniz?

sevgili efsaa ben evt ilk sıradayım ...benim yaş gurubum büyük oldugu için biraz daha korktum endişelerim artı . 2014 yılında bayramımı evde tek başıma geçirmek istemiyorum ..

sevgili efsaa ben evt ilk sıradayım ...benim yaş gurubum büyük oldugu için biraz daha korktum endişelerim artı . 2014 yılında bayramımı evde tek başıma geçirmek istemiyorum ..

hiç endişelenme canım benim çok ama çok az kaldı sadece birazcık daha sabır rabbim vaktini biliyordur 2014 değil 2013 bitmeden yanında olsun yavrun inşalah duamızı tam edelim bu yıl bitmeden gelsin kuzucuklarımız

İnşallah Aralık ayını sürprizlerle bitiririzz topigimiz uzun zamandır sessiz yeni haftaya bomba haberlerle gireriz hazan abla karamsarlık yok hayat sürprizlerle dolu unutma

merhaba sevgili yürekleri kocaman anneleri ve anne adayları :) kuzucuklarına kavuşan anneler bebişlerinizi ve sizleri kocaman kucaklıyorum :) hamilelik süreçleri devam eden annelerimize de en kısa zamanda kuzularına kavuşmalarını diliyorum...umutlarınızı sakın yitirmeyin.... ben oğlumun okula başlamasıyla tekrar ilk okula başladım:) ne zormuş yaaaaa üniversiteyi okurken bu kadar zorlanmamıştım :) bu aralar okumayı sökmeye yoğunluk verdiğimizden topiğe pek giremiyorum...buluşmayı düşünen arkadaşlar bir araya geldiniz mi? inanıyorum ki çok güzel geçmiştir buluşmanız....sevgiyle kalın sevgili anneler .....dileğim bir an önce kuzucuklarınıza kavuşmanız...parolamız ''umudumuzu asla yitirmeyeceğiz.. meleklerimiz mutlaka bizimle olacaklar:)

Günaydın hanımlar yeni ay hepimize güzel, hayırlı haberler, mutluluk getirsin
Buluşma ne oldu hanımlar, görüşebildiniz mi?

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Çok güzel geçti hanımlar. 3-3,5 saat sohbet ettik, dertleştik, fikir alışverişinde bulunduk. Ben kendi adıma bilmediğim bir çok şey öğrendim. İyi geldi, rahatladım. Birbirimize destek olduk, tecrübelerimizi paylaştık. Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda kucaklarımızı sağlıklı mutlu bebişlerle doldurur inşallah :)

insan kendi dilinden konuşan kişilerle konuşunca o kadar rahatlıyoki....bende ndmysmn ile buluşunca çok mutlu olmuştum..rahatlamıştımm..

Bugun nihayet rapor isim bitti heyetede girdik raporu aps ile yollayacaklar artik sira onayimiza ve siramiza geldi asil bomba uzmanimiz aradi evdeki istedigi duzenlemeleri yapmamizi nisan yerlestirmelerine az kaldigini soyledi Allahim bugun cok guzel bir gun havalarda ucuyorum ayrica bunu soylemesi bize onay ipucu gibi geldi yalniz gorevlendirmesi cikmis dosyamizi baskasina devredicekmis buna cok uzuldum ona cok isinmistim

Umutirem çok mutlu oldum darısı bebeğini kucağına aldığın haberini vermene olsun inşallah;D Sizden başvurduktan kaç ay sonra sağlık raporu istemişlerdi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…