Bugun nihayet rapor isim bitti heyetede girdik raporu aps ile yollayacaklar artik sira onayimiza ve siramiza geldi asil bomba uzmanimiz aradi evdeki istedigi duzenlemeleri yapmamizi nisan yerlestirmelerine az kaldigini soyledi Allahim bugun cok guzel bir gun havalarda ucuyorum ayrica bunu soylemesi bize onay ipucu gibi geldi yalniz gorevlendirmesi cikmis dosyamizi baskasina devredicekmis buna cok uzuldum ona cok isinmistim
Bugun nihayet rapor isim bitti heyetede girdik raporu aps ile yollayacaklar artik sira onayimiza ve siramiza geldi asil bomba uzmanimiz aradi evdeki istedigi duzenlemeleri yapmamizi nisan yerlestirmelerine az kaldigini soyledi Allahim bugun cok guzel bir gun havalarda ucuyorum ayrica bunu soylemesi bize onay ipucu gibi geldi yalniz gorevlendirmesi cikmis dosyamizi baskasina devredicekmis buna cok uzuldum ona cok isinmistim
Cansunida bebeğine kavuştu sanırım ya bebişiyle çok meşgul buraya uğrayamıyor yada bizi unuttu(
iyi günler kızlar ...kızımız 24 günlük oldu....bebek işi sabır ve fedakarlık gerisi hava cıva....aaaa dese eşim ve ben gözlerimizi açıp yanına koşuyoruz...tabi siz bunları okuyunca ne kadar güzel diye düşünebilirsiniz ama bütün gece 15 dk bir aynı sesle uyanırsanız hiç de hoş olmuyor:))))) hehehe ....tamam tamam diyeceksiniz eeee GÜLCEyi seven dikenine katlanır....olacak o kadar....az önce bebek telsizi siparişi verrdik....şimdide sleepy wrap araştırıyorum ....nete girdiğim nadir anlarda....
bu arada az hapşırıkla karışık öksürüğümüz var...hasta olduk yani....devamlı ateşimiz ölçülüyor....lohusa psikolojisini şimdi daha iyi anlıyorum...24 saat evdeyim mama yap yedir altını temizle...yatır ...döngü bu....:)))))
ama yatarken onun masum masum bakışı herşeye değer....rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah....bizede yeniden uykulu geceler ...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cansunidacım hakkına hayırlısı olsun tatlım, Mart ayına bebeklerin yerleştirildiğini duyunca direkt aklıma sen ve Umutirem gelmiştiniz. Bugünde umutirem'e uzmanı Nisan yerleştirmeleri başlıyor deyince senin kavuştuğunu düşünmüştüm. İnşallah Allah hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin canım. Ama arada gir lütfen, merak ediyorum buradaki arkadaşlara alışmışım
cansunida cnm hoş geldin .inş güzel haber gelsede birimizdende topik neşelense artık .baya durulduk..
umutirem gözünaydın cnm.. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi artık hayırlısıyla güzel bir haber bekliyoruz.Birinin anneliğini kutlayalım inşallah.
Umutirem çok mutlu oldum darısı bebeğini kucağına aldığın haberini vermene olsun inşallah;D Sizden başvurduktan kaç ay sonra sağlık raporu istemişlerdi canım?
Bizim 3 ay bitti kaldı 3 ay desem ne güzel olurdu
Bizden alti ay sonra istendi canim once ev ziyaretini yaptilar sonra gorusmeyi yaptik ardindan saglik raporu istendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?